bos de bos Reputație: 274 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 6, 2014 Mi-a pierit apetitu de mancare cu euflo asta, greu se mai misca mai frate, un elicopter n-a trimis si el sa vina saorma aia de bucale mai repede.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2014 glumeam Bos de Bos. apropo, e mai bine sa adormi cu stomacul gol
bos de bos Reputație: 274 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 6, 2014 Inghit in sec, bai dar voi de ce ati crezut ca mi-am facut nick-ul de bosss? ca sunt vreun smecher aaa . Pentru ca mananc pe saturatie, as putea chiar sa ma duc sa nasc. Rau om esti, daca nu te voi injura sa-ti stea mancarea in gat, ca nu te-ai tinut de cuvant . Pepsi-le asta imi creeaza o aciditate in stomac, nu prea merge pe stomacul gol. Ma duc la somnn, altu care m-a fraierit cu sorma, park si amelia ma prostise odata ca o trimitee, uffff.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Vise satule,Bosssule!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Ventrino, inclusiv postarea # 42 , nu face decat sa ne confirme convingerile. 5 6
Shaworma Reputație: 463 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 6, 2014 A venit Shaworma bossule...esti banat deja? Daca nu, eat me
Administrator pisicuts Reputație: 114517 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 5
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 " Nu mor caii cand vor cainii " 2
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Pentru ca mi s-a cerut socoteala de ce am dat punct lui MK.Pentru ca asa vreau si asa pot. Nu apreciez mesaje private de la useri.Daca vor fetele sa imi dea, e in regula, baietii, ii rog sa se abtina. O iau ca pe o provocare si nu cred ca vrea cineva asta. I-am dat punct de reputatie lui MK ca a zis ceva ce necesita atitudine si curaj. Intr-adevar sunt useri care au puncte doar din DG. A zis o minciuna?Daca userilor obisnuiti nu le convine ii invit sa taca. Niciodata nu am zis eu ce sa faca cu punctele lor, asa ca astept acelasi comportament din partea userilor obisnuiti. Nu accept feed-back.Parerea lui asterica e zero pentru mine.Parerea lui patrick e zero pentru mine. Nu am nimic cu ei, dar nici nu imi pasa de parerea lor. De sentimentele lor. De ei. De existenta lor. Si cred ca e mai bine asa pentru toata lumea. Fac ce vreau. Un raspuns la comentariul meu o sa fie inteles drept o provocare. ps: fetele care zic "pretenas" ma fac sa vomit si ar trebui trecute in rubrica "de ce isi bat unii femeile". din cauza lui "pretenas" 6 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 Pentru ca mi s-a cerut socoteala de ce am dat punct lui MK.Pentru ca asa vreau si asa pot. Nu apreciez mesaje private de la useri.Daca vor fetele sa imi dea, e in regula, baietii, ii rog sa se abtina. O iau ca pe o provocare si nu cred ca vrea cineva asta. I-am dat punct de reputatie lui MK ca a zis ceva ce necesita atitudine si curaj. Intr-adevar sunt useri care au puncte doar din DG. A zis o minciuna?Daca userilor obisnuiti nu le convine ii invit sa taca. Niciodata nu am zis eu ce sa faca cu punctele lor, asa ca astept acelasi comportament din partea userilor obisnuiti. Nu accept feed-back.Parerea lui asterica e zero pentru mine.Parerea lui patrick e zero pentru mine. Nu am nimic cu ei, dar nici nu imi pasa de parerea lor. De sentimentele lor. De ei. De existenta lor. Si cred ca e mai bine asa pentru toata lumea. Fac ce vreau. Un raspuns la comentariul meu o sa fie inteles drept o provocare. bai macrou-attack, parerea ta .....un cacatnu astept feed-back, de la un cacatNu am nimic cu tine, dar nici nu imi pasa de parerea ta. De sentimentele tale. De tine. De existenta ta. Si cred ca e mai bine asa pentru toata lumea. Fac ce vreau. Un raspuns la comentariul meu o sa fie inteles drept o provocare. mars, haita de caini maidanezi( am vazut, cine se aseamana, se aduna...maidanezii: un macrou, un vulpoi jigarit, unu cu pistolu' gol.... ; daca stau sa adun IQul vostru, al haitei, nu adun 100....; hai, urlati jigodiilor, vine eutanasierea si la voi ) 2
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Asterica. Bine. Asa facem atunci. 2 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 Asterica. Bine. Asa facem atunci. 1 = 1vrei mai departe ?( daca este nevoie, "ma dezbrac de caracter", pt voi...) 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Ce-aveti ma...domnilor? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Asterica, este dreptul fiecaruia de a puncta sau nu postarile confratiolr. Nu trebuie sa I se ceara socoteala. Sharku' a postat un fel de protest la o probabila "tragere de maneca" . Postarea lui a fost aspra, dar decenta, fara a jigni. Raspunsul tau in schimb, a fost plin jigniri. Remarca te rog, faptul ca nici ulterior Shark attack nu a escaladat conflictul.Consider ca nici a cere socoteala pentru acordarea sau neacordarea de puncte nu este corecta si nici postarea plina de invective la adresa celui ce a "indraznit" sa puncteze un comm.Gandeste-te rogu-te, stimate coleg. 8 5
anonimuu Reputație: 554 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Februarie 6, 2014 se mai poate discuta pe forum fara se ne aratam muschii?fara aroganta, zeflemism si superioritate?deci, eu pun pariu ca multi din cei care se iau in bete pe aici, daca ar discuta fata in fata, nu s-ar intampla asta...agresivitatea, zeflemismul si aerele de superioritate sunt date de sentimentul de nesiguranta... 3
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 Asterica, este dreptul fiecaruia de a puncta sau nu postarile confratiolr. Nu trebuie sa I se ceara socoteala. Sharku' a postat un fel de protest la o probabila "tragere de maneca" . Postarea lui a fost aspra, dar decenta, fara a jigni. Raspunsul tau in schimb, a fost plin jigniri. Remarca te rog, faptul ca nici ulterior Shark attack nu a escaladat conflictul.Consider ca nici a cere socoteala pentru acordarea sau neacordarea de puncte nu este corecta si nici postarea plina de invective la adresa celui ce a "indraznit" sa puncteze un comm.Gandeste-te rogu-te, stimate coleg.Draga Picon,Dupa cum am mai spus, eu pe acest forum am avut pana acum o politica neutra.Nu "m-am luat" de nimeni.Am glumit, am adus informatii, umor, recenzii.Pana au aparut un Ventrino, MK si acum Shark.Daca sunt lasat in pace, pot fi un bun coleg. Nu ii convine cuiva de mine, sa ma ignore. ( dar nu cu mitocanie, doar sa ma ignore ).Daca ma calca cineva pe bataturi, pot fi la polul opus.Shark daca voia sa ma ignore, trebuia sa taca, in ce ma priveste; pe el l-a mancat sa deschida discutia despre mine...; tie ti-ar conveni sa ti se adreseze cineva, in contextul acesta, asa ??? Nu cred...Deci, trag linie; pozitia mea pe viitor va fi in functie de celalalt.Pt colegii de pe acest forum, femei sau barbati, cu care am colaborat mai mult sau mai putin, am tot respectul. PS Apropo de contributie, am mai multe recenzii decat oamenii acestia, Shark, MK....pot fi numarate. Deci, gura lumii......vorbeste aiurea PPS Daca in regulament ar scrie ca nu se dau puncte pe DG....jos palaria. Dar, nu scrie nicaieri ca nu am voie si cum sa le acord. Am dat si am primit din portia zilnica. Atat. Eu, nu am cenzurat pe nimeni de aici, in ce fel acorda puncte. Cu respect 2
Administrator pisicuts Reputație: 114517 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Asterica, Shark a deschis discutia, din cate s-a inteles pentru faptul ca I s-a cerut socoteala pentru faptul ca a punctate un comm dezaprobator la adresa ta. E DREPTUL LUI SA O FACA SI NU TREBUIE SA I SE CEARA SOCOTEALA. Asta am spus. Iar raspunsul tau a fost extreme de agresiv,ca sa folosesc un eufemism. Amandoua aceste reactii ale tale, nu sunt corecte. In rest...numai bine iti doresc1 7 5
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 6, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 6, 2014 VA PLACE CIRCUL SI SA VA CERTATI .ASTA DA A_MI PLACE CONTINUATI
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 Asterica, Shark a deschis discutia, din cate s-a inteles pentru faptul ca I s-a cerut socoteala pentru faptul ca a punctate un comm dezaprobator la adresa ta.Nu eu i-am cerut asta. E DREPTUL LUI SA O FACA SI NU TREBUIE SA I SE CEARA SOCOTEALA. Asta am spus. Iar raspunsul tau a fost extreme de agresiv,ca sa folosesc un eufemism.Dupa cum am spus, nu eu am inceput. Asa reactionez eu cand sunt atacat....Amandoua aceste reactii ale tale, nu sunt corecte. In rest...numai bine iti doresc1Deci, se poate discuta civilizat.Asta se intampla cand iti respecti interlocutorul, chiar daca sunt pareri diferite.Dar, "dacă semeni vânt, culegi furtună”.Promit ( incerc ) sa ignor de acum inainte postarile persoanelor Shark, MK si......Ventrino.Cele bune ( sincer ) 3
bronx Reputație: 41 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2014 Pai nu va bateti? Pariasem deja.. 4
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 6, 2014 Pai nu va bateti? Pariasem deja..PromitCand vin la Bucuresti..... 2
Administrator pisicuts Reputație: 114517 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 5
bronx Reputație: 41 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2014 Pisicuts, ti-am dat punct de reputatie. )) 5
bronx Reputație: 41 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2014 Da-mi si tu mie, ca am mai putine. )) 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum