Sari la conținut

Eliza 0720409064

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragii mei, as dori sa aflu informatii recente legate de dna Eliza, lucra pe bd. Unirii si nu o mai pot contacta pe vechiul numar de telefon. Multumesc frumos!

Postat

O doamna cu sani foarte mari, ma poate indruma cineva? Multumesc!

• Oras:București
Postat

Desigur, mergeți tot înainte și a doua la dreapta...

• Like 1
  • Haha 2
Postat

Excelent, super ghid! Asa voi face! Multumesc mult, apreciez gestul!😂

Postat

ar fi extrem de benefic pentru forum (că oricum tot scade calitatea conținutului) să ne umplem de thread-uri în care fiecare caută câte ceva, nu?

Postat

Nu stiu daca e locul potrivit dar nu stiu unde sa scriu si nu vreau sa critic ceva ce exista si e bun. Apreciez forumul, din pacate trebuie sa facem ceva sa il ridicam, Calitatea informatiei a scazut f mult si cred ca in mare parte datorita administrarii. Sigur ca vina avem si noi, dar cert e ca nu mai gasesti informatie completa, de calitate, multe fete evitand sa mai fie aici. Se admit anunturi neverificate, se admit poze false ...  nu e in regula. 

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 23 minute, florinelu200 a spus:

Nu stiu daca e locul potrivit dar nu stiu unde sa scriu si nu vreau sa critic ceva ce exista si e bun. Apreciez forumul, din pacate trebuie sa facem ceva sa il ridicam, Calitatea informatiei a scazut f mult si cred ca in mare parte datorita administrarii. Sigur ca vina avem si noi, dar cert e ca nu mai gasesti informatie completa, de calitate, multe fete evitand sa mai fie aici. Se admit anunturi neverificate, se admit poze false ...  nu e in regula. 

Nu e problema administrării. Problema este că sunt tot mai mulți care vin să ceară informații/recomandări. Prea puțini mai fac recenzii și așteaptă doar mură în gură. Nu mai zic de unii care dacă dau de una bună, nu zic nimic, ținând totul pentru ei, deși poate au vechime pe forum: concluzia: fiți productivi!

Postat

E vina tuturor. Eu am două conturi blocate fără să știu de ce, după ce am contribuit cu recenzii. 
Și nivelul utilizatorilor a scăzut mult, dar așa e peste tot în societate acum. Și administrarea își vede de agenda proprie sau lasă utilizatorii să fie afectați de alții...

• Like 2
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat
11 hours ago, MeganWolfM said:

Nu e problema administrării. Problema este că sunt tot mai mulți care vin să ceară informații/recomandări. Prea puțini mai fac recenzii și așteaptă doar mură în gură. Nu mai zic de unii care dacă dau de una bună, nu zic nimic, ținând totul pentru ei, deși poate au vechime pe forum: concluzia: fiți productivi!

Eu zic ca e pe la mijloc. Sunt persoane extraordinar de toxice pe acest forum....

Postat
Acum 12 ore, _piticu_ a spus:

E vina tuturor. Eu am două conturi blocate fără să știu de ce, după ce am contribuit cu recenzii. 
Și nivelul utilizatorilor a scăzut mult, dar așa e peste tot în societate acum. Și administrarea își vede de agenda proprie sau lasă utilizatorii să fie afectați de alții...

Si la asta ma refer. Oamenii nu mai vor sa dea recenzii pe bune 100% pentru ca risca sa fie expulzati de aici. Inteleg ca exista un interes, ca exista reclame ca forumul trebuie intretinut, ca trebuie profit dar trebuie si deontologie.  De multe ori informatiile brute, necenzurate deranjeaza anumite interese si ... In acest fel nu se incurajeaza o activitate onesta si PRODUCTIVA.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.