Sari la conținut

0726468670 Laura

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde fericirea exista
Postat

buna seara, o cunosc eu desi doar ce mi-am facut cont la sugestia cuiva si nu sunt credibil pot spune urmatoarele :

tarif : 150 fin cu 300 ora

oral  ok dar soft neprotejat fara finalizare orala

normal bunicel dar e cam incepatoare, stramta la mine nu a folosit lubrifiant dar avea, geme natural, comportament frumos. miniona bronzata cu sani naturali,blonda par lung in jur de 19 ani.

va salut !

• Like 2
Vizitator alexandrulmm
Reputație: 0
Postat

A reusit cineva s.o viziteze de curand pe fata asta?! La telefon nu raspunde nici pe wapp..... incercat de pe 3 numere deci exclus sa zici ca unul e blocat sau.  

• Oras:Putești
Postat
4 hours ago, alexandrulmm said:

A reusit cineva s.o viziteze de curand pe fata asta?! La telefon nu raspunde nici pe wapp..... incercat de pe 3 numere deci exclus sa zici ca unul e blocat sau.  

Am mesaj necitit la ea pe wapp de vreo luna . Nu stiu ce pula mea afacere cred dobitoacele astea ca fac cand isi instaleaza wapp. Ce pula mea cred ele :"Mama si acum instalez whatsapp si o sa fac bani cu duiumul" Niste cretine.

• Minus 1
Postat

Fă proastelor , daca nu aveți de gand să răspundeți pe whatsapp nu-l mai instalati ca să vă evit din start. Cât de greu este?

• Minus 1
Postat
Acum 7 ore, alexandrulmm a spus:

nu stiu eu nu am avut probleme, poate era ocupata sau cine stie... mai incearca :D 

Postat
On 9/6/2022 at 5:42 PM, elmo2015 said:

Salut! A reușit cineva sa o mai viziteze?

Am fost azi 

Tanara frumoasa la fata si la corp nu m a grabit  fara mirosuri 

Laudelee de mai sus sunt adevarate 

Mai rar asa ceva pe la noi la 150 lei

• Like 2
Vizitator
Postat

ba cum reusiti ma sa dati de ea? :)))

Postat
1 hour ago, dthunter said:

ba cum reusiti ma sa dati de ea? :)))

Am sunat la 12 desi nu postase pe publi 

Mi a zis cu jumatate de gura sa sun peste o ora cand ajung

Am sunat nu  a rasp

I am dat sms si dupa 10 min mi a rasp la sms si m a sunat 

Ca ea nu gasesti pe oriunde deci se merita sa incerci 

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 2 ore, goguxxxxx a spus:

Am sunat la 12 desi nu postase pe publi 

Mi a zis cu jumatate de gura sa sun peste o ora cand ajung

Am sunat nu  a rasp

I am dat sms si dupa 10 min mi a rasp la sms si m a sunat 

Ca ea nu gasesti pe oriunde deci se merita sa incerci 

Dar ce are frate, are miere în pizdă?

• Haha 1
Vizitator gigel007
Postat

@dthunter@Misuursulet@Danyel40@L.A.W.

vizitat Laura in seara asta , 

contactat pe Whatsapp, a răspuns destul de repede însă am ajuns la dansa in jur de ora 23:00, ca era cam ocupată, sunat la telefon apoi sa-mi deschidă (a răspuns și la tel).

locatia Pavone

gars curată, baie n-am intrat ca eram fresh

fata micuța, blonda , sâni mari, fermi,fund bombat , un Pierce in buric , as zice eu cam la 1,60 M înălțime ,Per total as zice de 9.

servit cu in pahar de suc.

am optat pt 1 h , 300 lei

on, np,

Fata curată , fără mirosuri, proaspăt ieșită de la dus , început cu on, întins pe pat , bun, puțin mai rapid la început , apoi am continuat in 69 mai “slow”.Nu m-a grăbit fata , pus balon apoi , folosit puțin lubrifiant , strâmtă, geme frumos , natural , niște sâni numai buni de molfăit .O singura poziție am rezistat , un singur număr .

Overall , eu unu am fost mulțumit și as mai reveni cu plăcere .

Vorbeste frumos, se poarta frumos,serviabila, fără “miroase”, nu te grăbește , geme frumos.

app , a zis ca nu este din “zona” , cum ziceau unii “colegi” ca este din Rucar, in Weekend nu este in Pitesti, vine 2-3 zile , apoi pleacă , și iar așa .

Spor !

• Telefon: (0726) 468 670
  • Oras:Pitești
  • Telefon: (0726) 468 670
  • Oras:Pitești
Postat

Daaaa❤️❤️

• Inimioara 1
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna ziua futaciosilor, 

Am hotarat sa spun si eu cateva cuvinte cu privire la aceasta domnisoara :vizitat de fiecare data care a venit in Pitesti, cunostinte vechi, inainte sa aiba recenzii pe forum, o fata finuta, care ai ce sa vorbesti foarte punctuala in aceasta privinta, servicii bune, incepatoare in arta amorului dar e pe drumul cel bun ce ma uimit la ea e ca nu vrea recenzii de asta nu am facut nici eu pana acum nici o recenzie(am respectat dorinta ei) pana acum cind am intrebato daca vrea si a acceptat.

Ca servicii:ON/O/P in functie de igena, bun cu ceva tente de dep, nu face cim doar finalizare corporala(a mai avansat la acest serviciu) nota8 spre9

NP diferite poziti, am optat lot si spre final am intorso dogynota 9 se misca bine si are miste gemete de zici ca e totul adevarat (posibil sa fie) locatie noua la alcadibo vizavi et3 nu prea ok dar curat tot ok, are niste sani demantiali, naturali ii place sa ii atingi si sa te joci cu ei ce sa mai cine o cunoaste poate sa confirme o fata facuta pentru Pitesti (zic eu) merita revizitata

Va multumesc si astept si recenziile dvs. 

Te pup Laura 

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 17 minute, Misuursulet a spus:

Buna ziua futaciosilor, 

Am hotarat sa spun si eu cateva cuvinte cu privire la aceasta domnisoara :vizitat de fiecare data care a venit in Pitesti, cunostinte vechi, inainte sa aiba recenzii pe forum, o fata finuta, care ai ce sa vorbesti foarte punctuala in aceasta privinta, servicii bune, incepatoare in arta amorului dar e pe drumul cel bun ce ma uimit la ea e ca nu vrea recenzii de asta nu am facut nici eu pana acum nici o recenzie(am respectat dorinta ei) pana acum cind am intrebato daca vrea si a acceptat.

Ca servicii:ON/O/P in functie de igena, bun cu ceva tente de dep, nu face cim doar finalizare corporala(a mai avansat la acest serviciu) nota8 spre9

NP diferite poziti, am optat lot si spre final am intorso dogynota 9 se misca bine si are miste gemete de zici ca e totul adevarat (posibil sa fie) locatie noua la alcadibo vizavi et3 nu prea ok dar curat tot ok, are niste sani demantiali, naturali ii place sa ii atingi si sa te joci cu ei ce sa mai cine o cunoaste poate sa confirme o fata facuta pentru Pitesti (zic eu) merita revizitata

Va multumesc si astept si recenziile dvs. 

Te pup Laura 

adica locatie tot la croitorie? ce au ba frate cu locatia aia,ca e urat rau acolo,zici ca e puff :)). trebuie sa intre sas-ul sa evacueze din nou zona :)))

Postat
Acum 6 minute, dthunter a spus:

adica locatie tot la croitorie? ce au ba frate cu locatia aia,ca e urat rau acolo,zici ca e puff :)). trebuie sa intre sas-ul sa evacueze din nou zona :)))

Nu a gasit nicaeri liber,(asa zicea) si eu am ezitat sa mai intru acolo dar astazi dimineata era liber

• Telefon: the_manyac
  • Telefon: the_manyac
Postat

Va salut cu respect !
Ieri am contactat-o pe Laura ! Modalitate de contact pe whassap !
Am stabilit o programare, respectata de ambele parti
Mi-a deschis usa o tipa foarte sexy, lenjerie sexy, curata, finuta, frumoasa, sociabila, am facut cunostinta, m-a invitat sa stam putin de vorba ( un plus din partea mea, nu ca altele care se grabesc de cum intri pe usa )
Am optat pentru o finalizare 150 Ron, am mers la dus, m-am intors, fata este foarte curata, fara mirosuri, are niste sani de mentiali, o super pasarica
Oralul nu prea adanc, dar pentru mine este ok.
Nu face Anal si Finalizare orala
Note oral 8
Note normal 10
De revenit cu siguranta !
Recomand cu toata incredere !
Va salut ! Zi frumoasa sa aveti !

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Salutare nimfomani, revizitat aceasta domnisoara, progamat din timp, o adevarata placere sa o reintalnesc(stiu ca mi-o fur de la ia ca ii fac recenzie dar nu pot sa trec si sa nu va spun si voua cateva vorbe despre ia) incep prin a va spune locatia(vechea pavone) dar trecand peste, urcat la ia mi-a deschis usa intr, o tinuta demna de reviste deocheate fara sutien, cu sanii aia superbi parca inadins m, a intanpinat asa stiind ca imi plac enorm, un machiaj impecabil, invitat inauntru, stat putin de vorba, servit un pahar de apa, ea fumat o tigara, mers la baie intre timp, cand am revenit ma astepta deja in pat, dezbracata, cu piersicuta ei minunata la vedere, inceput un oral nep din partea ei incet, lasciv, nu prea adinc cu ceva tente de dep, pus caciulita si urcat pe mine unde se misca bestial, intors pe la spate sa, i vad si funduletul ala obraznic unde dai cu placere intre cateva serii de gemete, finalizat in balon, mers la baie am mai baut un pahar de apa ca eram deshidratat, afara parca vine vara, inbracat si tulit pe usa nu inainte sa, mi iau la revedere de la ia in stilul meu propiu. O fata de revizitat pentru mine. 

Ca note cam aceleasi:

ON 8

NP10+

Locatie 7

Va multumesc pentru amabilitatea cu care ati citit sa aveti ciocane tari. 

Va salut. Si nu uitati viata e scurta dar merita traita!!. 

• Like 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...