Sari la conținut

VOTARE: Fraierul anului 2022

Fraierul anului 2022  

87 membri au votat

1. 1. Fraierul anului 2022

• https://nimfomane.com/forum/profile/214613-panoramic/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/295955-marcus6/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/337779-disjokey/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/255047-2peu_2peu/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/358167-vasile_69_69/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/365497-ekaterina22/

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 12 ore, PaybackTime a spus:

Incerc sa imi amintesc daca am mai intalnit retard ca tine. Dar nu imi amintesc. :) tu esti mai prost decat Ciuca si Dancila la un loc! :) 

Mata-i prostituată si tu Boschetar, retard si împutit. 

• Oras:Unde pot
Postat
Acum 9 minute, marcus6 a spus:

Mat i prostituată si tu Boschetar, retard si împutit. 

Aici te-au descris bine colegii. Hai pa ca ma plictisesti. Esti incapabil sa exoprimi o idee , doar injuri ca un frustrat sub efectul aurolacului.

• Like 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 37 minute, PaybackTime a spus:

Aici te-au descris bine colegii. Hai pa ca ma plictisesti. Esti incapabil sa exoprimi o idee , doar injuri ca un frustrat sub efectul aurolacului.

Tu si mata cu toată fam ta sunteti buschetari, aurolaci jegosi, o fut pe mata n gură si las slobozul in gitul ei. 

Postat
Acum 4 ore, playmaker a spus:

@marcus6 : de ce insisti ca sa ii iei medalia binemeritata inegalabilului maestru-futac n0. 1, @2peu_2peu??

Saracu' ... de ani de zile schelalaie pe la colturi....

Aveți voi ceva cu omul dar eu am văzut comentarii utile scrise de el. In schimb la avorton am vazut doar injurii adresate oricui, la întâmplare. E o mare diferență. Bine , traumele copilăriei sunt diferite de la om la om. La cat de des se ia de mamele colegilor de pe forum , putem deduce clar că @marcus6 a avut traume multiple legate de mama sa. O copilărie urâtă , în care mama lui îl hrănea în loc de lapte cu sloboz amestecat cu apa . Îi era mai la îndemână și mai ieftin. Apoi a aflat că a încercat să îl avorteze de 3 ori și nu a reușit , apoi când l-a fătat ,l-a aruncat la tomberon. A aflat și că încercase să ceară pensie alimentara de la toți cei 23 de bărbați din șatra țigănească în care trăiau , se futuse cu toți și nu mai știa al cui e. Dar cu toate că știm multe despre traumele care l-au transformat într-un animal frustrat , nu avem cum sa nu ii dam premiul de fraierul anului. Chiar nu avem cum.

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 12 minute, mihaimuresan a spus:

Aveți voi ceva cu omul dar eu am văzut comentarii utile scrise de el. In schimb la avorton am vazut doar injurii adresate oricui, la întâmplare. E o mare diferență. Bine , traumele copilăriei sunt diferite de la om la om. La cat de des se ia de mamele colegilor de pe forum , putem deduce clar că @marcus6 a avut traume multiple legate de mama sa. O copilărie urâtă , în care mama lui îl hrănea în loc de lapte cu sloboz amestecat cu apa . Îi era mai la îndemână și mai ieftin. Apoi a aflat că a încercat să îl avorteze de 3 ori și nu a reușit , apoi când l-a fătat ,l-a aruncat la tomberon. A aflat și că încercase să ceară pensie alimentara de la toți cei 23 de bărbați din șatra țigănească în care trăiau , se futuse cu toți și nu mai știa al cui e. Dar cu toate că știm multe despre traumele care l-au transformat într-un animal frustrat , nu avem cum sa nu ii dam premiul de fraierul anului. Chiar nu avem cum.

Mai bine inghitea mata slobozul decit facea un prostalau si un Retard. Dar mata se futea nep cu tigani si ai esit tu un screleozat. Vo dau la muie si tie si lui @2peu_2peuwc 

Vizitator vasile_69_69
Postat

4 voturi ieri 

Azi inca 2 destul de putin 😂😂😂😂

Fa ceva Petre ca pierdem alegerile @petremarin30 

Iti promit ca vei fi deportat in Africa dupa ce castig o sa faci sex cu maimutele 

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 20 minute, vasile_69_69 a spus:

4 voturi ieri 

Azi inca 2 destul de putin 😂😂😂😂

Fa ceva Petre ca pierdem alegerile @petremarin30 

Iti promit ca vei fi deportat in Africa dupa ce castig o sa faci sex cu maimutele 

De ce, o iei pe și mă-ta și pe sor-ta cu tine? 

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator vasile_69_69
Postat
11 hours ago, petremarin30 said:

De ce, o iei pe și mă-ta și pe sor-ta cu tine? 

Petre ba fraiere pierdem avem 8 voturi daca nu ies primu trebuie sa imi faci un sex oral 😂😂😂

Vizitator
Postat
La 03.08.2022 la 22:02, PaybackTime a spus:

Incerc sa imi amintesc daca am mai intalnit retard ca tine. Dar nu imi amintesc. :) tu esti mai prost decat Ciuca si Dancila la un loc! :) 

🤣🤣🤣🤣

Vizitator marcus6
Postat

Na că ma votat si clona clonelor @elprofesoarezis elputoare, elprostituate, futuți morti măti de taximetrist de 2 lei imputitul si retardul dracului, să arzi cu toată familia ta de boschetari retarzi din flăcari sa va scoata pompieri carbonizați, Hristosul măti de Jegos si boschetar flămînd, O să mori si o să rămînă toate conturile de tine Depravatule. 

Te fut in gura si pe tine si pe mata boschetari împutiti, ce crucea mati faci cu atîtea conturi Retardule? 

Vizitator Melandru
Postat
Acum 3 ore, marcus6 a spus:

Na că ma votat si clona clonelor @elprofesoarezis elputoare, elprostituate, futuți morti măti de taximetrist de 2 lei imputitul si retardul dracului, să arzi cu toată familia ta de boschetari retarzi din flăcari sa va scoata pompieri carbonizați, Hristosul măti de Jegos si boschetar flămînd, O să mori si o să rămînă toate conturile de tine Depravatule. 

Te fut in gura si pe tine si pe mata boschetari împutiti, ce crucea mati faci cu atîtea conturi Retardule? 

Ce ai colegul de esti asa nervos?😂😂😂

Vizitator marcus6
Postat
Acum 38 minute, Melandru a spus:

Nu sunt nervos doar ce  am zis lui @elcîcătoare ce merită, să ardă ca sobolanii si el si familia lui, si toti ce m au votat să ardă s au să se spînzure că altceva nu merită Retarzii și jegurile, sărăcile. La toți ce m au votat le fut familia dacă au neveste le dau la muie si las slobozul in gîtul lor si mamele lor le fut cînd in cur cînd in gură. 

Postat
Acum 2 ore, Melandru a spus:

Daca (nu iti doresc) vei ajunge la 50 de ani sa ti se scoale doar cand iti imaginezi ca sugi pula sau chiar sugi pula la propriu , o sa il intelegi. Imi inchipui ca ii e foarte greu sa se tina el de mascul alfa dar in fapt sa ii placa sa suga pula mai ceva ca la Heather Brooke . 

• Minus 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 2 ore, PaybackTime a spus:

Daca (nu iti doresc) vei ajunge la 50 de ani sa ti se scoale doar cand iti imaginezi ca sugi pula sau chiar sugi pula la propriu , o sa il intelegi. Imi inchipui ca ii e foarte greu sa se tina el de mascul alfa dar in fapt sa ii placa sa suga pula mai ceva ca la Heather Brooke . 

Altul ce o promoveaza pe masa ca suge pula bine, dute n pula mea cu tot cu curva de mata ca sunteti niste boschetari rapanosi. 

• Oras:Pe Marte
  • Oras:Pe Marte
Postat

Ba de ce nu e @extraterestru78 in lista?👿

A fost nominalizat, el a fost fraier inca din prima zi a anului, va mai aduceti aminte cum se certa cu clonele?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

La inceputul zilei de 1 ianuarie 2022😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Postat
La 05.08.2022 la 14:58, marcus6 a spus:

Știai că în stațiile de autobuz găsești chiștoace mai mari? Se întâmplă să ajungă autobuzul chiar după ce își aprinde omul țigara. Vei vedea ce liniștit vei fi după ce vei fuma chiștoacele găsite în două stații de autobuz .

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 17 minute, mihaimuresan a spus:

Știai că în stațiile de autobuz găsești chiștoace mai mari? Se întâmplă să ajungă autobuzul chiar după ce își aprinde omul țigara. Vei vedea ce liniștit vei fi după ce vei fuma chiștoacele găsite în două stații de autobuz .

Tu asa faci ma boschetarule, fumezi chistoace?  Imi dau seama ce slugi are elcîcătoare odata ce stau prin statile de autobuz, asa slugi are @elcîcatoare stati in statile de autobuz?ți e nu ca iti miros mîinele a bara de autobuz tu mirosi a gunoi si a hoit a dospeală😂😂😂😂

Postat
Acum 13 ore, marcus6 a spus:

Tu asa faci ma boschetarule, fumezi chistoace?  Imi dau seama ce slugi are elcîcătoare odata ce stau prin statile de autobuz, asa slugi are @elcîcatoare stati in statile de autobuz?ți e nu ca iti miros mîinele a bara de autobuz tu mirosi a gunoi si a hoit a dospeală😂😂😂😂

In primul rand eu nu fumez și dacă aș fuma as avea bani de țigări , pentru că eu am un loc de muncă. Pe tine te-au dat afara de la gunoieri pentru că s-au plâns  colegii  tai că puți mai urat decât gunoiul și au amenințat că își dau demisia dacă nu pleci tu iar  alt loc de muncă nu ai găsit. Poate ai fi bun de paznic de noapte la o livada , fara masca de gaze nu se apropie nimeni la mai puțin de tine iar graurii mor din zbor ,nu mai apuca sa mance toate prunele  .Te-am văzut cum căutai chiștoace pe jos lângă gardul liceului , pai copiii fumează țigara până aproape de filtru , așa că ,in cel mai creștinesc mod posibil ți-am dat un sfat , unul foarte logic .

• Like 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 45 minute, mihaimuresan a spus:

In primul rand eu nu fumez și dacă aș fuma as avea bani de țigări , pentru că eu am un loc de muncă. Pe tine te-au dat afara de la gunoieri pentru că s-au plâns  colegii  tai că puți mai urat decât gunoiul și au amenințat că își dau demisia dacă nu pleci tu iar  alt loc de muncă nu ai găsit. Poate ai fi bun de paznic de noapte la o livada , fara masca de gaze nu se apropie nimeni la mai puțin de tine iar graurii mor din zbor ,nu mai apuca sa mance toate prunele  .Te-am văzut cum căutai chiștoace pe jos lângă gardul liceului , pai copiii fumează țigara până aproape de filtru , așa că ,in cel mai creștinesc mod posibil ți-am dat un sfat , unul foarte logic .

Dute si strîngeo pe curva si boschetara de mata si nevastata de pe drumuri, lasa sfaturile Boschetarule, nu fumezi tu da prostituata de mata si nevastata sug pula si fumeaza iarba.  Ap tu esti pedofil de stai pe lînga gardurile scolilor? Sau ai copii depravati si îi urmăresti? 

Postat
1 oră în urmă, marcus6 a spus:

Dute si strîngeo pe curva si boschetara de mata si nevastata de pe drumuri, lasa sfaturile Boschetarule, nu fumezi tu da prostituata de mata si nevastata sug pula si fumeaza iarba.  Ap tu esti **spam editat** de stai pe lînga gardurile scolilor? Sau ai copii depravati si îi urmăresti? 

In anii în care tu îți făceai copilăria prin centre de reeducare și la furat de capace de canal  , eu umblam la școală și îmi amintesc cum era. 

• Like 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 19 minute, mihaimuresan a spus:

In anii în care tu îți făceai copilăria prin centre de reeducare și la furat de capace de canal  , eu umblam la școală și îmi amintesc cum era. 

Tu ar c am trebui sa m ai faci odată scoala ca esti agramat si prostalău. 

Postat
6 hours ago, mihaimuresan said:

C am , m ai... Vai de capul tau!

Iarta-l, e lovit de abandon scolar si se chinuie cu banii de la o zi la alta. N-ai vazut cum a incercat la Carima cu santajul?!?  

• Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...