Baiatul23 Reputație: 17 Postat August 24, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 24, 2022 Va salut. Stiti ceva despre aceasta doamna? https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-profesional-bioenergie-IDf16qP.html Din anunt si convorbiri ar parea ca ar face si cu finalizare. Merita incercat,arata bine ca femeie dupa pozele de pe wapp. 2 Link spre comentariu
Baiatul23 Reputație: 17 Postat August 25, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 25, 2022 Chiar n a fost nimeni la doamna? Link spre comentariu
geon90 Reputație: 935 Postat August 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2022 Chiar arata bine Link spre comentariu
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 Salut ! Eu am fost la ea dar mai bine de acum 2 ani . Avea locație in spate la Taverna , la un bloc nou . Poza de la whatsapp e aceeași, doamna arata bine însă pot spune ca o avantajează poza . Masajul a fost nud , excelent masaj , chiar se pricepe foarte bine , am plecat alt om de acolo . Iar la final finalizare manuala , are o tehnica speciala , interesanta . Însă doar atât, nu îți permite sa o atingi . Din ce țin minte a fost 150 lei + 50 finalizarea Recomand pentru masajul de relaxare , intens și foarte bine executat . Ofer o nota generala de 9 , locația 9,5 Link spre comentariu
Baiatul23 Reputație: 17 Postat August 25, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 25, 2022 Acum 1 oră, alexandrucristian1948 a spus: Salut ! Eu am fost la ea dar mai bine de acum 2 ani . Avea locație in spate la Taverna , la un bloc nou . Poza de la whatsapp e aceeași, doamna arata bine însă pot spune ca o avantajează poza . Masajul a fost nud , excelent masaj , chiar se pricepe foarte bine , am plecat alt om de acolo . Iar la final finalizare manuala , are o tehnica speciala , interesanta . Însă doar atât, nu îți permite sa o atingi . Din ce țin minte a fost 150 lei + 50 finalizarea Recomand pentru masajul de relaxare , intens și foarte bine executat . Ofer o nota generala de 9 , locația 9,5 Iti specifica dânsa daca nud sau nu? Sau direct textila jos cand ajungi? Pare puțin reticentă Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 874 Postat August 25, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2022 1 oră în urmă, Baiatul23 a spus: Iti specifica dânsa daca nud sau nu? Sau direct textila jos cand ajungi? Pare puțin reticentă Asta o poti intreba tu direct, dar cred ca tariful sa modificat cred ca este 250 cu finalizare. Link spre comentariu
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 Masajul nud , ma refeream la mine 😅 Ea nu se dezbraca , cu mine nu a acceptat nimic . Nici atingeri , a fost foarte clara Însă masajul în sine foarte bun Chiar o sa o contactez sa revin și las o recenzie actuala Link spre comentariu
Baiatul23 Reputație: 17 Postat August 25, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 25, 2022 Cu finalizare? Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat August 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat August 27, 2022 Salve! Ieri la prinz am avut programare la domnita, comunicat cu ea pe wattsapp, doamna este activa răspunde repede ,nu pierzi timpul. Zona Nevada, etaj 3, locație ok . Am ajuns la ea , în jurul prinzului, nu am întârziat dar nici ea. Te așteaptă îmbrăcată în pantaloni scurți și tricou. Doamna este ok, arata bine la anii ei 40 + este draguta curata, vorbeste frumos, nu grasa, nu slaba. Am întrat în apartament, am făcut cunostinta, domnita mi-a explicat serviciile și trebuit sa aleg ce anume doresc.Am ales masaj terapeutic cu finalizare. M-am dezbracat gol și am fugit la baie sa ma împrospăteze puțin. Veneam de acasa, dar ptr o bună colaborare, am făcut un dus scurt . Ieșit de la baie am fost poftit sa ma întind pe calul Bălan ( masa de masaj ) Doamna este profesionista, știe bine, f bine acest job, are multe variante de masaj și le potrivește pe fiecare corp în parte. Te da cu uleiuri foarte placute și masează frumos fiecare mușchi, fiecare tendon. Face sa te simți în al 9- lea cer, pe fundalul unei muzici liniștitoare. La final, dacă optezi ptr o finalizare manuala, o face. Ea nu se dezbracă, nu știu dacă accepta sa o atingi, sau dacă face și alte finalizări. A fost prima data la domnita, a fost o experienta foarte placuta, as vrea sa o vizitez zilnic, asa de mulțumit am plecat. Am achitat 150 ptr un plăcut masaj Recomand cu multa placere celor care vor masaj de calitate. Cine vrea sex nu cred ca este dispusa, cine știe dacă faci clic cu ea, poate reușiți, dar nu cred ca din prima . Locație 10 Aspect 8 Servicii 10 Igiena 10 Recomand ! 7 Link spre comentariu
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 Am revenit și eu la doamna! Colegul de mai sus are 100 % dreptate Iar ca o informație suplimentară, pentru persoanele interesate de sex sau servicii suplimentare masajului de relaxare, nu este cazul absolut deloc . Nu sunt permise nici atingerile , așadar sa știți de la început . Însă masajul de relaxare cred ca este nr 1 în Constanța, cel puțin pentru mine . Recomand cu placere 150 onorariul Spor ! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 27, 2022 1 hour ago, alexandrucristian1948 said: Am revenit și eu la doamna! Colegul de mai sus are 100 % dreptate Iar ca o informație suplimentară, pentru persoanele interesate de sex sau servicii suplimentare masajului de relaxare, nu este cazul absolut deloc . Nu sunt permise nici atingerile , așadar sa știți de la început . Însă masajul de relaxare cred ca este nr 1 în Constanța, cel puțin pentru mine . Recomand cu placere 150 onorariul Spor ! Alexandru laba de la sfârșit tot serviciu sexual este, indiferent ca ii spui serviciu suplimentar sau nu. Ca dacă nu făcea laba aia, topicul nu prea avea ce sa caute aici. 2 Link spre comentariu
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 28, 2022 Partajează Postat August 28, 2022 Acum 11 ore, g2br13l a spus: Alexandru laba de la sfârșit tot serviciu sexual este, indiferent ca ii spui serviciu suplimentar sau nu. Ca dacă nu făcea laba aia, topicul nu prea avea ce sa caute aici. Ai dreptate Am vrut sa scot în evidenta serviciile suplimentare . De finalizare am spus încă de la început Link spre comentariu
Baiatul23 Reputație: 17 Postat August 29, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 29, 2022 Salut. Diseara am eu programare la doamna. Revin cu informatii. 1 Link spre comentariu
Cristibis Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2022 Telefon: +40 742 134 874 Oras:Bucuresti Telefon: +40 742 134 874 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2022 On 8/29/2022 at 4:45 PM, Baiatul23 said: Salut. Diseara am eu programare la doamna. Revin cu informatii. Ceva noutati?! Link spre comentariu
merlin_ct Reputație: 7 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2022 nautati ceva despre doamna? Link spre comentariu
Dima74 Reputație: 477 Postat Septembrie 16, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Zice ca reîncepe serviciul,de luni după prinz Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2022 Mai, dar ce secretosi sunt unii.... Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 22, 2022 41 minutes ago, robert1981 said: Mai, dar ce secretosi sunt unii.... Robert, numărul de telefon e pentru toată lumea, nu numai pentru cei secretoși. Dacă chiar ești interesat, pune mana și suna. Dacă nu ai minute, sună-mă pe mine sa îți recomand o cartela sau abonament cu minute nelimitate. 😂 Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Era vb de cei care s-au lăudat mai sus Link spre comentariu
robert1981 Reputație: 124 Postat Septembrie 23, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 13 ore, g2br13l a spus: Robert, numărul de telefon e pentru toată lumea, nu numai pentru cei secretoși. Dacă chiar ești interesat, pune mana și suna. Dacă nu ai minute, sună-mă pe mine sa îți recomand o cartela sau abonament cu minute nelimitate. 😂 Ce isteț esti...haha Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 308 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Septembrie 24, 2022 La 22.09.2022 la 21:29, g2br13l a spus: Robert, numărul de telefon e pentru toată lumea, nu numai pentru cei secretoși. Dacă chiar ești interesat, pune mana și suna. Dacă nu ai minute, sună-mă pe mine sa îți recomand o cartela sau abonament cu minute nelimitate. 😂 😅😅😅 Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 322 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Salutare, Zilele trecute am fost la doamna Cristina. Locația în spate la hotel Nevada, dotată cu tot ce trebuie, baia la fel. Nota 10. Am stat puțin de vorbă , după care a început cu un masaj de relaxare, care a fost foarte bun, nota 10. A continuat cu un masaj inghinal tantric, care a fost demențial după părerea mea. La un moment dat, am intrebat-o daca pot sa o mângâi pe sâni și a fost de acord. Și-a dat jos bluza și sutienul și am mangaiat-o in timpul masajului. Are niște sâni măricei fermi, am incercat sa o mângâi și la pasa , dat mi-a spus că este în perioada roșie și am înțeles. Iar la un moment dat am finalizat. Nota 10 Halatul a fost 300 lei ambele masaje. Eu o recomand și vouă reveni. Spor la 🔨 4 Link spre comentariu
bloflo Reputație: 32 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Am fost si eu la ea , tot la Nevada Cunostinta, dus si pe masa de masaj Eram programat la masaj relaxare 150lei Spre terminatul masajului in zona fesolor si intima ne fiind erect, m a intrebat daca nu ma atrage deloc I-am spus ca ma atrage si chiar am o fantezie cu ea,am stabilit pretul 400lei pentru mai mult si a atacat.... ma sarutat am ajuns de pe masa de masaj pe pat a inceput cu oras neprotejat atenta si la vecini, a pus prezervativul si a venit peste...sarutari si futai, am schimbat in doggy si la final misionarul tot la fel cu mult FK finalizat in balon. Dus si plecat. Per total o experinta foarte reusita are o pizda stramta si nu sunt vreun terente. Locatia usor de gasit si curata, dusul cu detoate. De recomandat si revenit DA Ps nu trebuie sa vb la telefon cu ea de mai mult ca e deschisa in timpul masajului de alte negocieri cred daca simte si ea Pss nu accepta limbi , a zis ca doar buzele de sus le da la pupat! 5 Link spre comentariu
ltk100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 On 11/21/2022 at 1:06 AM, bloflo said: Am fost si eu la ea , tot la Nevada Cunostinta, dus si pe masa de masaj Eram programat la masaj relaxare 150lei Spre terminatul masajului in zona fesolor si intima ne fiind erect, m a intrebat daca nu ma atrage deloc I-am spus ca ma atrage si chiar am o fantezie cu ea,am stabilit pretul 400lei pentru mai mult si a atacat.... ma sarutat am ajuns de pe masa de masaj pe pat a inceput cu oras neprotejat atenta si la vecini, a pus prezervativul si a venit peste...sarutari si futai, am schimbat in doggy si la final misionarul tot la fel cu mult FK finalizat in balon. Dus si plecat. Per total o experinta foarte reusita are o pizda stramta si nu sunt vreun terente. Locatia usor de gasit si curata, dusul cu detoate. De recomandat si revenit DA Ps nu trebuie sa vb la telefon cu ea de mai mult ca e deschisa in timpul masajului de alte negocieri cred daca simte si ea Pss nu accepta limbi , a zis ca doar buzele de sus le da la pupat! ai vb cu ea la telefon sau pe whatsapp ? Link spre comentariu
bloflo Reputație: 32 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 2 ore, ltk100 a spus: ai vb cu ea la telefon sau pe whatsapp ? La telefon Link spre comentariu
Postări Recomandate