Sari la conținut

"despărțirea Transilvaniei de România"

Vizitator andreeakvl98

https://alba24.ro/site-secesionist-in-4-limbi-care-cere-despartirea-transilvaniei-de-romania-si-introducerea-unei-monede-proprii-in-regiune-940939.html  

27 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord?

• Pro
      6
    • Contra
      21

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

@andreeakvl98 da-mi te rog un mesaj in PM sau ma poti debloca! Nu pot altfel sa iau legatura cu tine! 

Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Postat
Acum 1 minut, nicieu a spus:

@andreeakvl98 da-mi te rog un mesaj in PM sau ma poti debloca! Nu pot altfel sa iau legatura cu tine! 

Sunt la o deplasare acum, îți scriu pe seara.

O seară minunată!

Postat
Acum 1 minut, andreeakvl98 a spus:

Sunt la o deplasare acum, îți scriu pe seara.

O seară minunată!

Ok, imi scrii cand poti! Asemenea!

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 49 minute, andreeakvl98 a spus:

Asa nașpa sunt ăștia de la AUR?

Nu stiu ce sa zic, trebuia cineva sa fie opus cu USR, ca sa aiba castig de cauza tot partidele de baza. :)

• Like 2
  • Haha 4
  • Telefon: 0722250000
  • Oras:Pisa
Postat
2 hours ago, AleX_2022 said:

Ungaria investeste bani mulți in Transilvania

Frate, de unde vii cu ideile astea? Ce investitii face Ungaria? Nu confunda proprietatea privata cu cea publica

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 15 ore, andreeakvl98 a spus:

Păi și cu datoriile pe care le avem pentru UE,ce facem? Le împărțim în două? 😅😅😅😅😅

:251x  tu și, ști de'aistea.

PS.Asa este cand nu ai "activitate" te plictisesti rau de tot,... 

PS. Multa minte si sanatate!

• Like 8
Vizitator andreeakvl98
Postat
Acum 5 minute, 2peu_2peu a spus:

:251x  tu și, ști de'aistea.

PS.Asa este cand nu ai "activitate" te plictisesti rau de tot,... 

PS. Multa minte si sanatate!

Ești ungur  cumva?😂 

Mă înțeleg bine cu ei, nu de alta.

Vizitator andreeakvl98
Postat
Acum 3 ore, andreeakvl98 a spus:

@Babuinu89 @Raportor2022 @MisterX

Știați că ungurii de astăzi nu sunt urmașii ungurilor veniți în Europa în secolul  IX(9)???

Din punct de vedere genetic, ungurii de astăzi nu sunt urmași ungurilor veniți în Europa în sec al IX.
S-a făcut un studiu de către cercetători unguri, in care se evidențiază că populația maghiară(la fel ca și secuii din România) este Europeană.
Populația Ungariei si magiarii de la noi sunt urmașii(din punct de vedere genetic) ai unor români, slavi, nemți sau al altor popoare europene, populații care au fost maghiarizate fortat sau care au acceptat maghiarizarea pentru a nu fi discriminate sau pentru a nu își pierde privilegile.

Studiul: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17632797/

Comparison of maternal lineage and biogeographic analyses of ancient and modern Hungarian populations

Gyöngyvér Tömöry et al. Am J Phys Anthropol. 2007 Nov.

The Hungarian language belongs to the Finno-Ugric branch of the Uralic family, but Hungarian speakers have been living in Central Europe for more than 1000 years, surrounded by speakers of unrelated Indo-European languages. In order to study the continuity in maternal lineage between ancient and modern Hungarian populations, polymorphisms in the HVSI and protein coding regions of mitochondrial DNA sequences of 27 ancient samples (10th-11th centuries), 101 modern Hungarian, and 76 modern Hungarian-speaking Sekler samples from Transylvania were analyzed. The data were compared with sequences derived from 57 European and Asian populations, including Finno-Ugric populations, and statistical analyses were performed to investigate their genetic relationships. Only 2 of 27 ancient Hungarian samples are unambiguously Asian: the rest belong to one of the western Eurasian haplogroups, but some Asian affinities, and the genetic effect of populations who came into contact with ancient Hungarians during their migrations are seen. Strong differences appear when the ancient Hungarian samples are analyzed according to apparent social status, as judged by grave goods. Commoners show a predominance of mtDNA haplotypes and haplogroups (H, R, T), common in west Eurasia, while high-status individuals, presumably conquering Hungarians, show a more heterogeneous haplogroup distribution, with haplogroups (N1a, X) which are present at very low frequencies in modern worldwide populations and are absent in recent Hungarian and Sekler populations. Modern Hungarian-speaking populations seem to be specifically European. Our findings demonstrate that significant genetic differences exist between the ancient and recent Hungarian-speaking populations, and no genetic continuity is seen.

@pisicuts după ce am dat comentariul de mai sus, nu îmi mai funcționează moderarea. Ai idee de ce?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

trebuia sa zic de romani ca nu se trag din Daci?

Vizitator andreeakvl98
Postat
Acum 4 ore, andrei825 a spus:

Parca vad in 2024 un dezastru electoral si Ro-Exit

Intr-o altă viață.

• Oras:Arad
Postat
Acum 1 oră, Exfiano a spus:

Frate, de unde vii cu ideile astea? Ce investitii face Ungaria? Nu confunda proprietatea privata cu cea publica

Citeste frate,ce de bani au investit in Transilvania,plus in echipa Sepsi,investesc si in terenuri,adica sunt pamanturile lor

Postat
2 hours ago, AleX_2022 said:

Citeste frate,ce de bani au investit in Transilvania,plus in echipa Sepsi,investesc si in terenuri,adica sunt pamanturile lor

Exact cum banuiam, tu nu faci diferenta intre domeniul public si cel privat: nu vine guvernul Ungariei sa cumpere actiuni/terenuri la noi ci sunt companii private care vin sa faca un profit (cum sunt benzinariile MOL).

Postat
Acum 2 ore, Exfiano a spus:

Exact cum banuiam, tu nu faci diferenta intre domeniul public si cel privat: nu vine guvernul Ungariei sa cumpere actiuni/terenuri la noi ci sunt companii private care vin sa faca un profit (cum sunt benzinariile MOL).

Guvernul Ungariei baga bani

• Mersi 1
Postat

Mai practic si util ar fi un referendum privind despartirea prostilor de restul.

In alta ordine de idei, ma cam dispera aroganta de neam prost, in special a clujenilor, care se cam "intrec" cu occidentalismul lor, cu Armin cetatean de varf al Clujului, cu tot cacatu' lor de oras, supraevaluat si figurile lor de bonton.

• Mersi 1
Postat
Acum 6 ore, andreeakvl98 a spus:

Intr-o altă viață.

Tu alta modalitate de marketing nu ai gasit?

Au mai fost p-acilea tot felul de baragladine docente, swingerite si psiholoage, pana s-au retras, ce dreaq tot te bagi in seama atat?

Stai dreaq calma si sterge naiba semnatura aia oribila

• Haha 2
Postat
Acum 9 ore, nicieu a spus:

Spune-le asta maghiarilor de la noi din tara si vezi cum vor reactiona! Nici noi nu mai suntem daci, ca au trecut o groaza de popoare migratoare prin partile astea (cumani, hoarde din asia, pecinegi, s.a.) dar nici ei nu mai sunt urmasii lui Atilla (nu stiu daca e corect scris si nici nu imi pasa) sa nu uitam ca Budapesta a fost pasalac turcesc, pr cand tarile romane au fost doat platitori de tribut... intr-adevar romanii au fost curve in toata istoria lor, dar macar putem spune ca nu suntem proveniti din nu stiu ce parti, am fost mereu aici intr-un fel sau altul, pe cand hunii, au venit din Asia in Panonia, trecand si prin Ardeal, dar Ardealul nu era gol, era plin inclusiv cu daci liberi fugiti din calea romanilor, doar ca s-au ascuns in codrii si in munti de frica luptelor... este adevarat, Ardealul a fost multe secole sub stapanire straina (fie ea ungureasca sau austriaca)  insa marea majoritate a populatiei a fost si este in continuare vorbitoare de limba romana.

Ai fost vreodata in Ardeal ? De cum pasesti in acel teritoriu se simte diferenta fata de celelalte regiuni ale tarii. Oamenii de acolo sunt mult mai civilizati, sunt mai linistiti, locurile sunt mai curate si parca aduce cu aerul din Vest. Ti-o spune un roman care a cutreierat un sfert de pamant. Ardealul este net superior fata de celelalte regiuni din tara, sunt cu cel putin 10 ani mai evoluati decat moldova sau sudul Romaniei. Iar daca ai umblat prin Ungaria inseamna ca stii situatia ungurilor de acolo, ei sunt cu 20 de ani mai evoluati ca noi romanii de aici. Nu vreau sa ii laud acum pe unguri dar trebuie sa le acordam credit pentru dezvoltare.

• Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat
Acum 1 oră, miskinbkk a spus:

Mai practic si util ar fi un referendum privind despartirea prostilor de restul.

In alta ordine de idei, ma cam dispera aroganta de neam prost, in special a clujenilor, care se cam "intrec" cu occidentalismul lor, cu Armin cetatean de varf al Clujului, cu tot cacatu' lor de oras, supraevaluat si figurile lor de bonton.

1 oră în urmă, miskinbkk a spus:

Tu alta modalitate de marketing nu ai gasit?

Au mai fost p-acilea tot felul de baragladine docente, swingerite si psiholoage, pana s-au retras, ce dreaq tot te bagi in seama atat?

Stai dreaq calma si sterge naiba semnatura aia oribila

ce-i miskin ce nu-ti convine tie pana la urma ??

de cine iti e dor ??

si cum il cheama ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Acum 41 minute, pisicuts a spus:

ce-i miskin ce nu-ti convine tie pana la urma ??

de cine iti e dor ??

si cum il cheama ?

Eu cred ca tu chiar esti prost, altfel nu-mi explic, de ce insisti sa ma pis pe tine.

Nu ca nu mi-ar conveni, ma doare-n cot de tine, neamu' tau si forumul lu' peste prajit, dar tu tot cu aceleasi pastile rasuflate si glume de bodega sateasca, acelasi taran agramat si, in fine, acelasi gay, ma?

Stai dreaq in banca ta, ca ma pis pe tine, chiar pe tarlaua ta.

• Administrator
Postat
Acum 34 minute, miskinbkk a spus:

Eu cred ca tu chiar esti prost, altfel nu-mi explic, de ce insisti sa ma pis pe tine.

Nu ca nu mi-ar conveni, ma doare-n cot de tine, neamu' tau si forumul lu' peste prajit, dar tu tot cu aceleasi pastile rasuflate si glume de bodega sateasca, acelasi taran agramat si, in fine, acelasi gay, ma?

Stai dreaq in banca ta, ca ma pis pe tine, chiar pe tarlaua ta.

miskin cu ma sa vorbesti cu cel care o frecat-o pe maica-ta pe o sticla de horinca si un cub de halva de 2 kg, nu cu mine. Tot el ii prostu in discutia de fata.

Amu revenind la discutia initiala, de cine ti dor ?? de rozkendra , amada sau de inesuka ??

• Haha 1

Postat
Acum 13 minute, pisicuts a spus:

miskin cu ma sa vorbesti cu cel care o frecat-o pe maica-ta pe o sticla de horinca si un cub de halva de 2 kg, nu cu mine. Tot el ii prostu in discutia de fata.

Amu revenind la discutia initiala, de cine ti dor ?? de rozkendra , amada sau de inesuka ??

Stai, ma, dreaq, pe curu' tau, cu clonele si punctele tale de reputatie, tu esti atat de prost, incat nu realizezi, ca totul era retoric?

Ce dreaq sa fac cu un manelist agramat, pisa-m-as pe naravu' tau.

• Administrator
Postat
1 oră în urmă, miskinbkk a spus:

Stai, ma, dreaq, pe curu' tau, cu clonele si punctele tale de reputatie, tu esti atat de prost, incat nu realizezi, ca totul era retoric?

Ce dreaq sa fac cu un manelist agramat, pisa-m-as pe naravu' tau.

ma sugi in pula tu 😎

Postat
Acum 4 ore, anabolik2 a spus:

Ai fost vreodata in Ardeal ? De cum pasesti in acel teritoriu se simte diferenta fata de celelalte regiuni ale tarii. Oamenii de acolo sunt mult mai civilizati, sunt mai linistiti, locurile sunt mai curate si parca aduce cu aerul din Vest. Ti-o spune un roman care a cutreierat un sfert de pamant. Ardealul este net superior fata de celelalte regiuni din tara, sunt cu cel putin 10 ani mai evoluati decat moldova sau sudul Romaniei. Iar daca ai umblat prin Ungaria inseamna ca stii situatia ungurilor de acolo, ei sunt cu 20 de ani mai evoluati ca noi romanii de aici. Nu vreau sa ii laud acum pe unguri dar trebuie sa le acordam credit pentru dezvoltare.

Am fost, si nu am contestat dezvoltarea zonei sau mentalitatea oamenilor locului ci doar faptul ca Ardealul este teritoriu apartinand Romaniei din 1918 pana in prezent si ca acolo au existat de multa vreme vorbitori de limba romana, nimic mai mult... si Unguraia este mult peste Romania, dar nu despre asta era vorba! Sa fim sanatosi!

• Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere
Postat
Acum 7 ore, miskinbkk a spus:

1-Țin să reamintesc faptul că au mai incercat unii,mai deștepți decât noi,mai harnici,etc.

Până au venit din spate tancurile Madridului.

Azi,decât în șoaptă se mai vorbește,sau,cel mai corect, în gând.

2- E greu.Fiecare are utilitatea lui 

Vizitator andreeakvl98
Postat

Hai că ai ieșit ceartă și aici...😯

• Oras:Santa Monica
  • Oras:Santa Monica
Postat
Acum 26 minute, andreeakvl98 a spus:

Macar aici au fost motive de cearta 🤣

Urat topic ai deschis

Postat
Acum 3 ore, andreeakvl98 a spus:

Asta nu este cearta, sunt opinii contradictorii... oricum momentan nu se pune problema TRANSEXITULUI.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...