Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Pe primul loc @playmaker cel mai fraier dintre ratați @witcher atat de fraier incat imi spune mie ca sunt Fake dar linge in cur alte femei cu interventii la medicul estetician , si are impresia ca nu ii vad postarile si sa nu uitam de @derwall un fraier fara tratament de recuperare
disjokey Reputație: 3289 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iulie 15, 2022 Întrebare : cât de fraier trebuie să fi să acumulezi peste 8000 de minusuri ? Răspuns și nominalizare : să ai userul @picon 1
witcher Reputație: 16280 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2022 Acum 15 ore, KimInLove a spus: Pe primul loc @playmaker cel mai fraier dintre ratați @witcher atat de fraier incat imi spune mie ca sunt Fake dar linge in cur alte femei cu interventii la medicul estetician , si are impresia ca nu ii vad postarile si sa nu uitam de @derwall un fraier fara tratament de recuperare O să te dezamăgesc, dar, spre deosebire de tine, eu nu o să câștig nici un premiu anul ăsta 🖕 1 2
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Postat Iulie 16, 2022 5 hours ago, witcher said: O să te dezamăgesc, dar, spre deosebire de tine, eu nu o să câștig nici un premiu anul ăsta 🖕 Tu oricum n-ai castigat in viata ta vreun premiu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2022 Acum 16 ore, disjokey a spus: Întrebare : cât de fraier trebuie să fi să acumulezi peste 8000 de minusuri ? Răspuns și nominalizare : să ai userul @picon Dar cât de ipocrit trebuie sa fii (nu "să fi", semianalfabetule!), când știi despre ce este vorba și cât de fraier trebuie să fii, să nu realizezi ce "valoare" au punctele astea? 2 1 1
witcher Reputație: 16280 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2022 Acum 16 ore, KimInLove a spus: Tu oricum n-ai castigat in viata ta vreun premiu Ce să fac și eu, dacă nu mi-a plăcut școala așa de mult cum ți-a plăcut ție? 🤷♀️ Că dacă îmi plăcea, poate ajungeam și eu o persoană de succes, așa ca tine 🤣 1 3
WOT_MUPPET Reputație: -9 Postat Iulie 17, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 17, 2022 @picon 1
Postări Recomandate