Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 ore, picon a spus: Mi-am amintit văzând că a postat pe acest topic de @man at work. E user vechi și face în continuare recenzii. Multumesc! Vreau si propuneri ale celor mai putin vechi aici, dar care au participat activ cu recenzii si nu s-au implicat in discutii inutile. O sa va rog frumos pe toti sa ramaneti la un singur cont! Ma scutiti de mult timp pierdut inutil si dati dovada de corectitudine. Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Mă abțin . E valabil și pentru tine șobo " , da , da . 🤭 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, cleopatra1 a spus: Multumesc! Vreau si propuneri ale celor mai putin vechi aici, dar care au participat activ cu recenzii si nu s-au implicat in discutii inutile. Esti tare cu chestia asta 🤣🤣🤣 sunt destui printre cei premiati care au participat si la discutii inutile... sau au fost epuizate locurile acelea care erau in numar limitat 😅 Link spre comentariu
Babuinu89 Reputație: 309 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 28 minute, nicieu a spus: Esti tare cu chestia asta 🤣🤣🤣 sunt destui printre cei premiati care au participat si la discutii inutile... sau au fost epuizate locurile acelea care erau in numar limitat 😅 Mda🙄, bine ai zis treaba asta😅😅 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 8 minute, Babuinu89 a spus: Mda🙄, bine ai zis treaba asta😅😅 Macar de n-ar fi fost asa! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator cleopatra1 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, nicieu a spus: Esti tare cu chestia asta 🤣🤣🤣 sunt destui printre cei premiati care au participat si la discutii inutile... sau au fost epuizate locurile acelea care erau in numar limitat 😅 Intrebi pentru un prieten, asa-i?😁 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 minute, cleopatra1 a spus: Intrebi pentru un prieten, asa-i?😁 Daca tu vezi vreun semn de intrebare in comentariul meu... 🤣🤣🤣 este o afirmatie clara, dar daca vrei neaparat, o poti trata ca pe o intrebare, doar ca retorica... oricum premierile tot pe preferinte s-au facut, asa ca... Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Ai și tu puțină răbdare că s-a luat în ordinea alfabetică 😏 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 minute, _potrivitu a spus: Ai și tu puțină răbdare că s-a luat în ordinea alfabetică 😏 De la sfârșitul alfabetului🤣🤣🤣sau de la început 👍👍🥂 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 9 minute, fratelo 1968 a spus: De la sfârșitul alfabetului🤣🤣🤣sau de la început 👍👍🥂 Nu îmi explic nicieu, cert este că nu s-a ajuns la N și P .😒 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 14 minute, _potrivitu a spus: Ai și tu puțină răbdare că s-a luat în ordinea alfabetică 😏 🤣🤣🤣 buna asta... oricum nu ma intereseaza prea mult chestia asta, daca vreau neaparat, imi cumpar eu subscriptie pe un an, ca este 500 de lei, dar nu se merita, mai ales ca nu mai am acelasi chef de stat pe forum ca inainte si sa comentez mereu... Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 5 minute, _potrivitu a spus: Nu îmi explic nicieu, cert este că nu s-a ajuns la N și P .😒 Mai, cert este ca noi doi nu meritam, si asta pentru ca am contribuit la discutii inutile 🤣🤣🤣 de asta am zis ca dintre toti cei premiati, nu stiu daca se regasesc zece membrii sa nu fi participat la discutii inutile... eu unul nu dau doi bani pe mesagerie, exista fel si fel de metode de a da de cine vreau, pe mine ma deranjeaza asteptarea dintre postari ca acum... dar cum ziceam, nu mai am acelasi chef ca inainte, voi sta mai mult in umbra! O seara placuta! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 ore, cleopatra1 a spus: Multumesc! Vreau si propuneri ale celor mai putin vechi aici, dar care au participat activ cu recenzii si nu s-au implicat in discutii inutile. O sa va rog frumos pe toti sa ramaneti la un singur cont! Ma scutiti de mult timp pierdut inutil si dati dovada de corectitudine. Poate că ar trebui premiat doar contul care îndeplinește condițiile, sau dacă le îndeplinește pe mai multe conturi, pe cel originar. Părerea mea! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 4 minute, nicieu a spus: Mai, cert este ca noi doi nu meritam, si asta pentru ca am contribuit la discutii inutile 🤣🤣🤣 de asta am zis ca dintre toti cei premiati, nu stiu daca se regasesc zece membrii sa nu fi participat la discutii inutile... eu unul nu dau doi bani pe mesagerie, exista fel si fel de metode de a da de cine vreau, pe mine ma deranjeaza asteptarea dintre postari ca acum... dar cum ziceam, nu mai am acelasi chef ca inainte, voi sta mai mult in umbra! O seara placuta! După părea mea , toate postarile mele au fost utile . Da din câte știu și ale tale au fost in proportie de 30% utile. Sunt optimist , până la urmă toți vom fi verzi. Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Chiar acum, _potrivitu a spus: După părea mea , toate postarile mele au fost utile . Da din câte știu și ale tale au fost in proportie de 30% utile. Sunt optimist , până la urmă toți vom fi verzi. Păi ești verde😂 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 3 minute, _potrivitu a spus: După părea mea , toate postarile mele au fost utile . Da din câte știu și ale tale au fost in proportie de 30% utile. Sunt optimist , până la urmă toți vom fi verzi. Dar dupa ce sablon ai facut calcule tu, de ti-a iesit tie contributie suta la suta si mie 30 la suta? 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 7 minute, extraterestru78 a spus: Păi ești verde😂 😄😄 Nu știam. M-a vopsit ei sau bulionul meu ? Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Chiar acum, _potrivitu a spus: 😄😄 Nu știam. M-a vopsit ei sau bulionul meu ? Acuma stii Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Chiar acum, extraterestru78 a spus: Acuma stii Nu .🤣🤣 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 39 minute, _potrivitu a spus: Ai și tu puțină răbdare că s-a luat în ordinea alfabetică 😏 Sau in ordinea numerelor de pe tricou, la fel cum s-au facut si banările unora cu zeci sau chiar sute de recenzii, pe vorbe, fara nici un fel de avertizment. Care a avut 2-3 clone mai vechi le-a propus si a mers, cine a mai stat să verifice. Calumea ,noul regulament funcționează, nu mai avem trolling pe topice, dar nici recenzii. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 31 minute, cleopatra1 a spus: Intrebi pentru un prieten, asa-i?😁 Dacă îți postezi serviciile și spui că revenit doar pentru mine . Promit că te vizitez . Ai puțin mai multă obsesie în tine și e de vreo câțiva ani de zile . Am să lipsesc un pic de aici , să ai grijă de oala cu sarmale să nu intre motanu în ea să nu uiți să faci curat și pe aici . Noapte bună tuturor! Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 minute, bic.c a spus: Sau in ordinea numerelor de pe tricou, la fel cum s-au facut si banările unora cu zeci sau chiar sute de recenzii, pe vorbe, fara nici un fel de avertizment. Care a avut 2-3 clone mai vechi le-a propus si a mers, cine a mai stat să verifice. Calumea ,noul regulament funcționează, nu mai avem trolling pe topice, dar nici recenzii. Dacă era prăvălia mea , puneam cu premiere pentru viitorii recenzorii. Și nu mai erau atâția nemulțumiți și atâta muncă de căutare. Prea mulți la apel. Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 21 minute, nicieu a spus: Dar dupa ce sablon ai facut calcule tu, de ti-a iesit tie contributie suta la suta si mie 30 la suta? 🤣🤣🤣 Păi ai răspuns singur frate nicieu . Am făcut eu calcule , nu tu. . Dacă faceai tu , probabil erai mai darnic . Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 26 minute, _potrivitu a spus: Păi ai răspuns singur frate nicieu . Am făcut eu calcule , nu tu. . Dacă faceai tu , probabil erai mai darnic . Da, iti dadeam 200 la suta 🤣🤣🤣 Lasand gluma la o parte, eu nu pot spune despre cineva care exista pe forum ca a contribuit intr-o anume masura, mai mult sau mai putin... cum spuneam, multi au contribuit, exact ca cum multi au participat la discutii inutile, asta a fost frumusetea forumului, toti au contribuit si au si discutat, forumul fiind si acceptat ca o platforma de socializare cu tente sexuale, ca sa spun asa, altfel de ce ar mai fi lasat adminul topice deschise si active, precum cel cu muzica, sau filme, sau alte discutii cate s-au tot purtat de-a lungul timpului... daca se voia o directie strict doar pe recenzii, membrii ar fi trebuit sanctionati in continuare sau atentionati, ori asta nu s-a intamplat in 4 ani de cand am aparut eu pe aici... Link spre comentariu
Kiparoso Reputație: 1 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 ore, _potrivitu a spus: Păi ai răspuns singur frate nicieu . Am făcut eu calcule , nu tu. . Dacă faceai tu , probabil erai mai darnic . aaa ai făcut tu calcule , Am crezut ca ai pățit ceva Zâna mea :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum