Izabella28 Reputație: 281 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Bună astazi și mâine mai sunt in Pitești🙈❤️ Mă puteți contacta pentru programări📲‼️ Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Octombrie 22, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Hello guyss🤗 Ultima zi la pitești‼️ Liberă pentru programări🙈 1 Link spre comentariu
Danmod Reputație: 134 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Argeș Oras:Argeș Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Acum 6 ore, Izabella28 a spus: Hello guyss🤗 Ultima zi la pitești‼️ Liberă pentru programări🙈 Bună ! Pune și tu o poze noi. Te pup Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 4, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Bună băieți👅 Am revenit la Pitești🤭 Mă puteți contacta pentru programări 📞🙈❤️ 5 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 715 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 51 minute, Izabella28 a spus: Bună băieți👅 Am revenit la Pitești🤭 Mă puteți contacta pentru programări 📞🙈❤️ Bun venit, Izabella 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Salutare ! Revizitat @Izabella28 . Programare prin wp , realizata cu succes ✅. Locatie centrala . Desi se gasesc detalii in recenziile anterioare , am sa fac o mica recapitulare pentru cei noi , fata este foarte simpatica , cu o atitudine adecvata si un corp corect . Dupa o mica discutie , am mers la dus 🛀 , pentru pregatirea actiunii. Inceput cu oral din partea ei , inversat rolurile dupa cateva minute 👅🍑, igiena impecabila . Trecut la cardio 🤭. Totul perfect si pe partea asta. Servicii de top. Este o fata care merita vizitata, este una din preferatele mele , asa ca o recomand cu toata increderea. Pupici 🥰😘! Bafta colegilor !🫡 6 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 18 ore, Izabella28 a spus: Bună băieți👅 Am revenit la Pitești🤭 Mă puteți contacta pentru programări 📞🙈❤️ Wow esti super buna. O poza foarte reusita care iti scoate trupul in evidenta. Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 3 ore, L.A.W. a spus: Salutare ! Revizitat @Izabella28 . Programare prin wp , realizata cu succes ✅. Locatie centrala . Desi se gasesc detalii in recenziile anterioare , am sa fac o mica recapitulare pentru cei noi , fata este foarte simpatica , cu o atitudine adecvata si un corp corect . Dupa o mica discutie , am mers la dus 🛀 , pentru pregatirea actiunii. Inceput cu oral din partea ei , inversat rolurile dupa cateva minute 👅🍑, igiena impecabila . Trecut la cardio 🤭. Totul perfect si pe partea asta. Servicii de top. Este o fata care merita vizitata, este una din preferatele mele , asa ca o recomand cu toata increderea. Pupici 🥰😘! Bafta colegilor !🫡 Pupiiciiii❤️ 1 1 Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Bună liberă pentru programări❤️ Locația este la Pavone..😅 1 Link spre comentariu
argeseanul Reputație: 7 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Ești cu prietena ta Anais? Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 2 ore, argeseanul a spus: Ești cu prietena ta Anais? Nu 1 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 715 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Buna ziua, ninfomani revizitat domnisoara, rezervare de cum a revenit, din cauza timpului nu am putut decat acum sa ajung, o bruneta cu parul lung, superb, cu niste sani micuti da fermi, rezervat o fin, ON din partea ei asa cum imi place mie cu pirsingul pe limba in jurul penisului, NP s a urcat pe mine, continuat mama iezilor, unde am capitulat repede, o fata care pentru mine este de revenit de fiecare data cand o prind, mers la baie si fugit pe usa nu inainte sa imi iau la revedere in stilul meu. Mai multe detalii aveti mai sus la colegi, dar si de la mine. Te pup iza. Va multumesc pentru amabilitatea cu care ati citit si nu uitati viata e scurta dar merita traita!! 4 1 Link spre comentariu
beautiful Reputație: 287 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Salutare tuturor o sa scriu pe scurt : am vizitat ieri de dimineata pe domnisoara,programare usor facuta la telefon. Ajuns la locatie am fost intampinat de o bruneta draguta intr-o costumatie sexy. Am facut cunostina am vorbit putin, am inmanat cadoul si am mers la reimprospatare. Intors in camera de joaca am inceput sa-i sarut sanii are niste sani frumosi si sa o ling in pizda dupa care a inceput sa suga pula ,o suge bine umed cu miscari ritmice din limba, se joaca cu piercingul pe pula ,,,, si ne-am mutat inclusiv in 69 sa nu stau degeaba :)). Dupa ce am facut 69 a montat un prezervativ si s a urcat peste mine , sare frumos in pula si geme foarte placut, am continuat cu umeri craci iar la final caprita sa o fut tare adanc si apasat, in timp ce o strangeam cu mainile de cur si ma mai opream din cand in cand sa o mai ling in pizda ,ca la final sa termin in prezervativ. Am mers la reimprospatare , m-am imbracat ,si am plecat cu promisiunea ca o sa ne revedem o ora data viitoare ! Note Oral: 9 ( lipsa cim) Normal: 10 participa la actiune este atenta la cerintele clientului anal: nu face cadou: 150 lei finalizarea Este o domnisoara foarte placuta joviala si vesela daca o sa va purtati frumos cu ea aveti de castigat !!! O recomand cu drag !!! 2 1 Link spre comentariu
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Noiembrie 6, 2022 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Este o super fata, ma bucur ca a revenit, mâine sper sa reușim o întâlnire Izabela, te contactez dimineața pentru o programare, te pup. Seara frumoasa nimfomani! 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Revizitat @Izabella28 Totul perfect . 🔝 3 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Visatoru Reputație: 112 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:Acolo unde fericirea exista Oras:Acolo unde fericirea exista Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Si eu revizitat aceasta scumpa domnisoara, nu mai are rost o recenzie facuta din nou, aceeasi fata de calitate si comportament ireprosabil, te pup @Izabella28 si sa ne revedem cu bine iar si iar si iar si iar ... 2 1 Link spre comentariu
newfreelife Reputație: 11 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Si eu revizitat. Sincer, mi-as face abonament, dar nu sunt din oras. Insa, de fiecare data cand o ajung si ne nimerim, am grija sa nu o ratez. Abia astept next time. 1 1 Link spre comentariu
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Salutare băieți! Am revizitat o și eu pe domnișoara. Locația este la Pavone, am făcut o programare pentru o finalizare , respectată de ambele părți . Este o super fata pentru orașul Pitești! O recomand cu încredere, este frumoasă, curata, finuta! Zi frumoasa va doresc! 1 1 Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 10, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Bună ❤️ Liberă pentru programări🙈💋 7 Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 11, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Hello guys💋💋 Disponibilă pentru programări🥰 1 Link spre comentariu
Sardas Reputație: 19 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 13 ore, Izabella28 a spus: Hello guys💋💋 Disponibilă pentru programări🥰 Esti super,te pup...mi a placut si de data asta chiar daca ai fost putin trista asa mi s a parut. 1 1 Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 12, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 9 ore, Sardas a spus: Esti super,te pup...mi a placut si de data asta chiar daca ai fost putin trista asa mi s a parut. Ma bucur🥰 Mici probleme ..dar este ok acum🫣 1 Link spre comentariu
Izabella28 Reputație: 281 Postat Noiembrie 13, 2022 Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Telefon: 0739462506 Oras:Pitesti Arges Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Liberă pentru programări🙈 4 Link spre comentariu
Pricinosu Reputație: 51 Postat Noiembrie 13, 2022 Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Revizitat Izabella aseară... Aceleași servicii de calitate, aceeași fata drăgălașa care știe sa se facă plăcută mereu. Nu am sa întru în detalii privind întâlnirea, recenzii au tot curs, toate fiind pozitive. Din ceea ce am înțeles, nu va mai sta extraordinar de mult, asa ca ii indemn pe toți cei care vor niște servicii de calitate sa ii facă o vizita... 2 1 Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 715 Postat Noiembrie 15, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Noiembrie 15, 2022 Salutare nimfomani, vizitat, revizitat mai bine spus domnisoara acelasi servicii de calitate( bineinteles acelasi preturi) luat o finalizare O N, NP unde sa descurca de minune, o fata calma, serioasa cand vine vorba de programari, curata, recenzii au tot facut colegii si sunt corecte reflecta realitatea, o fata de revizitat pentru mine. Va salut, ciocane tari!! 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum