aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 โฅ๏ธ๐ถย ๐๐๐๐๐๐๐ศ๐๐ย ๐๐๐ฤย ๐ ๐ย ๐๐๐๐๐๐๐ศ๐,ย ๐รข๐ฤ๐ฤย ๐๐๐๐๐๐๐๐ฤย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐ย ๐ย ๐ฤย ๐๐ ๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ศ๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐,ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ศ๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐๐ฤ๐๐๐ฤ.ย ๐ซ๐๐ฤย ๐๐๐๐๐ศ๐ย รฎ๐ย ๐ฤ๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐ ๐ย ๐ฤ๐ฤ๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐,ย ๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐ฤ ศ๐ย ๐๐ย ๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐,ย ๐๐ศ๐ย ๐ฤ๐๐ย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐ฤ!ย ๐บ๐๐๐ย ๐ย ๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐ฤย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐ย ๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐,ย ๐ ๐๐ย ศ๐ย ๐๐๐๐ย ๐ ๐๐๐๐๐!ย ย ๐บ๐๐๐ย ๐ย ๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐ ๐,ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ย , 1,65ย ๐๐๐๐๐๐๐๐, 50ย ๐ ๐ย ๐๐!ย ย โ๏ธ๐ต๐ย ๐๐๐๐๐๐ย ๐ ๐๐๐๐ย ๐๐ย ๐๐๐๐๐ย ๐ ๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐ย ๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐!ย โ๏ธ๐ฐ๐๐ย ๐๐๐๐๐๐ย ๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ ๐ย ๐-๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐!ย ย (ใฃโโกโ)ใฃย โฅ Preturile mele sunt ย O finalizare 200 de lei O ora 400 de lei (ce include doua finalizari)ย Deplasare - 500 de lei ora plus taxiul depinde unde locuiesti! โฅ ย ๊ฑแดสแด ษชแดษชษชสแด แดแดสแด๐ฅ ๊ฑแดx แดสแดส ( แดสแดแดแดแดแดแด/ ษดแดแดสแดแดแดแดแดแด ษชษด ๊ฐแดษดแดแดษชแด แด แด ษชษขษชแดษดแด ) - แด๊ฑ. ษดแด ๊ฐแดแด ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดสแดสแด!! ๊ฑแดx ษดแดสแดแดสย ๊ฑแดสษชแดส แด แด แดแดแดขษชแดษชษชย แดแด๊ฑแดแด แดแดษดษชสษชษดษขแด๊ฑ ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดแด แดแดสแด! Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 7 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputaศie: 4303 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Aimee รฎn ce zona din sectorul 1 este locaศia ? Dacฤ exista si servicii extra sa le treci aici pe topic.ย Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputaศie: 25242 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Felicitari pentru prezentare. Profi. Daca ai mai lucrat si in alte orase ar ajuta un link cu topicele de acolo. 5 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 5 minute, gicacontra2012 a spus: Aimee รฎn ce zona din sectorul 1 este locaศia ? Dacฤ exista si servicii extra sa le treci aici pe topic.ย Locatia mea se afla pe langa parcul cismigiu!ย Serviciile mele sunt doar cele scrie pe forum. ๐ ย Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 3 minute, MisterX a spus: Felicitari pentru prezentare. Profi. Daca ai mai lucrat si in alte orase ar ajuta un link cu topicele de acolo. Multumesc ๐ Este singurul topic ๐ Link spre comentariu
larochesin Reputaศie: 406 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Hmm , locatia o stiu , FK in serviciile tale? Link spre comentariu
dolo14nebunu Reputaศie: 12 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Biucharest Oras:Biucharest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Buna! Bine ai venit pe forum. ๐คย Sunt membru de vaza si facย parte din comitetul de primire. Sa fii pregatita sa te contacteze toate hahalerele. Cati ani de studii ai? Pentru partea โdiscursย inteligentโย vreau sa vin.ย ๐คฉ ย Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 4 minute, larochesin a spus: Hmm , locatia o stiu , FK in serviciile tale? Acestea sunt singurele servicii pe care le prestez !! ๐๐ ๊ฑแดสแด ษชแดษชษชสแด แดแดสแด๐ฅ ๊ฑแดx แดสแดส ( แดสแดแดแดแดแดแด/ ษดแดแดสแดแดแดแดแดแด ษชษด ๊ฐแดษดแดแดษชแด แด แด ษชษขษชแดษดแด ) - แด๊ฑ. ษดแด ๊ฐแดแด ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดสแดสแด!! ๊ฑแดx ษดแดสแดแดสย ๊ฑแดสษชแดส แด แด แดแดแดขษชแดษชษชย แดแด๊ฑแดแด แดแดษดษชสษชษดษขแด๊ฑ ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดแด แดแดสแด! 1 Link spre comentariu
larochesin Reputaศie: 406 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Just now, aimeeyvett said: Acestea sunt singurele servicii pe care le prestez !! ๐๐ ๊ฑแดสแด ษชแดษชษชสแด แดแดสแด๐ฅ ๊ฑแดx แดสแดส ( แดสแดแดแดแดแดแด/ ษดแดแดสแดแดแดแดแดแด ษชษด ๊ฐแดษดแดแดษชแด แด แด ษชษขษชแดษดแด ) - แด๊ฑ. ษดแด ๊ฐแดแด ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดสแดสแด!! ๊ฑแดx ษดแดสแดแดสย ๊ฑแดสษชแดส แด แด แดแดแดขษชแดษชษชย แดแด๊ฑแดแด แดแดษดษชสษชษดษขแด๊ฑ ๊ฐษชษดแดสษชแดขแดสแด แดแด แดแดสแด! Multumesc de raspuns, doar ca sfat ai putea sa incerci niste poze mai concludente , pana atunci bine ai venit pe forum . 1 Link spre comentariu
delusione Reputaศie: -300 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Varsta ? Ai mai activat in domeniu? Link spre comentariu
delusione Reputaศie: -300 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 4 minutes ago, larochesin said: Multumesc de raspuns, doar ca sfat ai putea sa incerci niste poze mai concludente , pana atunci bine ai venit pe forum . De acord si eu cu poze mai multe.. nu stiu de ce am impresia ca a mai activat , am un feeling Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 1 3 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 2 5 Link spre comentariu
Raducu0009 Reputaศie: 303 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucurest Oras:Bucurest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Ce vรขrsta ai ? Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 6 minute, Raducu0009 a spus: Ce vรขrsta ai ? Buna! Am 25 de ani ๐ 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputaศie: 22451 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Interesanta . Serviciile un pic limitate ( fara FK , CIM , cur ) , dar macar oralul e necauciucat , ceea ce e important ๐. 2 Link spre comentariu
larochesin Reputaศie: 406 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 2 hours ago, aimeeyvett said: Felicitari pt poze , arata bine , merita impinsa o vizita very soon 2 2 Link spre comentariu
ionelene1981 Reputaศie: -9 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucureศti Oras:Bucureศti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Sper sa nu greศesc dar este o ศigฤncuศฤ bruneta vopsitฤ care mi a tras teapa acum vreo sฤptฤmรขnฤ รฎn zona cismigiu. Super fast fuck o finalizare care a furat cam 15 minute (oral ศi normal) Telefonul lรขngฤ pat a sunat in draci. Dupฤ primul numฤr a rฤspuns la telefon ศi i a spus urmฤtorului cฤ e liberฤ cam in 5 minute. Spunandu i cฤ am plฤtit o orฤ a zis cฤ de fapt e vorba de 2 finalizฤri rapide, nu de 60 minute.ย Plฤtisem 350 ora, am scuipat o ศi am trimis o sฤ aducฤ 200 รฎnapoi. M a ameninศat cu peศtele, mฤ aศteptam sฤ aparฤ vreun cioroi pe steroizi. A venit un sfrijit ศi mi a adus banii spunandu mi cฤ lucrurile nu vor rฤmรขne aศa. Nu recomand.ย Nota 3 de sus pรขnฤ jos cฤ servicii. La corp ar merita mai mult dacฤ s ar spฤla la pizda mai des, cรขnd am scos pula la final am simศit un miros de peste stricat.ย 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputaศie: 22451 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Daca e asa, are viata scurta topicul pe aici..... 1 Link spre comentariu
ionelene1981 Reputaศie: -9 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucureศti Oras:Bucureศti Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Dacฤ la fata locului gฤsiศi o ศigฤncuศฤ bruneta vopsitฤ รฎn blondul acela cacaniu specific etniei ศi cu fata ascuศitฤ de ciocฤnitoare va recomand sa nu rฤmรขneศi Alegerea e a fiecฤruia! Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 6 minute, ionelene1981 a spus: Sper sa nu greศesc dar este o ศigฤncuศฤ bruneta vopsitฤ care mi a tras teapa acum vreo sฤptฤmรขnฤ รฎn zona cismigiu. Super fast fuck o finalizare care a furat cam 15 minute (oral ศi normal) Telefonul lรขngฤ pat a sunat in draci. Dupฤ primul numฤr a rฤspuns la telefon ศi i a spus urmฤtorului cฤ e liberฤ cam in 5 minute. Spunandu i cฤ am plฤtit o orฤ a zis cฤ de fapt e vorba de 2 finalizฤri rapide, nu de 60 minute.ย Plฤtisem 350 ora, am scuipat o ศi am trimis o sฤ aducฤ 200 รฎnapoi. M a ameninศat cu peศtele, mฤ aศteptam sฤ aparฤ vreun cioroi pe steroizi. A venit un sfrijit ศi mi a adus banii spunandu mi cฤ lucrurile nu vor rฤmรขne aศa. Nu recomand.ย Nota 3 de sus pรขnฤ jos cฤ servicii. La corp ar merita mai mult dacฤ s ar spฤla la pizda mai des, cรขnd am scos pula la final am simศit un miros de peste stricat.ย Buna! Confunzi persoana.ย Este prima mea zi de munca in adresa aceastaโฆย vorbesti de o alta persoana pe forumul meu.. si nu este frumos. Mai ales ca nici macar nu ma cunosti !ย Link spre comentariu
aimeeyvett Reputaศie: 645 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Acum 1 minut, ionelene1981 a spus: Dacฤ la fata locului gฤsiศi o ศigฤncuศฤ bruneta vopsitฤ รฎn blondul acela cacaniu specific etniei ศi cu fata ascuศitฤ de ciocฤnitoare va recomand sa nu rฤmรขneศi Alegerea e a fiecฤruia! Nu stiu cine te-a dezamagit asa rau.. Dar e frumos prima data sa fi convis de ce ai scris dupa sa iti dai cu parerea.ย sa fi sigur ca e acea persoana!ย Link spre comentariu
larochesin Reputaศie: 406 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 2 minutes ago, ionelene1981 said: Dacฤ la fata locului gฤsiศi o ศigฤncuศฤ bruneta vopsitฤ รฎn blondul acela cacaniu specific etniei ศi cu fata ascuศitฤ de ciocฤnitoare va recomand sa nu rฤmรขneศi Alegerea e a fiecฤruia! Bro e locatia adrianei de la top, esti sigur ca vb de ea sau le incurci? Nu fac reclama la alta fata Dar trebuie mentionat asta. 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputaศie: 25242 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajeazฤ Postat Decembrie 5, 2022 Nu stiu cum se face ca cei care vin cu denigrari au mereu cont deschis in ziua respectiva ๐ค 6 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Postฤri Recomandate
Creeazฤ un cont sau autentificฤ-te pentru a adฤuga comentariu
Trebuie sฤ fi un membru pentru a putea lฤsa un comentariu.
Creeazฤ un cont
รnregistreazฤ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤ. Este simplu!
รnregistreazฤ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentificฤ-te aici.
Autentificฤ-te acum