Sari la conținut

Trairile / pasiunile / fanteziile / recenziile Sorinei

Postări Recomandate

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

:)))

As merge de patru ori pe luna,pe luna:))))

• Oras:caelum et infernus
Postat

As merge merge,...cu rolele rolele...in ior ior...

Cine cine...vine vine? 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

As merge merge,...cu rolele rolele...in ior ior...

Cine cine...vine vine? 

Nu am (inca) role, dar la plimbare nu as spune "nu" :)

Suntem vecini? :D

• Like 1
  • Oras:Acolo
Postat

As merge sa duc gunoiul... ba nu! E neaparat necesar sa duc gunoiul.(bineinteles ca scopul final nu e sexul) :D

ma duc eu sa duc gunoiul.. Angel, te las undeva? =))

Postat

Nu am (inca) role, dar la plimbare nu as spune "nu" :)

Suntem vecini? :D

Aproape :D

Prin jurul parcului ..

Postat

As merge sa duc gunoiul... ba nu! E neaparat necesar sa duc gunoiul.(bineinteles ca scopul final nu e sexul) :D

Patetic! :)

Postat

Patetic! :)

patetic esti tu ma bulangiu rujat.. daca ma superi iti pun rochie si te fut in cur!!

Postat

patetic esti tu ma bulangiu rujat.. daca ma superi iti pun rochie si te fut in cur!!

Incepi sa ma sperii,nu e frumos! :)

Gaseste-ti cuvintele si vorbeste frumos!

Xoxo :)

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Momente ca acestea ma fac sa regret ca nu pot acorda decat un punct per postare. Decat sa dau cu ţârâita, mai bine nu dau deloc.

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Da la " Romanii au talent " de ce te-ai prezentat? Petre ti se parea mai putin fioros? :D

Este intr-atat de fin comentariul tau incat nu mi-am dat seama cui te adresezi.

Postat

Pai si eu am recomandat 'consumul responsabil' de 'stuff' dar tot ai avut 'nimic' cu mine! :) De ce?

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

intrebare existentiala,de ce exista de ce? :laugh2

cine ghiceste are o noapte de perversiuni cu de ce? :boob 

Postat

Incredibil...azi vorbeam cu cineva despre ... balcon =))

Sigur...te astept sa udam florile ;)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acuma.... la ce "balcoane" ai... :boob

Postat

Ca a ramas la stadiul de webcam sex, pe scaunul din bucatarie =)) sau ca totul s-a transpus in dormitorul meu, nu cred ca este relevant ....acum , insa de unde a inceput toata nebunia asta, cred ca pot impartasi  :D

Asadar, ce avem pe ordinea de zi?

Aaa, da stiu. Aveam 5min. Eram in bucatarie. De data asta am inchis telefonul. Deci ramasesera 3minute... 

Te vreau. In fata mea! Dar nu stiu cum sa stau  :D

Ai 5 min baby? 

30 de sec sa te sarut si sa te mangai pe gat si pe spate,30 de sec sa te dezbrac, 1 min vreau s-o sugi, apoi, neavand timp sa mergem in dormitor, am sa te intind pe masa sau pe dulap si am sa petrec inca 1 min cu capul intre coapsele tale, dupa care, vazand ca ma vrei in tine, am sa intru inceeeet, apoi din ce in ce mai tare si in 90 de sec terminam amandoi. Ne raman 30 de sec sa ne spalam baby sau sa ne stergem...ne descurcam 

Ma vrei?  :D

Daca te vreau? Esti nebun? Eu, da te vreau dar nu vezi ca suntem intrerupti. Dupa cum iti spuneam, tu poti vorbi la telefon, dragul meu, dar te rog doar sa stai in picioare. Eu am treaba in fata ta, pe scaun. Te desfac la pantaloni, si surpriza, deja e tare! Hmmm, o iau in gura, usooor apoi mai repede, mai adanc..

Hey, ai grija, tu vorbesti la telefon 

Ce faci cu cealalta mana?O daaaaa

Dupa cum vad si tu vorbesti la telefon, asa ca poti cuntinua acest lucuru, dar intoarce-te cu spatele la mine, arcuieste-te usor sa te mangai pe spate, sa te sarut pe gat, sa cobor cu mana de pe sani pe abdomen si cand ajung mai jos...tot surpriza...e uuuud! Pune o mana pe dulap si apleaca-te usor...incepi sa ma simti in tine! Sa nu tipi ca vorbesti la telefon baby. Iei mana de pe dulap si ma tragi in tine. Inchide tel sa nu termini  :P

As vrea sa-mi povestesti ce ai fi facut daca ai fi fost langa mine mai devreme, in bucatarie, pe scaun.

Deci eram pe scaun si mi-ai indus, ca de obicei, o mare pofta sa mi-o tragi. De data asta te vreau in mine, de preferat fara preludiu. Nu pot sa nu ma abtin sa nu ti-o sug totusi , doar putin. Suficient, doar cat sa o ud  .  

Ma uit la tine, si mi-o bag(i). Pffff, daaaa. De cand asteptam momentul asta. As fi putut lejer sa nu o ud. Dar nu m-am putut abtine sa ti-o sug. A fost doar un pretext .... sau, o surpriza sa ma descopar atat de ...uda . 

A alunecat instant. Pana la capat. Woaw. Incredibil cat de usor aluneca. Realizezi cat de mult te vreau?? Nu ma pot abtine sa nu gem, as vrea sa ma manifest putin maaai mult dar nu pot, sunt in bucatarie...Totusi, nu pot sa tac...as vrea sa fii langa mine, as vrea sa te simt...sa ti simt si limba...

Ooo daaaa, scot vibratorul. Imi bag un deget, apoi doua. Nu reusesc...mai este putin insa niciodata nu reusesc sa ma ating eu acolo unde ma atingi tu. Ma mai mangai. Te vreau iar in mine dar inca putin...ma mai mangai, ating, explorez, frec  :D...

Nu mai pot...deja tip...nu mai apuci sa intri in mine. In timp ce vroiam s-o bag...am explodat...woaw...daaaaa, te vreaaaaauuu si mi-o bagi....incredibil ce efect poti avea asupra mea...te vreau, o vreau, fute-ma!!!

Era sa si cad de pe scaun   :laugh2

Acum as vrea sa stiu, ce era la celalat capat al ....web-ului: ce ai vazut, ce ai simtit, ce ai facut...unde si cum (m-)ai terminat?

Din cauza ta am sa devin o nimfomana, daca nu sunt deja...  :blushing2

Au vreo denumire femeile dependente de orgasm? Acolo cred ca m-as incadra perfect   :blushing2

Pffff! M-ai omorat cu mesajul asta inca de aseara de cand l-am citit, iar acum cand il citesc iar si iti raspund, ma faci sa retraiesc ce am experimentat aseara. Cred ca este cel mai sexy, sincer si...ud mesaj pe care mi l-ai trimis.

Ce s-a intamplat la capatul celalalt al web-ului...ce putea sa se intample? M-ai futut, te-am futut, ne-am futut, m-am futut 

Detaliile tehnice nu cred ca sunt picante. In schimb iti pot spune ce era in capul meu in acele momente.

In clipa in care am vazut ca ai scos jucaria, mi-am dat seama ce va urma...te vedem, te simteam. Am schitat un zambet, iar in momentul in care ai bagat-o in gura, ma vedeam cum te trag de par si imi plimb mana pe capul tau cand o sugi, iar te trag de par, o bagi toata in gura. N-am stat sa-mi imaginez pozitia in care ti-am bagat-o pe acel scaun, dar cert este ca ti-am bagat-o. Te aud cum gemi, cum tipi...vreau sa tipi....mai tare, mai tare si apoi iar usoooor, usoooor...te ating pe sani, pe fata, iti bag degetele in gura si iar tare, repede si poate putin violent...  

Ma vrei?   Ia o gura de cafea  :P

Da, deci este clar. Cred si mesajul tau a fost cel mai sexy, sincer si ud mesaj pe care mi l-ai scris...habar nu am cat de mult imi place ca incepi sa-mi vorbesti fara retineri, un pic vulgar. Esti ... waow!

Ma intreb oare ce s-o intampla saptamana asta?!?!  Habar nu am insa stiu ca de abia astept sa ma vad cu Maya..

Baby ce ai zice sa ne vezi pe amandoua pe web?? Ai vrea?  :D

Si sa facem amandoua ce ne spui tu sa facem...mai intai virtual, apoi ...poate si real  :D

Ma(ne) vrei?  Ia o gura de whisky  :laugh2

Asadar a inceput in bucatarie...de terminat (cu siguranta au terminat toti cei implicati in ecuatie  :blush2: )...abia a inceput, mai urmeaza...multe combinatii de "n" luate cate "k" ;)

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Sorina ti-ai ratat cariera!!!foarte frumos ai scris, dar e al dracu de Ireal!!!

• Oras:pe pista
Postat

Rusoaico,sa ma mai repet ca te iubesc? :blushing2

Manca-ti-as lindicu`

Postat

Stii tu, nu??? Offf offf cum le stii tu pe toate ca un om mare....daca tu zici, eu nu te contrazic ;)

P.S. Nu ti-ai dat seama ca am citat (reprodus)  niste PM-uri dintre mine si "el", nu??? Eh, lasa, ...keep dreaming poate ti se intampla si tie candva  :girly

• Oras:Bucales
  • Oras:Bucales
Postat

Manca-va-s motzu la' amandoua daca nu v-as "combina" pe fiecare dimpreuna cu cealalta (ca va stiu doar separat) si dupa aia m-as baga intre voi :luxhello  :luxhello  :luxhello ...de "n" la puterea "k" ori  :crazylove  :crazylove

P.S : Na ca m-a luat valu'  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

In niciun caz nu doresc sa te contrazic draga mea!!!

E doar părerea mea,si da...ma enervează la culme ca Vorbești din basme si vinzi gogoși la "kil"!!

Te deranjează ca ma enervează???

• Like 1

Postat

Rusoaico,ai dezlegare sa reproduci si tu neste pm-uri dintre mine si tine ;)

Fa-ti de cap si da-ma-n kilu tau :)))

Sa-ti mananc lindicu' fey sor'meo fey :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...