Sari la conținut

A DISPARUT TOPICUL INESUKAI!

Vizitator numaimuiste

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
La 30.04.2022 la 21:50, treblebass a spus:

Nici cu Ines nu mi-e rusine, ca cere in RO mai mult decat pe London, dar nu conteaza asta atat timp cat si tu si colega ta dezbracate si cu burtile goale ajungeti la 160-170 kg. As fi spus stomacuri, insa la voi se manifesta sub forma de burti.

Daca nici acum nu ti s-a activat neuronul, probabil inhibat de la cate filmulete posteaza aiurea pe net, ideea pe care am incercat, fara succes, sa o comunic e urmatoarea: te-ai luat de Ines si s-a pisat pe tine cu jet, cu bolta, fix precum un obuzier autopropulsat livrat de US in Ukraina, nu stiu cati km sunt de la parc bazilescu pana in Baneasa dar cred ca destul de precis, asa ca cel mai probabil ti-a livrat-o pe fatza, poate chiar si in gurita 

Mă, pun pariu ca am o burtică mai mică decât a inesukai, chiar dacă îmi expun pe-aci rotunjimile...nu trebuie să încap în mințile tuturor idioților care-si imaginează imposibilul.Cum să spui că proasta asta ma poate injosi când voi v-ati strâns în haita cu zecile pe forumul asta si n-ati reușit?Prostuta crede ca imi dă mie lecții, când ea îmi copiază ideile...ea e în stare singura să se injoseasca fără sa își dea seama.Ma provoci degeaba să o jignesc, ma plictisește micimea ei și îmi stârnește doar milă...ea e genul de om căruia i-as da un leu la colt de stradă.In disperarea ei arată de fapt ca n-are nimic în bibilica și faptul ca urăște barbatii...pentru mine este de neiertat.Nu poți manipula ceva ce nu iubești, asta sa țină minte de la mine!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
On 4/30/2022 at 9:50 PM, treblebass said:

Nici cu Ines nu mi-e rusine, ca cere in RO mai mult decat pe London, dar nu conteaza asta atat timp cat si tu si colega ta dezbracate si cu burtile goale ajungeti la 160-170 kg. As fi spus stomacuri, insa la voi se manifesta sub forma de burti.

Daca nici acum nu ti s-a activat neuronul, probabil inhibat de la cate filmulete posteaza aiurea pe net, ideea pe care am incercat, fara succes, sa o comunic e urmatoarea: te-ai luat de Ines si s-a pisat pe tine cu jet, cu bolta, fix precum un obuzier autopropulsat livrat de US in Ukraina, nu stiu cati km sunt de la parc bazilescu pana in Baneasa dar cred ca destul de precis, asa ca cel mai probabil ti-a livrat-o pe fatza, poate chiar si in gurita 

Raluca doar a vazut ca la Ekaterina mergea prosteala pe fata, adica imi pare rau daca chiar exista specimene posesoare de pula care au platit un paysafe card ca sa treaca de filtrul initial al ei, si daca chiar i-au dat 1000 lei pentru o sedinta de 1 ora, asa ca a zis sa incerce si ea cu prosteala, sa hype-uiasca prostii la sectiunea de dominare, pentru ca acolo sunt toti baieteii soia care sunt dispusi sa fie umiliti de femei pentru ca au fost molestati de mamici inca de mici, sau cine stie ce traume au avut de au ajuns sa fie umiliti in halul asta, treaba lor, ideea e ca s-a cam prins ca nu ii merge cu vrajeala, mai ales dupa recenzile alea nasoale de pe ukpunting

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 26.04.2022 la 20:45, KimInLove a spus:

Auzi , FĂ !? 

ia vezi, poti sa ma sugi ? 

linia maxilarului meu este proeminenta din nastere, iar daca am avut recenzii de 9 si 10 de-a lungul

timpului , inseamna ca sunt o femeie frumoasa in viziunea barbatilor cu bani si eleganti. Tocmai de aceea viziunea unei femei care isi cauta promovare sau pur si simplu este frustrata si batuta de soarta

IMI ESTE EGALA CU ZERO.. 

si eu am tot 30 de ani. Priveste cum arat si cum ma mentin. 

3C3854F6-FBBF-4A94-9D99-0157051F4DE6.jpeg

🌹

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Inesuka aka Kim Jong-Un a intrat serios in depresie, și-a închis topicul, nu mai suportă discuțiile libere.

A ajuns la fel de penibilă precum Stareța Sofia. Vor bani mulți, proști care depărtează, să asculte, să nu dea feedback-uri, să nu lase recenzii.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 10 minute, just_evo a spus:

Inesuka aka Kim Jong-Un a intrat serios in depresie, și-a închis topicul, nu mai suportă discuțiile libere.

A ajuns la fel de penibilă precum Stareța Sofia. Vor bani mulți, proști care depărtează, să asculte, să nu dea feedback-uri, să nu lase recenzii.

Si-a sters toate "recenziile" dă pă topic 😃

• Haha 2
Link spre comentariu

Acum 4 minute, just_evo a spus:

decartează*

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
1 oră în urmă, just_evo a spus:

Era previzibilă mișcarea.Plus că s-a adeverit că are protector pe acolo și una spune și alta face.😊😃

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
2 hours ago, derwall said:

Era previzibilă mișcarea.Plus că s-a adeverit că are protector pe acolo și una spune și alta face.😊😃

Am prieteni pretutindeni 😂 poftim , am si protectoare , ia vezi 

2B53DF3F-0F14-44E4-908D-A8D8D92023D1.jpeg

1DCD6906-80CC-489F-938D-5C2E362EA6A8.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove

Plus că s-a adeverit că are protector pe acolo și una spune și alta face.😊😃

Mai am un protector  😂

82EFD1BA-E368-4F20-9E7C-1C154D03A2FF.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove

Ia uite ce protectori grijulii

am 

D390E55E-9416-4BF0-8C27-851E7F18B687.jpeg

3C737CA3-2F76-43AD-A461-19DFD12FF369.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove

Plus că s-a adeverit că are protector pe acolo și una spune și alta face.😊😃

Am

si protectie de saltea, ce stii tu..😂😏

0E0A3EAD-8F70-4E49-A033-8704963E1412.jpeg

EEAA0910-B03F-40EF-8F73-163D51CF7AF1.jpeg

C315D623-417E-4587-9446-1C06329F848B.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
4 minutes ago, just_evo said:

Ce înseamnă: este disponibil flatul?

Aveți sindromul Răducioiu?

Du-te-n Anglia si vezi ce inseamna 😂

Vezi daca poti si tu sa iei flat fara 15 mii de acte care se cer la Agentie 🤭 Eu pot 

Link spre comentariu
Acum 4 minute, KimInLove a spus:

Du-te-n Anglia si vezi ce inseamna 😂

Vezi daca poti si tu sa iei flat fara 15 mii de acte care se cer la Agentie 🤭 Eu pot 

Mă refeream la limbaj, nu-mi place Anglia, din multe puncte de vedere: oamenii sunt neîngrijiți și libidinoși, mâncarea este proastă și plină de ulei și grăsimi iar vremea este nașpa.

Asta nu înseamnă că Londra nu are părți frumoase, plus multe alte orașe(la mare la Brighton), Liverpool, etc.

Prefer Spania, Portugalia(Madeira, Porto, Guimaraes) sau Franța(vest, Nantes, Brest, Bordeaux. Orice numai zona centrală și spre Nord - Paris).

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
25 minutes ago, just_evo said:

Ines "Cur Mic", ce ai în șacoșă? Cumpărături de la Tesco?

Exact

12 minutes ago, Un_Nimeni said:

Incearca Trish McEvoy Eau du Parfum - Fragrance X 😉

Multumesc

259075D2-1AEC-4714-B2D7-76CE8EDF618B.jpeg

Link spre comentariu

Vizitator KimInLove
14 minutes ago, Un_Nimeni said:

Incearca Trish McEvoy Eau du Parfum - Fragrance X 😉

E dulce ?  Ca sunt setata pe parfumurile dulci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...