picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2022 Acum 12 ore, JoeRW a spus: Sa ți-l îndese Buhnici între amigdale. 😂😂😂 Să-i iei șarpele în gura. Lingeaiai pizda lu Floricica dansatoarea de bătrân libidinos 😂😂😂😂 Căcat mumificat ce ești. Sa se pise Floricica dansatoarea pe fața ta de bocciu găozar. Reacție de cretinoid frustrat și neșcolit! Eu ți-am vorbit frumos până acum, boule! Dacă vrei, pot să-mi bag toată pula în dumicații tăi fără probleme, băi sărăcie! #prostteamaifacut 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2022 Acum 2 ore, natoporus a spus: Sunt de acord cu asta, cancel culture e ceva extrem si din cauza asta toxic. Imi da senzatia de fanatism, iar cu fanaticii nu poti discuta rational. Totusi, imi mentin parerea ca nu e o idee buna sa spui chiar tot ce gandesti in public, mai ales daca esti o persoana publica, ca sunt ganduri care mai bine raman in cap. De exemplu, poate cuiva ii plac doar blondele si ar vrea sa dispara brunetele, roscatele, etc. Ar fi OK sa spuna asta in public? Eu nu cred, de fapt cred ca o asemenea afirmatie ar trebui sanctionata legal. Ce vreau sa spun e ca, in public, mai mult tact ar fi indicat. Acum, nu toti au asta si daca realizezi ca ai sarit calul, cel mai bine e sa-ti ceri scuze publice si sa tragi invataminte. Corect! Nu e vorba de "corectitudine politică", de cenzură sau altceva, ci de tact și bun-simț. Așa cum nărodul ăsta de Bufnici are dreptul să spună ce a spus, tot așa au dreptul și alții să-l conteste. Tot așa, @JoeRW, are dreptul să abereze, nu-l oprește și nu-l cenzurează nimeni, dar pule în dumicații lui avem dreptul să ne băgăm. Problema e că se face prea mult zgomot pentru inpolitețea (eufemistic vorbind) comisă de bărbat care își gestionează prost criza de mijloc. 4
liviu95 Reputație: 2258 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2022 Când un bărbat spune un adevăr, e misogin. Când o femeie rade de un bărbat, e normal, e doar caterinca "ce bărbat ești dacă te superi?" Etc. E o normalitate ca la spectacolele de stand up din Romania când apare cate una (pe lângă faptul că multe se dezbracă), trebuie să facă gluma aia buna cu "bărbații cu pula mica". Și toată lumea râde și e ceva normal...nimeni nu spune că poate respectivii bărbați (care, apropo și noi tot oameni suntem, ce vina avem dacă o avem mica? Măcar noi nu putem face nimic în sensul asta, vrăjeală cu operațiile e strict vrăjeală, voi puteți slabi, cel puțin) se simt jigniți, îi doare sufletul și pe ei. Chiar daca suntem bărbați și trebuie să fim puternici și noi avem sentimente. Din cauza asta, la 18 ani am avut o depresie crunta dorind să mă sinucid, însă nu am făcut. Poate că era bine sa o fac, nu? Să îmi spună femeile care râd în hohote la aceste glume sau care nu și ar trage o cu unul cu pula mica, măcar să știu o treabă. Și exemplele pot continua cu bărbați scunzi, grași, cheliosi etc despre care se rade și nimeni nu zice nimic, nimeni nu le ia apărare...că doar sunt bărbați. De cate ori nu am dat de cate una pe Tinder, Badoo etc iar prima întrebare a fost "pari cam scund, ce înălțime ai? 1.70...pfff pa!" M-a întrebat cineva le mine daca mă doare sufletul, dacă mai simt jignit? Pe mine sau pe alți bărbați în situații de genul? Nu, pt că suntem bărbați și suntem vinovați pt tot ce se intampla. Inclusiv pt că o avem mica sau pt că suntem scunzi. E o alegere asta, nu? Pt că noi trebuie să fim puternici indiferent de circumstanțe. A murit maica ta și plângi? Ce bărbat ești tu? Trebuie sa fii puternic, nu mămăligă. Gândiri de 2 bani, foarte trist... Acum o să îmi spună una și unul că acolo e alegerea ei cu cine să iasă! Corect. Și e alegerea unui bărbat să aprecieze ce dorește. Sau dublu standard aici se activează iar bărbații nu pot face aceleași lucruri? Asta e părerea lui Buhnici, buna sau rea. E foarte trist că intr o țară așa zis democrată nu avem dreptul la libera exprimare. Sau îl avem doar atunci când vine vorba de politicieni sau...bărbați nasoi. Altfel, nu. Personal, nu am nimic cu femeile care au celulita, vergeturi sau mai știu eu ce. De fapt, le consider sexy. Da, pt mine e sexy o femeie cu sânii micuți ori lăsați, e sexy o femeie cu un pic de burta ori chiar cu ceva celulita. Asta îmi place mie...a nu se înțelege că îmi plac cele exagerate, grase, cu celulita din cap până în picioare sau mai știu eu cum, nu. Pt mine perfecțiunea, e...ne-sexy. Nu îmi plac siliconatele, botoxatele etc. Mi se par că sunt la fel toate. Iubesc femeia naturala. Imi plac femeile cu curul mare chiar daca au ceva celulita pe ele, asta îmi place mie, sau cele cu fundul mic dar bombat. Iubesc naturalețea unei femei. Și sincer cred că Buhnici nici nu a făcut referire la aceste femei, s a referit la cele exagerate. Iar dacă le a trimis la "salica" ce e rău în asta? Ce e rău în a face sport ori a manca sănatos? Am ajuns să trăim intr o lume unde e ciudat sa duci o viață sănătoasă, dar e normal chiar necesar să bei până cazi din picioare, să te droghezi ori sa fumezi în neștire... Sincer, nu cred că asta a fost problema, ce a spus Buhnici ci mai degrabă faptul că a spus o el. Dacă o spunea Cheloo spre exemplu, nimeni nu baga in seama. Dar asta e societatea în care trăim "politically corect" doar Intr un sens. Cat despre cei sau cele care spune că Buhnici a făcut body shaming, nu e deloc așa. De celulita ori de kile in plus scapi. De vergeturi probabil ca nu sau foarte greu. Când spui că cineva e gras, nu e body shaming pt că poate să slăbească. Când razi de înălțimea cuiva, da aia e. Pt că persoana respectivă nu are ce să facă ca sa schimbe asta, din păcate... 4
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2272 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iulie 21, 2022 1 hour ago, JoeRW said: Daca ai votat cu Usr poți să te arunci in Dunăre cu o piatra de gât De când se votează partide la prezidențiale? Nici Barna nu îmi este drag, dacă tot ai adus vorba. Și totuși, ce ai cu USR? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Pagubitul Reputație: 1442 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat Iulie 21, 2022 1 oră în urmă, JoeRW a spus: Pai și știe Buhnici ce mizerie de om ești? Și tu ești pe do fil. Te acuza lumea că ești o mizerie ,ești pe do fil. O fi chiar el. 😄 Acum 12 minute, liviu95 a spus: Când un bărbat spune un adevăr, e misogin. Când o femeie rade de un bărbat, e normal, e doar caterinca "ce bărbat ești dacă te superi?" Etc. E o normalitate ca la spectacolele de stand up din Romania când apare cate una (pe lângă faptul că multe se dezbracă), trebuie să facă gluma aia buna cu "bărbații cu pula mica". Și toată lumea râde și e ceva normal...nimeni nu spune că poate respectivii bărbați (care, apropo și noi tot oameni suntem, ce vina avem dacă o avem mica? Măcar noi nu putem face nimic în sensul asta, vrăjeală cu operațiile e strict vrăjeală, voi puteți slabi, cel puțin) se simt jigniți, îi doare sufletul și pe ei. Chiar daca suntem bărbați și trebuie să fim puternici și noi avem sentimente. Din cauza asta, la 18 ani am avut o depresie crunta dorind să mă sinucid, însă nu am făcut. Poate că era bine sa o fac, nu? Să îmi spună femeile care râd în hohote la aceste glume sau care nu și ar trage o cu unul cu pula mica, măcar să știu o treabă. Și exemplele pot continua cu bărbați scunzi, grași, cheliosi etc despre care se rade și nimeni nu zice nimic, nimeni nu le ia apărare...că doar sunt bărbați. De cate ori nu am dat de cate una pe Tinder, Badoo etc iar prima întrebare a fost "pari cam scund, ce înălțime ai? 1.70...pfff pa!" M-a întrebat cineva le mine daca mă doare sufletul, dacă mai simt jignit? Pe mine sau pe alți bărbați în situații de genul? Nu, pt că suntem bărbați și suntem vinovați pt tot ce se intampla. Inclusiv pt că o avem mica sau pt că suntem scunzi. E o alegere asta, nu? Pt că noi trebuie să fim puternici indiferent de circumstanțe. A murit maica ta și plângi? Ce bărbat ești tu? Trebuie sa fii puternic, nu mămăligă. Gândiri de 2 bani, foarte trist... Acum o să îmi spună una și unul că acolo e alegerea ei cu cine să iasă! Corect. Și e alegerea unui bărbat să aprecieze ce dorește. Sau dublu standard aici se activează iar bărbații nu pot face aceleași lucruri? Asta e părerea lui Buhnici, buna sau rea. E foarte trist că intr o țară așa zis democrată nu avem dreptul la libera exprimare. Sau îl avem doar atunci când vine vorba de politicieni sau...bărbați nasoi. Altfel, nu. Personal, nu am nimic cu femeile care au celulita, vergeturi sau mai știu eu ce. De fapt, le consider sexy. Da, pt mine e sexy o femeie cu sânii micuți ori lăsați, e sexy o femeie cu un pic de burta ori chiar cu ceva celulita. Asta îmi place mie...a nu se înțelege că îmi plac cele exagerate, grase, cu celulita din cap până în picioare sau mai știu eu cum, nu. Pt mine perfecțiunea, e...ne-sexy. Nu îmi plac siliconatele, botoxatele etc. Mi se par că sunt la fel toate. Iubesc femeia naturala. Imi plac femeile cu curul mare chiar daca au ceva celulita pe ele, asta îmi place mie, sau cele cu fundul mic dar bombat. Iubesc naturalețea unei femei. Și sincer cred că Buhnici nici nu a făcut referire la aceste femei, s a referit la cele exagerate. Iar dacă le a trimis la "salica" ce e rău în asta? Ce e rău în a face sport ori a manca sănatos? Am ajuns să trăim intr o lume unde e ciudat sa duci o viață sănătoasă, dar e normal chiar necesar să bei până cazi din picioare, să te droghezi ori sa fumezi în neștire... Sincer, nu cred că asta a fost problema, ce a spus Buhnici ci mai degrabă faptul că a spus o el. Dacă o spunea Cheloo spre exemplu, nimeni nu baga in seama. Dar asta e societatea în care trăim "politically corect" doar Intr un sens. Cat despre cei sau cele care spune că Buhnici a făcut body shaming, nu e deloc așa. De celulita ori de kile in plus scapi. De vergeturi probabil ca nu sau foarte greu. Când spui că cineva e gras, nu e body shaming pt că poate să slăbească. Când razi de înălțimea cuiva, da aia e. Pt că persoana respectivă nu are ce să facă ca sa schimbe asta, din păcate... Da' te-ai gândit că un om, bărbat, femeie sau TS sau ce o mai fi, ar trebui să nu fie interesat de opinia altora despre el, cât timp nu e vorba de grupul lui "de viață și luptă", ca să zic așa? Ai pula mică, dai cu limba și ți-o suge; de abia poți fute în gură ca în pizdă. Dacă ai pula mare, ți-o pupă în cap. Și se nasc ăștia cu puțe mici că femeile dau cu scuipat după ce le-o sug, ca să fută ăia cu puli mari, și uite așa se propagă ADN-ul pentru puțe mici împins în uter de pulile imense 🤣
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 37 minute, picon a spus: Reacție de cretinoid frustrat și neșcolit! Eu ți-am vorbit frumos până acum, boule! Dacă vrei, pot să-mi bag toată pula în dumicații tăi fără probleme, băi sărăcie! #prostteamaifacut Tu cu laury te arzi in cur? Ma pis pe tine de boșorog împuțit. Mirosi a hoit , marș in pula mea de cerșetor. Te știe tot stieul că cerșești sa lingi in pizda pe aici. Cine se aseamănă se adună pe aici văd. Tu ,laury și încă vreo doi trei pe aici. Ăla pe și fil, altu sugagi și tu moș bătrân lingău și cerșetor. Și toți săraci. Nu trebuie sa vorbești cu mine că ești sclavete. Mars in pula mea. 2
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 21, 2022 Acum 9 minute, JoeRW a spus: Tu cu laury te arzi in cur? Ma pis pe tine de boșorog împuțit. Mirosi a hoit , marș in pula mea de cerșetor. Te știe tot stieul că cerșești sa lingi in pizda pe aici. Cine se aseamănă se adună pe aici văd. Tu ,laury și încă vreo doi trei pe aici. Ăla pe și fil, altu sugagi și tu moș bătrân lingău și cerșetor. Și toți săraci. Nu trebuie sa vorbești cu mine că ești sclavete. Mars in pula mea. Vezi prostule daca iti raspundem? Iti dam nas fraiere! De acum iti dau doar minusuri pana o sa inveti ce e ala respect si o sa iti inchida pisicul contul fake de clona! Toata muja sa fie pe capul tau! 😄 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2022 Acum 18 minute, JoeRW a spus: Tu cu laury te arzi in cur? Ma pis pe tine de boșorog împuțit. Mirosi a hoit , marș in pula mea de cerșetor. Te știe tot stieul că cerșești sa lingi in pizda pe aici. Cine se aseamănă se adună pe aici văd. Tu ,laury și încă vreo doi trei pe aici. Ăla pe și fil, altu sugagi și tu moș bătrân lingău și cerșetor. Și toți săraci. Nu trebuie sa vorbești cu mine că ești sclavete. Mars in pula mea. #maibineinghitea P.S. Învață să scrii, anal ... fabetule! 😂 3
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 1 oră în urmă, laury a spus: Vezi prostule daca iti raspundem? Iti dam nas fraiere! De acum iti dau doar minusuri pana o sa inveti ce e ala respect si o sa iti inchida pisicul contul fake de clona! Toata muja sa fie pe capul tau! 😄 Mă doare in pula că dai tu minus și trogloditul de picon, cerșetorul de pizda. Tu de la dat intervale ai ajuns sa dai minusuri. Mă doare in pula că dai tu minus sau ce o fi ăla. Minus ești tu pe lumea asta. Tu trebuie să îmi dai cu saru'mana pe do fi lule sărac. Că te știe lumea că ,cică ești pedo fil și libidinos împuțit. Ești labil omule. Mai dai un minus ,mai înjuri niște femei apoi urlii pe aici că ești bărbat. Ești o pula tu bărbat. Ești un lache boșorog și debil mintal ca și picon, alt cadavru umblător. Nu vă mai băgați în seamă cu mine căcănarilor. Uitați va in pula mea in oglinda și în buzunar că sunteți borați și muritori de foame. Scursurile societății. Mizerii de oameni. Marș sa nu va mai văd că îmi vine sa vomit. 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 1 oră în urmă, picon a spus: #maibineinghitea P.S. Învață să scrii, anal ... fabetule! 😂 Sa nu zici că îmi dai și tu interval? Treci la cerșit de pizda, nu mai scoate capul din tomberon. Îți simt mirosul de hoit și mintea bolnavă. Dispari in pula mea ,specimen expirat. Daca râgâi iese din tine numai miros de sloboz și pizda nespălată. Păstrează distanța boșorog libidinos retardat mintal. Mori acolo în singurătatea și prostia ta, căcat borât. Locul tau e într-o fosă septica. 3
the_big_man Reputație: 1383 Postat Iulie 21, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Iulie 21, 2022 Mă scuzați că-mi las și eu postarea acilea Prefer muierile cu vergeturi,alea nu fac nazuri la pula cum fac astea care arata bine(după standarde). Mulțumesc. PS- chestia asta cu slăbitul,diete, sală,e o păcăleală.Tot masa musculară consumă,grăsimea rămâne. Astea care arata bine,marea majoritate,n-au nici în cap nimic. 1 2
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 2 ore, fakeaccount a spus: De când se votează partide la prezidențiale? Nici Barna nu îmi este drag, dacă tot ai adus vorba. Și totuși, ce ai cu USR? Sunt vai de mama lor. Cei mai mari hoți. Da ideea e că sunt și hoți și mincinoși și proști făcuți grămadă. Elita USR ca exemplu: Nicușor Dan, Clotilde, Bârna și mai sunt vreo 3,4 vai de mama lor. De ce nu mai urla că ,conduce PSD chiar dacă e cu PNL? Că le a dat mucles Iohannis. Ce striga Iohannis ani de zile?: PSD e ciumă, e cancer? Acum nu mai e? E bun PSD? De ce au ales să conducă cu PSD?: Pentru că și-au dat seama că împreună cu USR e ca și cum te-ai sinucide. Aia din USR sunt VAI de mama lor. Sunt ipotenti din toate punctele de vedere. Unul de la USR daca învață să meargă cu bicicleta crede că poate să conducă rachete. Sunt rupți de realitate, pregătire zero, sfidatori,plus că sunt puși din afara să îndeplinească niște targeturi. Adică să fure țara în interesul boșilor din afară. Cu USR România ar da faliment ca țară, adio libertate, am mânca pietre. Vezi cum arată parcurile și Bucureștiul cu Nicușor Dan, mizerie și zero investiții. La sectorul 1 cu Clotilde era invazie de șobolani și mormane de gunoaie pe strada. Vezi Timișoara cu primar USR. Plus că nici acum nu au ieșit organele statului sa explice cine erau aia care furau sacii cu voturi la sectorul 1 sau ce se întâmpla acolo. E rău când te fură ai tai ,dar e de 100 de ori mai rău când te fură străinii. Străinii după ce îți ia și pielea de pe tine ,te face și sclav. Deci ăștia sunt usr 1 2 1
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 12 minute, the_big_man a spus: Mă scuzați că-mi las și eu postarea acilea Prefer muierile cu vergeturi,alea nu fac nazuri la pula cum fac astea care arata bine(după standarde). Mulțumesc. PS- chestia asta cu slăbitul,diete, sală,e o păcăleală.Tot masa musculară consumă,grăsimea rămâne. Astea care arata bine,marea majoritate,n-au nici în cap nimic. De ce nu futi o vacă? Frate una din calitățile unei femei e frumusețea, nu sa rumege ca vaca sau sa bage ceafa și cârnați cu bere in ea ca un bărbat. O femeie trebuie sa fie ținută, feminina, frumoasă. Nu cu umerii lați și lată in spate sau cu burta mai mare decât titele. Daca îți place să futi gorile e treaba ta. Deci vere eu când vreau sa iau o femeie în brațe ,nu vreau sa simt că am luat dulapul. 4
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2022 Acum 54 minute, JoeRW a spus: Sa nu zici că îmi dai și tu interval? Treci la cerșit de pizda, nu mai scoate capul din tomberon. Îți simt mirosul de hoit și mintea bolnavă. Dispari in pula mea ,specimen expirat. Daca râgâi iese din tine numai miros de sloboz și pizda nespălată. Păstrează distanța boșorog libidinos retardat mintal. Mori acolo în singurătatea și prostia ta, căcat borât. Locul tau e într-o fosă septica. Nervosule care ești tu nervos, ia un rudotel! Ce necazuri ai, de ești așa de supărat pe viață? Ești urât, prost, sărac și cu pula mică? Rezolvarea e un 7,62. 😂 P.S. Cine ți-a mai dat interval? Vezi că superi cam mulți pe aici! P.P.S. Boule! 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2272 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iulie 21, 2022 37 minutes ago, JoeRW said: Sunt vai de mama lor. Cei mai mari hoți. Da ideea e că sunt și hoți și mincinoși și proști făcuți grămadă. Elita USR ca exemplu: Nicușor Dan, Clotilde, Bârna și mai sunt vreo 3,4 vai de mama lor. De ce nu mai urla că ,conduce PSD chiar dacă e cu PNL? Că le a dat mucles Iohannis. Ce striga Iohannis ani de zile?: PSD e ciumă, e cancer? Acum nu mai e? E bun PSD? De ce au ales să conducă cu PSD?: Pentru că și-au dat seama că împreună cu USR e ca și cum te-ai sinucide. Aia din USR sunt VAI de mama lor. Sunt ipotenti din toate punctele de vedere. Unul de la USR daca învață să meargă cu bicicleta crede că poate să conducă rachete. Sunt rupți de realitate, pregătire zero, sfidatori,plus că sunt puși din afara să îndeplinească niște targeturi. Adică să fure țara în interesul boșilor din afară. Cu USR România ar da faliment ca țară, adio libertate, am mânca pietre. Vezi cum arată parcurile și Bucureștiul cu Nicușor Dan, mizerie și zero investiții. La sectorul 1 cu Clotilde era invazie de șobolani și mormane de gunoaie pe strada. Vezi Timișoara cu primar USR. Plus că nici acum nu au ieșit organele statului sa explice cine erau aia care furau sacii cu voturi la sectorul 1 sau ce se întâmpla acolo. E rău când te fură ai tai ,dar e de 100 de ori mai rău când te fură străinii. Străinii după ce îți ia și pielea de pe tine ,te face și sclav. Deci ăștia sunt usr Repeți tot ce auzi de la propaganda PSD ca un papagal, nu gândești sau verifici ce auzi. Nu zic că USR e perfect, au și ei problemele lor, dar ce spui tu sunt aberații lipsite de logică. De ce ai fi USR condus din afară, dar nu PSD sau PNL? Ți se pare că se trăia mai bine cu Robu sau Firea? Hai să fim serioși. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 11 minute, fakeaccount a spus: Repeți tot ce auzi de la propaganda PSD ca un papagal, nu gândești sau verifici ce auzi. Nu zic că USR e perfect, au și ei problemele lor, dar ce spui tu sunt aberații lipsite de logică. De ce ai fi USR condus din afară, dar nu PSD sau PNL? Ți se pare că se trăia mai bine cu Robu sau Firea? Hai să fim serioși. Ești prea prost. Ia viteaza. 3
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 18 minute, picon a spus: Nervosule care ești tu nervos, ia un rudotel! Ce necazuri ai, de ești așa de supărat pe viață? Ești urât, prost, sărac și cu pula mică? Rezolvarea e un 7,62. 😂 P.S. Cine ți-a mai dat interval? Vezi că superi cam mulți pe aici! P.P.S. Boule! Plecați în pula mea de gunoieri. Care sunt aia mulți? Tu , laury și încă vreo doi ciobani daca nu o ți fi tot voi?😂😂😂 Cu voi mă distrez daca am ocazia. Va dau bătaie daia cu strigături. Pachet va fac ,de va târâți ca râmele apoi. Nu mai plecați pe picioarele voastre. Plecați împachetați. Da iar vorbesc aiurea, că în afară de limbisti pedo fili...ce dracu mă sa fac cu voi? Bosorogule ție îți dau un capac de te pisi pe tine. Hai mars și cântați la alta masă. Borâtură dispari. 3
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 E plin de sugaci aici. Bărbați mai rar. Când ai 3,4 conturi clar ești pielea pulii.😂😂😂😂 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2022 Acum 17 minute, JoeRW a spus: Plecați în pula mea de gunoieri. Care sunt aia mulți? Tu , laury și încă vreo doi ciobani daca nu o ți fi tot voi?😂😂😂 Cu voi mă distrez daca am ocazia. Va dau bătaie daia cu strigături. Pachet va fac ,de va târâți ca râmele apoi. Nu mai plecați pe picioarele voastre. Plecați împachetați. Da iar vorbesc aiurea, că în afară de limbisti pedo fili...ce dracu mă sa fac cu voi? Bosorogule ție îți dau un capac de te pisi pe tine. Hai mars și cântați la alta masă. Borâtură dispari. Cine bă, nefututule? Matá? 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2272 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Iulie 21, 2022 49 minutes ago, JoeRW said: Ești prea prost. Ia viteaza. Ți-aș zoce că ești nfhh dar având în vedere unde ne aflăm acum, nu știu cum ai reușit. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 Acum 8 minute, fakeaccount a spus: Ți-aș zoce că ești nfhh dar având în vedere unde ne aflăm acum, nu știu cum ai reușit. Și tu te lingi la coaie cu picon lătură de om și laury pe do filul? Daia sunteți vai de mama voastră, sărac la sărac trage și prost la prost. Așa vă adunați. Ia sa vedem care mai sare , că am mai văzut vreo 2,3. Deci ați fi cam 5,6 unul mai prost decât altul. Unul mai desculț decât altul care a ți poluat site ul asta. Daia nu prea răspund decât câteva fete pe aici, că pe urma au de a face cu laturile astea de oameni. 2
the_big_man Reputație: 1383 Postat Iulie 21, 2022 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Iulie 21, 2022 Acum 4 ore, JoeRW a spus: De ce nu futi o vacă? Frate una din calitățile unei femei e frumusețea, nu sa rumege ca vaca sau sa bage ceafa și cârnați cu bere in ea ca un bărbat. O femeie trebuie sa fie ținută, feminina, frumoasă. Nu cu umerii lați și lată in spate sau cu burta mai mare decât titele. Daca îți place să futi gorile e treaba ta. Deci vere eu când vreau sa iau o femeie în brațe ,nu vreau sa simt că am luat dulapul. Ce vrei,vere,îmi plake alea slaninoase,is fan Mauritania. Sa vezi cum se aude la duș când le pui capră Ay, mamă 🤣 2
greenless Reputație: 350 Postat Iulie 21, 2022 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Postat Iulie 21, 2022 La 20.07.2022 la 17:35, JoeRW a spus: Daca vă uitați in gura lu Buhnici va meritați soarta. Omul e un om ca toți oamenii. Nu e nici vreun geniu, nici vreun sfânt. Sunt show uri de standup unde se înjură și de morți și de răniți, se vorbește de pula și de pizda, de supt pula și lins coaie, de homosexualitate și de ******, de grase și curve și toate așa zise glume posibile și nu mai sare nimeni de cur in sus. Omul a spus exact ce gândesc majoritatea bărbaților. Ba mergem la mare sa bem, sa ne distram și să agățăm gagici, sa vedem buci și țițe. Că nu merge nimeni la mare doar să înoate sau sa stea la plajă. Pularaii merg la mare că sunt gagici, cururi și țițe. Omul a spus cuvântul interzis.. **spam editat**. Daca spunea .. puștoaică era ok. Asta e ,omul a greșit că a spus exact ce gândește. E un păcătos prost. Lupii spun ce trebuie in fața și pe la spate te fut. Da bro, diferența dintre un gigel oarecare și Buhnici este că al doilea este o persoană publică cu un milion de urmăritori pe youtube și mulți alții pe alte platforme. Cu diverse parteneriate cu branduri mari care-l promovează mai departe către alți oameni. Deci ceea ce comunică el influențează și alți oameni. Asta este diferența, nu poți să comentezi căcaturi (în spațiul public) ca persoană publică fără să te aștepți la consecințe. Buhnici vrea să se poziționeze într-o zonă educativă cu podcast-urile lui, dar în același timp iese în spațiul public cu mizerii de genul. Pe scurt, nu prea merge și cu pula-n cur și cu sufletul în rai. 2
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 1 oră în urmă, greenless a spus: Da bro, diferența dintre un gigel oarecare și Buhnici este că al doilea este o persoană publică cu un milion de urmăritori pe youtube și mulți alții pe alte platforme. Cu diverse parteneriate cu branduri mari care-l promovează mai departe către alți oameni. Deci ceea ce comunică el influențează și alți oameni. Asta este diferența, nu poți să comentezi căcaturi (în spațiul public) ca persoană publică fără să te aștepți la consecințe. Buhnici vrea să se poziționeze într-o zonă educativă cu podcast-urile lui, dar în același timp iese în spațiul public cu mizerii de genul. Pe scurt, nu prea merge și cu pula-n cur și cu sufletul în rai. Pe proști îi influențează ce zice și picon sau ce zice Floricica Dansatoarea sau Gigel de la colțul blocului. La cat de multi proști sunt in ziua de azi nu trebuie sa spui mare rahat sa ii faci pe unii să stea cu gura căscată la ce debitezi pe internet. Abby căcat in ploaie sau Dani Mocanu e vreun exemplu pozitiv? Și casca lumea gura la ei ...așa că ce a spus Buhnici e zero. Cine are creier are ,cine nu, se închină și la o vaca care sta legata în lanț. 1 2
JoeRW Reputație: 183 Postat Iulie 21, 2022 Postat Iulie 21, 2022 1 oră în urmă, greenless a spus: Da bro, diferența dintre un gigel oarecare și Buhnici este că al doilea este o persoană publică cu un milion de urmăritori pe youtube și mulți alții pe alte platforme. Cu diverse parteneriate cu branduri mari care-l promovează mai departe către alți oameni. Deci ceea ce comunică el influențează și alți oameni. Asta este diferența, nu poți să comentezi căcaturi (în spațiul public) ca persoană publică fără să te aștepți la consecințe. Buhnici vrea să se poziționeze într-o zonă educativă cu podcast-urile lui, dar în același timp iese în spațiul public cu mizerii de genul. Pe scurt, nu prea merge și cu pula-n cur și cu sufletul în rai. Ba frate Buhnici e un om care vinde telefoane și se filmează pe YouTube. E fix zero. Nu e vreo eminentă. E fix nimeni în drum. Ba poți să spui ce vrei in spațiul public atâta timp cât trăim în democrație. Tu poți să te prefaci că îți plac gay ii daca nu e așa? Nu ești satul cat te mint politicienii? Spune frate adevărul, spune ce gândești. E plina tara de curve și șerpi. Vreau și oameni asumați. Îți place să fi gâdilat la ureche și când te întorci cu spatele să îți bage făcălețul între buci? Omul nu reprezenta România la nivel european sau mondial. Era la mare, beat și se uita după buci și țițe. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum