Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18 Postat Mai 18 Sa mai suni cu privat si mâine😅promit tot Veșnica Pomenire să iti pun ..iti pregatisem si ieri cand ai sunat dar ai închis fix cand sa raspund😂😂 cred ca ti-a placut ptr 18 secunde.. ai ascultat ceva ceva!!
ritchard00 Reputație: 919 Postat Mai 19 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Postat Mai 19 Acum 5 ore, Ale1q a spus: Sa mai suni cu privat si mâine😅promit tot Veșnica Pomenire să iti pun ..iti pregatisem si ieri cand ai sunat dar ai închis fix cand sa raspund😂😂 cred ca ti-a placut ptr 18 secunde.. ai ascultat ceva ceva!! O fi vreun admirator secret!
Membru Premium armando77 Reputație: 6881 Postat Mai 21 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Mai 21 Olla amigos După câteva tentative nereușite gen : nu intră 👉👌 , miroase 🍆 a pipi 🤣, etc mi-am zis să mai încerc o tipă , să mai dau o bucă , ori mă las de meserie ori mai continui . E și normal la vârsta mea , de o grămadă de ani cât să mai meargă, ce pretenții să mai ai de la ea , tataie cum m-a făcut una🙈🤣 Așadar și prin urmare m-am uitat puțin pe oferte și când mi-a apărut în vizor 1Q ( fosta AlexaNdra1q pt cine nu cunoaște , cea cu curtea Veseliei , GFE 2024 , scandaluri , banată, morți , cimitire, etc🤣). Si dacă tot a revenit 1q am zis sa-mi fac si eu o programare că cine știe cât stă , când o mai prind , ce-i în mână (sau in 🍆 mai exact) nu-i minciună 🤣, azi e , mâine nu, că ea prestează când are chef , nu bagă pe bandă , la normă , și mai mult pe la moldoveni😊. Numai o vizitasem de ceva vreme și între timp deschisese și CURtea și mă și provocase mai demult pe veselie că eu nu sunt cu analul , că nu-mi place , garantează și revenirea pe deasupra, era și păcat să o ratez 🙃 Contact: 10- Whatsapp, cu o zi înainte de dispută, programare rapidă respectată de ambele părți, în 25 minute eram la ușa ei . Locatie:8,5 pe Cantemir a avut acum locație, locuri de parcare in fața scărilor , bloc vechi comunist , bucătărie veche cu mașina de spălat , 2 camere la alegere pentru meci cam răvășite dar patul bun , mare și nu scârție care e cel mai important lucru , baie normală dotată cu 1-2 geluri de duș , prosop curat dar cam micuț 🤷♂️, apă de gură de 2 feluri . ACȚIUNEA Într-o dimineață ii dau mesaj că am ajuns mai devreme cu 5-10 min.la locație, zice , citez "Nici să mă pregătesc nu mă lași" i-am spus că o ajut eu la spălat că tot trebuia să fac și eu duș , eu deja bandit având în cap cum să decurgă acțiunea 😂. Mi-a plăcut acțiunea descrisă de MisterX și vroiam să o reproduc la indigo și eu . Ale1q mă aștepta intru-un body negru ca cel din poze , fustă de piele cred și ciorapi plasă , unul din ei rupt , foarte provocatoare arată așa, a mai slabit putin însă in continuare este putin pufoasă in șolduri , sânii medii fermi si frumosi, cu ochii aiă criminali , 2 diamante ador să mă țină la ea în brațe și să mă sărute tandru cu buzele ei dar câteodată se joacă rău cu 🍆 mea ( ascultați piesa 😜) , machiată discret, lipsă gene de data asta 🤷♂️, părul negru abanos , lung prins în coadă dar în față i se vedea rădăcinile părului original de blondă 🤣 La 16.05.2025 la 12:17, Ale1q a spus: 🥰🥰 Când mi-a deschis am luat-o direct in FK/DFK pe moment a rămas blocată dar s-a adaptat pe parcurs, am vrut să-și amintească că spunea odată pe curte că îi plac tipii direcți când intră pe ușă direct acțiune , ce bună, cf etc 🤣 Am stat puțin la bucătărie la o bârfă mică , ii adusesem niste Hell-uri că știu că-i plac ,e o fire foarte sociabilă si îmi place să comunic cu ea . După un timp îmi spune hai că avem treabă , înmânându-mi un prosop și începând să scap de haine punandu-le toate pe un scaun în dormitor. Condus până în baie , aici continuăm cu un FK , o mână pe la mij , cu greu m-am desprins de ea să mă igienizez. Revenit in dormitor Ale1q mă aștepta naked in pat, in toată splendoarea , din boxa portabilă se auzea o muzică lentă creând o atmosferă relaxată și nici nu știam de unde să o abordez : de jos , de sus , față /spate , cine face cărțile eu, ea primul , mi-a și spus "iar ești agitat "🤭😅 M-am decis într-un final destul de rapid , de sus , de la cap printr-un FK unde folosea limba destul de bine , coborât treptat de la gat la sâni , abdomen apoi din in ce în ce mai jos la 🌮 unde am acordat o atenție mai detaliată. Așadar am lins-o fără grabă pe labii, delectandu-ma cu ele. Le-am prins cu buzele, le-am departat usor, le-am supt cu placere urcând spre clitoris.L-am alintat cum se cuvine, iar 1q a inceput sa se miste inainte si inapoi, bucurandu-se de limba mea care-i patrundea între labii. Era un du-te vino innebunitor, buzele catifelate imi acopereau gura in intregime, iar suspinele ei mă determinau să intru cât mai adânc cu putință. Mi-a strâns capul intre pulpe involuntar , se încorda usor si se lăsa pradă trăirilor torcând in liniste😅. A trecut și ea la comandă , mi-a făcut un botic , a cuprins-o intre buze si după privirea ei eram sigur ca-i place! Mi-o sugea privindu-mă in ochi, o lăsa sa-i intre putin de cateva ori ca apoi s-o inghită cu ușurință, revenea la vârf, il dezmierda cu buzele, scuipa pe el si din nou ii dispărea în gura caldă. Tente de deep, lins 🥚🥚, se vedea frumos in oglinda de pe șifonier. Înainte de a trece la acțiune m-am mai bucurat puțin de savarina ei printr-un facesiting asezonat la inițiativa ei într-un 69 unde am încălzit-o și mai bine și cu un deget simultan in 🌮 și unul în curte🤭 că acceptă fingering pussy 👍. Lubrifierea s-a făcut cu gel natural pe bază de apă scuipinol Pjur🤷♂️😅 Îmbrăcat juniorul și peste mine in LOT . Imi simteam 🍆 cum isi face loc intre peretii vaginului contrandu-mi fiecare miscare. Aplecată peste mine s-o simt, ne sărutăm cu foc . Imi placea că se mișca lent, haotic, gemea incet, mișcări din bazin , strângându-mă de gât. M-am ridicat puțin în fund și cum mă ținea de gât am intors-o fără să o scot in misionar unde am continuat să pompez frenetic ridicandu-i un picior pe umăr . După un timp m-am oprit că obosisem , mi-a scos guma și mi-a propus un oral in fața oglinzii . Zis și făcut am traversat patul că altfel nu puteai sa ajungi pe la margine 😅 și s-a apucat de smotocit inculpatul până l-a făcut bun de partea doua : mama iedului 🙃 Așa că n-am stat mult pe gânduri , pus alt cauciuc și aplicat motorul la turație medie la marginea patului . Privea și ea peste umăr sau in oglindă cum ii intra si alternam ritmurile; când tare, când doar vârful, când lent. Începusem să-i masez anusul și l-am probat cu un deget de control 😜. I-am dat cu puțin gel natural la intrare , potrivit capul si am impins! A intrat usor pana la jumatate, dupa care am continuat încet, centimetru cu centimetru. Eram înăuntru, cu totul! Nu pot să vă descriu exact ce simteam dar parcă mai plăcut ca la normal , lucru observat și din privirea ei 🤭A stat un timp nemișcată, apoi a inceput un du-te vino scurt si lent. Se obisnuia cu mărimea probabil.Stateam neclintit, ea impunea ritmul în voie, împingând inainte si inapoi din ce in ce mai repede. Imi simteam 🍆prizonier între pereții anusului ei fierbinte. Cu o mână a început sa-si frece clitorisul. I-am depărtat fesele cu mâinile si am mărit ritmul! Mi-am urcat picioarele in pat aplecandu-mă peste ea. M-am sprijinit cu mainile pe umerii ei, si fixată intre picioarele mele era obligată sa mă primească tot 😅. Mă miscam repede, dorința era prea mare, nu mă mai puteam controla. Si-a strâns rozeta îngustă in jurul 🍆mele, si n-am mai rezistat! Mi-am eliberat încărcătură in balon în fundulețul ei greu încercat 😅, miscandu-mă în continuare lent câteva secunde apoi ne-am întins pe-o parte, gâfâind , apoi s-a întors către mine și m-a sărutat.Făcut încă un duș și am plecat . Senzatii extraordinare, greu de reprodus in cuvinte! Amenda : Optat 1h pentru pachet complet cu de toate , shaorma , 550 firfirei , bețe, tigri , leuți targaryeni , etc 😅 Notă generală : 9,25 - 8 la oral , normal 9 , anal -10 , GFE -10 Concluzia: o fată care-i place 🍆 cu o implicare totală pe problemă😜, inelul foarte strâmt , bun de lovit , încă trufanda face 26 ani anul ăsta 😜 , simți că faci dragoste nu sex cu ea , nu ști când trece timpul cu ea , acum înțeleg de ce avea programare de 3ore după mine sau are opțiunea de 1 zi/ noapte în lista de servicii , clar recomand cine dorește GFE . Ale1q mi-a făcut plăcere compania ta , pe data viitoare 🤗😘❤️😘 👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘 11 5 1 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
7uuupp Reputație: 5494 Postat Mai 21 Postat Mai 21 Acum 1 oră, armando77 a spus: Olla amigos După câteva tentative nereușite gen : nu intră 👉👌 , miroase 🍆 a pipi 🤣, etc mi-am zis să mai încerc o tipă , să mai dau o bucă , ori mă las de meserie ori mai continui . E și normal la vârsta mea , de o grămadă de ani cât să mai meargă, ce pretenții să mai ai de la ea , tataie cum m-a făcut una🙈🤣 Așadar și prin urmare m-am uitat puțin pe oferte și când mi-a apărut în vizor 1Q ( fosta AlexaNdra1q pt cine nu cunoaște , cea cu curtea Veseliei , GFE 2024 , scandaluri , banată, morți , cimitire, etc🤣). Si dacă tot a revenit 1q am zis sa-mi fac si eu o programare că cine știe cât stă , când o mai prind , ce-i în mână (sau in 🍆 mai exact) nu-i minciună 🤣, azi e , mâine nu, că ea prestează când are chef , nu bagă pe bandă , la normă , și mai mult pe la moldoveni😊. Numai o vizitasem de ceva vreme și între timp deschisese și CURtea și mă și provocase mai demult pe veselie că eu nu sunt cu analul , că nu-mi place , garantează și revenirea pe deasupra, era și păcat să o ratez 🙃 Contact: 10- Whatsapp, cu o zi înainte de dispută, programare rapidă respectată de ambele părți, în 25 minute eram la ușa ei . Locatie:8,5 pe Cantemir a avut acum locație, locuri de parcare in fața scărilor , bloc vechi comunist , bucătărie veche cu mașina de spălat , 2 camere la alegere pentru meci cam răvășite dar patul bun , mare și nu scârție care e cel mai important lucru , baie normală dotată cu 1-2 geluri de duș , prosop curat dar cam micuț 🤷♂️, apă de gură de 2 feluri . ACȚIUNEA Într-o dimineață ii dau mesaj că am ajuns mai devreme cu 5-10 min.la locație, zice , citez "Nici să mă pregătesc nu mă lași" i-am spus că o ajut eu la spălat că tot trebuia să fac și eu duș , eu deja bandit având în cap cum să decurgă acțiunea 😂. Mi-a plăcut acțiunea descrisă de MisterX și vroiam să o reproduc la indigo și eu . Ale1q mă aștepta intru-un body negru ca cel din poze , fustă de piele cred și ciorapi plasă , unul din ei rupt , foarte provocatoare arată așa, a mai slabit putin însă in continuare este putin pufoasă in șolduri , sânii medii fermi si frumosi, cu ochii aiă criminali , 2 diamante ador să mă țină la ea în brațe și să mă sărute tandru cu buzele ei dar câteodată se joacă rău cu 🍆 mea ( ascultați piesa 😜) , machiată discret, lipsă gene de data asta 🤷♂️, părul negru abanos , lung prins în coadă dar în față i se vedea rădăcinile părului original de blondă 🤣 Când mi-a deschis am luat-o direct in FK/DFK pe moment a rămas blocată dar s-a adaptat pe parcurs, am vrut să-și amintească că spunea odată pe curte că îi plac tipii direcți când intră pe ușă direct acțiune , ce bună, cf etc 🤣 Am stat puțin la bucătărie la o bârfă mică , ii adusesem niste Hell-uri că știu că-i plac ,e o fire foarte sociabilă si îmi place să comunic cu ea . După un timp îmi spune hai că avem treabă , înmânându-mi un prosop și începând să scap de haine punandu-le toate pe un scaun în dormitor. Condus până în baie , aici continuăm cu un FK , o mână pe la mij , cu greu m-am desprins de ea să mă igienizez. Revenit in dormitor Ale1q mă aștepta naked in pat, in toată splendoarea , din boxa portabilă se auzea o muzică lentă creând o atmosferă relaxată și nici nu știam de unde să o abordez : de jos , de sus , față /spate , cine face cărțile eu, ea primul , mi-a și spus "iar ești agitat "🤭😅 M-am decis într-un final destul de rapid , de sus , de la cap printr-un FK unde folosea limba destul de bine , coborât treptat de la gat la sâni , abdomen apoi din in ce în ce mai jos la 🌮 unde am acordat o atenție mai detaliată. Așadar am lins-o fără grabă pe labii, delectandu-ma cu ele. Le-am prins cu buzele, le-am departat usor, le-am supt cu placere urcând spre clitoris.L-am alintat cum se cuvine, iar 1q a inceput sa se miste inainte si inapoi, bucurandu-se de limba mea care-i patrundea între labii. Era un du-te vino innebunitor, buzele catifelate imi acopereau gura in intregime, iar suspinele ei mă determinau să intru cât mai adânc cu putință. Mi-a strâns capul intre pulpe involuntar , se încorda usor si se lăsa pradă trăirilor torcând in liniste😅. A trecut și ea la comandă , mi-a făcut un botic , a cuprins-o intre buze si după privirea ei eram sigur ca-i place! Mi-o sugea privindu-mă in ochi, o lăsa sa-i intre putin de cateva ori ca apoi s-o inghită cu ușurință, revenea la vârf, il dezmierda cu buzele, scuipa pe el si din nou ii dispărea în gura caldă. Tente de deep, lins 🥚🥚, se vedea frumos in oglinda de pe șifonier. Înainte de a trece la acțiune m-am mai bucurat puțin de savarina ei printr-un facesiting asezonat la inițiativa ei într-un 69 unde am încălzit-o și mai bine și cu un deget simultan in 🌮 și unul în curte🤭 că acceptă fingering pussy 👍. Lubrifierea s-a făcut cu gel natural pe bază de apă scuipinol Pjur🤷♂️😅 Îmbrăcat juniorul și peste mine in LOT . Imi simteam 🍆 cum isi face loc intre peretii vaginului contrandu-mi fiecare miscare. Aplecată peste mine s-o simt, ne sărutăm cu foc . Imi placea că se mișca lent, haotic, gemea incet, mișcări din bazin , strângându-mă de gât. M-am ridicat puțin în fund și cum mă ținea de gât am intors-o fără să o scot in misionar unde am continuat să pompez frenetic ridicandu-i un picior pe umăr . După un timp m-am oprit că obosisem , mi-a scos guma și mi-a propus un oral in fața oglinzii . Zis și făcut am traversat patul că altfel nu puteai sa ajungi pe la margine 😅 și s-a apucat de smotocit inculpatul până l-a făcut bun de partea doua : mama iedului 🙃 Așa că n-am stat mult pe gânduri , pus alt cauciuc și aplicat motorul la turație medie la marginea patului . Privea și ea peste umăr sau in oglindă cum ii intra si alternam ritmurile; când tare, când doar vârful, când lent. Începusem să-i masez anusul și l-am probat cu un deget de control 😜. I-am dat cu puțin gel natural la intrare , potrivit capul si am impins! A intrat usor pana la jumatate, dupa care am continuat încet, centimetru cu centimetru. Eram înăuntru, cu totul! Nu pot să vă descriu exact ce simteam dar parcă mai plăcut ca la normal , lucru observat și din privirea ei 🤭A stat un timp nemișcată, apoi a inceput un du-te vino scurt si lent. Se obisnuia cu mărimea probabil.Stateam neclintit, ea impunea ritmul în voie, împingând inainte si inapoi din ce in ce mai repede. Imi simteam 🍆prizonier între pereții anusului ei fierbinte. Cu o mână a început sa-si frece clitorisul. I-am depărtat fesele cu mâinile si am mărit ritmul! Mi-am urcat picioarele in pat aplecandu-mă peste ea. M-am sprijinit cu mainile pe umerii ei, si fixată intre picioarele mele era obligată sa mă primească tot 😅. Mă miscam repede, dorința era prea mare, nu mă mai puteam controla. Si-a strâns rozeta îngustă in jurul 🍆mele, si n-am mai rezistat! Mi-am eliberat încărcătură in balon în fundulețul ei greu încercat 😅, miscandu-mă în continuare lent câteva secunde apoi ne-am întins pe-o parte, gâfâind , apoi s-a întors către mine și m-a sărutat.Făcut încă un duș și am plecat . Senzatii extraordinare, greu de reprodus in cuvinte! Amenda : Optat 1h pentru pachet complet cu de toate , shaorma , 550 firfirei , bețe, tigri , leuți targaryeni , etc 😅 Notă generală : 9,25 - 8 la oral , normal 9 , anal -10 , GFE -10 Concluzia: o fată care-i place 🍆 cu o implicare totală pe problemă😜, inelul foarte strâmt , bun de lovit , încă trufanda face 26 ani anul ăsta 😜 , simți că faci dragoste nu sex cu ea , nu ști când trece timpul cu ea , acum înțeleg de ce avea programare de 3ore după mine sau are opțiunea de 1 zi/ noapte în lista de servicii , clar recomand cine dorește GFE . Ale1q mi-a făcut plăcere compania ta , pe data viitoare 🤗😘❤️😘 👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘 Te salut! sper ca știi de glumă! ” Ba ești nebun?” Mi-ai dat programările peste cap! 👍👍👍 1
Membru Premium armando77 Reputație: 6881 Postat Mai 21 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Mai 21 1 oră în urmă, 7uuupp a spus: Te salut! sper ca știi de glumă! ” Ba ești nebun?” Mi-ai dat programările peste cap! 👍👍👍 Refă programările atunci și vorbim după 😂👍 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
fratelo 1968 Reputație: 6585 Postat Mai 21 Postat Mai 21 Acum 4 ore, armando77 a spus: Olla amigos După câteva tentative nereușite gen : nu intră 👉👌 , miroase 🍆 a pipi 🤣, etc mi-am zis să mai încerc o tipă , să mai dau o bucă , ori mă las de meserie ori mai continui . E și normal la vârsta mea , de o grămadă de ani cât să mai meargă, ce pretenții să mai ai de la ea , tataie cum m-a făcut una🙈🤣 Așadar și prin urmare m-am uitat puțin pe oferte și când mi-a apărut în vizor 1Q ( fosta AlexaNdra1q pt cine nu cunoaște , cea cu curtea Veseliei , GFE 2024 , scandaluri , banată, morți , cimitire, etc🤣). Si dacă tot a revenit 1q am zis sa-mi fac si eu o programare că cine știe cât stă , când o mai prind , ce-i în mână (sau in 🍆 mai exact) nu-i minciună 🤣, azi e , mâine nu, că ea prestează când are chef , nu bagă pe bandă , la normă , și mai mult pe la moldoveni😊. Numai o vizitasem de ceva vreme și între timp deschisese și CURtea și mă și provocase mai demult pe veselie că eu nu sunt cu analul , că nu-mi place , garantează și revenirea pe deasupra, era și păcat să o ratez 🙃 Contact: 10- Whatsapp, cu o zi înainte de dispută, programare rapidă respectată de ambele părți, în 25 minute eram la ușa ei . Locatie:8,5 pe Cantemir a avut acum locație, locuri de parcare in fața scărilor , bloc vechi comunist , bucătărie veche cu mașina de spălat , 2 camere la alegere pentru meci cam răvășite dar patul bun , mare și nu scârție care e cel mai important lucru , baie normală dotată cu 1-2 geluri de duș , prosop curat dar cam micuț 🤷♂️, apă de gură de 2 feluri . ACȚIUNEA Într-o dimineață ii dau mesaj că am ajuns mai devreme cu 5-10 min.la locație, zice , citez "Nici să mă pregătesc nu mă lași" i-am spus că o ajut eu la spălat că tot trebuia să fac și eu duș , eu deja bandit având în cap cum să decurgă acțiunea 😂. Mi-a plăcut acțiunea descrisă de MisterX și vroiam să o reproduc la indigo și eu . Ale1q mă aștepta intru-un body negru ca cel din poze , fustă de piele cred și ciorapi plasă , unul din ei rupt , foarte provocatoare arată așa, a mai slabit putin însă in continuare este putin pufoasă in șolduri , sânii medii fermi si frumosi, cu ochii aiă criminali , 2 diamante ador să mă țină la ea în brațe și să mă sărute tandru cu buzele ei dar câteodată se joacă rău cu 🍆 mea ( ascultați piesa 😜) , machiată discret, lipsă gene de data asta 🤷♂️, părul negru abanos , lung prins în coadă dar în față i se vedea rădăcinile părului original de blondă 🤣 Când mi-a deschis am luat-o direct in FK/DFK pe moment a rămas blocată dar s-a adaptat pe parcurs, am vrut să-și amintească că spunea odată pe curte că îi plac tipii direcți când intră pe ușă direct acțiune , ce bună, cf etc 🤣 Am stat puțin la bucătărie la o bârfă mică , ii adusesem niste Hell-uri că știu că-i plac ,e o fire foarte sociabilă si îmi place să comunic cu ea . După un timp îmi spune hai că avem treabă , înmânându-mi un prosop și începând să scap de haine punandu-le toate pe un scaun în dormitor. Condus până în baie , aici continuăm cu un FK , o mână pe la mij , cu greu m-am desprins de ea să mă igienizez. Revenit in dormitor Ale1q mă aștepta naked in pat, in toată splendoarea , din boxa portabilă se auzea o muzică lentă creând o atmosferă relaxată și nici nu știam de unde să o abordez : de jos , de sus , față /spate , cine face cărțile eu, ea primul , mi-a și spus "iar ești agitat "🤭😅 M-am decis într-un final destul de rapid , de sus , de la cap printr-un FK unde folosea limba destul de bine , coborât treptat de la gat la sâni , abdomen apoi din in ce în ce mai jos la 🌮 unde am acordat o atenție mai detaliată. Așadar am lins-o fără grabă pe labii, delectandu-ma cu ele. Le-am prins cu buzele, le-am departat usor, le-am supt cu placere urcând spre clitoris.L-am alintat cum se cuvine, iar 1q a inceput sa se miste inainte si inapoi, bucurandu-se de limba mea care-i patrundea între labii. Era un du-te vino innebunitor, buzele catifelate imi acopereau gura in intregime, iar suspinele ei mă determinau să intru cât mai adânc cu putință. Mi-a strâns capul intre pulpe involuntar , se încorda usor si se lăsa pradă trăirilor torcând in liniste😅. A trecut și ea la comandă , mi-a făcut un botic , a cuprins-o intre buze si după privirea ei eram sigur ca-i place! Mi-o sugea privindu-mă in ochi, o lăsa sa-i intre putin de cateva ori ca apoi s-o inghită cu ușurință, revenea la vârf, il dezmierda cu buzele, scuipa pe el si din nou ii dispărea în gura caldă. Tente de deep, lins 🥚🥚, se vedea frumos in oglinda de pe șifonier. Înainte de a trece la acțiune m-am mai bucurat puțin de savarina ei printr-un facesiting asezonat la inițiativa ei într-un 69 unde am încălzit-o și mai bine și cu un deget simultan in 🌮 și unul în curte🤭 că acceptă fingering pussy 👍. Lubrifierea s-a făcut cu gel natural pe bază de apă scuipinol Pjur🤷♂️😅 Îmbrăcat juniorul și peste mine in LOT . Imi simteam 🍆 cum isi face loc intre peretii vaginului contrandu-mi fiecare miscare. Aplecată peste mine s-o simt, ne sărutăm cu foc . Imi placea că se mișca lent, haotic, gemea incet, mișcări din bazin , strângându-mă de gât. M-am ridicat puțin în fund și cum mă ținea de gât am intors-o fără să o scot in misionar unde am continuat să pompez frenetic ridicandu-i un picior pe umăr . După un timp m-am oprit că obosisem , mi-a scos guma și mi-a propus un oral in fața oglinzii . Zis și făcut am traversat patul că altfel nu puteai sa ajungi pe la margine 😅 și s-a apucat de smotocit inculpatul până l-a făcut bun de partea doua : mama iedului 🙃 Așa că n-am stat mult pe gânduri , pus alt cauciuc și aplicat motorul la turație medie la marginea patului . Privea și ea peste umăr sau in oglindă cum ii intra si alternam ritmurile; când tare, când doar vârful, când lent. Începusem să-i masez anusul și l-am probat cu un deget de control 😜. I-am dat cu puțin gel natural la intrare , potrivit capul si am impins! A intrat usor pana la jumatate, dupa care am continuat încet, centimetru cu centimetru. Eram înăuntru, cu totul! Nu pot să vă descriu exact ce simteam dar parcă mai plăcut ca la normal , lucru observat și din privirea ei 🤭A stat un timp nemișcată, apoi a inceput un du-te vino scurt si lent. Se obisnuia cu mărimea probabil.Stateam neclintit, ea impunea ritmul în voie, împingând inainte si inapoi din ce in ce mai repede. Imi simteam 🍆prizonier între pereții anusului ei fierbinte. Cu o mână a început sa-si frece clitorisul. I-am depărtat fesele cu mâinile si am mărit ritmul! Mi-am urcat picioarele in pat aplecandu-mă peste ea. M-am sprijinit cu mainile pe umerii ei, si fixată intre picioarele mele era obligată sa mă primească tot 😅. Mă miscam repede, dorința era prea mare, nu mă mai puteam controla. Si-a strâns rozeta îngustă in jurul 🍆mele, si n-am mai rezistat! Mi-am eliberat încărcătură in balon în fundulețul ei greu încercat 😅, miscandu-mă în continuare lent câteva secunde apoi ne-am întins pe-o parte, gâfâind , apoi s-a întors către mine și m-a sărutat.Făcut încă un duș și am plecat . Senzatii extraordinare, greu de reprodus in cuvinte! Amenda : Optat 1h pentru pachet complet cu de toate , shaorma , 550 firfirei , bețe, tigri , leuți targaryeni , etc 😅 Notă generală : 9,25 - 8 la oral , normal 9 , anal -10 , GFE -10 Concluzia: o fată care-i place 🍆 cu o implicare totală pe problemă😜, inelul foarte strâmt , bun de lovit , încă trufanda face 26 ani anul ăsta 😜 , simți că faci dragoste nu sex cu ea , nu ști când trece timpul cu ea , acum înțeleg de ce avea programare de 3ore după mine sau are opțiunea de 1 zi/ noapte în lista de servicii , clar recomand cine dorește GFE . Ale1q mi-a făcut plăcere compania ta , pe data viitoare 🤗😘❤️😘 👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘👅❤️😘 Bravo 🥂🥂🥂🥂așa îmi place 🍷🍷🍷🍷e ce trebuie 👍👍👍 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26 Postat Mai 26 disponibila de astazi în Bucuresti începand cu ora 17 😘😘 Raman pana aproape de sfarsitul lunii Iunie în Bucuresti! colega de apartament @Acular69 disponibile si ptr threesome Voi fi prezenta la locatie si pe timp de noapte în unele zile 😘
7uuupp Reputație: 5494 Postat Mai 26 Postat Mai 26 1 oră în urmă, Ale1q a spus: disponibila de astazi în Bucuresti începand cu ora 17 😘😘 Raman pana aproape de sfarsitul lunii Iunie în Bucuresti! colega de apartament @Acular69 disponibile si ptr threesome Voi fi prezenta la locatie si pe timp de noapte în unele zile 😘 Pe unde aveți locația? Multumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26 Postat Mai 26 Bd Magheru aproape de intersectia cu George Enescu😁😅 Era prea dimineata ptr mine cand am postat😅🤣 @7uuupp merci😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26 Postat Mai 26 🥰sex oral protejat/neprotejat în functie de igena si astepct sanatos <dus obligatoriu 📌sex normal doar PROTEJAT 📌GFE+FK+DFK(în funcție de chimie,igiena și varsta)+ofer sărutări corporale. 📌COB(fund/sani/spate) 📌diferite pozitii oral/normal/anal(dupa preferintele voastre) 📌dus împreuna sau asistat<nu fac sex in dus> 📌accept fingering pussy 📌69+anilingus pasiv 📌normal/anal sex soft/sex hardcore <nu încurcați cu sexul dominant/submissiv>imi place sa ma fut 🙈🥰 nu sa ne luam la bataie si la umilit/scuipat🤢 📌facesitting 📌lins la owo/luat in gura 😉 📌NU FAC CIM⛔️⛔️⛔️ 💥60min-450lei 💥 ❤️🔥1h30min-550lei❤️🔥 ❤️🔥2h-750❤️🔥 💦extra-50 COF💦 💥extra-100 ANAL <PROTEJAT>💥(rog sa fiu anuțata din timp) threesome împreuna cu @Acular69 1200lei/h <lesby> confirmare cu 30/40min înainte de catre ambele parți! Neconfirmarea sau întarzierea neanunțata duce la anularea programarii,mai exact block!! Detaliile sunt scrise deja<mesaje legate de pret,servicii ajung la block> 😘 Doresc sa imi mentionati intervalul cand pot raspunde si timpul dorit!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26 Postat Mai 26 nu mai am liber ptr astazi! 😘 Maine de la 12 prezentă🤗😘🤗
Iulyan20 Reputație: 4109 Postat Mai 27 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Mai 27 Acum 15 ore, Ale1q a spus: nu mai am liber ptr astazi! 😘 Maine de la 12 prezentă🤗😘🤗 Neața scumpo. O poză cu patul nu pui? Ca nu prea ți-a mai cerut nimeni în ultimul timp 😂😂
ciuciuca Reputație: 169 Postat Mai 27 Oras:Romania/Arad Oras:Romania/Arad Postat Mai 27 1 hour ago, Iulyan20 said: Neața scumpo. O poză cu patul nu pui? Ca nu prea ți-a mai cerut nimeni în ultimul timp 😂😂 Pune-i o poza cu un pat de la Jysk. Poate face o vizita in capitala din Slatina. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27 Postat Mai 27 Acum 2 minute, ciuciuca a spus: Pune-i o poza cu un pat de la Jysk. Poate face o vizita in capitala din Slatina. Acum 1 oră, Iulyan20 a spus: Neața scumpo. O poză cu patul nu pui? Ca nu prea ți-a mai cerut nimeni în ultimul timp 😂😂 Ia mutati-va la dg si nu mai imi ridicati topicul inutil!!!!🤨🤨
Membru Premium papura voda Reputație: 2795 Postat Mai 27 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 27 1 hour ago, Ale1q said: locuri libere de la 17 în sus 😘 De la 17 cm? 😘🥰😊🙈 3
vrabi Reputație: 61 Postat Mai 27 Oras:București Oras:București Postat Mai 27 1 hour ago, Ale1q said: locuri libere de la 17 în sus 😘 Vin mâine de la 12 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28 Postat Mai 28 Aici nu a fost🤭 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2593 Postat Mai 28 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 28 On 3/4/2025 at 11:47 AM, fakeaccount said: Am fost ieri la unchiul Alexandra și m-a distrus (în sensul bun). Sincer, nu am nimic de comentat, totul a decurs perfect. Uiți efectiv unde ești și zici că iubită sau prietenă cu beneficii. Contactul a fost exclusiv pe whatasapp. Programare făcută cu o zi înainte, respectată. Ca atitudine, inițial este mai chill, stă la discuții cu tine, te servește cu apă, dar se dezlănție pe orizontală. Ca fizic, se vede în poze. Singura surpriza a fost că eu țineam minte că era mai înaltă (1.70+). Cred că e sub 1.70 (1.65-68). Am mai fost la ea anul trecut Ca acțiune, mult preludiu în care se implică (sărută bine), urmat de un oral soft foarte bun (cu atenție la sateliți și schimbări de acceptă ritm). Acceptă și cunni. La normal rămâne la fel de implicată. DtD am trecut de oră, a fost o oră și 10-15 min. Nu am fost grăbit și nu se uită la ceas. Chiar mă simteam eu prost că am stat "peste program" și ea nimic. De remarcat că lasă timp între programări. Amendă: 500 roni pt (mai mult de) o oră+anal (nu am mai ajuns la anal din vina mea). Concluzie: o recomand cu cădură în general, și mai ales pentru amatorii de GFE. O experiență foarte plăcută care merită repetată. Din categoria bune și nebune, am încercat a doua vizită la mătuși-mio Alexandra în același an. A decurs foarte bine, aceiași implicare ca data trecută, deși m-a mințit că e obosită :))) Nici nu vreau să știu cum e e dacă are energie și e pe redbull (ceva gen „death by snu snu”, https://knowyourmeme.com/sensitive/memes/death-by-snu-snu). Singura diferență este că acum am încercat și anal care a mers din prima și a fost foarte natural. Așa am și terminat. Se implică și la anal, la fel ca la normal, plus că are un fund...al în camera cu acțiunea, foarte frumos. Clar de recomandat. Dacă te porți frumos cu ea este de 10. Am văzut că face și trio cu colega — @Acular69 — pe care o știu și recomand (o să ajung și la ea), dar nu mă risc că cred că termin înainte să încep. Poate sunt alții mai curajoși 🤭 4 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28 Postat Mai 28 Acum 52 minute, fakeaccount a spus: Din categoria bune și nebune, am încercat a doua vizită la mătuși-mio Alexandra în același an. A decurs foarte bine, aceiași implicare ca data trecută, deși m-a mințit că e obosită :))) Nici nu vreau să știu cum e e dacă are energie și e pe redbull (ceva gen „death by snu snu”, https://knowyourmeme.com/sensitive/memes/death-by-snu-snu). Singura diferență este că acum am încercat și anal care a mers din prima și a fost foarte natural. Așa am și terminat. Se implică și la anal, la fel ca la normal, plus că are un fund...al în camera cu acțiunea, foarte frumos. Clar de recomandat. Dacă te porți frumos cu ea este de 10. Am văzut că face și trio cu colega — @Acular69 — pe care o știu și recomand (o să ajung și la ea), dar nu mă risc că cred că termin înainte să încep. Poate sunt alții mai curajoși 🤭 🤗😘 te pupă 'țusi-tu🤣! Multumesc,te astept la a 3a vizita în acelasi an🤭💋
Membru Premium armando77 Reputație: 6881 Postat Mai 29 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Mai 29 Acum 9 ore, fakeaccount a spus: Am văzut că face și trio cu colega — @Acular69 — pe care o știu și recomand (o să ajung și la ea), dar nu mă risc că cred că termin înainte să încep. Poate sunt alții mai curajoși 🤭 Cum vine treaba asta : o recomanzi dar nu te riști 🤷🏻♂️ Cred că vrei să ți-o iei de la Raluca, te mănâncă 😁 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Nu sunt ce aș vrea să fiu, nu știu ce vreau să fiu dar știu că îmi place 👅🌮🍑💦🙃
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2593 Postat Mai 29 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 29 40 minutes ago, armando77 said: Cum vine treaba asta : o recomanzi dar nu te riști 🤷🏻♂️ Cred că vrei să ți-o iei de la Raluca, te mănâncă 😁 Nu ea, la varianta în 3 nu mă risc. 2 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum