Sari la conținut

Ati fi prieteni cu cineva care e gay?

Postări Recomandate

• Oras:Middle of Nowhere
Postat

Eu de 1 an jumate m-am apucat de actorie in UK,deocamdata la nivel de studiu nimic important.Vrei nu vrei in industria asta intalnesti oameni,99% super misto.Eu m am imprietenit cu o actrita si practic si cu prietenii ei.Cineva din anturajul ei este visual effect artist,nu stiu cum se spune in romana expert in efecte vizuale.Lucreaza de acasa la filme si la sfarsit pe generic ii apare si numele lui ca a contribuit la film.Eh omul este prieten cu actrita asta cu care eu ma cunosc si se intampla sa fie homosexual adica are chiar o relatie serioasa cu unu...

Ce faci in momente de astea ca nu poti sa l eviti cand mergi iesi undeva vine si el va dati seama poze la sfarsit una alta postari pe fb pe insta etc.Problema e ca unele mici repercusiuni le pot resimti yo 🤭😂.Am prieteni din copilarie,colegi de scoala care va dati seama ca vad postarile si se uita pe profil cine e asta care apare cu mine la masa.Si imi aud comentarii dupa aia "ba ai luat o pe campii ce drac ii cu ala n ai vazut ca are pularau acasa" 😆

Parca il aud si pe tatamiu cu glume gen "Am vazut ca ti ai gasit dragutz felicitari"🙄🤣

• Like 1
Postat
Acum 19 minute, badmadafaka a spus:

Eu de 1 an jumate m-am apucat de actorie in UK,deocamdata la nivel de studiu nimic important.Vrei nu vrei in industria asta intalnesti oameni,99% super misto.Eu m am imprietenit cu o actrita si practic si cu prietenii ei.Cineva din anturajul ei este visual effect artist,nu stiu cum se spune in romana expert in efecte vizuale.Lucreaza de acasa la filme si la sfarsit pe generic ii apare si numele lui ca a contribuit la film.Eh omul este prieten cu actrita asta cu care eu ma cunosc si se intampla sa fie homosexual adica are chiar o relatie serioasa cu unu...

Ce faci in momente de astea ca nu poti sa l eviti cand mergi iesi undeva vine si el va dati seama poze la sfarsit una alta postari pe fb pe insta etc.Problema e ca unele mici repercusiuni le pot resimti yo 🤭😂.Am prieteni din copilarie,colegi de scoala care va dati seama ca vad postarile si se uita pe profil cine e asta care apare cu mine la masa.Si imi aud comentarii dupa aia "ba ai luat o pe campii ce drac ii cu ala n ai vazut ca are pularau acasa" 😆

Parca il aud si pe tatamiu cu glume gen "Am vazut ca ti ai gasit dragutz felicitari"🙄🤣

Wtf dude nu înțeleg care e baiul? Prietenii or sa te ia la pwla pt orice, ești cu capu ? 😀😃

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 28 minute, badmadafaka a spus:

Dacă ești sigur de sexualitatea ta, nu e nici o problemă 😉

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator cezarrx
Reputație: 0
Postat

Vine apocalisa gay

#@marcus6

• Oras:mansarda
  • Oras:mansarda
Postat
Chiar acum, witcher a spus:

daca nu esti sigur...............nici atat..........😅😅😅😅

• Haha 1
Vizitator cezarrx
Postat
38 minutes ago, badmadafaka said:

@KimInLove

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 53 minute, badmadafaka a spus:

NU . 

NU AS  PUTEA SOCIALIZA CU .....!

• Like 7
  • Mersi 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
1 hour ago, badmadafaka said:

Pozează-te cu fotomodele... Vezi dacă ăia o să-ți spună "Băi, tu fuți doar bunăciuni?"

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
2 hours ago, Cocalaru2022 said:

Wtf dude nu înțeleg care e baiul? Prietenii or sa te ia la pwla pt orice, ești cu capu ? 😀😃

Nu prea pt orice,asta este putin o problema cel putin la noi ca nu sunt acceptati homosexualii in societate si ai vazut cum e lumea cel putin in social media.Daca te vede cu unu care e gay interpreteaza imediat zice ca si tu esti gay.

''Asta a luat-o razna se afiseaza cu bulangii'' :))) sau ''N-a mers cu femeile s-a dat pe barbati'' iti auzi tot felul de chestii se interpreteaza gresit.

• Trist 1
Postat
3 hours ago, witcher said:

Eu n-am nicio problema cu el ma inteleg bine e amuzant super de treaba,e mai mult o chestie de imagine ca la noi din pacate ei nu sunt acceptati si am si yo multi in lista care practic m-ar privi cu ochi nu prea buni daca l-ar vedea in grupul meu de prieteni.Si daca intri pe profilul lui din pacate imediat constati ca e gay pt ca are multe poze din vacante,de la tot felul de evenimente cu prietenul lui lol.Adica omul nu e ca si cum s-ar ascunde cum fac homosexualii la noi :) mai bine daca s-ar fi ascuns nu mai aveam yo probleme de astea :).M-a intrebat odata cum e in Romania ca ar vrea sa vina in vacanta.I-am zis ca daca vine sa fie discret sa nu zica la nimeni ca e gay in special in cluburi sau baruri ca il bate lumea pe strada :))))

• Trist 1
  • Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
Postat
Acum 3 ore, badmadafaka a spus:

Deci prietenia ta cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o este condiționată de ce fel de validare îți iei pe rețelele de socializare – decât... să zicem... interacțiunile și discuțiile cu acea persoană? Interesant (și tristuț în același timp) :)))))

Din proprie experiență, majoritatea prietenilor gay pe care îi am sunt CU MULT mai descuiați la minte și deschiși să discute tot felul de subiecte ce țin de sex. Ba chiar pot să zic liniștit că au o personalitate mult mai frumoasă decât mulți alți prieteni straight / prietene straight. N-aș vrea să generalizez totuși, că sunt convins că existe persoane de căcat indiferent de sexualitate. În cazul meu, n-am dat peste acele persoane nașpa, probabil funcționează filtrul intern.

Acum 20 minute, badmadafaka a spus:

Nu prea pt orice,asta este putin o problema cel putin la noi ca nu sunt acceptati homosexualii in societate si ai vazut cum e lumea cel putin in social media.Daca te vede cu unu care e gay interpreteaza imediat zice ca si tu esti gay.

''Asta a luat-o razna se afiseaza cu bulangii'' :))) sau ''N-a mers cu femeile s-a dat pe barbati'' iti auzi tot felul de chestii se interpreteaza gresit.

Legat de asta... cui sloboz îi pasă de mișto-urile unor încuiați la minte bro? Sigur, din păcate unii dintre acei încuiați pot fi și rude – probabil mulți oameni gay se confruntă cu asta, dar asta nu înseamnă că au dreptate doar pentru că-ți sunt rude. Oricum ai da-o, tot homofobie e.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
37 minutes ago, badmadafaka said:

''Asta a luat-o razna se afiseaza cu bulangii'' :))) sau ''N-a mers cu femeile s-a dat pe barbati''

@Pagubitul raspunde-i băiatului...

badmadafaka păgubitul e homosexual/gay, el a ales în cele din urmă bărbații...de aia poate sa spună ce părere are el despre ce întrebi tu, poate zice daca are prieteni, cum îl vede lumea, deși va zice tot felul de nebunii de ale lui

• Minus 1
Postat
4 minutes ago, greenless said:

Deci prietenia ta cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o este condiționată de ce fel de validare îți iei pe rețelele de socializare – decât... să zicem... interacțiunile și discuțiile cu acea persoană? Interesant (și tristuț în același timp) :)))))

Din proprie experiență, majoritatea prietenilor gay pe care îi am sunt CU MULT mai descuiați la minte și deschiși să discute tot felul de subiecte ce țin de sex. Ba chiar pot să zic liniștit că au o personalitate mult mai frumoasă decât mulți alți prieteni straight / prietene straight. N-aș vrea să generalizez totuși, că sunt convins că existe persoane de căcat indiferent de sexualitate. În cazul meu, n-am dat peste acele persoane nașpa, probabil funcționează filtrul intern.

Legat de asta... cui sloboz îi pasă de mișto-urile unor încuiați la minte bro? Sigur, din păcate unii dintre acei încuiați pot fi și rude – probabil mulți oameni gay se confruntă cu asta, dar asta nu înseamnă că au dreptate doar pentru că-ți sunt rude. Oricum ai da-o, tot homofobie e.

Nu e vorba de validare,dar nici nu-ti convine ca imaginea ta sa fie alterata,sa ai de dat explicatii la unii si la altii sa se interpreteze gresit.Oamenii daca te vad intr-o poza cu unu care e gay zic ca si tu esti gay automat te asociaza.Stiu ca in mod normal ar trebui sa zici da dar de ce ar trebui sa-mi pese de ce crede lumea?Asta e o utopie oricum.Daca ar fi sa nu-ti pese de ce crede lumea ai iesi in pl goala pe strada.

Postat
Acum 8 minute, badmadafaka a spus:

Eu n-am nicio problema cu el ma inteleg bine e amuzant super de treaba,e mai mult o chestie de imagine ca la noi din pacate ei nu sunt acceptati si am si yo multi in lista care practic m-ar privi cu ochi nu prea buni daca l-ar vedea in grupul meu de prieteni.Si daca intri pe profilul lui din pacate imediat constati ca e gay pt ca are multe poze din vacante,de la tot felul de evenimente cu prietenul lui lol.Adica omul nu e ca si cum s-ar ascunde cum fac homosexualii la noi :) mai bine daca s-ar fi ascuns nu mai aveam yo probleme de astea :).M-a intrebat odata cum e in Romania ca ar vrea sa vina in vacanta.I-am zis ca daca vine sa fie discret sa nu zica la nimeni ca e gay in special in cluburi sau baruri ca il bate lumea pe strada :))))

Bă, bottom line-ul este că suntem cu toții oameni. Singura diferență este că preferințele lor sunt diferite de ale noastre, ca oameni straight.
Sigur, poate că primul contact cu conceptul ăsta e inconfortabil.

Dar dacă treci de superficialități și gândiri limitate impuse de societatea din România, o să vezi că poți să dai de persoane minunate. Să nu uităm că homosexualii au fost discriminați de când lumea, ca multe alte **spam editat**tăți, atât în media/online cât și în offline. Deci nici nu e o surprindere că majoritatea românilor sunt homofobi când sursele de informare susțin homofobia.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
6 minutes ago, greenless said:

Sigur, poate că primul contact cu conceptul ăsta e inconfortabil.

Dar dacă treci de superficialități și gândiri limitate impuse de societatea din România, o să vezi că poți să dai de persoane minunate. Să nu uităm că homosexualii au fost discriminați de când lumea, ca multe alte **spam editat**tăți, atât în media/online cât și în offline. Deci nici nu e o surprindere că majoritatea românilor sunt homofobi când sursele de informare susțin homofobia.

Gândește-te așa: ești în parc tu, soția ta și copilul tau, iar pe langa voi trec 2 bărbați homosexuali și se sărută, se strâng în brațe și unul ii pune mana pe buci celuilalt. Ce i-ai spune copilului tau când te-ar întreba: "tati, ei de ce se sărută, se strâng în brațe și unul ii pune mana pe cur celuilalt"? Crezi că ar înțelege? Și apoi după ce va creste mai mare copilul tau, ți-ar place sa îl vezi că face sex cu un alt băiat? Sau că vine și îți prezintă viitoarea lui "sotie" un alt băiat?

• Minus 1
Postat
Chiar acum, badmadafaka a spus:

Nu e vorba de validare,dar nici nu-ti convine ca imaginea ta sa fie alterata,sa ai de dat explicatii la unii si la altii sa se interpreteze gresit. Oamenii daca te vad intr-o poza cu unu care e gay zic ca si tu esti gay automat te asociaza.

Ok, dar nu înțeleg în ce fel îți e alterată imaginea pentru simpla ta prezență în apropierea unei persoane gay. Doar pentru că unul dintre 'prietenii' tăi te ia la mișto pe subiectul ăsta? Păi man, lumea mănâncă căcat orice ai face și ai spune. Plus că ce prieteni de căcat sunt ăia care se debarasează de tine în secunda în care ar apărea o situație de genul? Ești atât de sigur că la tine e problema?

Acum 5 minute, badmadafaka a spus:

Stiu ca in mod normal ar trebui sa zici da dar de ce ar trebui sa-mi pese de ce crede lumea?Asta e o utopie oricum.Daca ar fi sa nu-ti pese de ce crede lumea ai iesi in pl goala pe strada.

Nu chiar, e o diferență mare între a nu îți păsa de opinii și a respecta regulile minime de decență. Diferența stă în filtrul gândirii și în acceptarea faptului că există opinii diferite de ale tale, care nu sunt fundamental rău intenționate. Chestiile cu batjocura menționate de tine spun mai multe despre acea persoană decât despre tine.

Păi tu îți dai seama ce haos ar exista dacă ne-am da în cap unul altuia la cel mai mic conflict de opinii? :)))))

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, Michaeli a spus:

Gândește-te așa: ești în parc tu, soția ta și copilul tau, iar pe langa voi trec 2 bărbați homosexuali și se sărută, se strâng în brațe și unul ii pune mana pe buci celuilalt. Ce i-ai spune copilului tau când te-ar întreba: "tati, ei de ce se sărută, se strâng în brațe și unul ii pune mana pe cur celuilalt"? Crezi că ar înțelege? Și apoi după ce va creste mai mare copilul tau, ți-ar place sa îl vezi că face sex cu un alt băiat? Sau că vine și îți prezintă viitoarea lui "sotie" un alt băiat?

Ce i-ai spune copilului tau când te-ar întreba: "tati, ei de ce se sărută, se strâng în brațe și unul ii pune mana pe cur celuilalt"? Crezi că ar înțelege?

Este de datoria ta ca părinte să oferi valori sănătoase copiilor tăi, printre care și acceptarea. Deci nu văd unde e problema aici. Cât timp nu ești homofob (că asta sabotează tot scopul explicației), ce e așa greu să explici că unele persoane de același sex sunt îndrăgostite/atrase una de cealaltă? Dacă ești homofob și promovezi ura mai departe către copiii tăi, normal că și ei vor avea tot potențialul din lume să ajungă homofobi.

Și apoi după ce va creste mai mare copilul tau, ți-ar place sa îl vezi că face sex cu un alt băiat? Sau că vine și îți prezintă viitoarea lui "sotie" un alt băiat?

Păi cât timp este fericit, cine-s eu să mă pun în calea fericirii lui pentru simplul fapt că eu nu pot înțelege acel lucru? Asta este o problemă ce ține strict de tine, ca om care preferă să-și pună prejudecățile și propriul ego peste propria familie.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
7 hours ago, badmadafaka said:

Nu văd problema, dar poți renunța la contul de FB/Instagram ca să eviți orice contact între grupuri.

• Like 1

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

Vizitator marcus6
Postat
Acum 7 ore, 2peu_2peu a spus:

NU . 

NU AS  PUTEA SOCIALIZA CU .....!

Ce să socializezi tu mai poponarule, tu nu mergi la fete deci esti Gay. 

• Oras:Europe
Postat

poate ca eu am o imagine deformata asupra notiunii de ”prietenie”.

daca initiatorul topicului, referindu-se la aceasta notiune in sensul de ”cunostinta cu care socializez”, discutia isi are oarecum sens. Adica, merita o simpla amicitie sa fiu stigmatizat de societate?

cred ca si in cazul acesta fiecare om are dreptul la o sansa. Daca fiecare dintre noi am ocoli pe homosexuali, pe cei varstnici, pe negrii, pe urati, pe cei cu handicap etc... Omul e om, indiferent de aceste particularitiati, si oprobriul public, daca exista, chiar nu merita luat in consideratie.

daca @badmafaka a avut in vedere prietenia profunda (nu faceti misto, ca nu e cazul) care poate lega doi barbati, dar gura lumii il determina sa aiba retineri, atunci cred ca se inseala grav! Nu este prietenie adevarata, daca iti pasa de cleveteala!

• Like 2
Postat
4 minutes ago, pansacola77 said:

aca @badmafaka a avut in vedere prietenia profunda (nu faceti misto, ca nu e cazul) care poate lega doi barbati,

Pai și dacă homosexualul ăla care vrea să îți fie prietenul tau, el vrea asta pentru că vrea să vă futeti in cur/gura reciproc, atunci ce faci?

• Minus 1
Postat
Acum 8 ore, badmadafaka a spus:

Nu e vorba de validare,dar nici nu-ti convine ca imaginea ta sa fie alterata,sa ai de dat explicatii la unii si la altii sa se interpreteze gresit.Oamenii daca te vad intr-o poza cu unu care e gay zic ca si tu esti gay automat te asociaza.Stiu ca in mod normal ar trebui sa zici da dar de ce ar trebui sa-mi pese de ce crede lumea?Asta e o utopie oricum.Daca ar fi sa nu-ti pese de ce crede lumea ai iesi in pl goala pe strada.

Ete o pula. Dacă te vad intr-o poza cu unu gay și în alta cum îți iei limban gura cu o tipa nu cred nimic doar isi bat pwla de tine de parca de mine nusi bat pwla când comentează cum arata tipele ku kare ma fwt. Acuma dacă în poza îți iei limba în gura cu unu gay atunci nu știu ce plm vrei sa ne intrebi: cum sa fi gay fără sa afle prietenii ? 😀😃

Postat
Chiar acum, Michaeli a spus:

Pai și dacă homosexualul ăla care vrea să îți fie prietenul tau, el vrea asta pentru că vrea să vă futeti in cur/gura reciproc, atunci ce faci?

eu nu m-am referit la iubire. @badmafaka a precizat ca omul este intr-o relatie cu altul.

Si ii poti spune omului de la inceput sa nu aiba sperante in sensul asta, pentru ca esti hetero convins.

• Like 1

Postat
Acum 3 minute, pansacola77 a spus:

Si ii poti spune omului de la inceput sa nu aiba sperante in sensul asta, pentru ca esti hetero convins.

Și dacă nu e ? 😀😃

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...