Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Acum 3 minute, Norocel123 a spus:

Ști vorba aia rău faci rău primesti 

Cel mai mult ma bucur ca au dat-o fetele in primire chiar prietenele ei 😎🤣si inca au fost bune cu ea ca puteau sa zica mult mai multe la cate stiu despre ea 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța

Am ajuns și eu la serv.ei acum patru zile,cu multe fantezii în cap datorită sânilor ei,dar să vă pov.cum sa întâmplat. Am sunat-o și nu a răspuns, între timp am sunat altă fată care a răspuns imediat și  am stabilit întâlnirea, în drum spre acea fată am primit mess.pe wapp că este liberă și mă așteaptă ,eu înnebunit de țîțele ei ,o sun pe cea dinaintea ei ,îi spun că a intervenit o pb. și anunlăm întâlnirea, și mă duc titulara topicului,ajung la locație, o sun,îmi răspunde, după care îmi spune că trebuie să aștept 5 minute să facă duș. Am așteptat cele 5 min.după care sa întâmplat minunea,ne-am întâlnit, sincer am avut intenția să plec dar mi-au plăcut sinii și am zis că poate iese ceva frumos, dar dezastru...cum a luat banii au început dezastrul, nu pune mâna pe țîțe că au tras ăia dinaintea ta și sa apucat de supt,a supt un pic și din proprie inițiativă sa suit pe mine ca să ne futem dar cu mâna între  pizda și  pula,i-am explicat că nu este ok și am schimbat eu pe ea dar mâna ei între noi,mam suparat un pic pt.că nu era cum trebuie și am pus-o capră și i-am dat cit am putut să-mi dau drumu,șters cu șervețele și pa fată, sincer?dacă mai rămânea la Constanța  10 ani eu nu o mai vizitam.Si acum note:

8-locatie

6-op

3-np

7-aspect

2-gfe

8-tite(frumoase,poesorea nu le merită)

De revenit?Niciodată, la experienta avută sunt de prerere să ne ținem fetele noastre aici,eu promit că nu o mai înșel nici pe Naomi,nici pe Paula,Claudia,chiar nici chiar pe tanti Manuela...Băieți dați cu pula cit puteți. 

• Like 7
  • Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 25 minute, aloo02 a spus:

Am ajuns și eu la serv.ei acum patru zile,cu multe fantezii în cap datorită sânilor ei,dar să vă pov.cum sa întâmplat. Am sunat-o și nu a răspuns, între timp am sunat altă fată care a răspuns imediat și  am stabilit întâlnirea, în drum spre acea fată am primit mess.pe wapp că este liberă și mă așteaptă ,eu înnebunit de țîțele ei ,o sun pe cea dinaintea ei ,îi spun că a intervenit o pb. și anunlăm întâlnirea, și mă duc titulara topicului,ajung la locație, o sun,îmi răspunde, după care îmi spune că trebuie să aștept 5 minute să facă duș. Am așteptat cele 5 min.după care sa întâmplat minunea,ne-am întâlnit, sincer am avut intenția să plec dar mi-au plăcut sinii și am zis că poate iese ceva frumos, dar dezastru...cum a luat banii au început dezastrul, nu pune mâna pe țîțe că au tras ăia dinaintea ta și sa apucat de supt,a supt un pic și din proprie inițiativă sa suit pe mine ca să ne futem dar cu mâna între  pizda și  pula,i-am explicat că nu este ok și am schimbat eu pe ea dar mâna ei între noi,mam suparat un pic pt.că nu era cum trebuie și am pus-o capră și i-am dat cit am putut să-mi dau drumu,șters cu șervețele și pa fată, sincer?dacă mai rămânea la Constanța  10 ani eu nu o mai vizitam.Si acum note:

8-locatie

6-op

3-np

7-aspect

2-gfe

8-tite(frumoase,poesorea nu le merită)

De revenit?Niciodată, la experienta avută sunt de prerere să ne ținem fetele noastre aici,eu promit că nu o mai înșel nici pe Naomi,nici pe Paula,Claudia,chiar nici chiar pe tanti Manuela...Băieți dați cu pula cit puteți. 

Eu cand v-am zis de la inceput ca e fomista...lumea chiar are impresia ca eu am ceva cu ele 🤣🤣 imi pare bine ca ai ajuns la concluzia ca fetele autohtone sunt mai bune ;) spor

• Like 2
Link spre comentariu

Talibanu.Tot respectul,pe conturile vechi ne-am mai contrat,eu am pierdud...,asta e învățăm din greșeli, important este să ne ținem fetele noastre în Constanța  

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 oră, aloo02 a spus:

Talibanu.Tot respectul,pe conturile vechi ne-am mai contrat,eu am pierdud...,asta e învățăm din greșeli, important este să ne ținem fetele noastre în Constanța  

Si nicieu a facut la fel si acum ma iubeste 🤣 stai linistit...am inima mare 🤣🤣si totusi...unde sunt robinio si vasytalia? Sa ne explice si noua de ce merita fata la top :)

• Haha 5
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
La 11.06.2022 la 0:54, talibanu a spus:

Si nicieu a facut la fel si acum ma iubeste 🤣 stai linistit...am inima mare 🤣🤣si totusi...unde sunt robinio si vasytalia? Sa ne explice si noua de ce merita fata la top :)

Si o spui asa in gura mare? Tu nu stii ca lumea e geloasa? 🤣🤣🤣 

Eu oricum m-am contrat cu tine din iubire 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
La 10.06.2022 la 20:30, Dolaru_arad a spus:

De ce a fost banat norocel ??

Asta inseamna saitul ninfomane  ia are voie sa înjure pe toata lume sa scrie ce vrea sa filmeze lumea si alți trebuie sa isi tina gura 

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
On 6/11/2022 at 2:54 AM, talibanu said:

On 6/12/2022 at 3:47 AM, nicieu said:

Si o spui asa in gura mare? Tu nu stii ca lumea e geloasa? 🤣🤣🤣 

Eu oricum m-am contrat cu tine din iubire 🤣🤣🤣

A fost nevoie de sifonier ca sa va declarati iubirea unul fata de celalalt? 🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...