Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 On 4/6/2022 at 7:28 PM, Turcoaz_ said: Din Oceanul Pacific a ieșit un peste mic și pe coada lui scria Mundharmonika. 🤣 Cand nu mai ai argumente o dai in gradinitza😂😂😂😂😂😂😂😂😂 22 hours ago, picon said: * s-a făcut Îi atrăgeai atenția unui user ceva mai sus că nu știe să scrie ... 😂😂😂 Hai sa fim seriosi, pana si tu mai gresesti din graba si/sau neatentie, iar greseala mea e nesemnificativa in comparatie cu marcus care nu stie limba romana😂😂😂😂 Exemple celebre: cîcat = căcat etc. wichend = weekend, bine asta e din limba engleza, se pare ca nici acolo nu e assss😂😂😂😂😂 On 4/6/2022 at 7:31 PM, barnautiu02 said: Mai stii ceva de Doinita, clona lui tand3m? Da, a fost duminica cu @Turcoaz_ la bere😂😂😂😂😂😂 1 3 Link spre comentariu
Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 5 hours ago, marcus6 said: Am mai dat si eu negative, dar să stau 3 zile sa dau negative numai un om psiopat poate face asa ceva, @tociv_agogsi @MaxonManin 2 zile m au minusat cu 3000 de puncte uitațivă și voi pe conturile lor si vedeți ce activitate au pe forum pe cine pluseaza si pe cine minusează, cred că este unul și același ratat. Mai lasa negativele, iti dau unu cu Frank Sinatra?😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 @marcus6 vad ca imi duci dorul😂😂😂😂 I-a spune-mi, noaptea ma visezi in somn sau ai cosmaruri cu mine?😂😂😂😂😂😂😂😂 1 1 3 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 1 minut, Mundharmonik a spus: Mai lasa negativele, iti dau unu cu Frank Sinatra?😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 @marcus6 vad ca imi duci dorul😂😂😂😂 I-a spune-mi, noaptea ma visezi in somn sau ai cosmaruri cu mine?😂😂😂😂😂😂😂😂 Sunteti niște retarzi tu si gasca ta de clone😂😂 Link spre comentariu
Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 5 minutes ago, marcus6 said: Sunteti niște retarzi tu si gasca ta de clone😂😂 Alta intrebare😂😂😂😛 1 1 3 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 4 minute, Mundharmonik a spus: Alta intrebare😂😂😂😛 Cum e cînd ai cont nou😂 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 7, 2022 "Leșiiiin" am citat 1 1 3 1 Link spre comentariu
Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 1 minute ago, marcus6 said: Cum e cînd ai cont nou😂 fain😛 Ui ce zice mami😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://m.facebook.com/fitoratacitu/videos/541926867533741/ 2 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Nu știu ce se întâmplă în ultimul timp cu titlurile de cărți – majoritatea sunt absolut neinspirate; întocmai cum este aceasta telenovelă , care te lansează pe o pistă greșită de la început, îți dă o cheie de lectură strâmbă, pe care nu o poți folosi nicicum în descifrarea cărții. Dacă nu aș fi răsfoit romanul, probabil că nu l-aș fi luat, așteptându-mă să fie ceva siropos, urmând linia unei telenovele. Desigur, trebuie considerată perspectiva marketingului, caz în care telenovele pot vinde și pot atrage un public (dacă așa stau lucrurile, înțeleg că metoda a funcționat, întrucât acest roman "dragoste cu plus și minus" 😀 s-a situat în topul celor mai vândute cărți de la editura "nimfomane.com"🙈 😁 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 7, 2022 3 minutes ago, scorpion1970 said: Nu știu ce se întâmplă în ultimul timp cu titlurile de cărți – majoritatea sunt absolut neinspirate; întocmai cum este aceasta telenovelă , care te lansează pe o pistă greșită de la început, îți dă o cheie de lectură strâmbă, pe care nu o poți folosi nicicum în descifrarea cărții. Dacă nu aș fi răsfoit romanul, probabil că nu l-aș fi luat, așteptându-mă să fie ceva siropos, urmând linia unei telenovele. Desigur, trebuie considerată perspectiva marketingului, caz în care telenovele pot vinde și pot atrage un public (dacă așa stau lucrurile, înțeleg că metoda a funcționat, întrucât acest roman "dragoste cu plus și minus" 😀 s-a situat în topul celor mai vândute cărți de la editura "nimfomane.com"🙈 😁 Pe tine nu te "doare" minusurile ca pe alții 1 2 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Chiar acum, disjokey a spus: Pe tine nu te "doare" minusurile ca pe alții În nemernicia ta...de caine turbat;vezi ca stai in fata televizorului și nu vad scrisul... 😀 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Aprilie 7, 2022 2 minutes ago, scorpion1970 said: În nemernicia ta...de caine turbat;vezi ca stai in fata televizorului și nu vad scrisul... 😀 Imposibil, eu am neamuri la fabrica de sticlă Chiorilă 1 2 1 Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 5 ore, Turcoaz_ a spus: Singurul care face parte din alaiul lui elprofesore , este Dorel 2021, în rest, nu îi cunosc. Dorel ăsta , minusa toți oponenți domnului " și îi plusa toate conturile clonă inclusiv contul lui . Da e vizibil frate. Nu știu dacă era clona lui , da face parte din una din brigăzile de minusatori . Se cunosc foarte bine între ei. Sunt lucruri evidente fraților. Păi dacă el ți-o dat aiurea de pe Pidsadera, ce crezi că îl oprea cineva să îți mai dea de pe o clonă ? Omul are apucături de genul, asta este clar ca lumina zilei. Mai era doua conturi foooarte active tot pe minusuri axate...jonquer si brad Pitt ceva de genul asta....dar au dispărut ambii vad 2 Link spre comentariu
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 1 hour ago, Mundharmonik said: Cand nu mai ai argumente o dai in gradinitza😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Hai sa fim seriosi, pana si tu mai gresesti din graba si/sau neatentie, iar greseala mea e nesemnificativa in comparatie cu marcus care nu stie limba romana😂😂😂😂 Exemple celebre: cîcat = căcat etc. wichend = weekend, bine asta e din limba engleza, se pare ca nici acolo nu e assss😂😂😂😂😂 Da, a fost duminica cu @Turcoaz_ la bere😂😂😂😂😂😂 Deci el e, a revenit psihopatul. M-a atacat de pe clonele lui cu pestele hunterxxl si cu rasclonatul cincistele, ce sa mai zic de fetele agresate de el. De asta a fost banat la lori pe topic, nu o sa fie pace prea curand 2 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 18 minute, barnautiu02 a spus: Deci el e, a revenit psihopatul. M-a atacat de pe clonele lui cu pestele hunterxxl si cu rasclonatul cincistele, ce sa mai zic de fetele agresate de el. De asta a fost banat la lori pe topic, nu o sa fie pace prea curand Cum te-a atacat bă cincistele pă tine ? Nici nu știam că exiști, nu aveam dă ce să te atac, de înjurat nu se pune problema, e exclus să înjur pă cineva dacă nu mă înjură ăla primul, iar minusuri nu am dat la nimeni, niciodată. În ceea ce le privește pă fete, la fel, niciodată nu am spus sau scris ceva împotriva uneia măcar. 2 3 Link spre comentariu
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 1 minute ago, Beton_Armat said: Cum te-a atacat bă cincistele pă tine ? Nici nu știam că exiști, nu aveam dă ce să te atac, de înjurat nu se pune problema, e exclus să înjur pă cineva dacă nu mă înjură ăla primul, iar minusuri nu am dat la nimeni, niciodată. În ceea ce le privește pă fete, la fel, niciodată nu am spus sau scris ceva împotriva uneia măcar. Am urmarit ultimii utilizatori care citesc topicul. Ti-ai vazut numele de pe contul de troll banat @cincistele si ai schimbat 😂😂 pe celalalt contul de atac direct @Beton_Armat pe postarea mea. Vericule stai toata ziua pe forum schimband conturile, faci conversatie cu tine, mai ales de sarbatori esti omniprezent si iti dai like-uri. Chiar nu ai de plimbat nepotii prin parcuri, iesit cu femeia pe undeva? Intra pe celalalt cont, poate prinde mai bine! Pisicuts iti va bana toate clonele. Bafta 2 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 2 minute, barnautiu02 a spus: Am urmarit ultimii utilizatori care citesc topicul. Ti-ai vazut numele de pe contul de troll banat @cincistele si ai schimbat 😂😂 pe celalalt contul de atac direct @Beton_Armat pe postarea mea. Vericule stai toata ziua pe forum schimband conturile, faci conversatie cu tine, mai ales de sarbatori esti omniprezent si iti dai like-uri. Chiar nu ai de plimbat nepotii prin parcuri, iesit cu femeia pe undeva? Intra pe celalalt cont, poate prinde mai bine! Pisicuts iti va bana toate clonele. Bafta Bossule, e greu să schimb conturile, pă cincistele nu mai pot intra, plm, asta înseamnă banat 🤷🏻. Reputația e simplu de verificat, nu există niciun like dă pă contul cincistele pt contul Beton_Armat. Viceversa e imposibil, nu pot da like-uri nimănui dă pă contul ăsta 🤣🤣🤣. Și totuși...cum te-am atacat pă tine ? 🤣🤣🤣 2 1 2 Link spre comentariu
Vizitator tociv_agog Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 ce dusman mai da minusuri astazi ?? Link spre comentariu
Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 14 minutes ago, tociv_agog said: ce dusman mai da minusuri astazi ?? Eu💪 De pe clone si fantome, @marcus6 stie mai bine ca mine😂😂😂😂😂😂😂 3 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Aprilie 7, 2022 1 oră în urmă, hennesy a spus: Mai era doua conturi foooarte active tot pe minusuri axate...jonquer si brad Pitt ceva de genul asta....dar au dispărut ambii vad Sunt puțini indivizi care să dea minusuri în mod sistematic. Eu cred că e doar un balaur cu multe capete și or mai fi câțiva inși care se enervează pă moment și încearcă să-i dea replica, dar se vede din avion că ăia n-au tenacitatea "profesorului" 🤣🤣🤣. În final e doar el și încăpățânarea lui, la restul le trece repede. Dar un băiet e omniprezent pă forum, "contribuind" dincolo de orice limită omenească normală și care își petrece timpul stând logat anonim fix ca și conturile minusatoare. Logica e aceeași dă pă vremea lui Aristotel...eu, clonat, răsclonat, hărțuitor agresiv și agresor ! 🤦 pus la punct de "comunitate" prin "justițiarele" conturi minusatoare și sărmana victimă la greu "contribuitoare" cu deja zeci dă mii dă like-uri 🤣🤣🤣. Salut omule comunitar ! 🤪😁🤣 2 2 Link spre comentariu
Vizitator arsanass Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Sa revenim la recenzii! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 3 ore, Mundharmonik a spus: Cand nu mai ai argumente o dai in gradinitza😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Hai sa fim seriosi, pana si tu mai gresesti din graba si/sau neatentie, iar greseala mea e nesemnificativa in comparatie cu marcus care nu stie limba romana😂😂😂😂 Exemple celebre: cîcat = căcat etc. wichend = weekend, bine asta e din limba engleza, se pare ca nici acolo nu e assss😂😂😂😂😂 Da, a fost duminica cu @Turcoaz_ la bere😂😂😂😂😂😂 Cîcat e regionalism cred, în orice caz, pe la țară se mai spune și așa. Etc. e ...etc. nu știu ce e anormal. Wichend e la mișto. Greșeala ta nu e din grabă, că ai tastat alături, să fim serioși! Observația mea a fost pentru că tocmai ce îi scriseseși că nu știe să scrie. O seară/noapte bună, îți doresc! 1 1 Link spre comentariu
Mundharmonik Reputație: 252 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Aprilie 7, 2022 6 minutes ago, picon said: Cîcat e regionalism cred, în orice caz, pe la țară se mai spune și așa. Etc. e ...etc. nu știu ce e anormal. Wichend e la mișto. Greșeala ta nu e din grabă, că ai tastat alături, să fim serioși! Observația mea a fost pentru că tocmai ce îi scriseseși că nu știe să scrie. O seară/noapte bună, îți doresc! Mai i-a un cuvant la "misto"😂😂😂😂😂 psiopat =psihopat Si neste regionalisme, de pe vremea lui nea Ceasca😂😂😂😂 cînd si plînge😂😂😂😂😂 2 1 Link spre comentariu
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 27 minute, Mundharmonik a spus: Mai i-a un cuvant la "misto"😂😂😂😂😂 psiopat =psihopat Si neste regionalisme, de pe vremea lui nea Ceasca😂😂😂😂 cînd si plînge😂😂😂😂😂 Boss, mai ia 😉 " Litera â este aberantă şi nu face decît să complice în mod inutil scrisul. Citeşte mai jos ca să te lămureşti cum reintroducerea în 1993 a literei â (inventată de latiniştii secolului al XIX-lea) are de-a face cu salvarea academicienilor corupţi, care au colaborat cu comuniştii. George Pruteanu susţinea grafia cu î în loc de â, dar pronunţa şi scria sunt, nu sînt. Povestea cu ego sum este frumoasă, dar e poveste. În secolul al XVI-lea formele cu u (sunt, suntem, sunteţi) nu existau. Au fost introduse artificial, în secolul al XIX-lea, de către cei care doreau să dovedească originea latină a limbii noastre. Au fost aşadar construite după modelul latin, dar nu le-am moştenit din latină. Din acest punct de vedere ele nu sînt mai bune. Dar este drept că în timp au fost adoptate de mulţi vorbitori, deci azi se pot considera ca aparţinînd limbii. Cu adevărat moştenite din latină sînt formele cu î (sînt, sîntem, sînteţi), care în secolul al XVI-lea se scriau sănt, sămt, sint, iar mai tîrziu, cînd în alfabetul chirilic românesc s-a răspîndit folosirea unei litere separate pentru sunetul î, se scriau chiar sînt. Probabil aceste forme sînt provenite din (sau influenţate de) conjunctivul latin: sim, simus, sitis, sint. Nu este imposibil totuşi să provină din indicativ (sum, sumus, estis, sunt), iar transformarea lui u în î să fie analoagă cu cea a lui aduncus în adînc. Deci puteţi considera că varianta cu u vă place mai mult, că arată mai bine, dar nu că e „mai bună”. " 2 2 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 @Turcoaz_ ti-am citit postarea in care m-ai citat... iti mai raspund doar atat dupa care ma voi opri, caci se pare ca nu ne mai intelegem... te-ai gandit ca poate nu vreau sa ma mai cert cu cineva pe forum (nefiind scopul meu certatul) nu ma intereseaza cine are cele mai multe clone, sau cine minuseaza pe cine sau de ce, nu ma deranjeaza clonele, pentru ca eu nu le-am deranjat cu nimic, probabil nici nu stiu ca exist si nu imi pasa, si nici pe fetele despre care spui ca sunt sustinute de aceste clone nu le-am vizitat ca sa pot scrie ceva aiurea pe forum la adresa lor, insa daca as vizita vreuna si as pleca nemultumit, fii sigur ca voi scrie pe forum indiferent cine este sustinatoru... a zis-o bine @MacArthur, imi place sa fiu ca Elvetia, neutru, nu imi pasa de scandaluri si de minusuri, dar poate veti fi multumiti daca voi primi minusuri de la clone, ca sa va arat ca nu imi pasa catusi de putin de ele, sau poate mi le oferi chiar tu, daca crezi ca am prea multe plusuri, nu imi pasa de reputatia de pe forum 🤣 asa ca: @elprofesoare te rog eu frumos, da-mi si mie minusuri de pe conturile tale clone, nu ma intereseaza care sunt alea, doar da-mi minusuri, dar nu ma baga in scandal ca nu o sa intru. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 47 minute, Mundharmonik a spus: Mai i-a un cuvant la "misto"😂😂😂😂😂 psiopat =psihopat Si neste regionalisme, de pe vremea lui nea Ceasca😂😂😂😂 cînd si plînge😂😂😂😂😂 Mai i-a? 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate