wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 25, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 25, 2018 Deci la un pescuit nu se baga nimeni???. Pescuiti numai gagici ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 26, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 26, 2018 Deci la un pescuit nu se baga nimeni???. Pescuiti numai gagici ?Deci pe unde? Dar nu cu lanseta ci la undita! La corbu nu e smecherie cu undita. Stii ceva locuri in zona? 1 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 26, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 26, 2018 Deci pe unde? Dar nu cu lanseta ci la undita! La corbu nu e smecherie cu undita. Stii ceva locuri in zona?Eu sunt la medgidia acum. Pe canalul vechi 1 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 26, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 26, 2018 Eu sunt la medgidia acum. Pe canalul vechiCum mai este acolo, la tovarasul Marian care se ocupa de balta? Aceleasi reguli tampite, de te obliga sa ascunzi pestele? Asta daca-l prinzi! Am fost vreo 3 ani la rand numai acolo, asta pana anul trecut, cand am mers 5 zile la rand si n-am avut nici macar o trasatura! Sunt curios daca se prinde ceva acum si cat mai este taxa? Fir intins, Lupusorule! 1 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 26, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 26, 2018 Cum mai este acolo, la tovarasul Marian care se ocupa de balta? Aceleasi reguli tampite, de te obliga sa ascunzi pestele? Asta daca-l prinzi! Am fost vreo 3 ani la rand numai acolo, asta pana anul trecut, cand am mers 5 zile la rand si n-am avut nici macar o trasatura! Sunt curios daca se prinde ceva acum si cat mai este taxa? Fir intins, Lupusorule![/quoteTaxa e 70 pe zi. Momentan am un caras cam la vreun kg. Prieteni ai mei au luat crap la 9 kg sambata trecuta. Crapul si somnul se elibereaza. Caras platica etc se ia acasa. Astept si eu un crap azi 2 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 26, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 26, 2018 Cum mai este acolo, la tovarasul Marian care se ocupa de balta? Aceleasi reguli tampite, de te obliga sa ascunzi pestele? Asta daca-l prinzi! Am fost vreo 3 ani la rand numai acolo, asta pana anul trecut, cand am mers 5 zile la rand si n-am avut nici macar o trasatura! Sunt curios daca se prinde ceva acum si cat mai este taxa? Fir intins, Lupusorule![/quoteTaxa e 70 pe zi. Momentan am un caras cam la vreun kg. Prieteni ai mei au luat crap la 9 kg sambata trecuta. Crapul si somnul se elibereaza. Caras platica etc se ia acasa. Astept si eu un crap azi Apai, spor sa ai! Si sa vina crapul ala mare, la tine! ;😉 Cred ca ar fi bine sa deschidem un topic nou, despre pescuit in Constanta. Eu maine, cred ca bag un Corbu sau o Enisala, sa vad ce-o iesi! Asta, daca ajung acasa “bineâ€, de la meciul de diseara! 😉 1 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 26, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 26, 2018 Corbu si enisala vreau si eu sa ajung. Poate weekendul viitor Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 26, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 26, 2018 ame="wolfyy" post="4251864" timestamp="1527321782"] Apai, spor sa ai! Si sa vina crapul ala mare, la tine! ;😉 Cred ca ar fi bine sa deschidem un topic nou, despre pescuit in Constanta. Eu maine, cred ca bag un Corbu sau o Enisala, sa vad ce-o iesi! Asta, daca ajung acasa “bineâ€, de la meciul de diseara! 😉Nu stiu cum e la Enisala. La Corbu am intrebat . 60 lei ziia in canal si 130 la ponton 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Mai 26, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Mai 26, 2018 Deci pe unde? Dar nu cu lanseta ci la undita! La corbu nu e smecherie cu undita. Stii ceva locuri in zona? Am un văr care are hectare în zonă lângă o bază militară. Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 26, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 26, 2018 Am un văr care are hectare în zonă lângă o bază militară.Sa-ti traiasca! 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 26, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 26, 2018 Unde e enisala asta?La canal corbu am fost sambata trecuta. 3 ore, nicio trasatura. 60 lei+10 insotitoarea care a dat si ea ;)La plecare, un tip a scos un crap la vreo 2 kg.dar eu nu stau 5 ore pt o captura ci prefer trasaturi dese si 2-3 lg de carasel acolo....Bugule ce e cu jectarele alea? Apa sau pamant? :) Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 27, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 27, 2018 Codule, ajungi in Babadag si in centrul metropolei ai un indicator spre dreapta - Enisala. Soseaua e buna. Balta e mare, n-ai cum sa n-o gasesti. Daca te duci in zona aia, merita sa faci o incercare si la Topraichioi. 2 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 27, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 27, 2018 Balta e frumoasa. Trec pe acolo cam de 2 ori pe săptămână. O sa ma opresc sa intreb conditiile , regulament etc. Eu as incerca si inainte de Mahmudia , pe dreapta se vede din sosea. E o balta mare. Sau la Lunca 1 si 2 . Apropos...ieri la medgidia....vreo 4 kg de caras in 5 bucati. Are caras frumos acolo. Crap...nimic , nicio trasatura 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 27, 2018 Interesant! Dar repet: e ok pt undita sau e musai lanseta?Ca distanta....plm...fug pe A2, ies la cvoda si la 20km e crescatoroa rasova. Am amintiri placute acolo. :)50 finalizarea.Pardon, toata ziua, cat te tine carasu :))) 2 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 27, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 27, 2018 La medgidia merge si la undita de pe ponton . Nu am incercat. Probabil daca dai si ceva nada iti aduci la undita si caras. Eu nu aruncam cu lansetele departe de mal. Ne putem organiza candva . E misto amenajat. Foisor , gratar, cabane pt cine vrea sa ramana noaptea. Numai femei nu iti dă, in rest totul ok. Organizare 10Pește 6 ( pana nu prind crap nu dau 10 )Locatie 10Finalizare...pardon...ziua 70 lei Zic totusi sa deschidem un topic al nostru cu pescari. 2 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 27, 2018 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 27, 2018 Pe cine găsesc și eu azi (acum) sa-i facă soției un masaj DOAR de relaxare!? 1 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Mai 27, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Mai 27, 2018 Pe cine găsesc și eu azi (acum) sa-i facă soției un masaj DOAR de relaxare!?Imi pare rau. Plec in vamă. Am facut cursuri de masaj in facultate si stiu sa fac . Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 28, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Mai 28, 2018 Interesant! Dar repet: e ok pt undita sau e musai lanseta?Ca distanta....plm...fug pe A2, ies la cvoda si la 20km e crescatoroa rasova. Am amintiri placute acolo. :)50 finalizarea.Pardon, toata ziua, cat te tine carasu :))) La medgidia merge si la undita de pe ponton . Nu am incercat. Probabil daca dai si ceva nada iti aduci la undita si caras. Eu nu aruncam cu lansetele departe de mal. Ne putem organiza candva . E misto amenajat. Foisor , gratar, cabane pt cine vrea sa ramana noaptea. Numai femei nu iti dă, in rest totul ok.Organizare 10Pește 6 ( pana nu prind crap nu dau 10 )Locatie 10Finalizare...pardon...ziua 70 lei Zic totusi sa deschidem un topic al nostru cu pescari. Gata, am deschis topic nou! ;) 2 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 30, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Mai 30, 2018 Hey! Are cineva relații la RAJA să îmi spuna și mie daca avaria asta nenorocită se prelungește ? Pe site-ul oficial cică nu afectează lucrările decât traficul, dar eu de vreo 2 ore nu am apa calda. La tel bineînțeles că nu răspunde nimeni. Si chiar vroiam să rămân peste noapte la birou..... Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 30, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 30, 2018 Hey! Are cineva relații la RAJA să îmi spuna și mie daca avaria asta nenorocită se prelungește ? Pe site-ul oficial cică nu afectează lucrările decât traficul, dar eu de vreo 2 ore nu am apa calda. La tel bineînțeles că nu răspunde nimeni. Si chiar vroiam să rămân peste noapte la birou.....O oala pe aragaz, se incalzeste oleaca, apoi cu gel de lighean merge țuț! 😊😋 1 Link spre comentariu
jesssk47 Reputație: 8 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 1, 2018 As vrea și eu sa ma fac curva da sunt puțin cam multă și nu prea știu sa parlesc ca iubi când m a adus la mare a zis ca tre doar sa bag in gura nu și sa scot. Păreri? Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat Iunie 1, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat Iunie 1, 2018 Keep walking 2 Link spre comentariu
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Iunie 1, 2018 Moon walking ;) Link spre comentariu
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Dead man walking... Link spre comentariu
juniorjunior Reputație: 106 Postat Iunie 3, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 3, 2018 see u walking Link spre comentariu
Postări Recomandate