Ilan.D Reputație: 123 Postat Septembrie 17, 2022 Telefon: 0761886668 Oras:Medgidia Telefon: 0761886668 Oras:Medgidia Postat Septembrie 17, 2022 @DENISA002
vaporeanul Reputație: 423 Postat Septembrie 18, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 18, 2022 Salutare, Nu stiu daca a mentionat alt confrate de Alina, o tipa micuta de statura care avea locatia pe langa medicina legala din tomis 3, o perioada, si alta perioada pe undeva la et 4 , pe langa locatia Antoniei, cea durdulie, undeva intre city si dacia, al 3-lea rand de blocuri de la bulevard...cam atat imi mai aduc aminte, cu nostalgie imi aduc aminte de calitatile sale orale...sper ca e bine acolo unde e... Si de Eva de pe pelicanului...o alta devoratoare...o posesoare de niste calitati orale desavarsite... Cu respect, Vaporeanul 1
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 18, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 18, 2022 mi-o aduc aminte cu grag pe alina cea slabuta , cu labioarele cit motul de curcan , senzationala fata... pe eva , cred ca am scapat-o.
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Autor Postat Septembrie 19, 2022 vad ca saitul s-a transformat mai mult in amintiri din trecut si a luat o alta turnura decat intentia mea initiala asa ca cred ca ar fi momentul sa tragem o concluzie finala mie deja domnul mi-a indeplinit o dorinta din cele exprimate aici prin venirea in oras a lui Babygirl20 alte cereri si dorinte exprimate de useri ce au avut cel putin 3 voturi au fost urmatoarele : raluca_vip RoxanaXXX @AndreeaXs @sofia333 bruneta_ta @dream.girl69 din pacate inactiva Celelalte fete votate aici nu au primit decat un vot maxim doua asa ca nu au intocmit numarul de voturi necesar . Sper ca cele mentionate mai sus se vor gandi ca fanii din Constanta le astepta si vor lua in considerare o vizita in viitorul apropriat asa cum a facut si Babygirl20 Noi le asteptam cu bratele deschise si buzunarele generoase . Sper ca demersul nostru sa le ajute in luarea deciziei .
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 1 oră în urmă, gica 1955 a spus: vad ca saitul s-a transformat mai mult in amintiri din trecut si a luat o alta turnura decat intentia mea initiala asa ca cred ca ar fi momentul sa tragem o concluzie finala mie deja domnul mi-a indeplinit o dorinta din cele exprimate aici prin venirea in oras a lui Babygirl20 alte cereri si dorinte exprimate de useri ce au avut cel putin 3 voturi au fost urmatoarele : raluca_vip RoxanaXXX @AndreeaXs @sofia333 bruneta_ta @dream.girl69 din pacate inactiva Celelalte fete votate aici nu au primit decat un vot maxim doua asa ca nu au intocmit numarul de voturi necesar . Sper ca cele mentionate mai sus se vor gandi ca fanii din Constanta le astepta si vor lua in considerare o vizita in viitorul apropriat asa cum a facut si Babygirl20 Noi le asteptam cu bratele deschise si buzunarele generoase . Sper ca demersul nostru sa le ajute in luarea deciziei . eu am avut mereu surpriza de a da peste fete din trecut care nu au mai fost prin oras de ani de zile sau care se retrasesera , gen daiana skinny sau vandana , chimenitza ,alice , etc. niciodata sa nu spui niciodata , unele dintre ele mai citesc pe aici si cind nu te astepti pot sa apara .
vaporeanul Reputație: 423 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2022 21 hours ago, vitceibo said: mi-o aduc aminte cu grag pe alina cea slabuta , cu labioarele cit motul de curcan , senzationala fata... pe eva , cred ca am scapat-o. Salut Maestre, Eu ma refer la alinuta, cea care avea un topic deschis la DG si a anuntat vag cum ca se pregatea sa revina, dar se pare ca era doar o vorba-n vant. Nu tin minte motul de curcan... dar tin minte talentul la proba orala🥰...offf ce vremuri... Cu respect, Vaporeanul
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 Acum 2 ore, vaporeanul a spus: Salut Maestre, Eu ma refer la alinuta, cea care avea un topic deschis la DG si a anuntat vag cum ca se pregatea sa revina, dar se pare ca era doar o vorba-n vant. Nu tin minte motul de curcan... dar tin minte talentul la proba orala🥰...offf ce vremuri... Cu respect, Vaporeanul despre ea vorbeam ...
felix001 Reputație: 603 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Septembrie 19, 2022 Angelina 🤔 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 Acum 34 minute, felix001 a spus: Angelina 🤔 Tu cred ca o vrei de nevasta 🤣🤣 1 1
vaporeanul Reputație: 423 Postat Septembrie 19, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2022 1 hour ago, vitceibo said: despre ea vorbeam ... Salut, Am inteles... scuzele mele...si in legatura cu Eva...pacat ca nu ati avut ocazia...v-ar fi placut cu siguranta... Cu respect, Vaporeanul
Membru Premium haloowen Reputație: 4870 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 Mie mi-e dor de andreea_pisi! Nu de ea ca animal, ci de ea ca perle! :))) 1
Alvaro82 Reputație: 65 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2022 Antoniaa de la Sudpetrol vis-a-vis de biserica pe Lapusneanu! Cur mare sanii mari si putin lasati bruneta Frumoasa 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 22, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 22, 2022 Acum 2 ore, Alvaro82 a spus: Antoniaa de la Sudpetrol vis-a-vis de biserica pe Lapusneanu! Cur mare sanii mari si putin lasati bruneta Frumoasa In sfarsit 🤣🤣 nici nu ai idee cat ma bucur ca ai revenit printre noi 🤣🤣
Alvaro82 Reputație: 65 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2022 Ca si cuM nu pot sa mai zic nimic? Sau cum?
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 22, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 22, 2022 Acum 4 ore, Alvaro82 a spus: Ca si cuM nu pot sa mai zic nimic? Sau cum? Ca si cum de data asta nu ai mai scris de muza ta pe care nu o mai gaseste nimeni 🤣 ai descoperit si alte femei
nacho123 Reputație: 351 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Cta Oras:Cta Postat Septembrie 22, 2022 Antonia
Alvaro82 Reputație: 65 Postat Septembrie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 22, 2022 Pe Antomiaa o cunosc,presupun ca si tu o cumosti,nu am mai pomenit de Loredana! Cine o gaseste sa fie norocos zic eu…. 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 22, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 22, 2022 Acum 37 minute, Alvaro82 a spus: Pe Antomiaa o cunosc,presupun ca si tu o cumosti,nu am mai pomenit de Loredana! Cine o gaseste sa fie norocos zic eu…. Antonia a fost bine rau de tot
fishubr Reputație: 337 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 27, 2022 Raluca_vip 🤝 1 1
lomtadze Reputație: 173 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Roxana KMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Alvaro82 Reputație: 65 Postat Septembrie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 27, 2022 Madalina Adrenalinaaa🤗🤗 ce oral facea iti mai si zicea sa nu o anunti cand iti dai drumul…. In timp ce te sugea si cand terminai tot o mai sugea! Ce fata Frumoasaa…. 3
futact Reputație: 213 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Constanta Disponibila Oras:Constanta Disponibila Postat Septembrie 28, 2022 @simonasimy 1 1
madaa69 Reputație: 1302 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2022 Tanti Amelia 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Septembrie 28, 2022 talibanu tu stii de cine zic ...si numai tu..o fosta , , iubita, , a ta...Annah...anna rebeka✌✌😊😊
simonasimy Reputație: 489 Postat Octombrie 2, 2022 Telefon: 0738576135 Oras:Constanta Telefon: 0738576135 Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2022 La 28.09.2022 la 14:02, futact a spus: @simonasimy In curand 😊😘 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum