peperinho Reputație: 230 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 26, 2022 5 hours ago, laury said: Cu team si mia este clar ca ai picat BAC-ul si te ai apucat de futut pe bani dar nici aici nu ai trecut clasa. 🤣🤣🤣 Ți-a dat minus @vistantric alta ce e doxă de carte si bubuie de inteligență..dragele mele un forum e pentru sugestii si opinii de exprimat, ca la emag, iei un produs și-ți dai cu părerea despre el, ce poate, în cazul de față nu prea, voi prestați niște servicii "job" , nici măcar 1% nu o faceți din plăcere că sunteți nimfomane, așa că să o facem corect ca remunerația să fie aferentă serviciilor, nu să ne păcălim . Tchus 3
7uuupp Reputație: 4884 Postat Aprilie 26, 2022 Postat Aprilie 26, 2022 Acum 33 minute, Meliissa a spus: Disponibilă 😘❤️ Câinele e și el disponibil? 1
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 26, 2022 Acum 5 ore, peperinho a spus: Ți-a dat minus @vistantric alta ce e doxă de carte si bubuie de inteligență..dragele mele un forum e pentru sugestii si opinii de exprimat, ca la emag, iei un produs și-ți dai cu părerea despre el, ce poate, în cazul de față nu prea, voi prestați niște servicii "job" , nici măcar 1% nu o faceți din plăcere că sunteți nimfomane, așa că să o facem corect ca remunerația să fie aferentă serviciilor, nu să ne păcălim . Tchus Vis e in somaj tehnic…e de inteles de ce da minusuri aiurea…. O deranjeaza ca dau like uri la ce posteaza baietii pe topicul ei. 🤣🤣🤣 2
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2022 Acum 11 ore, laury a spus: Cu team si mia este clar ca ai picat BAC-ul si te ai apucat de futut pe bani dar nici aici nu ai trecut clasa. 🤣🤣🤣 Puțin spus...și ea vrea 450 lei/h😂😂😂 Nu ai cum să futi așa epava, la 25-30 cat o avea ! 1
AnubisHell Reputație: 106 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 27, 2022 Acum 57 minute, Meliissa a spus: De dragul universitatii , citește o carte....poate înveți sa scrii, na zic si eu
_piticu_ Reputație: 594 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 27, 2022 2 hours ago, AnubisHell said: De dragul universitatii , citește o carte....poate înveți sa scrii, na zic si eu Bobiță, nu zic de diacritice... dar punctuația și spațiile au niște reguli între ele. Dacă tot sari cu sfaturi la madamme, nu te fă de rahat singurel
AnubisHell Reputație: 106 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 27, 2022 Acum 26 minute, _piticu_ a spus: Bobiță, nu zic de diacritice... dar punctuația și spațiile au niște reguli între ele. Dacă tot sari cu sfaturi la madamme, nu te fă de rahat singurel Cântă la alta masă 1
_piticu_ Reputație: 594 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 27, 2022 1 minute ago, AnubisHell said: Cântă la alta masă „altă”
AnubisHell Reputație: 106 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 27, 2022 Acum 39 minute, _piticu_ a spus: „altă” Mă scuzați domule profesor. 1
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Acum 1 oră, AnubisHell a spus: Cântă la alta masă Mai bine ai face tu asta nu înțeleg ce te deranjează pe tine ca nu știu sa vorbesc. Ești un mic labagiu din spatele tastauri ✌️
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Nu știu sa vorbesc dar dacă vezi cu sug PULA 😋
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Acum 9 minute, Meliissa a spus: Nu știu sa vorbesc dar dacă vezi cu sug PULA 😋 Daca ar fi cum spui te-ar lauda colegii in recenzii sinu ai avea timp sa scrii pe aici. Dar pula recenzii! Cum scrii e partea a doua. Si daca sugi pula asa cum scrii atunci...”ezista o esplicatie”!
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Acum 3 ore, partygoer a spus: Daca ar fi cum spui te-ar lauda colegii in recenzii sinu ai avea timp sa scrii pe aici. Dar pula recenzii! Cum scrii e partea a doua. Si daca sugi pula asa cum scrii atunci...”ezista o esplicatie”! Bravo de tine nu mai am auzit pana acum din ce județ ești nu te supărat?
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Din cauza voastră nu mai muncesc eu 🤣🤣🤣 Ba sa saturat și bărbați de voi jur ca vede ca scriti și acolo și acolo nu toți ai timp sa stea sa scrie. Eu va rog sa stai sa ma criticați dar toată ziua căsa îmi țineți topicul sus
hennesy Reputație: 326 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2022 Acum 3 minute, Meliissa a spus: Din cauza voastră nu mai muncesc eu 🤣🤣🤣 Ba sa saturat și bărbați de voi jur ca vede ca scriti și acolo și acolo nu toți ai timp sa stea sa scrie. Eu va rog sa stai sa ma criticați dar toată ziua căsa îmi țineți topicul sus Doamneee, te rog sa te abții 😂😂😂...numai spune nimic....este mult mai bine. Lasă-l naiba de topic, ca esti in pom și pomul in aer 😂😂😂 2
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 1 oră în urmă, hennesy a spus: Doamneee, te rog sa te abții 😂😂😂...numai spune nimic....este mult mai bine. Lasă-l naiba de topic, ca esti in pom și pomul in aer 😂😂😂 Vai vai vai Gata dacă tu ai spus eu te ascult pe tine și dacă este nevoie șterg și contul
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Postat Aprilie 27, 2022 Voi astia 1 2 3 .... Labgi după NIfomane nu aveți de gând sa mergi și voi la munca sa face ceva util pentru voi ?? Stai ca prosti de ani de zile uni din voi și criticați ca prosti dar majoritatea din voi sunteți cunosti si de clienți ca ve vede pe toate anuturilre cu aceasi vrajeal ca sunteti niște terminați care nu aveți ce face și visați la femeie aveți bataturi în mana băieții de la câta laba a-ți făcut va rog vedețiva de treaba voastră. Nici măcar 5% din aste care stai și vorbiți de femeie toata ziua voi nici macar nu ai ati fost odata la una din fetele criticate de voi mergti la femeie dovedit cu poza ca a-ți fost la el după WhatsApp cu a facut @qqkool
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Aprilie 27, 2022 Are dreptate fata, de ce va pierdeți timpul aici? Calitate colegi, asta cautam toti. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Acum 4 ore, Meliissa a spus: Bravo de tine nu mai am auzit pana acum din ce județ ești nu te supărat? Nu ma suparat, din Vasluii! Da tu pe Adelle o cunost?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 Acum 6 ore, Meliissa a spus: Voi astia 1 2 3 .... Labgi după NIfomane nu aveți de gând sa mergi și voi la munca sa face ceva util pentru voi ?? Stai ca prosti de ani de zile uni din voi și criticați ca prosti dar majoritatea din voi sunteți cunosti si de clienți ca ve vede pe toate anuturilre cu aceasi vrajeal ca sunteti niște terminați care nu aveți ce face și visați la femeie aveți bataturi în mana băieții de la câta laba a-ți făcut va rog vedețiva de treaba voastră. Nici măcar 5% din aste care stai și vorbiți de femeie toata ziua voi nici macar nu ai ati fost odata la una din fetele criticate de voi mergti la femeie dovedit cu poza ca a-ți fost la el după WhatsApp cu a facut @qqkool Csf, ncsf🥶
Vizitator Meliissa Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Postat Aprilie 28, 2022 ❤️ ❤️ SERVICII TOTALE FARA EXTRA ❤️ ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum