Sari la conținut

Socializare/Chat

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

unde ai ajuns golane ?

Brazilia ...

nefericitule, la fortaleza sigur

Cacaturile astea cu siguranta nu intereseaza pe nimeni. Adica extrem de simplu, bosorogu' basinos, putea sa "ti-o abordeze" pe PM. Este? Dar nu... nu, nu, nu. :slap2

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Cacaturile astea cu siguranta nu intereseaza pe nimeni. Adica extrem de simplu, bosorogu' basinos, putea sa "ti-o abordeze" pe PM. Este? Dar nu... nu, nu, nu. :slap2

Tocmai deaia se numeste socializare chat ;) ca lumea sa mai socializeze, nu sa se certe ca la usa cortului ca pe toate celelalte "topinguri"

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Tocmai deaia se numeste socializare chat ;) ca lumea sa mai socializeze, nu sa se certe ca la usa cortului ca pe toate celelalte "topinguri"

Si cu PM-ul ce facem? Faci diferenta? ;)

Vizitator Guru_
Reputație: 0
Postat

Cine îmi da si mie 250 de lei sa dau o tura pe la Anda, pana nu o obositi de tot, ca pleacă in vacanța!?

Postat

Vorbeste cu ea poate te sponsorizeaza :)

Vizitator Guru_
Reputație: 0
Postat

Uite acum fug!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi doresc sa impart cu voi ca m-am simtit grozav la o cafea...cu bebelusa si inca vre-o 3 persoane...era cat pe ce sa uit c-aveam o programare la stomatolog...sincer daca si voi doriti...as dori sa repetam...pupici!

• Oras:bangkok
Postat

Astazi doresc sa impart cu voi ca m-am simtit grozav la o cafea...cu bebelusa si inca vre-o 3 persoane...era cat pe ce sa uit c-aveam o programare la stomatolog...sincer daca si voi doriti...as dori sa repetam...pupici!

it multumesc pentru invitatie,  datorita tie am avut o zi fantastica, am cunoscut-o pe lily, si mi-a mers bine  toata seara.

bebelusha , m-a asistat azi la shooting mai ceva decit profesionistele.

pacat ca cei veninosi nu vor afle vreodata  who the fuck is lily.

• Like 1
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

it multumesc pentru invitatie,  datorita tie am avut o zi fantastica, am cunoscut-o pe lily, si mi-a mers bine  toata seara.

bebelusha , m-a asistat azi la shooting mai ceva decit profesionistele.

pacat ca cei veninosi nu vor afle vreodata  who the fuck is lily.

Crisulino repetam mamy numai sa imi spui cand vrei :) dar cam pe la aceeasi ora :)

Obi taty ai uitat in pusca si cureaua lata cine te-a sunat ha? Eu te-am sunat si te-am trezit ca sa bei cafeaua cu mine crissu si.. Nu spuun mai departe :D

Postat

Crisulino repetam mamy numai sa imi spui cand vrei :) dar cam pe la aceeasi ora :)

Obi taty ai uitat in pusca si cureaua lata cine te-a sunat ha? Eu te-am sunat si te-am trezit ca sa bei cafeaua cu mine crissu si.. Nu spuun mai departe :D

ai dreptate , caldura e di vina,

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

'Real men' means so much more than buying or not buying girls\women.

• Like 1
Postat

http://1.1.1.5/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/hihat.gif

sorinache, intreaba fetele ,pe unde umblii?

Postat

sorinache, intreaba fetele ,pe unde umblii?

Singurule, intreaba moartea, pe unde umbli? (cu un i, da? analfabetule :slap2  )

Postat

Singurule, intreaba moartea, pe unde umbli? (cu un i, da? analfabetule :slap2  )

Hai dracului acasa fratele meu, ca iar intreaba cumnata-mea de tine! Daca afla pe unde bantui tu, precis isi va face si ea cont pe forum pentru a te urmari! Sau cine stie, poate il reactiveaza pe cel vechi. :thinking

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...