sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2014 Domnule Deep Waters ce are a face faptul ca noi doi ne-am simtit bine impreuna cu topicul meu neinspirat??? Nu vad legatura, no offence Dar as putea sa vad o urma de..... spune tu! Si cu Oly ai gresit-o. Ai sa fii surprins sa afli ca, cu domnul Oly, mi-am tras-o doar de doua ori pana acum. In decurs de o luna. Cu tine de 4 ori in 11 zile. Care e "indragostitul"??? Nu inteleg de ce deranjeaza atat de mult ca am descris ce si cum m-am simtit eu azi. Aaaa, ca n-am scris cu cine.... 1
Sanctus Reputație: 73 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Vatican Oras:Vatican Postat Februarie 26, 2014 Sorina, imi place de tine, de moul in care interactionezi virtual. Insa, si sunt sigur ca nu este doar parerea mea, de multe ori ai intrecut masura. De fiecare data ne-ai zugravit acelasi subiect, cat de horny esti tu si ce mult iti place sa faci sex, chiar daca este cel mai neatractiv barbat. Incearca sa fii mai originala, sa ai o alta abordare sau cel putin incearca sa alternezi, sunt convins ca poti mult mai mult. Chiar daca pana acum a mers si ai strans in jurul tau o haita de lupi in calduri, nu te increde doar in puterea tamaduitoare a pizdii, nu este eterna, parfumul ei dispare sau devine desuet, barbatul este un pradator innascut, mereu va cauta vanatul cel mai proaspat cu putinta. Ganduri de bine,H 2
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 26, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 26, 2014 Nu stiu daca dorinta, daca el, daca eu, sau noi, daca uleiul, dar ceva, sau cineva, a facut posibil asa ceva....dupa mult timp, dupa cativa ani, am simtit din nou ca fac dragoste. Da, asta este, azi am (re)facut dragoste... A fost sublim...tot ce s-a intamplat, exact in felul in care s-a intamplat... literatura de laba pentru fraieri inocenti.altceva mai stii? 7
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 Mie mi-a placut ++++ de la mine. Te pupSi mie!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 26, 2014 http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/UntiLLLtled-1_zps8ead3f2b.gif Si mie, si mie, si mie, si mie.....
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Ce oameni...ea zice ce a trait,primeste acuze,el intervine sa zica ca el a fost,il acuza pe el,el se simte prost,intervine si el,el zice ca nu e asa,el se lauda in continuare,el se resemneaza,ea se simte tradata,el tace...
futacios_man Reputație: 6008 Postat Februarie 26, 2014 Oras:b Oras:b Postat Februarie 26, 2014 rog mutarea delirului erotic pe sectinea blog. 6
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Postarea asta isi avea locul pe blog, nu aici... Pai da, acolo ar trebui sa fie, doar ca daca d-ra ar scrie pe blog , nu ar mai avea atat de multi cititori si nici nu ar mai interactiona la fel de multi , care fie i-ar aduce laude sau critici.Si la ce bun sa scrii pe blog daca nu poti sa fii in centrul atentiei ? De fapt asta e boala de care sufera, vrea sa aibe cati mai multi spectatori.Si ce metoda mai buna sa-ti atragi public si clienti decat sa le spui ca le dai ceva gratis si cand mai e si vorba de pizda, wohooo , fratioare.Inca odata , marketing de kkt. 3
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Pai da, acolo ar trebui sa fie, doar ca daca d-ra ar scrie pe blog , nu ar mai avea atat de multi cititori si nici nu ar mai interactiona la fel de multi , care fie i-ar aduce laude sau critici.Si la ce bun sa scrii pe blog daca nu poti sa fii in centrul atentiei ? De fapt asta e boala de care sufera, vrea sa aibe cati mai multi spectatori.Si ce metoda mai buna sa-ti atragi public si clienti decat sa le spui ca le dai ceva gratis si cand mai e si vorba de pizda, wohooo , fratioare.Inca odata , marketing de kkt. Era de asteptat sa iti faci aparitia!Ai lipsit ceva... ...erai ultima piesa din puzzle...Indiferentul frustrat 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2014 Sorina,cat de horny esti tu si ce mult iti place sa faci sex, chiar daca este cel mai neatractiv barbat. Cine a spus ca este neatractiv (nu stii ce ochii are, si ce....pusca:)) ). ..dragul meu, crede-ma ca eram cu ochii deschisi. Atat de deschisi, incat m-am asezat mai bine. De ce?? Sa am o vedere mai buna asupra faptelor. Cine ma cunoaste (bambu tu nu ai de unde sa stii ) stie ca imi place sa ma uit la ce/cum/unde intra si nu numai... deci, pentru mine, in acel moment (si nu numai) evident ca a fost cel mai frumos barbat ...dooh
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Era de asteptat sa iti faci aparitia!Ai lipsit ceva... ...erai ultima piesa din puzzle...Indiferentul frustrat Vezi ca a inceput sa-ti creasca par pe limba.Mai ia o pauza 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Sorina = lindicul principesii. Luati-o cum vreti, de bine, de rau... 2
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 26, 2014 Se pare ca nu s-a inteles nimic din ceea ce am vrut sa zic! Nici de catre Sorina, nici de catre altii.Ce-i drept e vina mea, ca am incercat sa dau un sfat ...nesolicitat, despre care se stie ca ...mai bine il tii pentru tine. Ca e ...nesolicitat. Va las sa va distrati in continuare, ca eu imi iau o cafea. N-am nimic de spus in plus pe acest topic.
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Vezi ca a inceput sa-ti creasca par pe limba.Mai ia o pauza Diferenta dintre noi doi: Eu pot avea destul timp sa fac cea ce vreau,destula inteligenta incat sa imi aleg cu cine vreau sa vorbesc,si o limba shaveuita sa pup in cur pe cine vreau,plus ca folosesc un aparat de ras destul de bun(deci nu las ca creasca parul pe limba,il rad,fara sa ma zgarii). Tu in schimb pari si esti un loser! Sexything te intelege,sunt sigur de asta!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 26, 2014 Cafea la ora asta?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 26, 2014 S-a mutat un sfert de forum in "trairile" noastre baby!!! Evident va urma o cearta! Bambu, ma "omori" cand esti rau, aaaahhhhh
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Diferenta dintre noi doi: Eu pot avea destul timp sa fac cea ce vreau,destula inteligenta incat sa imi aleg cu cine vreau sa vorbesc,si o limba shaveuita sa pup in cur pe cine vreau,plus ca folosesc un aparat de ras destul de bun(deci nu las ca creasca parul pe limba,il rad,fara sa ma zgarii). Tu in schimb pari si esti un looser! Sexything te intelege,sunt sigur de asta! Corect , atunci cand tu pupi in cur pe cineva si vine unu ca mine care nu e de acord cu procariile pe care le debiteaza persoana pe care tu o pupi in cur de minim 3 ori pe zi , vii si spui ca sunt looser.Si daca erai atat de inteligent precum sustii ca esti , nu erai cu pupatul prin gauri care nu vad lumina soarelui.Si inca ceva , daca esti matale atat de inteligent si ai atat de mult de timp incat sa iti alegi cu cine vrei sa vorbesti , de ce iti piezi timpul cu un looser ca mine , dupa cum sustii ca sunt.O sa ii sun pe astia care acorda premiul Nobel sa-i rog frumos sa-ti acorde si tie unul , pentru inteligenta iesita din comun
Sexything Reputație: 11039 Postat Februarie 26, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Februarie 26, 2014 Fantasma: Da,il inteleg pe Bambuchaa. Pare un om inteligent,uneori mai acid,insa care are cuvintele la el. Mie imi smulge cate un zambet cu aproape fiecare postare. Si nu,nu e corect sa vina un user nou si sa inceapa sa il jigneasca pe un contribuabil al acestui forum. 2
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Corect , atunci cand tu pupi in cur pe cineva si vine unu ca mine care nu e de acord cu procariile pe care le debiteaza persoana pe care tu o pupi in cur de minim 3 ori pe zi , vii si spui ca sunt looser.Si daca erai atat de inteligent precum sustii ca esti , nu erai cu pupatul prin gauri care nu vad lumina soarelui.Si inca ceva , daca esti matale atat de inteligent si ai atat de mult de timp incat sa iti alegi cu cine vrei sa vorbesti , de ce iti piezi timpul cu un looser ca mine , dupa cum sustii ca sunt.O sa ii sun pe astia care acorda premiul Nobel sa-i rog frumos sa-ti acorde si tie unul , pentru inteligenta iesita din comun Loser este varianta corecta,stiu ca am gresit si eu. In primul rand,iti multumesc ca ma urmaresti si ca iti pasa,in al doilea rand,am vorbit cu tine pentru ca pareai cat de cat interesant,pana cand ai inceput sa bati tastatura...stiu ca nu am procedat corect,dar m-au deranjat anumite cuvinte,fraze,acuze venite din partea ta,ca iti pasa mai mult de viata altora decat decat de ta.Premiul Nobel mai poate astepta,nu ma simt pregatit,inca! Din pacate,nu o sa mai am timp pentru tine,sper ca nici tu de mine! Seara buna!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 26, 2014 Labareala pt labagii bleaaaaah!
fantasma Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Fantasma: Da,il inteleg pe Bambuchaa. Pare un om inteligent,uneori mai acid,insa care are cuvintele la el. Mie imi smulge cate un zambet cu aproape fiecare postare. Si nu,nu e corect sa vina un user nou si sa inceapa sa il jigneasca pe un contribuabil al acestui forum. Probabil ca nu ai urmarit ,cine,ce a facut...si te cred!Nimic nu este corect pe lumea asta...ce facem noi aici e mizilic!Noutatea trebuie si ea acceptata si inteleasa!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Februarie 26, 2014 Si pentru ca toate astea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus... li s-a spus... ... Rrr...rrrr......'rati-ai dracu' de curiosi! 'rati-ai dracu' de plange pizda datorita voua s-alege cacatul de forumul asta L-O-V-E
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 26, 2014 ba da tristi sunteti ma.. sunteti invidiosi pe talentul si prestanta fetei, sa mor !!
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2014 Loser este varianta corecta,stiu ca am gresit si eu. In primul rand,iti multumesc ca ma urmaresti si ca iti pasa,in al doilea rand,am vorbit cu tine pentru ca pareai cat de cat interesant,pana cand ai inceput sa bati tastatura...stiu ca nu am procedat corect,dar m-au deranjat anumite cuvinte,fraze,acuze venite din partea ta,ca iti pasa mai mult de viata altora decat decat de ta.Premiul Nobel mai poate astepta,nu ma simt pregatit,inca! Din pacate,nu o sa mai am timp pentru tine,sper ca nici tu de mine! Seara buna! Am inteles boss , am inteles ca esti sustinatorul Sorinei si ca oricine va indrazni sa se ia de ia ,tu o vei apara.In afara de asta n-ai spus nimic , desi ai vrut sa pari inteligent.Macar daca tot intervii sa-ti faca si tie o reducere. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum