Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Iulie 19, 2022 na sunt amalia , Noua in zona, Bruneta 25 ani,1,66cm,63 kg ,tandra si afectuoasa,calma și cu bun simt te astept la mine,servicii ireproșabile și fără graba. Te asigur ca nu vei regreta alegerea făcută si nu vei avea surprize neplăcute. Poze Reale Discretie si igiena maxima!! 2
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 1 minut, Geo122 a spus: na sunt amalia , Noua in zona, Bruneta 25 ani,1,66cm,63 kg ,tandra si afectuoasa,calma și cu bun simt te astept la mine,servicii ireproșabile și fără graba. Te asigur ca nu vei regreta alegerea făcută si nu vei avea surprize neplăcute. Poze Reale Discretie si igiena maxima!! Serviciile mele sunt de : Sex oral Sex normal Oral neprotejat cu finalizare faciala sau orala (extra 50 de lei ) diferite poziții mici fantezi 69 Săruturi Atingeri,mângâieri Uro,dominare (contra cost 50 lei) Masaj de relaxare sau erotic (și la finalizare și la ora ) 150-fin 300-ora Adresa: Iuliu Maniu 67 0761378157
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 18 minute, babuc a spus: Anal? Nu din păcate
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2022 Acum 2 ore, Geo122 a spus: na sunt amalia , Noua in zona, Bruneta 25 ani,1,66cm,63 kg ,tandra si afectuoasa,calma și cu bun simt te astept la mine,servicii ireproșabile și fără graba. Te asigur ca nu vei regreta alegerea făcută si nu vei avea surprize neplăcute. Poze Reale Discretie si igiena maxima!! 63 kg in visele tale... tatuaje de Tărgușor, Iuliu Maniu, 350 lei cu ON. pula mea, altă repatriată cu vise de divă 2 2 3
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 2 ore, bic.c a spus: 63 kg in visele tale... tatuaje de Tărgușor, Iuliu Maniu, 350 lei cu ON. pula mea, altă repatriată cu vise de divă Ai fost cumva la mine și nu a fost ok de vb fara să cunoști ?
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 4 ore, babuc a spus: Anal? Nu din păcate
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2022 Acum 3 ore, bic.c a spus: 63 kg in visele tale... tatuaje de Tărgușor, Iuliu Maniu, 350 lei cu ON. pula mea, altă repatriată cu vise de divă Ce dracu să caut la tine, o balenă tatuată la suprapreț. De unde căcat si cum nimeriți voi microbuzul spre București nu stiu. De ce nu vă duceți la Vaslui, Urziceni, Turnu Măgurele, etc? Noroc că nu faceți mulți purici pe aici, dar un lucru bun este cert, că o să vă întoarceți de unde ați venit mai suple 2 2 4
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 31 minute, bic.c a spus: Ce dracu să caut la tine, o balenă tatuată la suprapreț. De unde căcat si cum nimeriți voi microbuzul spre București nu stiu. De ce nu vă duceți la Vaslui, Urziceni, Turnu Măgurele, etc? Noroc că nu faceți mulți purici pe aici, dar un lucru bun este cert, că o să vă întoarceți de unde ați venit mai suple Nu toți oameni au educație și tu ești cel mai bun exemplu 1
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 19, 2022 Acum 4 ore, bic.c a spus: 63 kg in visele tale... tatuaje de Tărgușor, Iuliu Maniu, 350 lei cu ON. pula mea, altă repatriată cu vise de divă Acum m-am convins tu asta faci aici razi de toată lumea critici pe toată lumea înjosești pe toată lumea .... Asta este meseria ta de la mine ai ignor că sa stii
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2022 Acum 16 minute, Geo122 a spus: Acum m-am convins tu asta faci aici razi de toată lumea critici pe toată lumea înjosești pe toată lumea .... Asta este meseria ta de la mine ai ignor că sa stii În cazul de față d-ra, la cum arăți, ce fizic ai, eu unul nu as veni nici gratis la tine, dar sa mai dau 350 lei 😂😂😂, o iau că pe o gluma proasta....de ce ? Simplu...nu mi se scoală când văd o halca imeeensa de carne langa mine. Referitor la kg...a spus bine că "in visele tale"....poate îți dorești să ajungi la atât, dar la cat de scurta ești, este mult și atât. 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2022 Acum 31 minute, Geo122 a spus: Acum m-am convins tu asta faci aici razi de toată lumea critici pe toată lumea înjosești pe toată lumea .... Asta este meseria ta de la mine ai ignor că sa stii Milka, eu nu râd de nimeni, recitește-ți anuntul, tu râzi de noi. Crezi că dacă te-au lins câțiva pakistanezi si ti-au zis că esti buna, chiar esti? Sau aveai impresia și tu că aici este numai lapte și miere, fraierii sunt la fel de retardați ca in Anglia, si curvele fac hora cu clientii pe forum? Vezi că am bun simț, macar eu nu te mint. 3 3
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2022 Daca tu ai 63 kg, eu vin la tine te fut și te premiez cu 100 euro. 1
da da da Reputație: 363 Postat Iulie 19, 2022 Postat Iulie 19, 2022 Ai un tatuaj cu GEO pe buca dreapta ? Intreb pentru un prieten.
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 20, 2022 Acum 7 ore, da da da a spus: Ai un tatuaj cu GEO pe buca dreapta ? Intreb pentru un prieten. Nu🤣🤣 este un Mikey mouse
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 20, 2022 Acum 10 ore, hennesy a spus: În cazul de față d-ra, la cum arăți, ce fizic ai, eu unul nu as veni nici gratis la tine, dar sa mai dau 350 lei 😂😂😂, o iau că pe o gluma proasta....de ce ? Simplu...nu mi se scoală când văd o halca imeeensa de carne langa mine. Referitor la kg...a spus bine că "in visele tale"....poate îți dorești să ajungi la atât, dar la cat de scurta ești, este mult și atât. Ai fost tu cumva la mine ? Mai văzut în realitate ? Nu toată lumea prefera ce preferi tu și crede-mă că nici atât de mare cum zici tu nu sunt dar aruncând o privire pe profilul tău ai ceva de comentat la fiecare fata ex la o fata slabă că e băț și că vai doamne ce f..i la ea deci ție nu îți convine nimic nu Tia băgat nimeni mana in buzunar ție , nu ai fost băgat în seamă de nimeni ....deci oprește-te că nu impresionează pe nimeni cu atât mai puțin pe mine ...care nici macar nu știu cu cine stau de vorba deci ești anonim o zi buna
vivvvvi Reputație: 21 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Lăsați fata in pace...face si ea un banut,cine nu o place sa nu se duca....e simplu 1
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2022 Acum 20 minute, Geo122 a spus: Ai fost tu cumva la mine ? Mai văzut în realitate ? Nu toată lumea prefera ce preferi tu și crede-mă că nici atât de mare cum zici tu nu sunt dar aruncând o privire pe profilul tău ai ceva de comentat la fiecare fata ex la o fata slabă că e băț și că vai doamne ce f..i la ea deci ție nu îți convine nimic nu Tia băgat nimeni mana in buzunar ție , nu ai fost băgat în seamă de nimeni ....deci oprește-te că nu impresionează pe nimeni cu atât mai puțin pe mine ...care nici macar nu știu cu cine stau de vorba deci ești anonim o zi buna Nu știu pe ce profil te-ai uitat dar clar nu la mine😂...nu am absolut nici un comentariu de genul pe care îl spui tu, sa comentez la o fata slabă, sau ce fuți la ea.... După ce că ești cat Casa Poporului mai și minți ! Nu am cum sa vin la tine, mi-am stricat ziua doar când ți-am văzut pozele....credeam că a mai apărut o fata cat de cat ok, dar în ultima perioada numai balene eșuate. 1
ionel dudes Reputație: 385 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2022 Niște servicii și prețuri ?
babuc Reputație: 97 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Iulie 20, 2022 Daca nu ai anal in meniu, m-ai taie din pret ca este cam mare.
putzache Reputație: 1141 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2022 63 carcasa sau in viu! 3
Geo122 Reputație: 4 Postat Iulie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Autor Postat Iulie 21, 2022 La 19.07.2022 la 23:02, bic.c a spus: Milka, eu nu râd de nimeni, recitește-ți anuntul, tu râzi de noi. Crezi că dacă te-au lins câțiva pakistanezi si ti-au zis că esti buna, chiar esti? Sau aveai impresia și tu că aici este numai lapte și miere, fraierii sunt la fel de retardați ca in Anglia, si curvele fac hora cu clientii pe forum? Vezi că am bun simț, macar eu nu te mint. Atunci când spun că ești penibil nu mint .... Exista vreo fata care sa fie pe gustul tau ? Și dacă tu nu ești fraier sa dai bani la "curve " ce cauți aici (material?) Pe bune hai să închidem subiecți asta că mai scârbit destul zilele astea
mario83 Reputație: -387 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2022 Ai de pula mea coaie, asta s-a eliberat alaltaieri si a aparut pe forum! 2
hennesy Reputație: 326 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2022 Ai fumat ceva azi ?! Îl citezi pe colegul bic dar postezi print screen-uri cu mine ?!!!😂😂😂 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 21, 2022 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2022 Acum 44 minute, Geo122 a spus: ... Pe bune hai să închidem subiecți asta că mai scârbit destul zilele astea Milkuța, esti bine păsărică? "mai" a trecut, s-a dus și iunie.. mortii lor de "subiecți"! 1 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum