Sari la conținut

Salutare

Postări Recomandate

Reputație: 509
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
Acum 2 ore, Alfinito a spus:

@kenji de ce răzi ?... serios întreb şi de la voi şi părerile pozitive negativă cum vedeți şituația pe momrntul actual ce părere aveți că încă nu am întălnit încă aşa ceva ?...

nici o problema, apreciez activitatea ta pe site, dar iarta-ma, de multe ori trebuie sa recitesc ceea ce scrii pana inteleg ce vrei sa comunici... interesant stilul tau de a te exprima. numai bine. 

Reputație: 137
  • Oras:Tărgu Mureş
  • Oras:Tărgu Mureş
Postat
Acum 14 ore, kenji a spus:

nici o problema, apreciez activitatea ta pe site, dar iarta-ma, de multe ori trebuie sa recitesc ceea ce scrii pana inteleg ce vrei sa comunici... interesant stilul tau de a te exprima. numai bine. 

Oke mulțumesc frumos numai bine o zi bună . 🤝🙏

Postat

Mai știți ceva de Alice care a fost la noi pana acum 2-3 sapt și avea locația “in păstăi” in Corunca? Nu ii mai găsesc nici topicul.

Postat
4 minutes ago, ununoulol said:

Mai știți ceva de Alice care a fost la noi pana acum 2-3 sapt și avea locația “in păstăi” in Corunca? Nu ii mai găsesc nici topicul.

Nu mai contează, am găsit. Scuzați.

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Stie cineva  ce fete sunt acum in apartamentul de tranzit din Savinesti, unde au fost Dia  si Samira? Intreb pentru ca este o locatie care imi convine ca zona si a foarte ferita.  Multumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...