Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na

Dar vaaaai, nu am avut asemenea topic de pe vremea lu Jaga!

@naty22 ai zis ca pui poze cu iubi si conversatii de la curvele alea doua, noi asteptam cu mare interes! 

Iar voi, celelalte doua, de ce o lasati asa? V-ati pișat pe canapeaua fetei, v-ati căcat pe dubița aia si ați lovit-o in burtă? Doar atat? Eu îi bagam un strapon in cur si dadeam cu superglue pe rozeta :))))

Plm, incep sa le iubesc exagerat de mult pe fetele de la constanta, chiar i-as da limbi si lu octogenara Vicky ca prea m-am excitat de la ultimele 5 pagini aici.

• Haha 4
Link spre comentariu
Vizitator jhony1
Reputație: 0
Acum 5 minute, Pumat a spus:

Papa iubi mult la aparate și proaste se fute de se rupe asta da iubire cu interes 

Vreo 3-4000€ tot face intr-o luna. Cat de idiot poti sa fi sa ii strici aiurea si mai tu si mai proasta de ii dai banii lui iubi.

Ba ce e in mintea voastra? Treziti-va ca nu puteti sa faceti asta toata viata voastra. Strange banii ca ai nevoie cand imbatranesti nu ii da la un idiot ca nu ii pasa de viata ta. Scapa de tine cand nu mai produci

Ce e neinregula cu voi?

Link spre comentariu
Acum 1 minut, jhony1 a spus:

Vreo 3-4000€ tot face intr-o luna. Cat de idiot poti sa fi sa ii strici aiurea si mai tu si mai proasta de ii dai banii lui iubi.

Ba ce e in mintea voastra? Treziti-va ca nu puteti sa faceti asta toata viata voastra. Strange banii ca ai nevoie cand imbatranesti nu ii da la un idiot ca nu ii pasa de viata ta. Scapa de tine cand nu mai produci

Ce e neinregula cu voi?

Nu le duce capul colegu deloc ele cred este iubire mare 

Link spre comentariu
Acum 42 minute, haloowen a spus:

Dar vaaaai, nu am avut asemenea topic de pe vremea lu Jaga!

@naty22 ai zis ca pui poze cu iubi si conversatii de la curvele alea doua, noi asteptam cu mare interes! 

Iar voi, celelalte doua, de ce o lasati asa? V-ati pișat pe canapeaua fetei, v-ati căcat pe dubița aia si ați lovit-o in burtă? Doar atat? Eu îi bagam un strapon in cur si dadeam cu superglue pe rozeta :))))

Plm, incep sa le iubesc exagerat de mult pe fetele de la constanta, chiar i-as da limbi si lu octogenara Vicky ca prea m-am excitat de la ultimele 5 pagini aici.

Am sa pun dar mai inatai sa vorbesc cu iubitu Larisei din Timișoara ca este ceva smecher și nu ma complic aiurea sa vad ce zice și băiatu de situația asta de vrea sa se facă vadeta aici cu noi toți! 

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
Acum 8 minute, naty22 a spus:

Pai Larisa a adus și Valentina la mine gunoaiele sunt de la ele de sus din chirie! 

Fata ...ia trenul si du-te ca pleci si scarmanata de aici ...si doamne fereste dupa aia pui poze cu tine cheală si e păcat de tine ....daca tot n-ai nimic in capul ala macar sa ai ceva pe el.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
1 oră în urmă, Pumat a spus:

Unde sunt userii ăștia de ieri săreau pe noi și țineau partea lui naty22 .As vrea sa i întreb acuma pe ei cu ce naibii am mințit noi ieri.As vrea sa le mulțumesc frumos la uni userii din Ct care au ținut cu noi cei din afara Ct respect 

Eh...tre sa te obisnuiesti ca sunt acei useri care considera ca oricine se ia de o fata e peste 🤣 trebuie sa ii intelegi si pe ei ;) noi multumim pt aportul celor din afara constantei🤣

;) ia zi @vasytalia tu care din pestii fetelor esti? Si care a fost interesul tau in a tine partea acestei fete? 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Acum 7 minute, gica 1955 a spus:

Fata ...ia trenul si du-te ca pleci si scarmanata de aici ...si doamne fereste dupa aia pui poze cu tine cheală si e păcat de tine ....daca tot n-ai nimic in capul ala macar sa ai ceva pe el.

Pai avea un microbuz dar a fost vandalizat!

• Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, carpe_diem a spus:

Pai avea un microbuz dar a fost vandalizat!

Păi avea si program de sex dar azi ...a fost numai pe lesby

Ce ti-e si cu vestul asta mai frate ....depravare maxima 

Mai bune fetele noastre ,mai de încredere are dreptate Talibanu

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

Naty, dar nu răspunzi la telefon? Vreau și eu o programare pentru azi. 

Azi nu se fute nu are timp ...are program lesby

O mănâncă doar degetele si limba pizda se odihnește ca se pare ca este si un pic umflată   ...asa umbla zvonul prin sat.

Dacă era NICIEU pe aici cu un sfat bun si o vorba inteleapta impaca pe toata lumea dar asa in lipsa lui uite ce tarasenie a iesit ...nici avocatul poporului nu o mai descurca. 

Link spre comentariu
45 minutes ago, naty22 said:

Am sa pun dar mai inatai sa vorbesc cu iubitu Larisei din Timișoara ca este ceva smecher și nu ma complic aiurea sa vad ce zice și băiatu de situația asta de vrea sa se facă vadeta aici cu noi toți! 

Iti este frica de el, recuoaste.. 😂

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 47 minute, naty22 a spus:

Și al tău tot smecher este ?pana mea cum naiba sa îți ieie toții banii sa nu ai banii nici măcar de avort sau sa mergi acasă în Tm vai de puta ta 

Link spre comentariu
4 minutes ago, Pumat said:

Și al tău tot smecher este ?pana mea cum naiba sa îți ieie toții banii sa nu ai banii nici măcar de avort sau sa mergi acasă în Tm vai de puta ta 

Poate iesi diseară pe Centură sa facă bani de drum. 

Link spre comentariu
Acum 38 minute, talibanu a spus:

Eh...tre sa te obisnuiesti ca sunt acei useri care considera ca oricine se ia de o fata e peste 🤣 trebuie sa ii intelegi si pe ei ;) noi multumim pt aportul celor din afara constantei🤣

;) ia zi @vasytalia tu care din pestii fetelor esti? Si care a fost interesul tau in a tine partea acestei fete? 

Și eu as vrea sa îl întreb de ce oare a ținut cu ea ? 

Link spre comentariu
Acum 26 minute, Pumat a spus:

Am bani eu nu știu de ce vorbiți în necunostinta de cauza 

Link spre comentariu

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Acum 18 minute, naty22 a spus:

Am bani eu nu știu de ce vorbiți în necunostinta de cauza 

Deci nu mai e nevoita Ramona sa iti dea ? Fi explicita draga sa intelegem tot 

Cand erai ospatarita nu te multumea salarul de aia ai ales sa practici meseria asta ? 

Eu vreau sa fiu reporterul tu raspunde la intrebarile ce ti le pun . Dupa fac si pe contabilu si vedem si ce sume ai 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...