Sari la conținut

Melissa Ador total 0729745729

Vizitator Meliissa

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
5 hours ago, laury said:

Cu team si mia este clar ca ai picat BAC-ul si te ai apucat de futut pe bani dar nici aici nu ai trecut clasa. 🤣🤣🤣

Ți-a dat minus @vistantric alta ce e doxă de carte si bubuie de inteligență..dragele mele un forum e pentru sugestii si opinii de exprimat, ca la emag, iei un produs și-ți dai cu părerea despre el, ce poate,  în cazul de față nu prea,  voi prestați niște servicii "job" , nici măcar 1% nu o faceți din plăcere că sunteți nimfomane,  așa că să o facem corect ca remunerația să fie aferentă serviciilor, nu să ne păcălim .

Tchus 

• Like 3
Vizitator Meliissa
Reputație: 0
Postat

Disponibilă 😘❤️

Photo_1650407460090.jpg

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 5 ore, peperinho a spus:

Ți-a dat minus @vistantric alta ce e doxă de carte si bubuie de inteligență..dragele mele un forum e pentru sugestii si opinii de exprimat, ca la emag, iei un produs și-ți dai cu părerea despre el, ce poate,  în cazul de față nu prea,  voi prestați niște servicii "job" , nici măcar 1% nu o faceți din plăcere că sunteți nimfomane,  așa că să o facem corect ca remunerația să fie aferentă serviciilor, nu să ne păcălim .

Tchus 

Vis e in somaj tehnic…e de inteles de ce da minusuri aiurea…. O deranjeaza ca dau like uri la ce posteaza baietii pe topicul ei. 🤣🤣🤣

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 11 ore, laury a spus:

Cu team si mia este clar ca ai picat BAC-ul si te ai apucat de futut pe bani dar nici aici nu ai trecut clasa. 🤣🤣🤣

Puțin spus...și ea vrea 450 lei/h😂😂😂

Nu ai cum să futi așa epava, la 25-30 cat o avea !

• Haha 1
Vizitator Meliissa
Postat

Disponibilă 

Postat
Acum 57 minute, Meliissa a spus:

Photo_1650406606825.jpg

De dragul universitatii , citește o carte....poate înveți sa scrii,  na zic si eu

Postat
2 hours ago, AnubisHell said:

De dragul universitatii , citește o carte....poate înveți sa scrii,  na zic si eu

Bobiță, nu zic de diacritice... dar punctuația și spațiile au niște reguli între ele. Dacă tot sari cu sfaturi la madamme, nu te fă de rahat singurel :)

Postat
Acum 26 minute, _piticu_ a spus:

Bobiță, nu zic de diacritice... dar punctuația și spațiile au niște reguli între ele. Dacă tot sari cu sfaturi la madamme, nu te fă de rahat singurel :)

Cântă la alta masă 

• Haha 1
Postat
1 minute ago, AnubisHell said:

Cântă la alta masă 

„altă”

Vizitator Meliissa
Postat
Acum 1 oră, AnubisHell a spus:

Cântă la alta masă 

Mai bine ai face tu asta nu înțeleg ce te deranjează pe tine ca nu știu sa vorbesc.

Ești un mic labagiu din spatele tastauri ✌️

Vizitator Meliissa
Postat

Nu știu sa vorbesc dar dacă vezi cu sug PULA 😋

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, Meliissa a spus:

Nu știu sa vorbesc dar dacă vezi cu sug PULA 😋

Daca ar fi cum spui te-ar lauda colegii in recenzii sinu ai avea timp sa scrii pe aici. Dar pula recenzii! Cum scrii e partea a doua. Si daca sugi pula asa cum scrii atunci...”ezista o esplicatie”!

Vizitator Meliissa
Postat
Acum 3 ore, partygoer a spus:

Daca ar fi cum spui te-ar lauda colegii in recenzii sinu ai avea timp sa scrii pe aici. Dar pula recenzii! Cum scrii e partea a doua. Si daca sugi pula asa cum scrii atunci...”ezista o esplicatie”!

Bravo de tine nu mai am auzit pana acum din ce județ ești nu te supărat? 

Vizitator Meliissa
Postat

Din cauza voastră nu mai muncesc eu 🤣🤣🤣

Ba sa saturat și bărbați de voi jur ca vede ca scriti și acolo și acolo nu toți ai timp sa  stea sa scrie. 

Eu va rog sa stai sa ma criticați dar toată ziua căsa îmi țineți topicul sus 

Postat
Acum 3 minute, Meliissa a spus:

Din cauza voastră nu mai muncesc eu 🤣🤣🤣

Ba sa saturat și bărbați de voi jur ca vede ca scriti și acolo și acolo nu toți ai timp sa  stea sa scrie. 

Eu va rog sa stai sa ma criticați dar toată ziua căsa îmi țineți topicul sus 

Doamneee, te rog sa te abții 😂😂😂...numai spune nimic....este mult mai bine.

Lasă-l naiba de topic, ca esti in pom și pomul in aer 😂😂😂

• Haha 2
Vizitator Meliissa
Postat
1 oră în urmă, hennesy a spus:

Doamneee, te rog sa te abții 😂😂😂...numai spune nimic....este mult mai bine.

Lasă-l naiba de topic, ca esti in pom și pomul in aer 😂😂😂

Vai vai vai  Gata dacă tu ai spus  eu te ascult pe tine și dacă este nevoie șterg și contul 

Vizitator Meliissa
Postat

Voi astia 1 2 3 .... Labgi după NIfomane nu aveți de gând sa mergi și voi la munca sa face ceva util pentru voi ?? 

Stai ca prosti de ani de zile uni din voi și criticați ca prosti dar majoritatea din voi sunteți cunosti si de clienți ca ve vede pe toate anuturilre cu aceasi vrajeal ca sunteti niște terminați care nu aveți ce face și visați la femeie  aveți bataturi în mana băieții de la câta laba a-ți făcut  va rog vedețiva de treaba voastră.

Nici măcar 5% din aste care stai și vorbiți de femeie  toata ziua voi  nici macar nu ai ati fost odata la una din fetele criticate de voi mergti la femeie   dovedit cu poza ca a-ți fost la el după WhatsApp cu a facut @qqkool

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

Are dreptate fata, de ce va pierdeți timpul aici? Calitate colegi, asta cautam toti. 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 4 ore, Meliissa a spus:

Bravo de tine nu mai am auzit pana acum din ce județ ești nu te supărat? 

Nu ma suparat, din Vasluii! Da tu pe Adelle o cunost?

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, Meliissa a spus:

Voi astia 1 2 3 .... Labgi după NIfomane nu aveți de gând sa mergi și voi la munca sa face ceva util pentru voi ?? 

Stai ca prosti de ani de zile uni din voi și criticați ca prosti dar majoritatea din voi sunteți cunosti si de clienți ca ve vede pe toate anuturilre cu aceasi vrajeal ca sunteti niște terminați care nu aveți ce face și visați la femeie  aveți bataturi în mana băieții de la câta laba a-ți făcut  va rog vedețiva de treaba voastră.

Nici măcar 5% din aste care stai și vorbiți de femeie  toata ziua voi  nici macar nu ai ati fost odata la una din fetele criticate de voi mergti la femeie   dovedit cu poza ca a-ți fost la el după WhatsApp cu a facut @qqkool

Csf, ncsf🥶

Vizitator Meliissa
Postat

Disponibilă 

Photo_1650406606825.jpg

Vizitator Meliissa
Postat

❤️ ❤️ SERVICII TOTALE FARA EXTRA  ❤️ ❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...