Sari la conținut

Cie v-ati dori sa revina sau sa vina la Constanta ?

Postări Recomandate

Postat

Salutare,

Nu stiu daca a mentionat alt confrate de Alina, o tipa micuta de statura care avea locatia pe langa medicina legala din tomis 3, o perioada, si alta perioada pe undeva la et 4 , pe langa locatia Antoniei, cea durdulie, undeva intre city si dacia, al 3-lea rand de blocuri de la bulevard...cam atat imi mai aduc aminte, cu nostalgie imi aduc aminte de calitatile sale orale...sper ca e bine acolo unde e...

Si de Eva de pe pelicanului...o alta devoratoare...o posesoare de niste calitati orale desavarsite...

Cu respect,

Vaporeanul

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
Postat

mi-o  aduc aminte cu grag pe alina cea slabuta , cu labioarele cit motul de curcan , senzationala fata...

pe eva , cred ca am scapat-o.

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

vad ca saitul s-a transformat mai mult in amintiri din trecut si a luat o alta turnura decat intentia mea initiala asa ca cred ca ar fi momentul sa tragem o concluzie finala 

mie deja domnul mi-a indeplinit o dorinta din cele exprimate aici prin venirea in oras a lui  Babygirl20  

alte cereri si dorinte exprimate de useri ce au avut cel putin 3 voturi au fost urmatoarele  :

raluca_vip 

RoxanaXXX 

@AndreeaXs 

@sofia333

bruneta_ta

@dream.girl69  din pacate inactiva 

Celelalte fete votate aici nu au primit decat un vot maxim doua asa ca nu au intocmit numarul de voturi necesar .

Sper ca cele mentionate mai sus se vor gandi ca fanii din Constanta le astepta si vor lua in considerare o vizita in viitorul apropriat asa cum a facut si Babygirl20 

Noi le asteptam cu bratele deschise si buzunarele generoase . Sper ca demersul nostru sa le ajute in luarea deciziei .

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, gica 1955 a spus:

vad ca saitul s-a transformat mai mult in amintiri din trecut si a luat o alta turnura decat intentia mea initiala asa ca cred ca ar fi momentul sa tragem o concluzie finala 

mie deja domnul mi-a indeplinit o dorinta din cele exprimate aici prin venirea in oras a lui  Babygirl20  

alte cereri si dorinte exprimate de useri ce au avut cel putin 3 voturi au fost urmatoarele  :

raluca_vip 

RoxanaXXX 

@AndreeaXs 

@sofia333

bruneta_ta

@dream.girl69  din pacate inactiva 

Celelalte fete votate aici nu au primit decat un vot maxim doua asa ca nu au intocmit numarul de voturi necesar .

Sper ca cele mentionate mai sus se vor gandi ca fanii din Constanta le astepta si vor lua in considerare o vizita in viitorul apropriat asa cum a facut si Babygirl20 

Noi le asteptam cu bratele deschise si buzunarele generoase . Sper ca demersul nostru sa le ajute in luarea deciziei .

eu am avut mereu surpriza de a da peste fete din trecut  care nu au mai fost prin oras de ani de zile sau care se retrasesera , gen daiana skinny sau vandana , chimenitza ,alice , etc. niciodata sa nu spui niciodata , unele dintre ele mai citesc pe aici si cind nu te astepti pot sa apara . 

Postat
21 hours ago, vitceibo said:

mi-o  aduc aminte cu grag pe alina cea slabuta , cu labioarele cit motul de curcan , senzationala fata...

pe eva , cred ca am scapat-o.

Salut Maestre,

Eu ma refer la alinuta, cea care avea un topic deschis la DG si a anuntat vag cum ca se pregatea sa revina, dar se pare ca era doar o vorba-n vant. Nu tin minte motul de curcan... dar tin minte talentul la proba orala🥰...offf ce vremuri...

Cu respect, 

Vaporeanul

• Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, vaporeanul a spus:

Salut Maestre,

Eu ma refer la alinuta, cea care avea un topic deschis la DG si a anuntat vag cum ca se pregatea sa revina, dar se pare ca era doar o vorba-n vant. Nu tin minte motul de curcan... dar tin minte talentul la proba orala🥰...offf ce vremuri...

Cu respect, 

Vaporeanul

despre ea vorbeam ...

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 34 minute, felix001 a spus:

Angelina  🤔

Tu cred ca o vrei de nevasta 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat

Mie mi-e dor de andreea_pisi! Nu de ea ca animal, ci de ea ca perle! :)))

• Haha 1
  • Oras:Constanta
Postat

Antoniaa de la Sudpetrol vis-a-vis de biserica pe Lapusneanu! Cur mare sanii mari si putin lasati bruneta Frumoasa

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, Alvaro82 a spus:

Antoniaa de la Sudpetrol vis-a-vis de biserica pe Lapusneanu! Cur mare sanii mari si putin lasati bruneta Frumoasa

In sfarsit 🤣🤣 nici nu ai idee cat ma bucur ca ai revenit printre noi 🤣🤣

• Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, Alvaro82 a spus:

Ca si cuM nu pot sa mai zic nimic? Sau cum?

Ca si cum de data asta nu ai mai scris de muza ta pe care nu o mai gaseste nimeni 🤣 ai descoperit si alte femei

Postat

Pe Antomiaa o cunosc,presupun ca si tu o cumosti,nu am mai pomenit de Loredana! Cine o gaseste sa fie norocos zic eu….

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 37 minute, Alvaro82 a spus:

Pe Antomiaa o cunosc,presupun ca si tu o cumosti,nu am mai pomenit de Loredana! Cine o gaseste sa fie norocos zic eu….

Antonia a fost bine rau de tot :)

Postat

Madalina Adrenalinaaa🤗🤗 ce oral facea iti mai si zicea sa nu o anunti cand iti dai drumul…. In timp ce te sugea si cand terminai tot o mai sugea! Ce fata Frumoasaa….

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...