Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Buna. Sunt Andra. O frumusica blondina de 34 ani, 167cm si 57 kg. Am fundul bombat si sanii rotunzi si misto. Imi place distractia, muzica si oamenii noi ! Sunt fosta dansatoare si maseuza, dar cu experienta si in arta amorului! Experienta mea de viata va asigura o intalnire reusita ! Serviciile mele consta in companie intima si sex. Pot oferi sex normal doar protejat, sex oral protejat sau neprotejat in functie de alegerea si igiena ta, finalizare faciala sau corporala, sarut cu limba si sarutari pe corp, imi plac limbutele, 69, masaj erotic si de relaxare. Ma pot vedea si cu cupluri . Pretul este de 150 lei pt 30 min in care se face 1 finalizare sau 250 lei pt 1 ora pt 2 finalizari. Pentru cupluri pretul este de 400 lei. Locuiesc in sectorul 3, pe Moise Nicoara, aproape de Piata Alba Iulia. Programul este de la 10 la 22. Pot fi gasita la nr de tel 0727135859. Programarile se pot face prin apel sau pe whats app. Va sarut si astept sa ne cunoastem! 4 7
navigatoru Reputație: 237 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2022 Bine ai venit pe la noi, pt mine pari o aparitie interesanta, și te-am pus pe lista de rezolvat... 1
lilisor95 Reputație: 441 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:DA Oras:DA Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 11 ore, Andra. a spus: Buna. Sunt Andra. O frumusica blondina de 34 ani, 167cm si 57 kg. Am fundul bombat si sanii rotunzi si misto. Imi place distractia, muzica si oamenii noi ! Sunt fosta dansatoare si maseuza, dar cu experienta si in arta amorului! Experienta mea de viata va asigura o intalnire reusita ! Serviciile mele consta in companie intima si sex. Pot oferi sex normal doar protejat, sex oral protejat sau neprotejat in functie de alegerea si igiena ta, finalizare faciala sau corporala, sarut cu limba si sarutari pe corp, imi plac limbutele, 69, masaj erotic si de relaxare. Ma pot vedea si cu cupluri . Pretul este de 150 lei pt 30 min in care se face 1 finalizare sau 250 lei pt 1 ora pt 2 finalizari. Pentru cupluri pretul este de 400 lei. Locuiesc in sectorul 3, pe Moise Nicoara, aproape de Piata Alba Iulia. Programul este de la 10 la 22. Pot fi gasita la nr de tel 0727135859. Programarile se pot face prin apel sau pe whats app. Va sarut si astept sa ne cunoastem! Bine ai venit , sa ne spui si programul de lucru 1
Sexaddicted2 Reputație: 57 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Postat Noiembrie 9, 2022 1 oră în urmă, lilisor95 a spus: Bine ai venit , sa ne spui si programul de lucru Programul este de la 10 la 22 1
plesan Reputație: 40 Postat Noiembrie 9, 2022 Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 12 ore, Andra. a spus: Buna. Sunt Andra. O frumusica blondina de 34 ani, 167cm si 57 kg. Am fundul bombat si sanii rotunzi si misto. Imi place distractia, muzica si oamenii noi ! Sunt fosta dansatoare si maseuza, dar cu experienta si in arta amorului! Experienta mea de viata va asigura o intalnire reusita ! Serviciile mele consta in companie intima si sex. Pot oferi sex normal doar protejat, sex oral protejat sau neprotejat in functie de alegerea si igiena ta, finalizare faciala sau corporala, sarut cu limba si sarutari pe corp, imi plac limbutele, 69, masaj erotic si de relaxare. Ma pot vedea si cu cupluri . Pretul este de 150 lei pt 30 min in care se face 1 finalizare sau 250 lei pt 1 ora pt 2 finalizari. Pentru cupluri pretul este de 400 lei. Locuiesc in sectorul 3, pe Moise Nicoara, aproape de Piata Alba Iulia. Programul este de la 10 la 22. Pot fi gasita la nr de tel 0727135859. Programarile se pot face prin apel sau pe whats app. Va sarut si astept sa ne cunoastem! Top 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22585 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2022 Splendida ! Clar de vizitat din punctul meu de vedere. 1 1
ninfomanee Reputație: 564 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 Am contactat o pt ca eram in zona și sunt amator de noutăți pe piața, dar nu mi-a răspuns. Probabil n-a început programul👍 1 1
Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2022 Buna. Abia am inceput programul si pt faptul ca am inceput mai tarziu, azi voi sta mai tarziu de ora 22. Va pup si va astept sa ne cunoastem🥰
Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2022 Chiar acum, vortex a spus: Sex anal ? Nu fac anal
daw1cked Reputație: 222 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Ro Oras:Ro Postat Noiembrie 9, 2022 Asteptam ceva comentarii de la baietii de comitet care au fost deja. Multumim!
rrrusescu Reputație: 48 Postat Noiembrie 10, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2022 Pozele sunt recente sau mai vechi. Poti te rog sa pui o poza imbracata in blugi? Faci si CIM?
georgepr Reputație: 1137 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2022 Sambata lucrezi?
Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 11, 2022 Buna. Azi sunt pana la ora 24-01. Va pup si va astept sa ne cunoastem !
Giolgau777 Reputație: 106 Postat Noiembrie 13, 2022 Oras:Trevisi Oras:Trevisi Postat Noiembrie 13, 2022 Am vizitat-o si eu, locatia e pe Moise Nicoara, aproape de Rond Alba Iulia, ea se incadreaza la MILF, serviciile sunt corecte si bune, e deschisa la sugestii, destul de noua in domeniu, la fata seamana cu Prodanca, dar speram ca nu da la fel de bine cu croseul Note: Oral:8 Normal:8 Locatie:7 3 2
rrrusescu Reputație: 48 Postat Noiembrie 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2022 Si cum ai contactat-o? Ca vad ca ne da cu succes ignor...
gicacontra2012 Reputație: 4345 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2022 Am fost și eu în vizită la Andra asa ca foarte pe scurt : locație 7 e centrala zona Rond Alba Iulia și cât de cât ok, aspect 8, mie îmi place ca e genul de femeie cu forme, oral 8.5 a fost chiar bun, cu priviri, cu deep, cu presiune, de lunga durata și cu finalizare corporala, chiar se pricepe la oral și nu cred ca e asa de neexperimentata. 🙂 Cost 150 lei finalizarea fără sa ma grăbească, pentru finalizare orala se plătește extra. Concluzie pentru cei care prefera femeile cu forme și servicii bune, Andra e de vizitat. 3 1
Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 14, 2022 Acum 18 ore, rrrusescu a spus: Si cum ai contactat-o? Ca vad ca ne da cu succes ignor... Nu dau ignore nimanui. In zilele in care nu sunt la birou, nu raspund nici la telefon( in caz ca e deschis), nici pe forum. Pot fi gasita prin apel sau mesaj(sms,whatsapp) la 0727135859.
Andra. Reputație: 12 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 14, 2022 Azi sunt disponibila pana la ora 23-24. Va pup si va astept sa ne cunoastem !
balerinul Reputație: 19 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 18, 2022 Te ai retras asa repede ca de 2 zile sun si ba e inchis ba deconectat?! 1
rolexshef Reputație: 936 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2022 Recenzie intarziata: Cum am vazut ca a postat, am si sarit pe ea, ceva nou pt mine, pt forum, eram primul client in prima zi din ce mi a zis, undeva, este o femeie “milf” sa zicem, cu experienta, dupa cum manevra ciocanul, a spus ca a lucrat la salon, dar “lucra” si acolo cu persoanele care erau ok, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 6, undeva la 15mp garsoniera, foarte mica, prosop curat, foarte mica baia…i am spus ca trebuie sa schimbe urgent locatia ON - 8, incercari deep, lins satelitii, umed, l a facut strong NP - 8, soldatul era teava, pune caciula si vine peste mine, cum sare n el, sa ti rupa ciocanul, imi place maxim, o pun si cu spatele, dupa incercam misionar, pe lateral, in orice pozitie vrea sa te traga n ea, ii place ciocanul maxim, o pun in doggy, aici doar ma tine doar in contre, am transpirat amandoi, specifica ca a inceput bine ziua :))) mergem la marginea patului, incepe un oral iar bine executat, finalizez in gurita ei pana la ultimul strop. Halat: 150 ron (1fin) de revenit? Da, daca isi schimba locatia! 5 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10917 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2022 Acum 6 minute, rolexshef a spus: finalizez in gurita ei pana la ultimul strop. Halat: 150 ron (1fin) Finalizarea orala fost inclusă sau ai plătit extra? 2
gicacontra2012 Reputație: 4345 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2022 Mie mi a spus clar ca finalizarea orala se plătește extra, acum vad ca nu mai cere extra, sau o fi în funcție de fraier.🙂 Andra, cum e pana la urma cu finalizarea orala ?
lilisor95 Reputație: 441 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:DA Oras:DA Postat Decembrie 1, 2022 M-a atras inca de cand am intrat in casa.Inaltuta,frumusica,corpul pe gustul meu,tate bune de supt.Dupa un dus scurt cand m-am intors in camera am gasit-o in pizda goala asteptandu-ma.Ne-am luat in brate si ne-am sarutat prelung,sarutul a devanit fk,i-am luat tatele la supt,am frecat-o la pizda pana s-a udat,moment in care am cerut caciulita.s-a asezat pe spate,am incalecat-o,si-a desfacut picioarele la maxim si m-a primit in ea tragandu-ma de cur.Dadeam in ea si o sarutam pe gura.Am tinut-o asa vreo 15 minute pana am terminat.Mi-a placut mult asa ca am sa revin pentru o ora.Cadoul 150 finalizarea 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum