Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Postat Mai 20, 2022 Sex normal protejat! Anal 69 Sex in diferite poziții Footfetish Anal Sex Orala protejat/neprotejat Finalizare orala/faciala/corporalaOral Normal 150 RON Finalizare 300 RON O ora FARA EXTRA
_piticu_ Reputație: 594 Postat Mai 20, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2022 încă un topic e o idee proastă... o să fie blocat. Ce naiba e în capul promotorilor?
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Mai 21, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2022 poze reale = un pas inante.
laury Reputație: 24072 Postat Mai 21, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 21, 2022 Acum 12 ore, Aannaa a spus: Sex normal protejat! Anal 69 Sex in diferite poziții Footfetish Anal Sex Orala protejat/neprotejat Finalizare orala/faciala/corporalaOral Normal 150 RON Finalizare 300 RON O ora FARA EXTRA Bravo Ana! Asa te vrem…naturala. Nici noi nu suntem perfecti. 150 cu anal, fara extra, m ai convins sa vin sapt viitoare. 😘
curios1977 Reputație: 84 Postat Mai 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2022 Acum 27 minute, laury a spus: Bravo Ana! Asa te vrem…naturala. Nici noi nu suntem perfecti. 150 cu anal, fara extra, m ai convins sa vin sapt viitoare. 😘 Da-i idei, fa-o sa il puna optional la inca o suta. Mare talent esti 2 1
sabinmeeee Reputație: 448 Postat Mai 21, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Mai 21, 2022 Acum 1 oră, curios1977 a spus: Da-i idei, fa-o sa il puna optional la inca o suta. Mare talent esti In semnătura are anal+50 🙈 Eu zic sa.ne lămurească cum este până la urmă. 1
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Servicii TOTATE FARA EXTRA SI LA FINALIZARE SI LA ORA
alexgg Reputație: 12 Postat Mai 21, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2022 Niste poze reale noi?
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Mai 21, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2022 Chiar acum, alexgg a spus: Niste poze reale noi? ultimele sunt reale Acum 40 minute, Aannaa a spus: TOTATE arunca telefonul ala, sau dezactiveaza-i autocorrectul.😂
laury Reputație: 24072 Postat Mai 21, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 21, 2022 Acum 3 ore, curios1977 a spus: Da-i idei, fa-o sa il puna optional la inca o suta. Mare talent esti Citeste cu ce preturi a inceput si nu mai comenta tu aiurea bai talent! 2
Vizitator Mihai. Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 Ana este o tipă mișto, frumoasă la față, cu un corp de milfetă tânără, foarte plăcută în conversații și permisivă. M-a primit îmbrăcată într-o rochiță mulată și a acceptat să o poarte mai mult timp pe parcursul întâlnirii. Servicii: vestimentație sexy, ON, NP, CIM. Serviciile nu sunt punctul ei forte, fiind la nivel de novice și nu foarte diverse. Anal nu am putut încerca pentru că nu avea lubrifiant. Locația este la 21 Residence. Cost: 150/fin, 300/h. Notez experiența cu 8/10 pentru că îmi place mult de Ana, dar obiectiv cred că este mai aproape de 7/10. I-aș recomanda să nu se mai machieze și să înceapă întalnirea cu un preludiu, cu tachinări etc. înainte de serviciile de bază. Astfel și-ar pune mai mult în valoare atuurile principale: chipul și personalitatea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Postat Mai 22, 2022 Acum 19 ore, Mihai. a spus: Ana este o tipă mișto, frumoasă la față, cu un corp de milfetă tânără, foarte plăcută în conversații și permisivă. M-a primit îmbrăcată într-o rochiță mulată și a acceptat să o poarte mai mult timp pe parcursul întâlnirii. Servicii: vestimentație sexy, ON, NP, CIM. Serviciile nu sunt punctul ei forte, fiind la nivel de novice și nu foarte diverse. Anal nu am putut încerca pentru că nu avea lubrifiant. Locația este la 21 Residence. Cost: 150/fin, 300/h. Notez experiența cu 8/10 pentru că îmi place mult de Ana, dar obiectiv cred că este mai aproape de 7/10. I-aș recomanda să nu se mai machieze și să înceapă întalnirea cu un preludiu, cu tachinări etc. înainte de serviciile de bază. Astfel și-ar pune mai mult în valoare atuurile principale: chipul și personalitatea. Cum naiba sa nu ai lubrifiant cand ai AP in servicii? Nemaivorbind ca de multe ori e nevoie de el si la normal. Ma intreb daca serviciul respectiv e pe bune sau doar pus asa sa fie mai tentant. Imi permit sa iti fac o recomandare, daca doresti AP spune-i sau scrie-i fetei cand faci programarea. Unele mai refuza ca nu au avut timp sa se pregateasca.
7uuupp Reputație: 4884 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Acum 3 ore, Aannaa a spus: Disponibilă Ți-am scris ieri in ideea de a te vizita azi la 11 sau 11,30; ai răspuns de nu a rămas nimic stabilit și am rămas cu banii. Eu m-am lămurit! Ai nevoie de un management proactiv!
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Acum 2 minute, 7uuupp a spus: Ți-am scris ieri in ideea de a te vizita azi la 11 sau 11,30; ai răspuns de nu a rămas nimic stabilit și am rămas cu banii. Eu m-am lămurit! Ai nevoie de un management proactiv! Programari se face pe Whatsapp
Vizitator Aannaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2022 Postat Mai 23, 2022 Acum 2 minute, 7uuupp a spus: Ți-am scris ieri in ideea de a te vizita azi la 11 sau 11,30; ai răspuns de nu a rămas nimic stabilit și am rămas cu banii. Eu m-am lămurit! Ai nevoie de un management proactiv! Programari se face pe Whatsapp
sens Reputație: 479 Postat Mai 24, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 24, 2022 Acum 21 ore, Vizitator Aannaa a spus: Programari se face pe Whatsapp Ne ai cucerit cu exprimarea asta!
laury Reputație: 24072 Postat Mai 31, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 31, 2022 E retrasa deci!
ro_passion Reputație: 227 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2022 Am fost pe vremea cand activa recent atras de noutate in zona Militari. Comunicare: stabilit programarea pe whatsapp si ghidat prin telefon la fata locului Locatie: in spate la Cora Lujerului in complexul de blocuri noi. Fata: Draguta, satena, zambitoare, comunicativa, arata a civila, ai itoarce capul dupa ea pe strada, 1:70m 50kg, sani stafiditi, mici urme de vergeturi dar nederanjant, am dubii ca pozele sunt ale ei. Poveste: Ajuns sus, invitat inauntru, mi sa pus in vedere ca, catelul este in baie, venisem dusat deci nici o pb. Interesant ca este un perete de sticla intre dormitor/camera de lucru si bucatarie. I-am inmanat cadoul pt jumate de ora fiind noua pentru mine, intors si facut o mica conversatie, dezechiparea, a folosit un servetel umed, intrebat si trecut la ON in fata oglinzii, trecut la NP misionar, schimbat pe la spate, se vede frumos si in oglinda de pe dulap, finalizat. Am vrut sa-i incerc si funduletul, inmat cadoul, intrat incet pe la spate, destul de stramt, cred ca este singura pozitie acceptata, miscari usoare, continuat ceva mai alert, finalizat, putina conversatie de final si echiparea. Note: Fata 7.5 draguta, 1:70m 50kg, sani stafiditi, mici urme de vergeturi dar nederanjant, am dubii ca pozele ar fi ale ei. ON 8 inteleg ca face si CIM dar nu am incercat NP 8 se simte bine AP 7 pozitie clasica De revenit: depinde ce vrei, pentru servicii da mai ales in zona. Voi posta si pe celalalt topic. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum