Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Aprilie 13, 2022 Acum 2 ore, Adeelina a spus: Disponibilă Servicii TOTALE Iubesc PULA ador ANAL Acum 2 ore, hennesy a spus: Atât adori analul că nu a putut face nimeni că strângi curul 😂😂😂 Scoate-l din meniu daca nu faci...sau îl lași așa că da bine in anunț ?!!😂 De amoru' artei, hai s-o luam si pe partea aialalta (la figurat, ca la propriu se pare ca nu...): daca fatuca e sincera!!?? P'i-z-dai-seama cata frustrare a strans caprioara??? 🤬 Singurul lucru de-l adora (pe celalalt doar il iubeshte) si nimeni nu l-a reusit??😭....bai, da' nimeni!!!!🤬 S-a rugat fata de prieteni, de necunoscuti in pub-uri, a intrat si pe forum aici....tot degeaba! "Adoratul" inca n-a aparut 😭 Mai are o mica sperantza, ca, poate-poate, Fat-Frumos cu palosul gros subtire apare.... Mie chiar imi pare rau, de chinul fetei....Hai colegii, care credeti ca sunteti campioni la "floreta" (nu la sabie sau "palos") rezolvati caprioara. Sa ramana si ea cu ceva de pe forum....🙏 2 4 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Aprilie 13, 2022 Laury, unde esti tata. Ai treaba 🤦♂️
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 2 ore, crissti98 a spus: De amoru' artei, hai s-o luam si pe partea aialalta (la figurat, ca la propriu se pare ca nu...): daca fatuca e sincera!!?? P'i-z-dai-seama cata frustrare a strans caprioara??? 🤬 Singurul lucru de-l adora (pe celalalt doar il iubeshte) si nimeni nu l-a reusit??😭....bai, da' nimeni!!!!🤬 S-a rugat fata de prieteni, de necunoscuti in pub-uri, a intrat si pe forum aici....tot degeaba! "Adoratul" inca n-a aparut 😭 Mai are o mica sperantza, ca, poate-poate, Fat-Frumos cu palosul gros subtire apare.... Mie chiar imi pare rau, de chinul fetei....Hai colegii, care credeti ca sunteti campioni la "floreta" (nu la sabie sau "palos") rezolvati caprioara. Sa ramana si ea cu ceva de pe forum....🙏 Bravo Bravo ai ceva în potriva dacă asa vrea sa ma pisi pe părerea ta ??? 1 3
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 2 ore, crissti98 a spus: De amoru' artei, hai s-o luam si pe partea aialalta (la figurat, ca la propriu se pare ca nu...): daca fatuca e sincera!!?? P'i-z-dai-seama cata frustrare a strans caprioara??? 🤬 Singurul lucru de-l adora (pe celalalt doar il iubeshte) si nimeni nu l-a reusit??😭....bai, da' nimeni!!!!🤬 S-a rugat fata de prieteni, de necunoscuti in pub-uri, a intrat si pe forum aici....tot degeaba! "Adoratul" inca n-a aparut 😭 Mai are o mica sperantza, ca, poate-poate, Fat-Frumos cu palosul gros subtire apare.... Mie chiar imi pare rau, de chinul fetei....Hai colegii, care credeti ca sunteti campioni la "floreta" (nu la sabie sau "palos") rezolvati caprioara. Sa ramana si ea cu ceva de pe forum....🙏 Ai luat tu problema în gura repede în calitate de ce ? Ai stat tu cu botul la cur meu ? 1 3
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13, 2022 @hennesy Ce faci dormi ?? 1 1
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13, 2022 @hennesy Pana mâine seara îți promit ca fac contu pe -20 😘 1 3
only-me Reputație: 17096 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Aprilie 13, 2022 4 hours ago, crissti98 said: Hai colegii, care credeti ca sunteti campioni la "floreta" (nu la sabie sau "palos") rezolvati caprioara. Sa ramana si ea cu ceva de pe forum.... 🙏 Eu il propun pe @crissti98!!??sa testeze el tunelu,sa lamureasca probl!!😜😜😜😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️👍. Cine e pentru!??😂😂😂😂😂 1
Simipreda91 Reputație: -39 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 13, 2022 7 hours ago, hennesy said: Atât adori analul că nu a putut face nimeni că strângi curul 😂😂😂 Scoate-l din meniu daca nu faci...sau îl lași așa că da bine in anunț ?!!😂 O petardă obosită care a tras numai țepe cu analul. Servicii mediocre la tariful ei avem fete decente care respecta călărețul. O să ajungă la tomberon curând aceasta scursura mincinoasă Mergeți fraților la fetele care prestează OK și mai lăsați rapandula asta 3 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10099 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Aprilie 14, 2022 Acum 4 ore, Simipreda91 a spus: Servicii mediocre la tariful ei avem fete decente care respecta călărețul. O să ajungă la tomberon curând aceasta scursura mincinoasă Mergeți fraților la fetele care prestează OK și mai lăsați rapandula asta Colegule, dacă ai fost asteptam o recenzie cu detalii. Așa este usor sa le facem scursuri, trompete, ca au servicii mediocre șamd. Eu nu zic ca e sau ca nu e cum spui tu… ci spun ca sa testam si apoi sa ne dam cu părerea in felul asta. ✌🏻 Bafta! 1
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 Acum 7 ore, Adeelina a spus: @hennesy Pana mâine seara îți promit ca fac contu pe -20 😘 Doamne ce retardata ești 😂😂😂 Nu am pretenții la una că tine, care merge pe prosteala, vreau să îl faci pe - 200000000, vezi daca poți 😂😂😂 Te-ai găsit să o arzi pe prosteala, ce ai spus...merge aici, ii ard pe fraierii ăștia😂😂😂....îți spun eu că nu merge, din acest motiv ai atras și N comentarii numai negative in care îți scot în evidență vrăjeală proasta și tupeul obraznic. La categoria ta de tupeu trebuie făcută programare și o mare flegma pe ochi. 3 1
claudiupalan Reputație: 201 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Darasti Oras:Darasti Postat Aprilie 14, 2022 La 08.04.2022 la 17:14, Adeelina a spus: Eu nu am spus ca serviciile astea sunt indiferent de mărime am specificat. Indiferent de recenzii bune sau rele sunt bine venite este părerea fiecăruia și nu ma deranjează. Mă să fie și chiar toți o au așa groasă de nu poți sa le dai cur ?! Dar in rest îți place analul e viața ta, păi ori îți place ori nu mai mănânca căcat 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 14, 2022 7 hours ago, Simipreda91 said: Mergeți fraților la fetele care prestează OK și mai lăsați rapandula asta Fă și tu o listă cu fetele alea care prestează ok, la care ai fost.
Simipreda91 Reputație: -39 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 14, 2022 3 hours ago, hennesy said: Doamne ce retardata ești 😂😂😂 Nu am pretenții la una că tine, care merge pe prosteala, vreau să îl faci pe - 200000000, vezi daca poți 😂😂😂 Te-ai găsit să o arzi pe prosteala, ce ai spus...merge aici, ii ard pe fraierii ăștia😂😂😂....îți spun eu că nu merge, din acest motiv ai atras și N comentarii numai negative in care îți scot în evidență vrăjeală proasta și tupeul obraznic. La categoria ta de tupeu trebuie făcută programare și o mare flegma pe ochi. Corect, colegu' 1
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 14, 2022 Acum 9 ore, hennesy a spus: Doamne ce retardata ești 😂😂😂 Nu am pretenții la una că tine, care merge pe prosteala, vreau să îl faci pe - 200000000, vezi daca poți 😂😂😂 Te-ai găsit să o arzi pe prosteala, ce ai spus...merge aici, ii ard pe fraierii ăștia😂😂😂....îți spun eu că nu merge, din acest motiv ai atras și N comentarii numai negative in care îți scot în evidență vrăjeală proasta și tupeul obraznic. La categoria ta de tupeu trebuie făcută programare și o mare flegma pe ochi. Ba labagiule dute înainte la o făt de pe acest forum și după mai stam de vorba ca lasă face ori cine și sa dea din gura. Și lasă că cine a făcut anal cu mine știe și tace 😉😘 și ce crezi la anal că să fac cineva trebuie să-mi și placa persoana respectivă 😉 1 2
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 si uite asa ti s-a dus naiba cariera pe nimfomane. bafta cu publi24 😂 1 3 1
Adeelina Reputație: 112 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 14, 2022 1 oră în urmă, giancarlofis a spus: si uite asa ti s-a dus naiba cariera pe nimfomane. bafta cu publi24 😂 Pe publi te duci tu dacă vrei 1 2
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 1 oră în urmă, giancarlofis a spus: si uite asa ti s-a dus naiba cariera pe nimfomane. bafta cu publi24 😂 Nu gaseam cuvintele potrivite...bravo frate.Am scos-o de la favorite....Dar nu cred ca scrie ea....eu cred ca scrie guppy.... 3 1
Subterama Reputație: -18 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 14, 2022 On 4/13/2022 at 4:10 PM, Adeelina said: Disponibilă Servicii TOTALE Iubesc PULA ador ANAL Exista o mare probabilitate că acest anunț sa fie redactat de către peștele fetei, care nu este dispusă sa ofere acest serviciu. Think.... 3 1 1
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 Acum 1 oră, Adeelina a spus: Ba labagiule dute înainte la o făt de pe acest forum și după mai stam de vorba ca lasă face ori cine și sa dea din gura. Și lasă că cine a făcut anal cu mine știe și tace 😉😘 și ce crezi la anal că să fac cineva trebuie să-mi și placa persoana respectivă 😉 Hai că o dai de gard acum...auzi "cu cine îmi place" 😂😂😂 Mai dute-n pulii noastre de prostituata pusă pe prosteala ! Du-te de unde ai venit și lasa- ne ! 5 1
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 Acum 36 minute, Adeelina a spus: Pe publi te duci tu dacă vrei vezi că au cartele prepay ieftine la digi/rds, ia-ți mai multe că o să ai nevoie :))) 3 1
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Postat Aprilie 14, 2022 (H)Adeelino, Io chiar am fost bajat finutz si am incercat sa intzeleg si punctul tau de vedere (apropos, ai ochii caprui?) Dar Acum 21 ore, Adeelina a spus: Ai luat tu problema în gura repede (.) în calitate de ce ? Ai stat tu cu botul la cur(..) meu ? Acum 21 ore, Adeelina a spus: Bravo Bravo ai ceva în potriva dacă asa vrea sa ma pisi pe părerea ta ??? ....faptul ca asa ai intzeles sa "combati" un simplu 'shto, destul de inofensiv de altfel (mai mult de distractie decat de ushuiala clienti) duce clar la concluzia ca n-ai argumente, doar "turbare" iar parerea colegilor de dinaintea postului meu este cat se poate de adevarata. NOTA: puteai si tu, macar, sa spui "Ai luat tu problema în gura mana repede...."...consideram ca este un 'shto reusit si un raspuns potrivit. Dar....n-ai cu cine (ce)😢 Acum 19 ore, only-me a spus: Eu il propun pe @crissti98!!??sa testeze el tunelu,sa lamureasca probl!!😜😜😜😂😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️👍. Cine e pentru!??😂😂😂😂😂 Chiar daca gandeam nebunia itzi dai seama ca dupa comportamentul si limbajul pe forum, e iesita complet din orice fel de planuri mi-as face....M-ar fi durut in c*r de c*rul ei, daca ajungeam si era placuta si prost intzeleasa de colegi. Si mi-as fi scris parerea. Dar asa? Acum 11 ore, uritescu a spus: Fă și tu o listă cu fetele alea care prestează ok, la care ai fost. Nu merge....indiferent de panarama titulara, nu e frumos sa pui nume pe topicul ei....Dar sunt! Acum 4 ore, giancarlofis a spus: si uite asa ti s-a dus naiba cariera pe nimfomane. bafta cu publi24 😂 Superb!!! Bravo!🤣🤣 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜
dantas Reputație: 155 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 O prezenta eleganta, mult mai deosebita decat indica titlul topicului. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2022 Postat Aprilie 14, 2022 Acum 4 ore, henry jullien a spus: Nu gaseam cuvintele potrivite...bravo frate.Am scos-o de la favorite....Dar nu cred ca scrie ea....eu cred ca scrie guppy.... Corect !
milionarul excentric Reputație: -36 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:PENTHOUSE Oras:PENTHOUSE Postat Aprilie 14, 2022 Acum 5 ore, Adeelina a spus: Ba labagiule dute înainte la o făt de pe acest forum și după mai stam de vorba ca lasă face ori cine și sa dea din gura. Și lasă că cine a făcut anal cu mine știe și tace 😉😘 și ce crezi la anal că să fac cineva trebuie să-mi și placa persoana respectivă 😉 daca o sa iti placa de el si o sa te futa in cur dar lui nu o sa ii placa de tine si nu te plateste ☺️ cum se procedeaza? 1
Subterama Reputație: -18 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 14, 2022 Alta cioara la furat... 1 1
Postări Recomandate