Sari la conținut

🔞 Alinuțaa 0755456749 🔞

Mesaj adăugat de pisicuts,

a fost odata ca niciodata

Postări Recomandate

• Telefon: N/A
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: N/A

Salutare tuturor! 

M-am revazut oarecum recent cu Alina😘 ptr. a reconfirmara sau compara (daca as putea spune) intalnirea precedenta (am lasat atunci cateva randuri despre cum a decurs actiunea).

De data aceasta discutia ptr programare a fost mult mai facila si rapida (poate si datorita faptului ca ne mai vazusem) si binenteles confirmata si respectata ceas ca si data trecuta.

Pe Alina am gasit-o la fel: cu o super energie, vorbareata, vesela, glumeata, spontana, sexoasa… purta culoarea zilei rosu…din cap pana-n picioare; adica rujul, outfit-ul de 2 piese si platforme, toate rosii (foarte sexy) 😍.

Binenteles colega ei era si ea prezenta, curioasa sa vada cine, cum, ce... *o jucarie noua a tinut-o ocupata pe toata durata intalnirii 😁

Naratiunea pe scurt:

Nu cu mult diferita fata de anterioara…dupa dusul de improspatare, Alina era in asteptare deja pe pat intinsa provocator...ptr. inceput s-a lasat pe mana mea sa o rasfat..cu sarutari care au coborat  si transformat intr-un cunni* (*igiena IMPECABILA) si de efect :yummy.... am inversat rolurile, m-am asezat ptr a o lasa pe ea…acelasi ON cand mai soft, cand mai energic, cu presiune, cu incercari de deep, saliva, lins pe lungime, pe laterala, putina atentie la bijuterii... nu dupa mult timp i-am sugerat sa trecem la normal NP, ptr. Inceput m-a futut ea in LOT apoi am preluat eu: pe masa din camera, pe la spate, misionar umeri craci si cam gata: cu finalizarea pe sani. In tot acest timp ea isi ridica bazinul ptr ati permite o penetrare cat mai adanca, in pozitia pe la spate se cambreaza ptr asi pune in evidenta fundul (o imagine super)…

Cadoul: 150 - DTD (o finalizare / 30 min) - ca de obicei lasat discret la inceputul intalnirii.

In concluzie: cu vizita aceasta am primit confirmarea ca cel putin ptr mine raportul este unul excelent: servicii, atitudine, igiena, energie, sexualitate, punctualitate, samd.

Cu respect!

O duminica linistita si o noua saptamana productiva!

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Telefon: 0755456749
  • Oras:Galați
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 37 minute, S3Xhobbyist a spus:

Salutare tuturor! 

M-am revazut oarecum recent cu Alina😘 ptr. a reconfirmara sau compara (daca as putea spune) intalnirea precedenta (am lasat atunci cateva randuri despre cum a decurs actiunea).

De data aceasta discutia ptr programare a fost mult mai facila si rapida (poate si datorita faptului ca ne mai vazusem) si binenteles confirmata si respectata ceas ca si data trecuta.

Pe Alina am gasit-o la fel: cu o super energie, vorbareata, vesela, glumeata, spontana, sexoasa… purta culoarea zilei rosu…din cap pana-n picioare; adica rujul, outfit-ul de 2 piese si platforme, toate rosii (foarte sexy) 😍.

Binenteles colega ei era si ea prezenta, curioasa sa vada cine, cum, ce... *o jucarie noua a tinut-o ocupata pe toata durata intalnirii 😁

Naratiunea pe scurt:

Nu cu mult diferita fata de anterioara…dupa dusul de improspatare, Alina era in asteptare deja pe pat intinsa provocator...ptr. inceput s-a lasat pe mana mea sa o rasfat..cu sarutari care au coborat  si transformat intr-un cunni* (*igiena IMPECABILA) si de efect :yummy.... am inversat rolurile, m-am asezat ptr a o lasa pe ea…acelasi ON cand mai soft, cand mai energic, cu presiune, cu incercari de deep, saliva, lins pe lungime, pe laterala, putina atentie la bijuterii... nu dupa mult timp i-am sugerat sa trecem la normal NP, ptr. Inceput m-a futut ea in LOT apoi am preluat eu: pe masa din camera, pe la spate, misionar umeri craci si cam gata: cu finalizarea pe sani. In tot acest timp ea isi ridica bazinul ptr ati permite o penetrare cat mai adanca, in pozitia pe la spate se cambreaza ptr asi pune in evidenta fundul (o imagine super)…

Cadoul: 150 - DTD (o finalizare / 30 min) - ca de obicei lasat discret la inceputul intalnirii.

In concluzie: cu vizita aceasta am primit confirmarea ca cel putin ptr mine raportul este unul excelent: servicii, atitudine, igiena, energie, sexualitate, punctualitate, samd.

Cu respect!

O duminica linistita si o noua saptamana productiva!

Mulțumesc frumos pentru vizita și Feedback❤️❤️❤️ te pup și te mai aștept cu drag

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineața dragilor și o săptămâna cu spor tuturor ! ❤️

Programul meu de săptămâna aceasta este :

Luni - Joi 10:00-21:00

Vineri, Sâmbătă - INDISPONIBILA 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineața ,dragilor ! 
Astazi este ultima zi in care va puteți programa ❤️

Va pup și sa aveți pofta la cafeluța ❤️

• Trist 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Eu tot revin la Alinuța (mânca-mi-ar p..ța :atm) pentru că mă simt foarte bine în compania ei. Iar colega ei e haioasă și pusă pe năzbâtii, se dă și la threesome, dar nu e cazul la mine:laugh2

Dacă aveți poftă de o puștoaică de 21 ani, cu glumele la ea, dar si pusă pe supt si futut, v-o recomand clar.  Nu grăbeste, suge cu salivă, cu poftă, pierce in limba, e gagică de gașcă bună de ars. Și am ars-o în mai multe poziții foarte incitante pentru amândoi. Nu mai detaliez :censored (așa e la modă acum, să scriem recenzii dar să nu detaliem nimic, doar c-am fost și atât).

Am fost plâcut surprins de tinerețea, energia si naturalețea ei. mai ales cand se uită cu ochii ăia blânzi verzi-albastri cand suge pula, o nebunie. Nu poate deepthroat, dar o iert.

Eu voi reveni în continuare (dacă mă mai primește) să mă relaxeze pe chill așa, bem ceva, mai un pupic, mai o gluma, mai o muie, futai bun. Nu-i fac reclama, dar chiar are un raport calitate/preț foarte bun!  150 lei/30-35 min fără grabă, într-o locație proaspăt renovată, în buricul capitalei cu parcare subterană la 2 min.

• Like 11
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 32 minute, castellano a spus:

Eu tot revin la Alinuța (mânca-mi-ar p..ța :atm) pentru că mă simt foarte bine în compania ei. Iar colega ei e haioasă și pusă pe năzbâtii, se dă și la threesome, dar nu e cazul la mine:laugh2

Dacă aveți poftă de o puștoaică de 21 ani, cu glumele la ea, dar si pusă pe supt si futut, v-o recomand clar.  Nu grăbeste, suge cu salivă, cu poftă, pierce in limba, e gagică de gașcă bună de ars. Și am ars-o în mai multe poziții foarte incitante pentru amândoi. Nu mai detaliez :censored (așa e la modă acum, să scriem recenzii dar să nu detaliem nimic, doar c-am fost și atât).

Am fost plâcut surprins de tinerețea, energia si naturalețea ei. mai ales cand se uită cu ochii ăia blânzi verzi-albastri cand suge pula, o nebunie. Nu poate deepthroat, dar o iert.

Eu voi reveni în continuare (dacă mă mai primește) să mă relaxeze pe chill așa, bem ceva, mai un pupic, mai o gluma, mai o muie, futai bun. Nu-i fac reclama, dar chiar are un raport calitate/preț foarte bun!  150 lei/30-35 min fără grabă, într-o locație proaspăt renovată, în buricul capitalei cu parcare subterană la 2 min.

Mai, mai, mai 🥰🥰 îți mulțumesc frumos ! Te mai aștept oricând ,cu mare drag , ca-ntotdeauna ! ❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
11 hours ago, castellano said:

Nimeni sau aproape nimeni nu mai face recenzii serioase, toți ar vrea să citească și sa profite!

• Like 2
  • Trist 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Recenzie intarziata:

Incercasem de cateva ori sa ajung la ea, dar nu am gasit loc cand puteam si eu, intr un final, ne am sincronizat, programez la 3h distanta, imi da detaliile, ajung in zona locatiei, ma ghideaza pe o poarta ca sa ajung la scara, imi deschida usa o pustoaica frumusica cu un cur frumos, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, fara deep, dar uned, s a simtit bine.

NP - 8, incepem in misionar, abia asteptam sa i vad curul cum sare n soldat, asa ca schimbam si vine peste mine cu spatele, ce priveliste frumoasa, se intoarce si cu fata, aplic motorul, se cere caprita, aici iti da contre, ii place, o bag la marginea patului sa inceapa un oral ca la inceput, la fel de umed, finalizez pe sani.

Halat: 150 ron (1fin)

De revenit? Da.

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 minute, rolexshef a spus:

Recenzie intarziata:

Incercasem de cateva ori sa ajung la ea, dar nu am gasit loc cand puteam si eu, intr un final, ne am sincronizat, programez la 3h distanta, imi da detaliile, ajung in zona locatiei, ma ghideaza pe o poarta ca sa ajung la scara, imi deschida usa o pustoaica frumusica cu un cur frumos, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, fara deep, dar uned, s a simtit bine.

NP - 8, incepem in misionar, abia asteptam sa i vad curul cum sare n soldat, asa ca schimbam si vine peste mine cu spatele, ce priveliste frumoasa, se intoarce si cu fata, aplic motorul, se cere caprita, aici iti da contre, ii place, o bag la marginea patului sa inceapa un oral ca la inceput, la fel de umed, finalizez pe sani.

Halat: 150 ron (1fin)

De revenit? Da.

Mulțumesc frumos ! Te pup și te mai aștept cu drag ❤️❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
1 hour ago, alinutaxxx said:

Disponibila pana la 21 💕6D133B27-8741-462C-9A7F-8BC5491D0433.jpeg.0bd78711d25f7d251ea2973b9b307ff7.jpeg4679F6AC-E923-4FA8-B25D-9AD787240DB1.jpeg.4fd286224431f6369b5bc0fb306fa101.jpeg

Stai asa, nu misca, ajung in jumatate de ora...

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

Stai asa, nu misca, ajung in jumatate de ora...

Ești mai mult decât punctual ! Fix așa te aștept , promit 🤭

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

Da sa stii ca am fost norocos...Alinutaxxxx stie

Te-a cobit sigur cineva 😂🙄

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 hour ago, alinutaxxx said:

Te-a cobit sigur cineva 😂🙄

Atata timp cat timpul petrecut in compania ta si sexul a fost de cel mai intens nivel trupesc si spiritual, celelalte detalii (materiale) sunt lipsite de insemnatate. Esti(sunteti) una msi scumpa decat cealalta. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, 71laciport a spus:

Atata timp cat timpul petrecut in compania ta si sexul a fost de cel mai intens nivel trupesc si spiritual, celelalte detalii (materiale) sunt lipsite de insemnatate. Esti(sunteti) una msi scumpa decat cealalta. 

Mulțumim mult ! ❤️

totul e bine când se termina cu bine !

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...