biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 26, 2022 Singură în locatie iti ofer urmatoarele servicii oral protejat sau neprotejat, masaj de relaxare sau erotic (la alegerea ta), normal protejat, anal protejat sau neprotejat (la alegerea ta) 250 lei - 30 de minute; 400 o ora- fara graba, poti face dus la discretie si tin la igiena si bun simt Mai multe detalii la telefon - 0720816593 1 2
Vizitator Un_Nimeni Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Anal neprotejat !?! Pe bune !?!?!?!? Sau ai vreut sa scrii altceva si ai gresit exprimarea ?? 😵🤕
biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 26, 2022 Sunt domni care au diverse fantezii. Nu toti sunt la fel, fiecare cu fanteziile lui. 3
awokeone10 Reputație: 8876 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 26, 2022 Acum 41 minute, biaraissa a spus: Sunt domni care au diverse fantezii. Nu toti sunt la fel, fiecare cu fanteziile lui. Ce conteaza fanteziile cand iti pui in pericol sanatatea si pe a altora??Asta e inconstienta! 6
biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 26, 2022 Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2022 Clar, de evitat! 5
biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 26, 2022 Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata 1
elosuo Reputație: 88 Postat Iunie 26, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 26, 2022 Te doare capul.. Asa prostie nu am mai vazut. Mai e si la categoria lux … Sper doar sa nu mearga nimeni la ea si sa dea bolile mai departe. Daca dupa toate astea e cineva care merge este clar cum am ajuns 🥲 2
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 26, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 26, 2022 Hopa...Bianca din Constanta reloaded. Toate bune și frumoase dar : - este nervoasa și irascibila la telefon deși i se vorbește amabil și civilizat - dacă totuși treci de proba telefonului și ajungi la ea, vrea face sitting și cunnilingus până la orgasmul ei - faza cu AN a pus capac la toate🥺🥺🥺 3
biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 26, 2022 Si daca eu îti arat analizele si nam nimic Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata 1
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Iunie 26, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 26, 2022 Chiar acum, biaraissa a spus: Si daca eu îti arat analizele si nam nimic Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata Ar fi necesare cam 12 analize de baza. Total vreo 800 de Lei, orientativ. Și dacă ești în perioada de incubație a vreunei BTS ? 3
biaraissa Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 26, 2022 Am asigurare la stat si ce crezi sunt foarte bn Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata 2
elosuo Reputație: 88 Postat Iunie 26, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 26, 2022 Se vede clar lipsa educatiei si a creierului si dupa cum scrii. Poti lua oricand o boala daca nu te protejezi, boala care nu apare la analize in prima perioada. Plus ca nu cred ca faci tu analize dupa fiecare persoana. 3
razvan23 Reputație: 103 Postat Iunie 26, 2022 Oras:- Oras:- Postat Iunie 26, 2022 In fund, fara prezervativ= HIV! 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2022 Acum 6 minute, biaraissa a spus: Si daca eu îti arat analizele si nam nimic Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata Tu ori ești proastă, ori ruptă de foame, ori ai pește prost și rupt de foame, ori toate la un loc. Am zis! 7 2 3
elosuo Reputație: 88 Postat Iunie 26, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 26, 2022 Just now, picon said: Tu ori ești proastă, ori ruptă de foame, ori ai pește prost și rupt de foame, ori toate la un loc. Am zis! Sper ca e o gluma proasta. A scris de 3 ori acelasi lucru fara absolut nici un sens si gresit din orice punct gramatical. 5 minutes ago, biaraissa said: Am asigurare la stat si ce crezi sunt foarte bn Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata 2
razvan23 Reputație: 103 Postat Iunie 26, 2022 Oras:- Oras:- Postat Iunie 26, 2022 Da-o in puta mea... 1
george jetson Reputație: 134 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Am fost primul care a dat comment cand a deschis topicul cerand niste poze, ce alte servicii mai presteaza etc. Ce credeti ca a facut? A sters commentul 🤣 Iar dupa ce am vazut ce a scris pana acum va recomand tuturor care citeste acest topic SA NU MERGETI, ANAL NEPROTEJAT 🚨🚨🚨 🦠🦠🦠 2
calin04 Reputație: 811 Postat Iunie 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2022 Acum 6 ore, biaraissa a spus: Si daca eu îti arat analizele si nam nimic Este alegrea ta opinia ta Riscul poate să tisă rupe prezervativul sau îti face oral fara si sau te fantezi eu sunt curata Doamne fereste. Asta e batuta in cap. Problema e ca poti oricand lua o boala venerica si o poti transmite altcuiva. Asta cu ruptul prezervativului e joc de mana 4
witcher Reputație: 16280 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2022 Acum 7 ore, biaraissa a spus: Buna dragilor, Sunt independenta si singură în locatie iti ofer urmatoarele servicii oral protejat sau neprotejat, masaj de relaxare sau erotic (la alegerea ta), normal protejat, anal protejat sau neprotejat (la alegerea ta) 250 lei - 30 de minute; 400 o ora- fara graba, poti face dus la discretie si tin la igiena si bun simt Mai multe detalii la telefon - 0720816593. Acum 4 minute, witcher a spus: Sper că e o greșeală ce ai scris aici 🤔 Se pare că nu 😬 Acum 7 ore, biaraissa a spus: Sunt domni care au diverse fantezii. Nu toti sunt la fel, fiecare cu fanteziile lui. E și ăsta un mod de a te cere singură afară 😀 2
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Buna bia. Eu sunt interesat de serviciile tale. Se poate finaliza inauntru la anal neprotejat? Eu sunt curat si virgin la BTS uri. Doresc sa plec pachet S Line de la tine, cu toate bolile cu S. Multumesc! 3
Eda77 Reputație: 5 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Bai zdreanto vrei sa îmbolnăvesti lumea , chiar ai retard .. , nu iti este un puc rusine .. 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Iunie 26, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iunie 26, 2022 Întrebați o cu ce colega locuiește … simplu , de evitat și de închis topicul ce stam la discutii ? De evitat . Iar cei cu fanteziile unora care au eticheta cu guma facuta in loc de ștampila autentica , și vreți sa futeti și normalul neprotejat sigur se poate sj asta contra o suma făina ziceți pe unde călcați sa numai vizitam fetele , ca sunt câțiva care ați fost sau veți merge și la altele și nu de alta da sa va lăsam oportunitatea sa le aveți doar ptr voi hai va salut numai bine vizitați regina ca a venit miss 2022 revelația anului 🥂 ps : unii va dati de gol aiurea și cum stați pe un profil … ore întregi … hai va tzuc sunt câteva luxuri treaba e simpla unele sunt top altele rachete … culmea e ca unele nu au nevoie de recenzii așa de bune sunt și fără ridicări și up uri , și când vrei o programare găsești greu loc , unele fac selecție nu iau orice … asta e clasa și diferența dintre lesinatele care o sug profi și alea care o fac de foame și ca iubi tre sa aibe de cafea … și de diesel acu mai nou toți sunt la gym … vine vremea când tre sa își câștige singuri pâinea dar unele sunt atâta de proaste încât ii țin ca nu știu sa și gestioneze pizda singure , sau pe post de șoferi … noapte buna . 2
incepator3 Reputație: 107 Postat Iunie 26, 2022 Postat Iunie 26, 2022 Acum 10 ore, biaraissa a spus: Am asigurare la stat Și crezi că dacă „ai asigurare la stat” ești „acoperit/ă” ? Mai toți oamenii care lucrează legal „au asigurare la stat”, dar o au degeaba, Ai impresia că statul îți decontează/asigură analizele ? Eu când am făcut analize, le-am făcut din banii mei, și nu au fost chiar ieftine (chiar dacă „aveam asigurare la stat”. Poți să ai tu orice hârtie de la stat, că analizele se fac cu plată.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum