Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Buna .. Numele meu este Bianca am 20 de ani Daca vrei sa cunoști o prezență feminină naturală, care își folosește trupul si mintea, pentru a te aduce pe culmile satisfacției, atunci sunt compania potrivită pentru tine. Zona Berceni,Bulevardul Alexandru Obregia
Cichiu Reputație: 4 Postat Mai 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2022 Ce servicii prestezi ? Cadoul?
codcorby Reputație: 2 Postat Mai 26, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2022 Chiar nu are rost. Am fost eu acum 2-3 saptamani. Garsoniera la parter, intri direct in camera de lucru, pestele parea sa fie in bucatarie. Actiunea de 2 lei, pe la baie nu a trecut. In concluzie, fraier eu ca am ramas. 1
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Bună servicile mele sunt de sex oral,normal ,69 , preturile sunt : 100 ron finalizarea 200 ron ora finalizarea orala contra cost 50 🙂
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 39 minute, codcorby a spus: Chiar nu are rost. Am fost eu acum 2-3 saptamani. Garsoniera la parter, intri direct in camera de lucru, pestele parea sa fie in bucatarie. Actiunea de 2 lei, pe la baie nu a trecut. In concluzie, fraier eu ca am ramas. Intradevar locatia nu este ceva lux, dar te asi ruga sa nu mai induci in eroare potentiali mei vizitatori,nu am nici un peste si nici colega/colege!lucrez singura,cat despre perioada in care zici că ai fost la mine eu lucram in afara Bucurestiului o zi bună
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 35 minute, fakelay98 a spus: Nu ai wapp ? Nu,probabil îmi voi face
laury Reputație: 24072 Postat Mai 26, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 26, 2022 Acum 52 minute, codcorby a spus: Chiar nu are rost. Am fost eu acum 2-3 saptamani. Garsoniera la parter, intri direct in camera de lucru, pestele parea sa fie in bucatarie. Actiunea de 2 lei, pe la baie nu a trecut. In concluzie, fraier eu ca am ramas. In bucatarie eram eu cumetre! Numaram banii si voiam sa te aud cum te porti cu fata! 🤣🤣🤣 Nu esti credibil fratiwere ptr ca ai trei postari din 2015 de cand esti inscris. Faptul ca nu ajuti forumul si colegii cu recenzii, te pune in pozitia de om inutil. Plm fa o recenzie ca lumea! Iar tu Biiaaa, schimba locatia aia dubioasa si arata ne ca iti place pula, nu ca vrei doar bani! Daca vor continua recenzii proaste, iti meriti soarta si te duci la vale. Arata ca poti sora mea! 1 1 2
fakelay98 Reputație: 15 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 1 oră, Biiaaa a spus: Nu,probabil îmi voi face Da cred ca asta te-ar putea ajuta si la stabilirea intalnirilor
snake1127 Reputație: 588 Postat Mai 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2022 Buna Bia, ce înălțime și greutate ai ?😁
Tudoron99 Reputație: -10 Postat Mai 27, 2022 Oras:București Oras:București Postat Mai 27, 2022 Miss fata de la țară. Încă are balega sub unghii 1 1
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Acum 10 ore, snake1127 a spus: Buna Bia, ce înălțime și greutate ai ?😁 Bună Am 1,60 și 49 de kg
Ghandalf Reputație: 298 Postat Mai 28, 2022 Postat Mai 28, 2022 Acum 22 ore, BickBock a spus: Vorbești engleză? Gluma zilei! Uita-te cum scrie in romana...dupa aia poti sa-ntrebi si de alte...limbi! 2
singur eu Reputație: 63 Postat Iunie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 2, 2022 On 5/26/2022 at 5:15 PM, laury said: In bucatarie eram eu cumetre! Numaram banii si voiam sa te aud cum te porti cu fata! 🤣🤣🤣 Nu esti credibil fratiwere ptr ca ai trei postari din 2015 de cand esti inscris. Faptul ca nu ajuti forumul si colegii cu recenzii, te pune in pozitia de om inutil. Plm fa o recenzie ca lumea! Iar tu Biiaaa, schimba locatia aia dubioasa si arata ne ca iti place pula, nu ca vrei doar bani! Daca vor continua recenzii proaste, iti meriti soarta si te duci la vale. Arata ca poti sora mea! Frate ești pe fază mereu... când ai timp de toate? Dă-mi și mie rețeta. Tare...
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 2, 2022 La 26.05.2022 la 16:59, Biiaaa a spus: Intradevar locatia nu este ceva lux, dar te asi ruga sa nu mai induci in eroare potentiali mei vizitatori,nu am nici un peste si nici colega/colege!lucrez singura,cat despre perioada in care zici că ai fost la mine eu lucram in afara Bucurestiului o zi bună Ai schimbat Bia locatia? Ti as face o vizita.
stefanvl Reputație: 46 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Nu si-a schimbat locatia. Am fost eu la ea. Tot zic ca nu mai scriu recenzii la cald, dar m-am simțit tepuit si pana la urma vreau sa stie si membrii forumului. Locatie: 7- apartament prost dar nu e asta cea mai mare pb la ea. Prosopul e mic Igiena: eu cred ca are dermatomicoza pe care ar trebui sa o trateze. Nu as vrea sa ii scad nota pt ca nu pot pune diagnostic, dar chiar o invit sa mearga la un dermatolog iar daca a fost sa ne spună ce sunt petele de pe corp In rest nu am simțit ceva suspect la ea Aspect: 9- corpul e singurul punct forte, fața nu mi-a placut dar sanii, abdomenul, fundul, coapsele mi s-au parut superbe. Cicatrice de cezariana OP: 3- nici nu stiu ce as putea sa scriu mai mult. Sictirita, nu asculta de nicio culoare pt ca "ea are multi clienti si asa il face" Np: 5- pizda tanara si buna. De la oral cand ma jucam cu pasarica ei, am vazut cum se umezeste natural. Ar fi putut fi de zece daca ducea dar de la si jumate, cand e sexul mai bun ea refuza sa se fute. Intra pula in ea ceva de vis, doar ca efectiv nu vrea sa faca sex ci bani. Gfe: 2 Anal: nu cred ca face Atitudine: 0 barat Sa te tot scarpini in nas, sa stai pe telefon cand te fut, sa vorbești de clienti, sa-mi zici ca ti-e scarba de mine pt ca am par, sa iei bani pt o ora si sa faci o laba trista 25 de minute, sa-ti zic o data sa termini cu gemetele false si sa nu intelegi- E JENANT. Are un plus ca o ia din pizda direct in gura. Fata e pe fast fuck, dar e mult sub ce am gasit in vitrine prin Europa. Atitudinea ei lasa mult de dorit. Eu nu voi reveni si din punctul meu de vedere e de evitat. 2 1
Sixsex Reputație: 6 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2022 Acum 9 minute, stefanvl a spus: Nu si-a schimbat locatia. Am fost eu la ea. Tot zic ca nu mai scriu recenzii la cald, dar m-am simțit tepuit si pana la urma vreau sa stie si membrii forumului. Locatie: 7- apartament prost dar nu e asta cea mai mare pb la ea. Prosopul e mic Igiena: eu cred ca are dermatomicoza pe care ar trebui sa o trateze. Nu as vrea sa ii scad nota pt ca nu pot pune diagnostic, dar chiar o invit sa mearga la un dermatolog iar daca a fost sa ne spună ce sunt petele de pe corp In rest nu am simțit ceva suspect la ea Aspect: 9- corpul e singurul punct forte, fața nu mi-a placut dar sanii, abdomenul, fundul, coapsele mi s-au parut superbe. Cicatrice de cezariana OP: 3- nici nu stiu ce as putea sa scriu mai mult. Sictirita, nu asculta de nicio culoare pt ca "ea are multi clienti si asa il face" Np: 5- pizda tanara si buna. De la oral cand ma jucam cu pasarica ei, am vazut cum se umezeste natural. Ar fi putut fi de zece daca ducea dar de la si jumate, cand e sexul mai bun ea refuza sa se fute. Intra pula in ea ceva de vis, doar ca efectiv nu vrea sa faca sex ci bani. Gfe: 2 Anal: nu cred ca face Atitudine: 0 barat Sa te tot scarpini in nas, sa stai pe telefon cand te fut, sa vorbești de clienti, sa-mi zici ca ti-e scarba de mine pt ca am par, sa iei bani pt o ora si sa faci o laba trista 25 de minute, sa-ti zic o data sa termini cu gemetele false si sa nu intelegi- E JENANT. Are un plus ca o ia din pizda direct in gura. Fata e pe fast fuck, dar e mult sub ce am gasit in vitrine prin Europa. Atitudinea ei lasa mult de dorit. Eu nu voi reveni si din punctul meu de vedere e de evitat. Ti a spus ca e scarba de tine ca ai par ? la soldat sau cum? 1
stefanvl Reputație: 46 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 10 minutes ago, Sixsex said: Ti a spus ca e scarba de tine ca ai par ? la soldat sau cum? Da, era vorba de par pubian. Eu asa sunt mai paros dar sunt curat, mereu merg la dus înainte de actiune. Si in general am grija de corpul meu- sanatos, merg la sala, de nicio culoare nu fac neprotejat fie el si doar oral. Am uitat in recenzie, 200H- imi place sa cred ca a fost pomană si am ajutat pe cineva care are nevoie.
kasparian Reputație: 6202 Postat Iunie 3, 2022 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Iunie 3, 2022 Acum 41 minute, stefanvl a spus: Da, era vorba de par pubian. Eu asa sunt mai paros dar sunt curat, mereu merg la dus înainte de actiune. Si in general am grija de corpul meu- sanatos, merg la sala, de nicio culoare nu fac neprotejat fie el si doar oral. Am uitat in recenzie, 200H- imi place sa cred ca a fost pomană si am ajutat pe cineva care are nevoie. Fetele astea sunt din altă generație, nu sunt obișnuite cu părul pubian și interpretează asta ca o lipsă de igienă, oricât de curat ar fi. Nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm la ele, dacă vrem să fie ok cu noi. Eu am înțeles că asta e regula încă de când am intrat pe forum și, deși la o vârstă (până la care testiculele mele nu văzuseră lama ), m-am conformat imediat. Până la urmă, nici nu-i chiar așa de greu.
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Acum 2 ore, stefanvl a spus: Nu si-a schimbat locatia. Am fost eu la ea. Tot zic ca nu mai scriu recenzii la cald, dar m-am simțit tepuit si pana la urma vreau sa stie si membrii forumului. Locatie: 7- apartament prost dar nu e asta cea mai mare pb la ea. Prosopul e mic Igiena: eu cred ca are dermatomicoza pe care ar trebui sa o trateze. Nu as vrea sa ii scad nota pt ca nu pot pune diagnostic, dar chiar o invit sa mearga la un dermatolog iar daca a fost sa ne spună ce sunt petele de pe corp In rest nu am simțit ceva suspect la ea Aspect: 9- corpul e singurul punct forte, fața nu mi-a placut dar sanii, abdomenul, fundul, coapsele mi s-au parut superbe. Cicatrice de cezariana OP: 3- nici nu stiu ce as putea sa scriu mai mult. Sictirita, nu asculta de nicio culoare pt ca "ea are multi clienti si asa il face" Np: 5- pizda tanara si buna. De la oral cand ma jucam cu pasarica ei, am vazut cum se umezeste natural. Ar fi putut fi de zece daca ducea dar de la si jumate, cand e sexul mai bun ea refuza sa se fute. Intra pula in ea ceva de vis, doar ca efectiv nu vrea sa faca sex ci bani. Gfe: 2 Anal: nu cred ca face Atitudine: 0 barat Sa te tot scarpini in nas, sa stai pe telefon cand te fut, sa vorbești de clienti, sa-mi zici ca ti-e scarba de mine pt ca am par, sa iei bani pt o ora si sa faci o laba trista 25 de minute, sa-ti zic o data sa termini cu gemetele false si sa nu intelegi- E JENANT. Are un plus ca o ia din pizda direct in gura. Fata e pe fast fuck, dar e mult sub ce am gasit in vitrine prin Europa. Atitudinea ei lasa mult de dorit. Eu nu voi reveni si din punctul meu de vedere e de evitat. Buna stiu exact cine esti,sincer nu am vrut sa intru intr-o polemica cu tine sau cu oricine altcineva,dar mi se pare ok sa imi spun punctul de vedere.Tu ai fost foarte multumit pana in punctul in care nu ai mai putut finaliza a doua oara.Si ai cerut bani inapoi pt o finalizare,eu ti-am explicat ca asta nu este posibil( deoarece am incercat sa fac a doua finalizare cu tine,daca nu incercam nu era nici o problema sa se intelega nu iau bani nimanui pe tupeu!) Nu spun ca am cele mai bune servici ,nu imi pot da note singura! Si poate tie chiar nu ti-au placut servicile mele nu am o problema cu asta, Dar daca totusi aveti dreptul sa lasati o recenzie sa fiti si corecti! Seara buna
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 La 02.06.2022 la 13:34, laury a spus: Ai schimbat Bia locatia? Ti as face o vizita. Buna,nu am schimbat locatia cei care frecventati zona probabil stiti berceniul nu sta foarte bine la capitolul regimuri hoteliere comparativ cu alte zone ale bucurestiului.
Vizitator Biiaaa Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 La 28.05.2022 la 7:15, Ghandalf a spus: Gluma zilei! Uita-te cum scrie in romana...dupa aia poti sa-ntrebi si de alte...limbi! Nu stiam ca esti aici pentru a imi da note la scris!Eu credeam ca esti aici pentru a imi da note la cum o sug🤦🏻♀️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum