Sari la conținut

Carla VIP 0769247605 Romană

Vizitator Carlavip

Postări Recomandate

Vizitator Carlavip
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, mario1000 a spus:

Păi asta e problema @Carlavip - ca tu esti (după cum ne-ai arătat prin reacții și comportament) o femeie ieftină cu tarife mari. Nu tariful te face valoroasă si valoarea trebuie sa justifice tariful. Iar valoarea pe care ai arătat-o tu până acum tinde spre zero (dinspre -infinit)

Aaaaa Mario,pai de ce nu zici așa ma pisat pansat!!! De ce nu zici așa….!!! Ca vrei niște muie daia buna rău de tot??? Pai îți bagă toate prostituatele centuriste, de nu te vezi mă băiat frumos,invers!!! Cine a fost la mine știe ce sunt, cum sunt și de ce am tarifele alea…! De voi comentatorii care o sugeti între voi,nici nu am nevoie. Marș și fă-i laba confratelui seven sau dantelaru 😂😂😂😂😂😂🧗‍♀️🏌️♀️⛹️♀️Pizdelor ordinare! Sper sa va cada pulicile alea de 10 cm in lapte cu cacao! 

• Oras:satu lu Bucur
Postat
Acum 2 minute, Carlavip a spus:

Aaaaa Mario,pai de ce nu zici așa ma pisat pansat!!! De ce nu zici așa….!!! Ca vrei niște muie daia buna rău de tot??? Pai îți bagă toate prostituatele centuriste, de nu te vezi mă băiat frumos,invers!!! Cine a fost la mine știe ce sunt, cum sunt și de ce am tarifele alea…! De voi comentatorii care o sugeti între voi,nici nu am nevoie. Marș și fă-i laba confratelui seven sau dantelaru 😂😂😂😂😂😂🧗‍♀️🏌️♀️⛹️♀️Pizdelor ordinare! Sper sa va cada pulicile alea de 10 cm in lapte cu cacao! 

Esti o zdreanță muuult prea ieftină si proastă ca să-mi mai pierd vremea cu tine. Marș înapoi în WC-ul din care ai apărut 🤮

• Minus 1
Vizitator Carlavip
Postat
Acum 11 minute, mario1000 a spus:

Esti o zdreanță muuult prea ieftină si proastă ca să-mi mai pierd vremea cu tine. Marș înapoi în WC-ul din care ai apărut 🤮

Dacă ți se pare ieftină 450 lei ;))) ok o sa mai urc prețurile,doar pentru tine și așa ești bogat… (stai pe banii lu mă-ta) Apropo,mai faci laba cu șoseta aia tranpirată? Du-te in pizda mă-ti de gunoier..: nu ajungi tu la pizda mea,nici cu 3.0000 lei ma terminatule. 

Vizitator Carlavip
Postat
Acum 14 minute, mario1000 a spus:

Sa ne sugi toată variala, la toate prostituate de pe acest grup. Ca sa crești și tu mare, ma obositule. 

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
La 02.05.2022 la 0:34, snake1127 a spus:

Prea multe taxe .. dacă te ating plus 50 😂 dacă respir plus 100

La 02.05.2022 la 3:33, da da da a spus:

Daca sun la interfon 50 in plus, daca ma dezbrac 50 in plus, daca mi se scoala 100 in plus...

Dacă o și fuți, faci credit de nevoi personale. 😂

• Like 3
  • Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Crezând ca domnișoare are toane de moment am zis sa intervin poate o ajut sa iasă din situația defavorabilă dar se pare tot continua. Si-a cam arătat adevarata “culoare”.  😂

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mie îmi place cum i le zice lui prostul de @mario1000, care e de mult timp făcut cățelul altora la fel de proști ca el.

Mi-ar conveni să fie mai multe femei pe forum care să se ia în gură cu voi de la egal la egal, dacă nu sunt peștii lor așa de vocali...asta doar voi puteți ști.

Zic că m-ar scuti pe mine să mă exprim față de niște oameni care mă dezgustă și din a cărei lume nu fac parte, chiar dacă și cu parcă...

• Minus 3
  • Oras:Paris
  • Oras:Paris
Postat

Ahhhh more blah blah and no reviews

I just want Carla to lower her price at least a little so someone can visit and see what is it about

My translator cannot translate all the things you guys say though hahaha

But judging by what I read, she does not even fit in the lux forum

So very big advice @Carlavip lower your price and actually get some clients and reviews

It will help you a lot more in the long run... For the moment no one want to pay your prices especially in this forum category

Good luck anyway!

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, il pupparo a spus:

Daca tie ti se pare normala atitudinea acestei individe care a jignit ordinar intai pe confratele Dantelarul , apoi pe fratele Seven , si apoi pe noi toti practic din nimic , nu ai decat s-o vizitezi. Din punctul multora dintre noi de vedere insa , ne-am lamurit rapid despre ce e vorba.

Bafta ! 

Mie nu mi se pare normal sa fim jignite în mod continuu, nu pentru asta suntem plătite...ci pentru timpul plăcut pe care il petreceți în compania noastră.

Nu cred ca noi suntem toate lipsite de bun simt încât să nu putem face diferența la fața locului între bădăran și omul care-și caută doar plăcerea sexuala, erotica, etc.

Tipa aceasta a venit cu o reacție exagerata pentru a domina practic niște jigniri venite în lanț, fără motiv, o agresiune.

Este contrariata și probabil că majoritatea care comentați pe forum meritați asa ceva, legați de gard și dată cate-o lovitura de bici de catre fiecare femeie care trece ocazional pe-acolo.

• Minus 5
Postat
Acum 26 minute, vistantric a spus:

Mie îmi place cum i le zice lui prostul de @mario1000, care e de mult timp făcut cățelul altora la fel de proști ca el.

Mi-ar conveni să fie mai multe femei pe forum care să se ia în gură cu voi de la egal la egal, dacă nu sunt peștii lor așa de vocali...asta doar voi puteți ști.

Zic că m-ar scuti pe mine să mă exprim față de niște oameni care mă dezgustă și din a cărei lume nu fac parte, chiar dacă și cu parcă...

Expirato, ai apărut și aici? Te bagi ca supozitorul peste tot și ma urmărești, doar mi s-o face milă de tine să ti-o trag la muie… Doar că nu stric eu mândrețe de pula pe reșapata ca tine 😁

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, mario1000 a spus:

Expirato, ai apărut și aici? Te bagi ca supozitorul peste tot și ma urmărești, doar mi s-o face milă de tine să ti-o trag la muie… Doar că nu stric eu mândrețe de pula pe reșapata ca tine 😁

Fraiere, nici nu mai contează pula ta cât timp jignești o femeie pe care nu o cunoști și nici nu o vei cunoaște!

Trebuia sa iti pui nickname-ul @mario100, e prea scump pentru tine 1000...

• Minus 3
Postat
Acum 4 minute, vistantric a spus:

Fraiere, nici nu mai contează pula ta cât timp jignești o femeie pe care nu o cunoști și nici nu o vei cunoaște!

Trebuia sa iti pui nickname-ul @mario100, e prea scump pentru tine 1000...

Care femeie reșapato? Păi ce, tu arati a femeie? Poate in visul tău Tatric… 😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 minute, mario1000 a spus:

Care femeie reșapato? Păi ce, tu arati a femeie? Poate in visul tău Tatric… 😂😂😂

Adică mă întrebi pe mine despre cum arăt și dacă-s femeie?

Esti chiar idiot și nu înțeleg de ce îți turuie tastatura aici, pe forum, aiurea!

Cândva scriai și tu recenzii, acum s-au rărit fetele la 100 de lei bucata și ești pus in față ca cățelul la cerșit, pun pariu că în realitate ai și tendințe de submisivitate și de aceea nu te doare când lovește o femeie in tine.

• Minus 3
Postat

Vis, taci!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator nocturnal7
Postat

ce se baga prostituata asta batrana care nu vrea sa se pensioneze pentru carlancacatvip :))) si-ar vinde proteza pentru putina atentie 🤣 asa-s 'consurorile'

sa revenim la oile noastre, Carla!

chiar daca arata bine si se arunca in pula dupa dulap, e degeaba avand atitudinea asta... te duci la ea si daca nu i place cum te ai descaltat iese TIGANCA din ea

pacat, nu esti o femeie finuta si asta conteaza cel mai mult :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adevărat, va cred ca discuțiile cu niste proști nu își au rostul, dar pe mine ma amuza limitele din gândire și exprimare pe care le vad pe forumul acesta.

• Minus 3
Postat

Vis, culcă-te!

• Like 4
  • Haha 1
Vizitator Turcoaz3
Postat
La 06.05.2022 la 19:21, Carlavip a spus:

Nu-i mai suport. Sa vină sa ma vadă și după,poate sa ma facă in toate felurile…!! Ți-e ,ți se pare normal sa ma jignească in fiecare zi? 

Bună  Carla, am citit cap coadă  topicul  și consider că  ți-a sarit foarte ușor muștarul 😒.   Da și  cum au răspuns unii colegii îmi pare  urăt.  Uite , pentru că ai răspuns provocărilor  în acel fel,  eu unul  clar nu te voi vizita.  Tu părerea mea că măcar acum la început trebuie să  arăți că ești o fată finută  nu o mahalagioaică.  Trebuie să știi să îți vezi interesul chiar și între   " boschetari "  . Aici este cartea ta de vizită,  nu a lor.  Baftă,  nu sunt rautacios. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, picon a spus:

Vis, culcă-te!

Culcat tu, măi Piconelule!

...Și vezi printre boscheți să cauți cartea de vizită a multor domnișoare de pe forum, asa îți sugerează colegul de suferință!

Dacă întâmplător trec prin zonă, să lungești nasul până spre curul meu și poate-mi ghicești "interesul".

Moamă ce le mai amestec, parcă sună altfel!... 😅

• Minus 2
  • Telefon: 0790411295
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0790411295
  • Oras:Bucuresti
Postat

Saracacarla ...esti demna de mila...la cum vorbesti, probabil ca dai tu bani sa vina vreunul la tine...cum poti fi atat de infecta 🤮...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oh, ce trist...dacă valoarea mea ar putea justifica "tariful", după logica celui căruia i-a răspuns Carla, e clar ca nu meritați nici cu mâna de la geam sa vă fac!

Ce aiurea e să le prostești pe toate, asa, doar de dragul smecheriei...

• Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 9 ore, Turcoaz3 a spus:

Bună  Carla, am citit cap coadă  topicul  și consider că  ți-a sarit foarte ușor muștarul 😒.   Da și  cum au răspuns unii colegii îmi pare  urăt.  Uite , pentru că ai răspuns provocărilor  în acel fel,  eu unul  clar nu te voi vizita.  Tu părerea mea că măcar acum la început trebuie să  arăți că ești o fată finută  nu o mahalagioaică.  Trebuie să știi să îți vezi interesul chiar și între   " boschetari "  . Aici este cartea ta de vizită,  nu a lor.  Baftă,  nu sunt rautacios. 

Asta in cazul in care gagica poate vrea sa incite sa faca circ/mahala pentru a avea trafic si clienti. La fel ca ekaterinca. 

• Like 1

Postat
Acum 8 ore, vistantric a spus:

Culcat tu, măi Piconelule!

...Și vezi printre boscheți să cauți cartea de vizită a multor domnișoare de pe forum, asa îți sugerează colegul de suferință!

Dacă întâmplător trec prin zonă, să lungești nasul până spre curul meu și poate-mi ghicești "interesul".

Moamă ce le mai amestec, parcă sună altfel!... 😅

Lasă topicul fetei și mai trolla!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...