catalinradu9 Reputație: 166 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iulie 14, 2022 Acum 13 ore, extraterestru78 a spus: Stai liniștit ca nu sunt chiar asa de împiedicați când este vorba de încasat la bugetul statului... Sunt , să muncească toți legal , să înceapă și cu ăia care au " crâșme " și dau alcool rafinat la pahar și omoară o grămadă de oameni cu băutura lor , cui îi convine ca alții să lucreze și să facă aiureli când nouă ne ia jumate din salariu
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 14, 2022 Acum 14 ore, dr_ciomu a spus: bai nene ti-a furat 50 de mil nu 3 lei... n-ai cum sa treci asa 1 mie de euro la pierderi :)) ai toate dovezile, si mai are si poza cu el la profil prostu familiei.. ai absolut tot ce ai nevoie. nu mai fii oaie bleaga si du-te si arde-l Ciomule, nu poti sa faci cumva sa ii tai pula lu Anghel asta de fura si bate fetele pe aici? Asta merita pedeapsa cu castrarea! Mare lucru de nu a si violat pe cineva! Oricum are cont si se uita aici pe forum clar! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Acum 6 ore, catalinradu9 a spus: Sunt , să muncească toți legal , să înceapă și cu ăia care au " crâșme " și dau alcool rafinat la pahar și omoară o grămadă de oameni cu băutura lor , cui îi convine ca alții să lucreze și să facă aiureli când nouă ne ia jumate din salariu 👏👏👏👏👍👍👍
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iulie 14, 2022 10 hours ago, laury said: O femeie avocat e buna cand te judeci cu o alta femeie…femeile stiu cum gandesc femeile. Ii trebuie un avocat barbat uns cu toate alifiile ptr ca un barbat stie cum gandeste un alt barbat. Neaparat un penalist, nu avocat pe civil! Eu zic ca o femeie ar intelege mai bine prin ce a trecut ea. 2
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 . 8 1
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Sunt cea mai fericita ca l am reclamat sunt mai bine ! Chiar va multumesc sunteti cei mai tari ! ❤️ 5
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 54 minutes ago, Girlsexy99 said: Sunt cea mai fericita ca l am reclamat sunt mai bine ! Chiar va multumesc sunteti cei mai tari ! ❤️ Desi eu sint din Timisoara si tu din Bucuresti sa sti ca ma impresionat profund ce ai patit cu gunoiu ala si sint alaturi de tine si foarte bine ai facut ca l-ai reclamat la politie si m-as bucura foarte mult daca pedeapsa nu ar fi cu suspendare ci cu executare si sa fie inchis si facut fetita celor de acolo si sa io traga aia la ochiu maro pina ii ies ochii din cap ca la melc pentru ceea ce ti-a facut pentru ca asta e ceea ce merita sclavetii ca el. 3 1
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, Megadeth74 a spus: Desi eu sint din Timisoara si tu din Bucuresti sa sti ca ma impresionat profund ce ai patit cu gunoiu ala si sint alaturi de tine si foarte bine ai facut ca l-ai reclamat la politie si m-as bucura foarte mult daca pedeapsa nu ar fi cu suspendare ci cu executare si sa fie inchis si facut fetita celor de acolo si sa io traga aia la ochiu maro pina ii ies ochii din cap ca la melc pentru ceea ce ti-a facut pentru ca asta e ceea ce merita sclavetii ca el. Va multumesc tuturor pt mesaje voastre nu am cuvinte cum sa va multumesc pt cat ma ti ajutat psihic ! A fost o experienta rea sper sa nu mai treaca nimeni prin asta ! Dar voi ati fost cei mai buni oameni mi ati spus ce sa fac si am avut curaj ! Sper sa mi recuperez banii in instanța si chiar daca ii da cu suspendare va avea cazier si daca o sa ii mai dea o palma cuiva nu neaparat sa tâlhărească pe cineva indiferent ca e civil intra direct la închisoare asta mi a spus polițistul ! 3 1
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 1 oră în urmă, Girlsexy99 a spus: Buna ziua am fost la politie astazi mi ati dat curaj sa ma duc am depus plângerea penală polițiștii mi au spus ca acum o sa deschida un dosar penal împotriva lui mi a spus ca se poate sa mai ma cheme la politie pt a da declarații pe tot parcursul anchetei poze pe care le am dat o cu el certificatul Medico legal plângerea mea o sa vina un polițist sa vina sa ia filmările toate acestea probe se pun la dosar ! Oricum mi au luat nr de tel si pastram leg pe tot parcursul anchetei ! Mi a zis sa nu ma tem ca daia sunt infractori in libertate ca ne e frica de ei si el nu are voie sa ia leg cu mine sau sa ma amenințe pt ca i se pune la dosar ! A fost un polițist de treaba si mi a zis ca legea o sa l pedeapseasca iar eu nu am de ce sa primesc amenda pt ca o fac intr un spațiu privat ! Aaaa mi a mai spus sa nu fiu proasta fix asa mi a spus sa mi se faca mila sa mi retrag plângerea ! Date despre mine nu are voie sa i dea si nici mie despre el ! Mi a mai spus ca in instanța voi fi apărată de un avocat din oficiu si atunci imi pot recupera banii plus daune morale plus ca atunci o sa aflam ce pedeapsa va primii din partea judecătorului ! O sa va tin la curent ! Si va multumesc pt alegerea cea mai buna pe care am luat o ! Omul trb sa plateasca ! E cuvântul tău împotriva cuvântului lui, nu ai nici o dovada ca ți-a luat cei 5000mii lei, ca te- a strâns de gat asta da, dar și aici e greu sa dovedești ca el este autorul, dar mai mult de o amenda penala nu are ce păți, nu a întrat prin efracție.. Și mai poate spune ca el nu ți-a făcut nimic...
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, iancujianu85 a spus: E cuvântul tău împotriva cuvântului lui, nu ai nici o dovada ca ți-a luat cei 5000mii lei, ca te- a strâns de gat asta da, dar și aici e greu sa dovedești ca el este autorul, dar mai mult de o amenda penala nu are ce păți, nu a întrat prin efracție.. Și mai poate spune ca el nu ți-a făcut nimic... Eu vreau sa fiu optimista si sa lasam justiția sa si faca treaba sa vedem pe cine crede sau nu ! Se poate afla adevarul prin test poligraf in mom cand va fii dus la audieri o sa ii ia declarații daca minte va fii bagat si pt mărturie mincinoasa ! Si asta se poate afla adevarul prin test poligraf ! 2
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Nu știu ce sa zic, dar e foarte greu, ca nu ai dovezi
Megadeth74 Reputație: -340 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 2 minutes ago, Girlsexy99 said: Eu vreau sa fiu optimista si sa lasam justiția sa si faca treaba sa vedem pe cine crede sau nu ! Se poate afla adevarul prin test poligraf in mom cand va fii dus la audieri o sa ii ia declarații daca minte va fii bagat si pt mărturie mincinoasa ! Si asta se poate afla adevarul prin test poligraf ! Nu te lasa influentata de cei care cauta sa te descurajeze , mergi pina la capat ca tu nu ai nimic de pierdut in schimb el da ca va avea cazierul patat. 5 1
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, iancujianu85 a spus: Nu știu ce sa zic, dar e foarte greu, ca nu ai dovezi Eu cred ca un polițist stie cum sa ia un infractor sa spuna adevarul ! Eu cred ca se gandesc ca nu m ar bate in halul ala decat daca vroia sa mi ia banii ca altceva pt ce sa ma bata ! Ma rog si chiar daca nu mii recuperez in instanța nu se va îmbogățiți dar el va fi cercetat penal si nu o sa mai aiba curajul sa fure vrodata indiferent unde se duce ! Din partea mea de 50 de mil sa si ia numai lumânări de ei ! 1
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Prietene nu e vorba de descurajare, e vorba ca nu sunt dovezi clare
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, iancujianu85 a spus: Prietene nu e vorba de descurajare, e vorba ca nu sunt dovezi clare Politia inainte sa duca dosarul la parchet pt condamnare va strânge probe suficiente si declarații încât sa poate sa l condamne ! 1
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Polițistul mi a spus ca ma va chema atat pe mine cat si pe el la secție de cate ori va fi nevoie pt a da noi declarații ! In mom cand dosarul va fii gata si o sa fie probe suficiente voi primii o citație in care si eu si el ne vom duce in instanța unde acolo pot cere daunele morale si suna de bani si aflu si pedeapsa lui bineinteles ca atat eu cat si el vom fii prezentați de avocați din oficiu asta daca nu ne luam noi avocați ! 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iulie 14, 2022 Veti ajunge la tribunal? Acolo avocatul sau va incerca sa te faca bucati, sa nu te lasi batuta. Te va denigra prin toate mijloacele posibile. Nu vreau sa te sperii, si daca nu te lasi, vei iesi castigatoare, dar pregateste-te prin toate felurile posibile. Succes! 4
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Acum 1 minut, MacArthur a spus: Veti ajunge la tribunal? Acolo avocatul sau va incerca sa te faca bucati, sa nu te lasi batuta. Te va denigra prin toate mijloacele posibile. Nu vreau sa te sperii, si daca nu te lasi, vei iesi castigatoare, dar pregateste-te prin toate felurile posibile. Succes! Va multumesc enorm tuturor care s au implicat in aceasta poveste si ma ti facut sa am curaj ! Iti multumesc pt sfat ! Am sa va tin la curent cu toate evenimentele despre acest caz ! Va doresc o zi frumoasa ! 💋 2 1
ionutz68 Reputație: 122 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2022 Acum 5 minute, MacArthur a spus: Veti ajunge la tribunal? Acolo avocatul sau va incerca sa te faca bucati, sa nu te lasi batuta. Te va denigra prin toate mijloacele posibile. Nu vreau sa te sperii, si daca nu te lasi, vei iesi castigatoare, dar pregateste-te prin toate felurile posibile. Succes! Ai văzut prea multe filme americane....🤣 La noi o singura data te întreabă judecătorul dacă ai de zis ceva.....atunci spui ca îți menți declarația data la politie ........și asta e. GATA. Important este ca politia și parchetul sa trimită dosarul în instanta. Marea majoritate a dosarelor rămân la politie sau parchet cu rezoluția de NEINCEPERE A URMARIRI PENALE. Atunci el nu plătește penal. Și fata trebuie sa se ducă în civil pt recuperarea prejudiciului. Este totul foarte simplu. Când vad ce sfaturi dau unii pe aici......ma bufnește rasul. 3
uritescu Reputație: 1896 Postat Iulie 14, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iulie 14, 2022 48 minutes ago, ionutz68 said: Marea majoritate a dosarelor rămân la politie sau parchet cu rezoluția de NEINCEPERE A URMARIRI PENALE. Bineînțeles că asta se va întâmpla! Pentru că @Girlsexy99 tu nu ai nimic în afară de 3 hârtii cu valoare de maculatură: prima declarație și așa zisa plângere penală pe care ai depus-o azi. De ce susțin că e maculatură? Pentru că fie ai scris tu după cum te-a dus capul, fie ai scris ce ți-a dictat primul și al doilea polițist. Ambele lozuri pot fi necâștigătoare pentru tine. Ți s-a tot sugerat să apelezi la un avocat. Avocatul trebuia să fie ca prezervativul. Mai întâi îl puneai și abia după aia băgai declarații și plângeri la secție, ca să știi ce ai de scris. Și ca să fie bine, să nu fie rău pentru tine. Sau te duceai cu ele gata scrise, ori încheiai contract de asistență și reprezentare juridică (în cazul ăsta mergea el/ea la secție). În cazul tău, un avocat șugubăț merge repede la secție, cere anularea declarației pe motiv că erai sub influența traumei psihice ori inventează el ceva și revine cu hârtiile bine scrise. A 3-a maculatură este certificatul de la INML MM. Ți s-au recomandat 3 zile de repaus... Repaus, înțelegi?! Nu 3 zile de tratament ambulatoriu, nu 3 zile de îngrijiri medicale, nu 3 zile de spitalizare. Îmi cer scuze, dar din poze reiese limpede că tu nu ai nici măcar echimoze (contuzii superficiale). Eu nu neg trauma psihică prin care ai trecut, nu aprob și nici nu încurajez violența, însă din punct de vedere al Medicinei Legale este zero certificatul ăla. Nu va susține nimic la dosar. În afară de astea, poliția va putea instrumenta dosarul abia când va ști cine e Anghel sau cum morții lui l-o chema. Dacă e recidivist, îl pot găsi mai repede. Dacă e găinar de ocazie, mai greu. Acum să nu crezi că poza lui a fost distribuită prin sistemul Interpol și bla-bla-bla, îl caută Mossad, FSB și FBI. Vezi că primul polițist te-a mințit când ți-a spus că agresorul nu va ști nimic despre tine. În cazul în care îl vor reține și conduce la secție pentru declarații, dacă nu e prost făcut grămadă, ăla o să ceară să vadă plângerea împotiva lui. N-o vede el, o vede avocatul. Te-ai prins, da? Subsemnata, domiciliată, având CNP, identificată cu CI seria și numărul, eliberat de SCEP nu știu care, declar pe propria răspundere că în ziua de, etc În final, demersul tău este bun, în sensul în care lăbărică sigur citește pe aici și vede că ai depus plângere. Poți ajuta și alte fete care vor trece prin momente neplăcute, să meargă la poliție. Poate cu lecțiile făcute și nu acționând după sfaturi primite de la te miri cine. 1
tendoi Reputație: 298 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, Girlsexy99 a spus: Polițistul mi a spus ca ma va chema atat pe mine cat si pe el la secție de cate ori va fi nevoie pt a da noi declarații ! In mom cand dosarul va fii gata si o sa fie probe suficiente voi primii o citație in care si eu si el ne vom duce in instanța unde acolo pot cere daunele morale si suna de bani si aflu si pedeapsa lui bineinteles ca atat eu cat si el vom fii prezentați de avocați din oficiu asta daca nu ne luam noi avocați ! Buna. Nu mai fi asa entuziasmata. O sa dai avocatului mai mult de 5.000 de lei. Asta in primul rand. In al doilea rand, cum am spus si in prima postare, el spune ca te a prins ca ii furai banii din portofel, tu ce faci ? O sa spui ca nu i adevarat, clar, si te astepti ca judecatorul sa te creada? Eu stiu ca multi cred ca tot ce zboara nu se mananca....Daca ar fi asa usor cum cred multi dintre noi...
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Acum 17 minute, tendoi a spus: Buna. Nu mai fi asa entuziasmata. O sa dai avocatului mai mult de 5.000 de lei. Asta in primul rand. In al doilea rand, cum am spus si in prima postare, el spune ca te a prins ca ii furai banii din portofel, tu ce faci ? O sa spui ca nu i adevarat, clar, si te astepti ca judecatorul sa te creada? Eu stiu ca multi cred ca tot ce zboara nu se mananca....Daca ar fi asa usor cum cred multi dintre noi... Eu va multumesc pt ca va implicați atat de mult in cazul asta dar a si prefera sa trec peste si sa nu mi fac ganduri negre ! Vreau sa trec peste si atat daca voi unii din voi credeti ca nu a fost traumatizant pt mine e strict parerea voastra si tineti o pt voi va rog mult ! Am nevoie sa mi revin nu sa stau sa ma gandesc la ce o sa fie ! Nu am nevoie de nimic mi am facut datoria multumesc celor care mi au spus sa depun plangere pt ca nu aveam curaj si acum e fix treaba justiției daca va fii nevoie si ma va cheme voi ajuta ancheta daca justiția considera ca e nevinovat asta e ! Daca reusesc sa mi recuperez banii mei este foarte bine daca nu este iar foarte bine ca nu am nimic grav si e o lecție pt mine si stiu ce trebuie sa fac de acum incolo ! Nu mi retrag absolut nicio plangere asa ramane plângerea ce nu inteleg unii din voi care le stiu ei pe toate este ca omul asta are deschis un dosar penal iar daca va mai incerca vrodata sa faca ceva gresit batut furat etc indiferent cine e se va lua in considerare si plângerea mea de acum chiar daca acum poate va scapă decat cu o amenda ! Iar eu banuiesc ca se va cumintit! Iar eu va rog din suflet am nevoie de liniste nu sa ma ia gândurile negre si tot asa am nevoie doar de liniste si atat fara comentarii răutăcioase ca daca va scapă daca va drege ! Las justiția sa si faca meseria si atat ! Va multumesc si zi frumoasa va doresc ! 5
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Ce nu intelegeti unii din voi nu banii conteaza pt mine slava domnului ca sunt bn si nu am patit nimic grav ! Bani pot face sanatate nu ! Eu mi am facut datoria ma multumesc si daca ii da o amenda ma multumesc cu gandul ca am facut ce era corect si nu am tăcut ma multumesc ca exista o plangere împotriva lui si eu cred ca isi va învața lectia ! Nu vreau sa l târăsc prin tribunale nu vreau sa mi complic viata cu asa ceva daca vroiam sa fac circ ma duceam la televiziune si il puneam la știri dar eu imi doresc doar liniste ! Nu vreau sa mi incarc capul si nici timpul cu specimenul asta nu merita efortul meu ! Las cazul asta pe mana justiției iar eu o sa mi vad de viata mea linistita ca si pana acum ! 6
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 14, 2022 Nu mai speriati fata aiurea mai baieti! Justitia sa isi faca treaba! Stiu caz in familie in care un var de al meu si a luat bataie in trafic de la un tigan! Tiganul a facut parnaie! Intradevar varul meu a avut un avocat penalist smecher iar in certif medico legal erau parca 15-20 zile de plm tratament sau spitalizare nu mai stiu. Se ruga tiganul de el apoi cu 10 mii euro sa isi retraga asta plangerea dar nu a luat un ban. Direct la jail s a dus cioara! Deci se poate, sunt sanse! Ajutati fata, nu o speriati aiurea! Unii vorbiti din teorie frate! 5 1 1
Girlsexy99 Reputație: 8332 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Acum 1 minut, laury a spus: Nu mai speriati fata aiurea mai baieti! Justitia sa isi faca treaba! Stiu caz in familie in care un var de al meu si a luat bataie in trafic de la un tigan! Tiganul a facut parnaie! Intradevar varul meu a avut un avocat penalist smecher iar in certif medico legal erau parca 15-20 zile de plm tratament sau spitalizare nu mai stiu. Se ruga tiganul de el apoi cu 10 mii euro sa isi retraga asta plangerea dar nu a luat un ban. Direct la jail s a dus cioara! Deci se poate, sunt sanse! Ajutati fata, nu o speriati aiurea! Unii vorbiti din teorie frate! Iti multumesc apreciez ! 🙏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum