Sari la conținut

VOTARE: Fraierul anului 2022

Fraierul anului 2022  

87 membri au votat

1. 1. Fraierul anului 2022

• https://nimfomane.com/forum/profile/214613-panoramic/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/295955-marcus6/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/337779-disjokey/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/255047-2peu_2peu/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/358167-vasile_69_69/
    • https://nimfomane.com/forum/profile/365497-ekaterina22/

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 19.08.2022 la 0:56, playmaker a spus:

Votati @2peu_2peu pt ca prostanul s-a pus pe minusari la recenzii, recomandari etc. Vrea sa castige si incearca orice metoda. Anul trecut a pierdut "la mustata" si este frustrat.

Ajutati-l !!!!

• Minus 1
Vizitator pacornel
Reputație: 0
Postat

marcusei e za best fraierbaci....... tine sa arate asta la tot pasu..... fara el ne-am foarte tare plictisi..... 😂

• Oras:Unde pot
Postat

Din pacate MArcus va castiga doar 2 categorii. "Fraierul anului" si "saracul anului". Mai putea castiga si "Cel mai bun sex oral" daca era nominalizat . Dar nu a fost nominalizat , desi e cel mai bun la categoria respectiva.

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 oră, PaybackTime a spus:

Din pacate MArcus va castiga doar 2 categorii. "Fraierul anului" si "saracul anului". Mai putea castiga si "Cel mai bun sex oral" daca era nominalizat . Dar nu a fost nominalizat , desi e cel mai bun la categoria respectiva.

La categoria aia il i a mata si sorta, au spume la gură bagaboantele. 

Postat
Acum 10 minute, marcus6 a spus:

La categoria aia il i a mata si sorta, au spume la gură bagaboantele. 

Inteleg ca esti suparat e cea care te-a aruncat la tomberon si nu a catadicist o viata intreaga sa te caute. Dar asta nu justifica sa te iei de mamele altora. Nu toate mamle sunt ca a ta.

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, PaybackTime a spus:

Inteleg ca esti suparat e cea care te-a aruncat la tomberon si nu a catadicist o viata intreaga sa te caute. Dar asta nu justifica sa te iei de mamele altora. Nu toate mamle sunt ca a ta.

Nu a ta e prostituată. 

Postat
Acum 3 minute, marcus6 a spus:

Nu a ta e prostituată. 

Si daca ar fi fost , nu si-a arucnat copiii la tomberon. Boine , vazand ce retard esti , nu pot sa o judec tare pe a ta...

• Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 16 minute, PaybackTime a spus:

Si daca ar fi fost , nu si-a arucnat copiii la tomberon. Boine , vazand ce retard esti , nu pot sa o judec tare pe a ta...

Eu nu judec, retardatule, doar mi am zis parerea, ap pînă acuma te injurai cu pacostea de @pacornel, ziceai ca sunt eu, ziceai ca i mai rau ca mine😂acu te intreb si eu, de ce i dai puncte, de cei il lingi la cur? Tot eu iti raspund. Pentru reputatie retardatule, sunteti niste curve penale, neterminati pentru reputatie sugeti si pula. Sa ardeti in flacari toate clonele si slugile. Prefer sa mă injur cu tot forumul decît sa ling unde scuip. Niciodată nu o sa fac asta, prefer ban s au toate clonele sa ma minuseze decit sa fiu slugă, eu ma conduc singur, nu ma conduce nimeni ca pe voi unii prostalailor retardati. Sugele pula si lingei in cur, aste care faceti asta pentr u reputatie si in viata privata tot asa sunteti, slugi, fatalai, cotetari. 

Postat
Acum 7 minute, marcus6 a spus:

Eu nu judec, retardatule, doar mi am zis parerea, ap pînă acuma te injurai cu pacostea de @pacornel, ziceai ca sunt eu, ziceai ca i mai rau ca mine😂acu te intreb si eu, de ce i dai puncte, de cei il lingi la cur? Tot eu iti raspund. Pentru reputatie retardatule, sunteti niste curve penale, neterminati pentru reputatie sugeti si pula. Sa ardeti in flacari toate clonele si slugile. Prefer sa mă injur cu tot forumul decît sa ling unde scuip. Niciodată nu o sa fac asta, prefer ban s au toate clonele sa ma minuseze decit sa fiu slugă, eu ma conduc singur, nu ma conduce nimeni ca pe voi unii prostalailor retardati. Sugele pula si lingei in cur, aste care faceti asta pentr u reputatie si in viata privata tot asa sunteti, slugi, fatalai, cotetari. 

Ma doare in pula de reputatie. Daca as vrea reputatie , mi-as face o clona cu cont SP si m-as plusa toata ziua.  Nu stiu daca si unde i-am scapat vreun punct lui Paccostel dar asta ar insemna ca a scris ceva ce merita plusat. Si tie ti-as da plus daca ai scrie ceva util. Dar vad ca tu doar injuri si jignesti. Paranoia te face sa vezi slugi , clone samd. Ia-ti tratamentul prescris de medic si te linistesti.

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 minut, PaybackTime a spus:

Ma doare in pula de reputatie. Daca as vrea reputatie , mi-as face o clona cu cont SP si m-as plusa toata ziua.  Nu stiu daca si unde i-am scapat vreun punct lui Paccostel dar asta ar insemna ca a scris ceva ce merita plusat. Si tie ti-as da plus daca ai scrie ceva util. Dar vad ca tu doar injuri si jignesti. Paranoia te face sa vezi slugi , clone samd. Ia-ti tratamentul prescris de medic si te linistesti.

Eu sa ling unde scuip? Mă eu nu sunt scursură ca si voi. Tu si pacornel vati  curvărit aici si acuma va iubiti, sugetiva si pula unul altuia, ducetiva draculu de neterminati, sunteti facuti din scursuri depravatilor. 

Postat
1 oră în urmă, marcus6 a spus:

Eu sa ling unde scuip? Mă eu nu sunt scursură ca si voi. Tu si pacornel vati  curvărit aici si acuma va iubiti, sugetiva si pula unul altuia, ducetiva draculu de neterminati, sunteti facuti din scursuri depravatilor. 

oamenii  care nu sufera de boli psihice pot accepta ca un om care nu le place face sau spune ceva bun. Asta nu inseamna ca o dau la pace...

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator marcus6
Postat
Acum 1 minut, PaybackTime a spus:

oamenii  care nu sufera de boli psihice pot accepta ca un om care nu le place face sau spune ceva bun. Asta nu inseamna ca o dau la pace...

Dute si te spînzură, si nu ma mai cita retardat psihopat. 

Postat

Cele 18 minusuri consecutive pe care mi le-a dat imi confirma ca nu am gresit , am votat bine : MArcus e fraieul anului 2022. De pe acest forum. Din catunul lui din Suceava , din Moldova , din Romania , din Europa , de pe Pamant , din Sistemul nostru solar , din Calea Lactee , din Univers.    😁

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator cezarrx
Postat
4 hours ago, PaybackTime said:

campionul absolut 😂😂

Postat
Acum 1 minut, cezarrx a spus:

campionul absolut 😂😂

Nascut pentru a le da fraierilor din toate colturile lumii o speranta , sa se uite la el si sa spuna "stiu ca sunt fraier , dar cand il vad pe Marcus prind curaj".

• Haha 2
Vizitator marcus6
Postat
Acum 4 minute, PaybackTime a spus:

Cele 18 minusuri consecutive pe care mi le-a dat imi confirma ca nu am gresit , am votat bine : MArcus e fraieul anului 2022. De pe acest forum. Din catunul lui din Suceava , din Moldova , din Romania , din Europa , de pe Pamant , din Sistemul nostru solar , din Calea Lactee , din Univers.    😁

Ai incercat sa te spînzuri si nu ai reusit? 😂 Da foc la bordei, si arzi si tu si toata familia ta de retardati😁

Vizitator cezarrx
Postat
Just now, PaybackTime said:

Nascut pentru a le da fraierilor din toate colturile lumii o speranta , sa se uite la el si sa spuna "stiu ca sunt fraier , dar cand il vad pe Marcus prind curaj".

Adevaraaat 

Vizitator cezarrx
Postat

Ai mancat ceva azi patroane? 😂😂

Vizitator cezarrx
Postat

Marcuse baga-l la inaintare pe @iulian16 , esti in redactie???

Postat
Acum 3 minute, cezarrx a spus:

Ai mancat ceva azi patroane? 😂😂

Ce sa mance? Nu a murit nimeni in catunul lui sa mearga la pomana.... ii e dor omului de covid , singura perioada in care nu a facut foamea .  

• Haha 2
Vizitator cezarrx
Postat
2 hours ago, PaybackTime said:

Si-a batut tandem/turcoaz aka alte conturi platite,  joc de el si repeta ca un oligofren intors cu cheie aceleasi dume de copil tampit 

Postat
Acum 7 minute, marcus6 a spus:

Ai incercat sa te spînzuri si nu ai reusit? 😂 Da foc la bordei, si arzi si tu si toata familia ta de retardati😁

Nu ma spanzur mai ca am multe motive pentru care sa traiesc. Nu te intreb daca ai vreun motiv sa traiesti ca iar te apuca plansul si intri in depresie. :) 

• Mersi 1
  • Haha 2
Vizitator marcus6
Postat
Chiar acum, PaybackTime a spus:

Nu ma spanzur mai ca am multe motive pentru care sa traiesc. Nu te intreb daca ai vreun motiv sa traiesti ca iar te apuca plansul si intri in depresie. :) 

Ce motiv ai, să o dai pe mata la produs? M ai bine spinzurate ca se descurca si singură. 

Vizitator cezarrx
Postat

Marcus cel mai prost din curtea scolii

Vizitator marcus6
Postat
1 oră în urmă, cezarrx a spus:

Marcus cel mai prost din curtea scolii

😁😁😁 si tu cel m-ai redardat ca traesti din banii ce i produce mata. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...