Sari la conținut

Alyna milf 34 slim Dristor 0737325564

Postări Recomandate

• Oras:București
Just now, Alex_03 said:

Vorbim de recenzii pe nimfomane, ca să poată exista un punct de reper (user, experiență, credibilitate, onestitate, etc). Dacă vroiam informații de acolo, mă uităm acolo. Și, în altă ordine de idei, dacă deja citisei că se arde neprotejat, de ce te-ai mai dus la ea?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Just now, uritescu said:

Vorbim de recenzii pe nimfomane, ca să poată exista un punct de reper (user, experiență, credibilitate, onestitate, etc). Dacă vroiam informații de acolo, mă uităm acolo. Și, în altă ordine de idei, dacă deja citisei că se arde neprotejat, de ce te-ai mai dus la ea?

Am fost inainte sa vad pe ddc recenzia. Evit lucrurile de genul. Am cautat dupa ce am fost mai bine si am gasit cele doua topicuri pe site-urile astea. Tocmai din cauza asta nu am ramas. Este alegerea fiecaruia la cine se duce. Mie nu imi plac apelativele gen "iubire", inteleg ca locatia e in regim hotelier asa cum a spus ea, dar nu inteleg de ce nu este ordine, curatenie, adica nu am pretentii ca nu a zugravit dar nici sa intru intr-o cada galbena, nespalata de nu stiu cat timp, sa primesc o pereche de papuci albastri rupti, din material, jegosi (altii nu are, sau nu avea atunci), sa primesc prosop ud, nespalat nici el de nu stiu cat timp, sa stau pe un cearsaf plin de pete dubioase. In fine, cum am spus, alegerea fiecaruia.

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 12 ore, GoguBBV GoguBBV a spus:

Păcat de pizdocul si gazul ala,restul este praf,locatia terminata, fată lasa de dorit,se mai vede si niște stuf unde nu ar trebui sa fie și tot asa.

Stuf nu este pe buneeee toată lumea care ma cunoaște știe! Pupici celor care țin aproape! 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Alex_03 a spus:

Sa intelegem ca pestele trage la seringa si tu la folie sau tigara sa nu ramana urme ca pe urma nu mai faci bani? 🤔

Am 34 de ani și nu mai am vârstă la care sa am peste.. Pup 

Link spre comentariu
3 minutes ago, uritescu said:

Te eschivezi, din nou. Link concret, quote, etc. 

Nu ma eschivez deloc. Ti-am dat link in care spune cineva de pe forumul ala ca a facut fara, omul vad ca avea destule puncte, nu era prima recenzie si tu refuzi sa crezi. Cum spuneam este alegerea fiecaruia. Gusturile si pretentiile nu se discuta. Ea este curata, locatia praf, in sensul de mizerie si dezordine. Nu cred ca sunt singurul care a vazut lucrurile astea...Daca te uiti la poza aia mai recenta in care sta pe pat, pe spate, incaltata in pat se vad urme de la pantofi cred pe cearceaf...fiecare cede si crede si accepta ce vrea. Eu am spus ce am vazut eu. De-asta este site-ul asta. Fiecare spune ce vede si vom vedea pe viitor daca altii vad acelasi lucru sau nu.

Iar cu seringa ma eschivez? Banuiesc ca nici aia nu e adevarata...

• Minus 1
Link spre comentariu
5 minutes ago, Alex_03 said:

Am fost inainte sa vad pe ddc recenzia. Evit lucrurile de genul. Am cautat dupa ce am fost mai bine si am gasit cele doua topicuri pe site-urile astea. Tocmai din cauza asta nu am ramas. 

Deci, tu nu ai rămas pentru că, de fapt,  ai citit mai bine abia după ce ai fost și nu ai rămas.... :clap:eat

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, mihai_2705 a spus:

Pai nu are prea are sâni, are sanii foarte,  foarte mici. Daca nu ma crezi mergi singur și convinge te 

Da am sânii mici dar tari și nu sunt lasati👍👌

• Like 1
Link spre comentariu
1 minute ago, uritescu said:

Deci, tu nu ai rămas pentru că, de fapt,  ai citit mai bine abia după ce ai fost și nu ai rămas.... :clap:eat

Nu am ramas pt ca nu mi-a placut mizeria din locatie. Am luat anuntul de pe publi si m-am dus. Pe urma am cautat daca are recenzii. Am poze din baie. Daca imi fac cont premium pot posta pozele? Nu prea am folosit forumul si nu stiu exact. 

• Minus 2
Link spre comentariu
Just now, Alex_03 said:

Nu am ramas pt ca nu mi-a placut mizeria din locatie. Am luat anuntul de pe publi si m-am dus. Pe urma am cautat daca are recenzii. Am poze din baie. Daca imi fac cont premium pot posta pozele? Nu prea am folosit forumul si nu stiu exact. 

E ok, nu te strădui prea mult. Mie îmi este clar că vânezi postări și popularitate prin niște afirmații pe care nu le poți susține cu argumente proprii. 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 10 ore, liviufutaku a spus:

În toate vizitele mele la aceasta fata ( 2)  in ultimele 2 luni,  nu am văzut ceva care sa îmi dea de bănuit ca s ar intepa sau ceva asemănător.  Nici măcar un iz de miros specific,  dacă ma înțelegeți ce  vreau sa spun.   Credeți ma,  sunt un bun observator al comportamentului persoanelor de genul,  al mediului și locației în care ma duc..  Ce i drept garsoniera de futai lasă de dorit puțin însă nu ma duc sa o închiriez sau sa o cumpar.  Fut și plec cu coaiele golite.  Bafta și...  Ciocane tari! 

Multumesc frumos 

20220816_204343_1.heic

• Inimioara 1
Link spre comentariu
1 minute ago, uritescu said:

E ok, nu te strădui prea mult. Mie îmi este clar că vânezi postări și popularitate prin niște afirmații pe care nu le poți susține cu argumente proprii. 

Va rog sa imi spuna altcineva, care stie. Daca imi fac cont premium pot posta pozele pe care le am cu mizeria din baie?

Nu vanez nimic, nu ma intereseaza nici sa scriu postari, nici sa am popularitate pe site. Ma intereseaza ca atunci cand ma duc la cineva care are recenzie pe forumul asta sa reprezinte realitatea, sa ma duc sa ma relaxez, nu sa ma enervez. 

Va rog sa imi spuneti daca merge sa pun pozele din locatie cu cont premium.

• Minus 2
Link spre comentariu
Chiar acum, uritescu a spus:

@Alyna34 de ce nu faci tu o chestie simplă și menită să lămurească situația: pune o poză cu încheieturile și se vor vedea sau nu se vor vedea găurile de la seringă. 

Multumesc pt idee asa voi face! 

Link spre comentariu
Just now, uritescu said:

@Alyna34 de ce nu faci tu o chestie simplă și menită să lămurească situația: pune o poză cu încheieturile și se vor vedea sau nu se vor vedea găurile de la seringă. 

Pai te poti droga cu pastile, folie, tigara si altele. Nu numai cu seringa. Exista riscul atunci cand esti consumator de droguri sa te imbolnavesti de HIV, Hepatita. Daca nu foloseste ea seringa si o foloseste persoana cu care e, este posibil sa fie si ea bolnava. Mai departe fiecare alege ce face.

Nu este vorba de droguri, este vorba de riscul de imbolnavire cand intretii raporturi sexuale cu o persoana care foloseste droguri, daca se rupe prezervativul, te zgarie la oral cu dintii, etc. 

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Alex_03 a spus:

Pai te poti droga cu pastile, folie, tigara si altele. Nu numai cu seringa. Exista riscul atunci cand esti consumator de droguri sa te imbolnavesti de HIV, Hepatita. Daca nu foloseste ea seringa si o foloseste persoana cu care e, este posibil sa fie si ea bolnava. Mai departe fiecare alege ce face.

Nu este vorba de droguri, este vorba de riscul de imbolnavire cand intretii raporturi sexuale cu o persoana care foloseste droguri, daca se rupe prezervativul, te zgarie la oral cu dintii, etc. 

Pffff voi vorbiți despre acea seringă cu care nu s a drogat nimeni.. Va fac poze sa vedeți. Nu consum droguri și nu am peste. Va rog sa ma înțelegeți. Mulțumesc o zi frm! 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, snake1127 a spus:

O lista cu servicii ? 🤔 

O fin este 150ron o ora 250ron sex oral și normal 69 dif poziții sărutări pasionale mângâieri sau alte fantezii contra cost dominare uro anal cu 50ron in plus. 

• Like 1
Link spre comentariu
4 minutes ago, Alex_03 said:

Pai te poti droga cu pastile, folie, tigara si altele. Nu numai cu seringa. 

@Alex_03 văd că ești foarte bine informat. Bravo....

10 hours ago, Alex_03 said:

Aia din poza e seringa de 2...deci cine o foloseste e vechi in meserie, a renuntat la alea de insulina...

• Like 1
Link spre comentariu
1 minute ago, Alyna34 said:

Pffff voi vorbiți despre acea seringă cu care nu s a drogat nimeni.. Va fac poze sa vedeți. Nu consum droguri și nu am peste. Va rog sa ma înțelegeți. Mulțumesc o zi frm! 

Ca sa eviti toate discutiile astea cel mai simplu pui o poza cu analizele, iti blurezi cnp-ul , o parte din el si arati ca nu ai HIV sau hepatita transmisibila sau netransmisibila.

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

3 minutes ago, Alex_03 said:

Ca sa eviti toate discutiile astea cel mai simplu pui o poza cu analizele, iti blurezi cnp-ul , o parte din el si arati ca nu ai HIV sau hepatita transmisibila sau netransmisibila.

Văd că ești determinat să mergi la ea, cu toate că bla-bla-bla. Ai un motiv serios pentru inflamarea asta?

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...