Sari la conținut

Izabella 0739462506

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-
  • Oras:-

Salutare ! 

Revizitat @Izabella28 :girly.

Programare prin wp :telephone, realizata cu succes .

Locatie centrala . 

Desi se gasesc detalii in recenziile anterioare , am sa fac o mica recapitulare pentru cei noi , fata este foarte simpatica , cu o atitudine adecvata si un corp corect .

Dupa o mica discutie , am mers la dus 🛀 , pentru pregatirea actiunii.

Inceput cu oral din partea ei :felatie, inversat rolurile dupa cateva minute 👅🍑, igiena impecabila .

Trecut la cardio :feet 🤭. Totul perfect si pe partea asta. Servicii de top.

:jerkoff

Este o fata care merita vizitata, este una din preferatele mele , asa ca o recomand cu toata increderea. 

Pupici 🥰😘!

Bafta colegilor !🫡

• Like 6
  • Mersi 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 18 ore, Izabella28 a spus:

Bună băieți👅
Am revenit la Pitești🤭

Mă puteți contacta pentru programări 📞🙈❤️

22C5C28F-D47D-42BA-A48B-7A5541DA9568.jpeg

Wow esti super buna. O poza foarte reusita care iti scoate trupul in evidenta.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0739462506
  • Oras:Pitesti Arges
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, L.A.W. a spus:

Salutare ! 

Revizitat @Izabella28 :girly.

Programare prin wp :telephone, realizata cu succes .

Locatie centrala . 

Desi se gasesc detalii in recenziile anterioare , am sa fac o mica recapitulare pentru cei noi , fata este foarte simpatica , cu o atitudine adecvata si un corp corect .

Dupa o mica discutie , am mers la dus 🛀 , pentru pregatirea actiunii.

Inceput cu oral din partea ei :felatie, inversat rolurile dupa cateva minute 👅🍑, igiena impecabila .

Trecut la cardio :feet 🤭. Totul perfect si pe partea asta. Servicii de top.

:jerkoff

Este o fata care merita vizitata, este una din preferatele mele , asa ca o recomand cu toata increderea. 

Pupici 🥰😘!

Bafta colegilor !🫡

Pupiiciiii❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

Buna ziua, ninfomani revizitat domnisoara, rezervare de cum a revenit, din cauza timpului nu am putut decat acum sa ajung, o bruneta cu parul lung, superb, cu niste sani micuti da fermi, rezervat o fin, ON din partea ei asa cum imi place mie  cu pirsingul pe limba in jurul penisului, NP s a urcat  pe mine, continuat mama iezilor, unde am capitulat repede, o fata care pentru mine este de revenit de fiecare data cand o prind, mers la baie si fugit pe usa nu inainte sa imi iau la revedere in stilul meu. 

Mai multe detalii aveti mai sus la colegi, dar si de la mine. 

Te pup iza. 

Va multumesc pentru amabilitatea cu care ati citit si nu uitati viata e scurta dar merita traita!! 

• Like 4
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare tuturor o sa scriu pe scurt : am vizitat ieri de dimineata pe domnisoara,programare usor facuta la telefon. Ajuns la locatie am fost intampinat de o bruneta draguta intr-o costumatie  sexy. Am facut cunostina am vorbit putin,  am inmanat cadoul si  am mers la reimprospatare. Intors in camera de  joaca  am inceput sa-i sarut sanii are niste sani frumosi si sa  o ling in pizda dupa care a inceput sa suga pula ,o suge  bine umed cu miscari ritmice din limba,  se joaca cu piercingul pe pula ,,,, si ne-am mutat inclusiv in 69  sa nu stau degeaba :)).  Dupa ce am facut 69 a montat un prezervativ si     s a urcat peste mine  , sare frumos in pula si geme foarte placut,  am continuat cu umeri craci  iar la final  caprita  sa o fut tare  adanc si apasat, in timp ce o strangeam cu mainile  de cur   si ma mai opream din cand in cand sa  o mai ling in pizda ,ca la final sa termin in prezervativ.

Am mers la reimprospatare , m-am imbracat ,si am plecat cu promisiunea ca o sa ne revedem o ora data viitoare !

Note 

Oral: 9  ( lipsa cim)

Normal: 10 participa la actiune  este atenta la cerintele clientului

anal: nu face

cadou: 150 lei finalizarea

Este o domnisoara foarte placuta  joviala si vesela daca o sa va purtati frumos cu ea aveti de castigat !!!

O recomand cu drag !!!

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde fericirea exista
  • Oras:Acolo unde fericirea exista

Si eu revizitat aceasta scumpa domnisoara, nu mai are rost o recenzie facuta din nou, aceeasi fata de calitate si comportament ireprosabil, te pup @Izabella28 si sa ne revedem cu bine iar si iar si iar si iar ... :D 

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: the_manyac
  • Telefon: the_manyac

Salutare băieți! Am revizitat o și eu pe domnișoara. Locația este la Pavone, am făcut o programare pentru o finalizare , respectată de ambele părți .

Este o super fata pentru orașul Pitești! 

O recomand cu încredere, este frumoasă, curata, finuta! 

Zi frumoasa va doresc! 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, Sardas a spus:

Esti super,te pup...mi a placut si de data asta chiar daca ai fost putin trista asa mi s a parut.

Ma bucur🥰 Mici probleme ..dar este ok acum🫣

• Like 1
Link spre comentariu

Revizitat Izabella aseară... Aceleași servicii de calitate, aceeași fata drăgălașa care știe sa se facă plăcută mereu. Nu am sa întru în detalii privind întâlnirea, recenzii au tot curs, toate fiind pozitive. Din ceea ce am înțeles, nu va mai sta extraordinar de mult, asa ca ii indemn pe toți cei care vor niște servicii de calitate sa ii facă o vizita... 

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Salutare nimfomani, vizitat, revizitat mai bine spus domnisoara acelasi servicii de calitate( bineinteles acelasi preturi) luat o finalizare O N, NP unde sa descurca de minune, o fata calma, serioasa cand vine vorba de programari, curata, recenzii au tot facut colegii si sunt corecte reflecta realitatea, o fata de revizitat pentru mine. Va salut, ciocane tari!! 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...