Sari la conținut

0747381111 - Sect 2 zona stefan cel mare

Postări Recomandate

• aimeeyvett a schimbat titlul în 0747381111 - Sect 2 zona stefan cel mare
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 35 minute, il pupparo a spus:

Dar revii , nu ? 

Nu vreau sa ma pronunt aiurea.. Nu stiu sigur..

Daca voi reveni voi anunta aici cu siguranta 😊

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
On 2/28/2023 at 3:32 PM, aimeeyvett said:

Nu vreau sa ma pronunt aiurea.. Nu stiu sigur..

Daca voi reveni voi anunta aici cu siguranta 😊

Te asteptam babe, get back asap :luv

Postat

Hello guys🖐🏻 

Am revenit in Bucuresti pentru o saptamana! ♥️ 

🔔Voi fi disponibila in fiecare zi incepand cu ora 09:00 pana la ora 22:00 ! 

📆Programarile se fac pe WhatsApp !

IMG_1566.jpeg.e5afe2c530799c90d0ff17ad10df1ff3.jpeg

• Inimioara 6
Postat

Buna!

Locatie, preturi actualziate?

Multumesc!

Steel

Postat
Chiar acum, gicacontra2012 a spus:

Aimee, scrie aici preturile și serviciile actuale, locația și programul de lucru. 

っ◔◡◔) ♥ Preturile mele sunt

O finalizare 200 de lei

O ora 400 de lei (ce include doua finalizari) 

ꜱᴇʀᴠɪᴄɪɪʟᴇ ᴍᴇʟᴇ💥

ꜱᴇx ᴏʀᴀʟ ( ᴘʀᴏᴛᴇᴊᴀᴛ/ ɴᴇᴘʀᴏᴛᴇᴊᴀᴛ ɪɴ ꜰᴜɴᴄᴛɪᴇ ᴅᴇ ɪɢɪᴇɴᴀ ) - ᴘꜱ. ɴᴜ ꜰᴀᴄ ꜰɪɴᴀʟɪᴢᴀʀᴇ ᴏʀᴀʟᴀ!!

ꜱᴇx ɴᴏʀᴍᴀʟ 

ꜱᴄʜɪᴍʙ ᴅᴇ ᴘᴏᴢɪᴛɪɪ 

ᴍᴀꜱᴀᴊ

ᴄᴜɴɪʟɪɴɢᴜꜱ

ꜰɪɴᴀʟɪᴢᴀʀᴇ ᴘᴇ ᴄᴏʀᴘ!

Pentru locatie astept mesaj pe whatsapp !

• Like 2
Postat
Acum 14 minute, gicacontra2012 a spus:

Și în ce zona ai acum locația? 

In zona stefan cel mare

• Like 1
Postat

Pentru ca stiu cat de importanta este discretia pentru voi, locatia mea se afla intr-un bloc nou din zona stefan cel mare , este discret iar ce este cel mai important sunt locuri de parcare☺️

Pentru programari va astept pe whatsapp 💖D2DF2572-B1DE-4997-9664-5F6F87EAA8A0.jpeg.9a06229cd4efe97a3224ea1a9ae69302.jpeg4CED38DB-0EC0-4CE0-B7A5-0E09770BAE2B.jpeg.142fc4067626ddd7e930d28fad4dc022.jpeg

• Like 4
  • Inimioara 8
Postat

Pot sa ma mandresc ca primul care ii lasa recenzie de cand a venit tura asta? 😂

In primul rand vreau sa va spun ca titulara topicului m-a facut sa ma simt foarte bine de cand am pasit pe usa ei. Am avut conversatie... Ce inseamna asta? Nu o sa ajungeti la tacerea aia ciudata in care niciunul sa nu zica nimic. 🤌
Complex rezidential din zona Stefan Cel Mare dotat cu de toate. Am fost asteptat intr-o tinuta sexy fix cum i-am specificat inainte. Pot sa apreciez ca a fost pro-client. Poate data viitoare ceva cu dantela ar fii perfect sau poate chiar ceva cu portjartier?! 🫦 Nota locatie: 10
M-am cerut la dus nu inainte de a imi da un prosop curat. Baia foarte ok, utilata cu de toate, de retinut ca a trebuit sa astept putin pana a venit apa calda. Probabil are centrala... 🧑‍🔧 Sigur instalatorul i-ar arunca cateva priviri daca ar vizita-o pentru o revizie. E genul de fata care atrage priviri. Nu mi-am dat seama cat de machiata este pentru ca in camera era semi-intuneric. 🧚‍♀️ La aspect ii dau o nota de 9.50 pentru ca also nu am vazut niciun pic de celulita. Daca nu imi zambea, ii dadeam 9. Mi-a placut foarte mult zambetul ei. Invatati sa zambiti oameni buni! E gratis! Chip care intoarce ochiul pe strada dar punctul forte e corpul.

M-am facut comod in pat in timp ce o vedeam pe domnisoara cum imi suge carasul cu toata pofta. 🍭 Apreciez ca isi da interesul. De notat ca am optat pentru OP. Nota 9

La NP am schimbat 2-3 pozitii deci reiese ca nu are o problema in a accepta pozitiile propuse. Te trage in ea cumva dar nu ii place sa va lasati prea mult. Acum depinde si cate kg aveti... Tin sa mentionez ca a propus si ea o pozitie deci asta inseamna ca daca NU sunteti BĂDĂRANI sa da-ti ca ANIMALELE 🧏‍♂️, o sa va faceti placuti si o sa propuna. Nota 9

Am finalizat pe corpul ei (NOTA 8.70) ~ fix cum scrie in anunt (mai exact pe burta), voiam pe sani ca sa va spun sincer dar aici totul tine de decizia si serviciile pe care vrea sa le ofere . Recunosc ca am dat cu laptic bine de tot pe ea. Am scos toate energiile din mine si am eliminat tot ce era negativ. Asa m-am simtit. Recunosc, mi-a cazut si pe asternut. M-am scuzat si mi-a zis clar ca ORICUM SCHIMBA ASTERNUTUL... dupa ce am auzit asta nu pot sa nu ii dau nota 10 pentru igiena din aparatament si mai ales pentru igiena ei!

Concluzia: 200 de lei cheltuiti prea bine la ce foame e in ziua de azi ✌🏻

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Pentru astazi numai am nici un loc disponibil! 
Cine doreste se poate programa de pe o zi pe alta 💖

Seara frumoasa 😌

Reputație: 305
Postat

Mai usor cu programarile sa avem loc toti :D 

• Haha 2
Postat

Morning 🌞

In aceasta dimineata din pacate nu am nici un loc liber! 

Locurile libere pentru astazi pe care le mai am incep cu  ora 13:00 ☺️ asa ca programati-va din timp 💖

Zi frumoasa sa aveti 😌

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

nu zic sa pozezi cu ziarul in mana sa se vada data, sau ca arati rau, dar pune si tu poze( mai )recente sa vedem cum au ""trecut"" lunile (sarbatorile) si peste tine

Postat
Acum 8 minute, 71laciport a spus:

nu zic sa pozezi cu ziarul in mana sa se vada data, sau ca arati rau, dar pune si tu poze( mai )recente sa vedem cum au ""trecut"" lunile (sarbatorile) si peste tine

pozele acestea sunt facute chiar azi dimineata! Nu stiu unde ai mai vazut tu aceste poze de spui ca nu postez poze noi

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Probabil se refera la faptul ca sunt foarte editate.Poate vrea sa iti faci niste poze simple,cu telefonul,si sa acoperi chipul .

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 11 minute, awokeone10 a spus:

Probabil se refera la faptul ca sunt foarte editate.Poate vrea sa iti faci niste poze simple,cu telefonul,si sa acoperi chipul .

😄😄 cu telefonul sunt facute! 
Vulpea cand nu ajunge la strugurii spune ca sunt acri.

blurate sunt da.. pentru ca ascund ce ma intereseaza sa nu se vada, gen tatuajele 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...