sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 11, 2014 Inseamna ca treb sa beau mai mult... am destula si vreau sa mai scad din ea
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 12, 2014 Vroiam sa va zic ceva dar, pana am terminat de citit scandalul, am uitat. Aaa, mi-am amintit: "Ziua buna!"
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 12, 2014
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 12, 2014 ........pula mea, sunt mahmur.
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 12, 2014 Ba sorine, tu reprezinti perfect poporul tanar din Romania. D-asta e belita tara asta, nu avem material... pula mea, pe scurt: esti prost tare.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 12, 2014 tara-i belita datorita molustelor parazite ca tine care cred ca sint vreo valoare daca se imbata simbata si in lipsa de ocupatie vomita pe forum duminica.daca ar fi toti ambitiosi ca sorinelul nu ati mai trai in epoca de piatra. ma scuzi ca te-am bagat in seama
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 12, 2014 Ba sorine, tu reprezinti perfect poporul tanar din Romania. D-asta e belita tara asta, nu avem material... pula mea, pe scurt: esti prost tare. yeah,right , de-aiai traiti bine in romanica, din cauza ca va imbatati simbata ca animalele si duminica vomitati pe voi sau pe forum .ai vreun argument pe care te bazezi cind faci o afirmatie?invidia si ura te caracterizeaza ,atit.imi pare rau ca te bag in seama dar ca pregatire si caracter , se pisa sorinel pe tine cu bolta. umilule.
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 12, 2014 Ma ghertoiule eu imi produc banii in Romania (multi) nu ca alti prosti ratati care sunt nevoiti sa fie sclavi prin strainatate. Faci diferenta? Eu sunt aici doar sa pis in freza niste ratati, slugi s.a.m.d... cu nas. Ce pula mea sa stii tu, incapabilule, analfabetule, sluga care esti tu sluga...
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 12, 2014 Sunt un rau necesar rechine. Trebuie incercat sa purificam lumea de nenorociti de teapa ta. Sper cand vom trage apa sa se duca dupa tine si slugi gen sorinu. Ne faceti de ras in toata lumea asta... Poporul asta inca are sanse, trebuie doar sa luam atitudine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 13, 2014 complex de inferioritate ,baietica?parca ai fi stafia lui ceausescu, poporrul ,are sanse , cu conditia ca cei ca tine si inca vreo zece milioane sa fie eutanasiati.ai calatorit vreodata mai departe de medgidia, sa vezi si tu cum e lumea?sint convins ca nu , altfel iti pierdeai taraba de zarzavagiu de unde iti produci malaiul cel mult care miroase a muratura.mai baga ceva mici sau ceafa de porc pe git sa rigii parfumat ca iti pute respiratia a matze goale, bididiule.si vezi ca sint pampers in oferta la cora, incontinentule, iti vine sa faci pisu cam des , bine ca iti foloseste si tie la ceva putulica, purtatorule ilegal de sex masculin. 1
Lubric Reputație: 707 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Octombrie 13, 2014 Huuuoo baa! Mai terminati in pula mea cu certurile astea inutile; mergeti de va futeti si scapati de tensiunile acumulate. Pula mea, de prosti! La inceput a fost (oarecum) OK, ati avut pareri diferite; dar acum o dati in penibil. Obi, ma adresez tie ca te cunosc, termina-n pula mea cu prostia asta, nu-i mai da apa la moara - am o parere mai buna despre tine. Si sa revin la subiectul topicului: "Neata buna, constantenii mei! Ce mai faceti voi? Dar "iubita" mea ce mai face? Am inteles ca-mi duce doru'. :)"
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 13, 2014 E trist rau de tot copilu asta...cunosc 1000 ca el care " produc bani multi" ...abia au si ei bani de cafea la Filicori ca sa dea bine de fitza ce sa le ceri cu asa incompetenti nu ai ce discuta, vad ca sta la panda 24/7 sa mai scriem cate ceva ca atunci sa mai arunce si el o glumita seaca, pacat.
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Octombrie 13, 2014 Filicori, nu-i fiță!!A aparut Kimbo prin oras. Cea mai buna cafea ce am baut-o in Italia.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 13, 2014 plm am dat un ex...
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 13, 2014 complex de inferioritate ,baietica?parca ai fi stafia lui ceausescu, poporrul ,are sanse , cu conditia ca cei ca tine si inca vreo zece milioane sa fie eutanasiati.ai calatorit vreodata mai departe de medgidia, sa vezi si tu cum e lumea?sint convins ca nu , altfel iti pierdeai taraba de zarzavagiu de unde iti produci malaiul cel mult care miroase a muratura.mai baga ceva mici sau ceafa de porc pe git sa rigii parfumat ca iti pute respiratia a matze goale, bididiule.si vezi ca sint pampers in oferta la cora, incontinentule, iti vine sa faci pisu cam des , bine ca iti foloseste si tie la ceva putulica, purtatorule ilegal de sex masculin.Ca sa fi inteles de unde vine jetul de pishu fierbinte pe chipu-ti obosit ar inseamna sa ai privilegiul de a ma cunoaste. Fabulezi ca o pula impotenta. Daca tu crezi, sluga strainilor, ca e singura modalitate de a face bani in tara asta... :slap2d-asta esti sclav ma distrusule, nu te-a dus mintea. E simplu cu tine! Cat despre catelusul tau eu nu inteleg ceva, meseria lui e sa fie trantor pe un vas, acum e acasa, ce pula mea face asta acum, nimic? ps: aveati o parere buna degeaba. sper sa ii vedeti pe uratii astia exact cum sunt.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 13, 2014 :slap2
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 13, 2014 Iegzact, caz inchis.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 13, 2014 Sincer...esti amuzant plm
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 13, 2014 Huuuoo baa! Mai terminati in pula mea cu certurile astea inutile; mergeti de va futeti si scapati de tensiunile acumulate. Pula mea, de prosti! La inceput a fost (oarecum) OK, ati avut pareri diferite; dar acum o dati in penibil. Obi, ma adresez tie ca te cunosc, termina-n pula mea cu prostia asta, nu-i mai da apa la moara - am o parere mai buna despre tine. Si sa revin la subiectul topicului: "Neata buna, constantenii mei! Ce mai faceti voi? Dar "iubita" mea ce mai face? Am inteles ca-mi duce doru'. :)"ma plictisesc groaznic lubrice, ma ustura ochii groaznic de la pisatul lui limbricutz, ma "doare"salele de cit ma sclavagesc capitalistii astia needucati, ma oftic enorm ca nu am si eu bani sa merg la o fata , asa cum "face"baietii cu bani muulti care ne ia la puli blege pe aici ,ce dracu sa fac altceva decit sa ii acord si lui o bucurie in viata , ce sa-i faci daca a fost persecutat cind a fost mic, si-a gasit si el un locsor de joaca si il las sa se bucure in spumele lui.il las sa -si bage si el pula pe unde are el fantezii , e amuzant in dobitocia lui, se vede ca are mintea linistita si limpede de la o posta.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 13, 2014 Filicori, nu-i fiță!!A aparut Kimbo prin oras. Cea mai buna cafea ce am baut-o in Italia.pai noi stim asta dar te astepti de la macaca sa aiba fita?sau crezi ca a auzit de italia si de cafea? maimutele consuma doar banane.fite fac toti amaritii, oamenii cu stil, nu vorbesc niciodata despre "suckcesele lor financiare.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Octombrie 13, 2014 Ca sa fi inteles de unde vine jetul de pishu fierbinte pe chipu-ti obosit ar inseamna sa ai privilegiul de a ma cunoaste. Fabulezi ca o pula impotenta. Daca tu crezi, sluga strainilor, ca e singura modalitate de a face bani in tara asta... :slap2d-asta esti sclav ma distrusule, nu te-a dus mintea. E simplu cu tine! Cat despre catelusul tau eu nu inteleg ceva, meseria lui e sa fie trantor pe un vas, acum e acasa, ce pula mea face asta acum, nimic? ps: aveati o parere buna degeaba. sper sa ii vedeti pe uratii astia exact cum sunt.bine prietene, recunosc , ai valoare. imi pare rau ca nu am vorbit pe limba ta pina acum.esti cel mai barosan . sa-ti traiasca familia...recunosc , ma cam faci sa tremur , se pare ca esti si smardoi si ciumec, ma retrag si te las sa te faci in continuare de ris asa cum doresti matale.
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 13, 2014 Obraznicul mai face si pe victima. Ai incercat tu... pula mea, te-ai lasat la mana ta, esti batran si penibil... si fara carici. Esti demn de mila noastra, abia iti asteptam retragerea sa nu-ti mai mirosim moliile din haine.
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Octombrie 13, 2014 tovarasul maCAC... 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 13, 2014 eu imi produc banii in Romania (multi) . 2
macayu Reputație: 2 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:In lume Oras:In lume Postat Octombrie 13, 2014 Catelul nostru sorinu... mai pune mana si ia si tu contact cu lumea (pe vas esti numai cu laba), cizeleaza-te, fa-ti prieteni (nu pe forum). Cheltuie banii pentru curve altfel, ia-ti carti, iesi la un film, pula mea... esti la nivelul unui parameci.
Postări Recomandate