Pongoabelii Reputație: 206 Postat Martie 5, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 5, 2022 Acum 33 minute, KimInLove a spus: @marlanel lua-ti-ar casa foc daca mai dai vreun minus. sa mori in chinuri , ars de viu si asfixiat . Amin .... Zi-i și tu de sezon, "Să fii pagubă colaterală în războiul care vine!", "Să ți se prăbușească Mig29 pe coșmelie!", "Lua-te-ar IGSU cu elicopterul!"... 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 22 minutes ago, Pongoabelii said: Zi-i și tu de sezon, "Să fii pagubă colaterală în războiul care vine!", "Să ți se prăbușească Mig29 pe coșmelie!", "Lua-te-ar IGSU cu elicopterul!"... moarte direct. Nu ma complic eu cu elicoptere si pagube
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 46 minutes ago, Subterana said: Esti rea mai inesuko! Trebuie sa tin minte si sa nu-ti dau vreodată minus 😂😘 Si ce crezi ? Am si gura spurcata rau la blesteme ! Chiar se indeplinesc :)))) Vedeti exemplul Xoxo si Don Rapăn :)))))) raper scz
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 5, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 5, 2022 Inesuka, ti-ai tras-o vreodata cu un oligarh? 2 4 1
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 5, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Martie 5, 2022 Acum 9 ore, pisicuts a spus: bravo inesuka asteptam sa vedem rezultatul final si pozele nud ca sa tragem concluzia finala pana atunci stai sub patura si asculta taraf TV ca sa te insanatosesti repede Esti criminal, bǎ😂😂😂😂😂😂😂 1 1
Subterana Reputație: 91 Postat Martie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2022 Acum 52 minute, KimInLove a spus: Si ce crezi ? Am si gura spurcata rau la blesteme ! Chiar se indeplinesc :)))) Vedeti exemplul Xoxo si Don Rapăn :)))))) raper scz Rea de mama focului, ce pot sa mai zic? Același foc il pui si in pat? 😜 1
Pongoabelii Reputație: 206 Postat Martie 5, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 5, 2022 Acum 43 minute, MacArthur a spus: Inesuka, ti-ai tras-o vreodata cu un oligarh? Oligarhi, emiri, șeici: nu se complică Inesuka cu orice pulifrici. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 5, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 5, 2022 1 oră în urmă, MacArthur a spus: Inesuka, ti-ai tras-o vreodata cu un oligarh? doar cu indianul care o pacalit-o 😹 1 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 2 hours ago, Subterana said: Rea de mama focului, ce pot sa mai zic? Același foc il pui si in pat? 😜 Acolo doar foc cu tenta erotica cat despre dobitocul de mai sus , cub tenta criminala. daca ma mai minuseaza aiurea la orice postare , o sa-i depun acatist la Biserica la sectiunea Morti. Si ii urez sa aiba soarta bazei nucleare de la Cernobyl, adica sa arda in flacari ! De viu.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 2 hours ago, pisicuts said: doar cu indianul care o pacalit-o 😹 Da, dar ala avea pl de 23 cm 😂😂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 5, 2022 Postat Martie 5, 2022 3 hours ago, MacArthur said: Inesuka, ti-ai tras-o vreodata cu un oligarh? Nu ma intereseaza decat de ce aleg eu sa fac. Nu de ceea ce viseaza altii
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Martie 5, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 5, 2022 Acum 9 minute, KimInLove a spus: Nu ma intereseaza decat de ce aleg eu sa fac. Nu de ceea ce viseaza altii inesuka pune o poza cu tine sa te vedem 1 1
playmaker Reputație: 1302 Postat Martie 6, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 6, 2022 Acum 1 oră, KimInLove a spus: Da, dar ala avea pl de 23 cm 😂😂 Cum i-ai masurat-o? Zât!! 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 2 hours ago, pisicuts said: inesuka pune o poza cu tine sa te vedem O mai pun pe Onlyfans de acum. M-am smecherit si Eu... 53 minutes ago, playmaker said: Cum i-ai masurat-o? Zât!! Din privire . Apoi am simtit-o-n stomac...
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 2 hours ago, pisicuts said: inesuka pune o poza cu tine sa te vedem
Pongoabelii Reputație: 206 Postat Martie 6, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Martie 6, 2022 Acum 4 ore, KimInLove a spus: O mai pun pe Onlyfans de acum. M-am smecherit si Eu... Din privire . Apoi am simtit-o-n stomac... Subiectiv. La cât de mică ești cred că avea maxim 12/3cm. Pe ce parte ai luat-o când ai simțit - o în stomac?
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Martie 6, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 6, 2022 Acum 5 ore, KimInLove a spus: O mai pun pe Onlyfans de acum. M-am smecherit si Eu... Din privire . Apoi am simtit-o-n stomac... Recunosc ca poza de pe strada, cu mantou bej, este de revista. Plus ca ai atitudine neutra si normala. 🤗😋😉. Vezi ca merge si asa, fara sa scoti gherutele de...scorpioanca?🐱 2 1
treblebass Reputație: 298 Postat Martie 6, 2022 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat Martie 6, 2022 15 minutes ago, derwall said: Recunosc ca poza de pe strada, cu mantou bej, este de revista. Plus ca ai atitudine neutra si normala. 🤗😋😉. Vezi ca merge si asa, fara sa scoti gherutele de...scorpioanca?🐱 Ea are trasaturi frumoase, nu zic nu, insa din cauza operatiilor la nivelul fetei a dobandit un aspect artificial, are o textura de android, de plastic, de barbie doll, si-a inhibat prin modificari aproape toate trasaturile naturale. Pometii aceia sunt de caricatura, zau asa. Ochii i-au ramas dedesubt, la cate straturi de asfalt a tot pus pe sosea A depasit demult acel punct de no-return. Bine ca nu are mania tatuajelor inca.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 10 minutes ago, treblebass said: Ea are trasaturi frumoase, nu zic nu, insa din cauza operatiilor la nivelul fetei a dobandit un aspect artificial, are o textura de android, de plastic, de barbie doll, si-a inhibat prin modificari aproape toate trasaturile naturale. Pometii aceia sunt de caricatura, zau asa. Ochii i-au ramas dedesubt, la cate straturi de asfalt a tot pus pe sosea A depasit demult acel punct de no-return. Bine ca nu are mania tatuajelor inca. Pometii par mai proeminenti pentru ca am slabit la fata , mai ales in zona de sub ochi . Si nu ma risc sa injectez nimic acolo fiindca sunt vene si e periculos. mie imi place cum arata noul meu Look. si machiajul schimba .
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 17 minutes ago, treblebass said: Ochii i-au ramas dedesubt, la cate straturi de asfalt a tot pus pe sosea Constructia fetei mele este cu ochii situati mai adanc decat pometii . Eu am oase la pometi si cand slabesti , se duce carnea de sub ochi si atunci poemtii par ei mai proeminenti. inainte aveam carne pe fata de 2 ori mai multa decat nivelul pometilor injectati :)))) nu voia nicio clinica sa imi faca interventie . daca nu ma cunosti dinaintea interventiilor actuale , normal ca nu ai de unde sa stii. Dar eu stiu. Nu ai cum sa ramai cu aceleasi trasaturi o viata intreaga. E un sistem normal al vietii omenesti. Modificarea trasaturilor fizice !
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 6, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Martie 6, 2022 Acum 11 ore, KimInLove a spus: Da, dar ala avea pl de 23 cm 😂😂 Acum 9 ore, playmaker a spus: Cum i-ai masurat-o? Zât!! A masurat-o din gaura curului😂😂😂😂😂 1 1
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 6, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Martie 6, 2022 Acum 9 ore, KimInLove a spus: Poza cu tine, nu luata de pe net😂😂😂😂😂 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 15 hours ago, Pongoabelii said: Subiectiv. La cât de mică ești cred că avea maxim 12/3cm. Pe ce parte ai luat-o când ai simțit - o în stomac? Nup. O avea de 23 cm . Era imensa , delicioasa si atragatore . Efectiv m-a innebunit din prima clipa de cand am vazut-o sculata, incat am lesinat pe loc de placere... s-a cutremurat intreaga locatie in urma orgasmului meu de tip fantana arteziana..
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 6, 2022 Postat Martie 6, 2022 10 hours ago, Muzicutza said: Poza cu tine, nu luata de pe net😂😂😂😂😂 :))) pai ce? Tu crezi ca eu sunt proasta degeaba? Sunt si eu cu un scop!
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 6, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Martie 6, 2022 Acum 5 minute, KimInLove a spus: Nup. O avea de 23 cm . Era imensa , delicioasa si atragatore . Efectiv m-a innebunit din prima clipa de cand am vazut-o sculata, incat am lesinat pe loc de placere... s-a cutremurat intreaga locatie in urma orgasmului meu de tip fantana arteziana.. Cutremur😂😂😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum