peperinho Reputație: 230 Postat Februarie 20, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 20, 2022 1 hour ago, Letsdoit said: Une bonne salope...mais je sais pas si elle vaux ce prix lol Opa,s-a reactivat franțuzu..🤣 Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 On 2/18/2022 at 9:43 AM, carlos886 said: Încântat de poze și de prezentarea relativ ok , am fost la Lavinia și nu am rămas PTR ca pozele o avantajează f mult ... mi s a părut o tipa stearsa. Cel puțin nu a fost pe gustul meu. Mai era o bruneta in apartament care arată bine si după ce am făcut un research privind zona și modul de prezentare al serviciilor bănuiesc ca este Lucia, pe care o s-o vizitez cât mai curând. Zici de lucia de la top? De era colega cu klara si galeata aia de lisa? Link spre comentariu
Lavinia111 Reputație: 63 Postat Februarie 20, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 Disponibilă 🔥 2 4 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 20, 2022 2 hours ago, troznitorinc said: Zici de lucia de la top? De era colega cu klara si galeata aia de lisa? Cu galeata de doamna ma-ta cred ca voiai sa spui.Asa sunteti toti ăștia cu pula mica😂 Puteți totusi sa incetati cu bully totusi?Mai iesim si noi din mintea de licean prost?Get a life,laba tristă ce esti!🤦🏽♀️ Am zis ca nu va mai bag in seama pe ăștia de aveti bătături in palme de la laba,dar efectiv câteodată nu ma pot abtine! 2 Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 2 hours ago, lisaaaa said: Cu galeata de doamna ma-ta cred ca voiai sa spui.Asa sunteti toti ăștia cu pula mica😂 Puteți totusi sa incetati cu bully totusi?Mai iesim si noi din mintea de licean prost?Get a life,laba tristă ce esti!🤦🏽♀️ Am zis ca nu va mai bag in seama pe ăștia de aveti bătături in palme de la laba,dar efectiv câteodată nu ma pot abtine! Daca pentru tine o pula de 18 cm e mica... nu mai am nimic de adaugat! Nu ca ar fi ceva neaparat rau ca esti galeata. Insa cum vad ca devii si taranca devine cam naspa. Sau ai fumat iar ceva ieftin si prost? Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 20, 2022 5 minutes ago, troznitorinc said: Daca pentru tine o pula de 18 cm e mica... nu mai am nimic de adaugat! Nu ca ar fi ceva neaparat rau ca esti galeata. Insa cum vad ca devii si taranca devine cam naspa. Sau ai fumat iar ceva ieftin si prost? Cine a fost țăran primul?Asa se vorbește?Futu ti găleata ma tii😂 Sictir! 2 Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 3 hours ago, lisaaaa said: Cine a fost țăran primul?Asa se vorbește?Futu ti găleata ma tii😂 Sictir! In loc sa arunci cu cacat in toate partile mai bine te-ai orienta la o vaginoplastie daca esti atat de frustrata ca tre sa umble pula prin tine cu GPS-ul. Nu e vina mea ca ti-ai dat tu kilometrajul peste cap. Si oricum nu inteleg de ce te bagi in seama pe topicul asteia ca nu te-a intrebat nimeni nimic pe tine. Vezi-ti de ale tale. 3 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 20, 2022 22 minutes ago, troznitorinc said: In loc sa arunci cu cacat in toate partile mai bine te-ai orienta la o vaginoplastie daca esti atat de frustrata ca tre sa umble pula prin tine cu GPS-ul. Nu e vina mea ca ti-ai dat tu kilometrajul peste cap. Si oricum nu inteleg de ce te bagi in seama pe topicul asteia ca nu te-a intrebat nimeni nimic pe tine. Vezi-ti de ale tale. Esti foarte penibil,draga domnule!Ia si informează te putin,doctorul p*lii mele!Lasă ma pe mine asa galeata,si pe tine un taran frustrat!Atata timp cat m ai mentionat aici,iar Lavinia este prietena mea,am tot dreptul sa comentez ce vreau,unde vreau,cand vreau.Asa cum tu ai putut fi un misogin,si m ai jignit,am dreptul sa face ce vreau.Invata sa fii barbat,pt ca prin atitudinea asta,si cu faptul ca arunci cu cacat intr un om care nu ti a facut nimic,nu te avantajeaza deloc.Lasa ma pe mine galeata cum sunt,si vezi ti de drum in continuare! P.s:Fa ti tu o vasectomie,si nu te înmulți,te rog!Seara faina,si nu ma mai pomeni tu pe mine,nesimțitule! 1 1 Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 Just now, lisaaaa said: Esti foarte penibil,draga domnule!Ia si informează te putin,doctorul p*lii mele!Lasă ma pe mine asa galeata,si pe tine un taran frustrat!Atata timp cat m ai mentionat aici,iar Lavinia este prietena mea,am tot dreptul sa comentez ce vreau,unde vreau,cand vreau.Asa cum tu ai putut fi un misogin,si m ai jignit,am dreptul sa face ce vreau.Invata sa fii barbat,pt ca prin atitudinea asta,si cu faptul ca arunci cu cacat intr un om care nu ti a facut nimic,nu te avantajeaza deloc.Lasa ma pe mine galeata cum sunt,si vezi ti de drum in continuare! P.s:Fa ti tu o vasectomie,si nu te înmulți,te rog!Seara faina,si nu ma mai pomeni tu pe mine,nesimțitule! Ai o logica de fier. La fel ca si vocabularul. Nu ca m-as fi asteptat la altceva... Link spre comentariu
Letsdoit Reputație: 387 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Februarie 20, 2022 why romanians always love to start fighting for no reason that's why I stopped posting so many posts... Always random people attacking me and angry because I post in english but it happens in romanian too 😂😂 2 1 Link spre comentariu
lisaaaa Reputație: 718 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Februarie 20, 2022 9 minutes ago, Letsdoit said: why romanians always love to start fighting for no reason that's why I stopped posting so many posts... Always random people attacking me and angry because I post in english but it happens in romanian too 😂😂 Some people are too frustrated,dear!Even if you re nice to them!🤦🏽♀️ Free evilness!🤷🏼♀️ 2 Link spre comentariu
Letsdoit Reputație: 387 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Februarie 20, 2022 1 minute ago, lisaaaa said: Some people are too frustrated,dear!Even if you re nice to them!🤦🏽♀️ Free evilness!🤷🏼♀️ Haha that is true They love pointing fingers, but they are the one really feeling lonely 3 1 Link spre comentariu
Subterana Reputație: 91 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2022 Acum 7 ore, lisaaaa a spus: Asa sunteti toti ăștia cu pula mica😂 Eu am pula mică Lisa,😉😜si nu m-a supărat deloc vaginul tău…ba chiar m-am simtit(🍆) umed-călduros primit, îmbrățișat si răsfățat de către vaginul tău presupus “găleata” 😍 Daca colega ta nu participa la discutii, ne poti spune tu ce vârsta are? Ms 1 1 1 Link spre comentariu
Tomax Reputație: 87 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 20, 2022 De ce atata suparare ca a zis ca are pizda cat galeata? Eu am pula ceva mai mare si cele in mai multe curve stramba din nas., ca de pilda Rebeka care nu m a primit si a doua oara. Asa ca eu Le prefer pe cele mai largi, deci Lisa, cred ca nu trebuie sa te simti jignita din atata lucru Scuze pt off topic Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 20 minutes ago, Letsdoit said: Haha that is true They love pointing fingers, but they are the one really feeling lonely So my saying she's fleet-wide somehow implies I'm feeling lonely? 🤔 I know my cock felt a bit lonely in that hallway but that's about it. Link spre comentariu
Letsdoit Reputație: 387 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Februarie 20, 2022 1 minute ago, troznitorinc said: So my saying she's fleet-wide somehow implies I'm feeling lonely? 🤔 I know my cock felt a bit lonely in that hallway but that's about it. I was not talking about you in particular, I have nothing against you, I honestly cannot even understand most of what romanians say because Google Translate is very bad sometimes But I always see angry people in the forum... And many people attacked me for no reason too So I just understand romanians love to argue all the time It is really unfortunate that Google translator translate Russian better than Romanian 3 1 Link spre comentariu
troznitorinc Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2022 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Partajează Postat Februarie 20, 2022 1 minute ago, Letsdoit said: So I just understand romanians love to argue all the time You are right mate. We're all noisy drama queens and will always argue about anything and everything even if we know we're wrong. 1 Link spre comentariu
carlos886 Reputație: 86 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2022 La 19.02.2022 la 20:16, il pupparo a spus: Frate Carlos , mai lamureste-ne putin te rog daca poti cum de ti s-a parut Lavinia stearsa ? Sau cat de mult o avantajeaza pozele ? Scuze , dar din aceste ultime poze , fata nu e ratat. Ba din contra , sa futi la ea pana obosesti 😄. Salut! Prea multe informații nu pot sa-ti dau ca am stat maxim 2 minute in ap. In primul set de poze se vede un cur mega bombat și niște sâni la fel de mari ceea ce nu am văzut la fata locului , sânii erau oricum acoperiți și nu se vedeau mari. La chip mi s a părut stearsa sau nu a fost pe placul meu. Sa mai spună și alți futaci care au fost la ea sau măcar s au intersectat când au fost la celelalte fete. Raman la părerea ca este o diferența între ea și Lucia sau Klara ( la care am fost și este o frumusețe ) și au prețuri asemănătoare . 1 Link spre comentariu
Lavinia111 Reputație: 63 Postat Februarie 21, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 21, 2022 Disponibilă 💃😈 1 5 Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2022 Acum 4 ore, carlos886 a spus: Salut! Prea multe informații nu pot sa-ti dau ca am stat maxim 2 minute in ap. In primul set de poze se vede un cur mega bombat și niște sâni la fel de mari ceea ce nu am văzut la fata locului , sânii erau oricum acoperiți și nu se vedeau mari. La chip mi s a părut stearsa sau nu a fost pe placul meu. Sa mai spună și alți futaci care au fost la ea sau măcar s au intersectat când au fost la celelalte fete. Raman la părerea ca este o diferența între ea și Lucia sau Klara ( la care am fost și este o frumusețe ) și au prețuri asemănătoare . Deci ca sa ne lamurim cumva de Lavinia ..întâi trebuie sa mergem sa o futem pe Klara? 😅😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22497 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 21, 2022 4 hours ago, carlos886 said: Salut! Prea multe informații nu pot sa-ti dau ca am stat maxim 2 minute in ap. In primul set de poze se vede un cur mega bombat și niște sâni la fel de mari ceea ce nu am văzut la fata locului , sânii erau oricum acoperiți și nu se vedeau mari. La chip mi s a părut stearsa sau nu a fost pe placul meu. Sa mai spună și alți futaci care au fost la ea sau măcar s au intersectat când au fost la celelalte fete. Raman la părerea ca este o diferența între ea și Lucia sau Klara ( la care am fost și este o frumusețe ) și au prețuri asemănătoare . Am inteles. Multumesc frate Carlos. Plm , parerea mea e ca fata e buna rau de pula. Arata super . Are un corp perfect pentru gustul meu. O trec pe lista. Link spre comentariu
inconfundabil Reputație: 240 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2022 Acum 12 ore, carlos886 a spus: Salut! Prea multe informații nu pot sa-ti dau ca am stat maxim 2 minute in ap. In primul set de poze se vede un cur mega bombat și niște sâni la fel de mari ceea ce nu am văzut la fata locului , sânii erau oricum acoperiți și nu se vedeau mari. La chip mi s a părut stearsa sau nu a fost pe placul meu. Sa mai spună și alți futaci care au fost la ea sau măcar s au intersectat când au fost la celelalte fete. Raman la părerea ca este o diferența între ea și Lucia sau Klara ( la care am fost și este o frumusețe ) și au prețuri asemănătoare . Multumim colegu, toate respectele noastre pentru detalii! Link spre comentariu
Lavinia111 Reputație: 63 Postat Februarie 22, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 Disbonibila❤️ 1 6 Link spre comentariu
Lavinia111 Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Disponibila🔥 3 Link spre comentariu
Lavinia111 Reputație: 63 Postat Februarie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Disponibila ❤️ 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum