johnqwer Reputație: 597 Postat Decembrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 11 ore, Sofia_30 a spus: Bună baieti. Celor care m-ati vizitat va mulțumesc pentru compania voastră. Nu consider ca lipsește igiena mea personala ci sunt convinsa ca din cauza faptului ca nu am avut prosoape uscate pe care sa le dau clienților ca acestia sa meargă la dus, ei m-au notat ca și când eu as fi o persoana lipsita de igiena iar acest lucru nu este adevărat. Este iarna și se usucă greu, nu este o scuza dar este realitatea din teren. Aceștia va pot confirma ca exista prosoape curate pe rastelul din sufragerie. Poza de la whats'app nu îmi aparține din motive de discretie dar am spus de la bun început asta celor care m-au întrebat. Nu am susținut nici o secunda ca as fi eu. Doar ca asemănarea exista în proporție de 80%, părerea mea. Eu sunt sincera și nu am nimic de ascuns. Fiecare este liber sa creadă ce dorește. Mulțumesc O seara frumoasa tuturor. Hello Sofia Haide cu niste poze nertusate, fara filtre facute cu telefonul si m ai convins....😚 Link spre comentariu
vlad.tepes Reputație: 104 Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 12 ore, Sofia_30 a spus: Poza de la whats'app nu îmi aparține din motive de discretie dar am spus de la bun început asta celor care m-au întrebat. Nu am susținut nici o secunda ca as fi eu. Doar ca asemănarea exista în proporție de 80%, părerea mea. Eu sunt sincera și nu am nimic de ascuns. Fiecare este liber sa creadă ce dorește. Te-am intrebat de alte poze, ai spus ca nu ai... Si am intrebat daca poza de la profil e recenta si ai spus ca da... Greseala mea ca nu am intrebat si ca e a ta? 4 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Decembrie 14, 2022 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 17 ore, Sofia_30 a spus: Buna 'Johnny7chrom. Apreciez ca ai venit în vizita la mine și îți mulțumesc frumos pentru recenzie. Eu fac dus dar gustul amariu pe care l-ai simtit pe sanii mei este de la parfum. În rest nu obiecte nimic deoarece gusturile nu se discuta și fiecare persoana vede lucrurile diferit. În locatie este curat si eu sunt o persoana cutata dar dacă tu spui ca esti de alta parere eu îmi cer scuze. O zi frumoasa. Pupici OMG, ce citesc aici? Stimată domnița, meseria asta e mai grea decât îți imaginezi tu. Cum să-ți dai cu o tonă de parfum pe sâni? Ca să plec, după întâlnirea cu tine pe stradă, la birou sau acasă cu parfumul tău după mine? Gândește și invers. Cum ar fi sa-mi bălăcesc și eu pula și coaiele în parfum și să vin la tine la un oral susținut? Ti-ar conveni? Ce părere ai avea despre melteanul care ti-a agresat buzele și limba cu mirosul și gustul lui? Think about! Succes. 2 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 14, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Bună dimineața baieti. Eu când am greșit cu ceva fata de voi am recunoscut dar și unii dintre voi exagerați uneori. Sa va dau cateva exemple la ce ma refer.: 'nu e în regula sa ofer fk dacă nu folosesc nu știu ce guma de mestecat'..'nu este în regula sa folosesc parfum'..'nu am igiena sau am igiena precara doar pentru simplu fapt ca nu am avut un prosop curat, uscat sa îl dau unui client'..'nu e ok aia'..'nu e ok cealaltă'. Nu am cum sa va mulțumesc pe fiecare și am mai spus asta și mi-am cerut iertare. V-am spus de la început ca sunt stangace de aceea v-am rugat de nenumărate ori sa ma iertați dar nu ma asteptam ca toată lumea sa sara la gatul meu și sa îmi spună ca orice încerc sa fac nu este bine. Asa sunt eu, asta sunt eu si din greseli invat dar dacă voi considerați ca eu nu va pot oferii mai mult sau nu sunt ceea ce căutați evitati-ma ca nu ma supar, va inteleg. Nu ma aflu aici sa fac performanta sexuala și nici sa am 10 clienți pe zi. Eu încerc sa va mulțumesc pe fiecare dintre voi si chiar dacă unii m-ati jignit în fata eu nu am ripostat și m-am comportat decent. Ba ca sunt urata, ba ca nu-s ce-a din poze, ba ca sunt prea slaba, ba ca sunt prea inalta..serios, și eu mi-as fi dorit sa fiu mai bine de atât dar ce pot sa fac dacă asa m-a creeat Domnul? Nu sunt perfecta. O zi buna tuturor. Pupici 2 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Decembrie 14, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 14, 2022 2 hours ago, Sofia_30 said: Ba ca sunt urata, ba ca nu-s ce-a din poze, ba ca sunt prea slaba, ba ca sunt prea inalta..serios, și eu mi-as fi dorit sa fiu mai bine de atât dar ce pot sa fac dacă asa m-a creeat Domnul? Nu sunt perfecta. Există o teorie a așteptărilor versus realitate. După primele poze, și eu am întărit rândurile celor care deja aveau filme în cap. După ce am vorbit cu tine la telefon, felul tranșant (dar corect) prin care mi-ai spus că nu faci programări de pe o zi, pe alta, m-a făcut să gândesc cu capul. Nu cu capul pulii. Să știi că nici bărbații nu sunt perfecți, însă tu, din păcate, ești în centrul atenției și felul tău de a fi/presta atrage comentariile. Dacă nu consideri comentariul mea prea sexist, țîțele sunt în centrul atenției. Asumă-ți asta. Din autoevaluarea ta, eu trag concluzia că nu ești nici urâtă, nici frumoasă; nici înaltă, nici scundă; nici grasă, nici slabă. În condițiile date, când nu te recomandă decât niște țîte foarte frumoase, ce-i drept, poate ar trebui ajustat ceva. Poate serviciile, poate prețurile. Poate nimic. Poate ai pierdut timp citind ce am scris. Văd însă că ceva interes există: o prezentare care include servicii ce nu există în realitate, poze la concurs 😏 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 14, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Up 1 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 14, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Buna baieti. Daca ma contactați pentru programari si nu răspund pe whats'app, va rog sa ma sunați pe apel telefonic deoarece este posibil sa nu am semnal. Mulțumesc. Pupici Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 2 ore, Sofia_30 a spus: Poze noi.. La ce cur ai analul, este ogligatoriu. Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 462 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 On 12/13/2022 at 2:15 PM, johnny7chrom said: Salutare Hai sa elucidez asa zisul mister ca vad ca nu se încumetă nimeni, deși nu este prima data când ma încumet sa merg fără sa citesc vreo recenzie și oarecum sa regret ca am fost. Nu sunt în măsură să dau note, nu sunt genul sa punctez în detaliu fiecare serviciu prestat asa ca trageți fiecare concluzii din recenzie. Contact: what up, programare respectată. Locația: ușor de ajuns, găsești cam greu loc de parcare printre blocuri, curățel, nu am fost invitat la duș, eu oricum fac duș de fiecare dată. Oral: mecanic, nici o atenție pe nicăieri, sec deși are niște buze care se mulează bine, deep nici măcar, în fine, mediocru. Normal: am schimbat câteva poziții, nimic deosebit adică aproape stă cu ochii închiși, nu se implică, când am zis sa schimbăm poziția, hop a și ieșit din pl, m-am și speriat. În servicii scrie și FK, 🤦♂️ nici dacă ma plătești nu sărut asa ceva. Corp: este bine definită, mică de statură undeva pe la 160 aproximez eu, sâni sunt frumoși, naturali, moi lăsați deloc, asta ma atras sa merg, tenul hmmm, nu e chiar ce trebuie, am sărutat la un moment dat sânii, am simțit ca nu este curată și m-am retras. Apropo acea poză care o vedeți la profilul de what up nu are nici o legătură cu realitatea. Asa ca o notă generală asa da cu indulgență 7, poate nici atât, în fine, faceți cum credeți. Toate bune! Fusesem inainte dar cu scuzele de rigoare nu am avut timp sa ii fac review. M-au atras pozele si am zis sa ma programez pe whatup. Am ajuns la locatie, pe calea Vitan, cu siguranta stiti apartamentul Asa cum a zis poza de pe profilul de whatup nu e a ei, dar nu difera mult. E o doamna draguta, mica de statura cu sanii maricei. Eu cred ca am mai vizitat-o acum cativa ani undeva... mi se parea cunoscuta. La aspect mie mi-a placut. Sa incep cu ce nu mi-a placut, ca asta m-a deranjat. La anunt scria 150f sau 250h, am zis sa ma duc o ora ca tot aveam timp. Eu consideram ca la ora sunt 2 finalizari in maxim 45min la care adaugi si dusurile de rigoare dar NU la Sofia la ora inseamna o finalizare pus un masaj scurt. Door2door cu dusurile de rigoare a fost 30min. Dupa ce am finalizat, mi-a facut masajul scurt , o intreb daca mai incercam o data...se uita stramb la mine si-mi zice: Dar ce nu ti-ai dat drumul o data? Ajunge! Presupun ca la 150 este o finalizare scurta si la 250lei e o finalizare+masaj. Mi-ar fi placut sa imi spuna asta inainte, nu sunt fan masaj deci as fi ales alta varianta. Am fost la dus, mi s-a dat un prosop uscat si am venit in camera. Clasic m-am pus in pat, s-a pus pe mine si mi-a facut un oral slab, ca de domisoara care o ia prima data in gura. Dupa 10s vad ca ia prezervativul si se urca pe mine. Mai incercam cateva pozitii si finalizez in caciulita. Imi face un scurt masaj si apoi ma expediaza. Ce mi-a placut: Are un GFE ridicat, e placut sa discuti cu ea. Aspectul este pe gustul meu. Cu privire la actiunea din pat...sincer nu zic ca mi-a displacut, oralul e scurt dar la normal se implica. Note: Aspect: 8 Oral: 4 Normal: 8 GFE: 8 4 5 Link spre comentariu
rafael960 Reputație: 2 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Cumva Sofia.arrakis din 2011, Bucuresti? Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 15, 2022 35 minutes ago, mesia777 said: Presupun ca la 150 este o finalizare scurta si la 250lei e o finalizare+masaj. Mi-ar fi placut sa imi spuna asta inainte, nu sunt fan masaj deci as fi ales alta varianta. În anunț spune cu totul altceva: On 12/9/2022 at 10:18 PM, Sofia_30 said: Tarif: ✔150 o finalizare/30 de minute ✔250 două finalizări/60 de minute 📞 🥰 @Sofia_30 ca să știe fiecare pentru ce vine, te rog lămurește tu problema. Și, în special, am rugămintea să fii foarte clară în ceea ce privește serviciile enumerate. Asta dacă ai scris tu lista. Deep throat presupun că e scris acolo să fie, nu-i așa? 1 Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 462 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 28 minutes ago, uritescu said: În anunț spune cu totul altceva: @Sofia_30 ca să știe fiecare pentru ce vine, te rog lămurește tu problema. Și, în special, am rugămintea să fii foarte clară în ceea ce privește serviciile enumerate. Asta dacă ai scris tu lista. Deep throat presupun că e scris acolo să fie, nu-i așa? Uite ca scrie doua finalizari in anunt Asta e... mi-am dat drumu o data ce mai trebuie... 6 Link spre comentariu
larochesin Reputație: 406 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 15, 2022 3 hours ago, mesia777 said: Fusesem inainte dar cu scuzele de rigoare nu am avut timp sa ii fac review. M-au atras pozele si am zis sa ma programez pe whatup. Am ajuns la locatie, pe calea Vitan, cu siguranta stiti apartamentul Asa cum a zis poza de pe profilul de whatup nu e a ei, dar nu difera mult. E o doamna draguta, mica de statura cu sanii maricei. Eu cred ca am mai vizitat-o acum cativa ani undeva... mi se parea cunoscuta. La aspect mie mi-a placut. Sa incep cu ce nu mi-a placut, ca asta m-a deranjat. La anunt scria 150f sau 250h, am zis sa ma duc o ora ca tot aveam timp. Eu consideram ca la ora sunt 2 finalizari in maxim 45min la care adaugi si dusurile de rigoare dar NU la Sofia la ora inseamna o finalizare pus un masaj scurt. Door2door cu dusurile de rigoare a fost 30min. Dupa ce am finalizat, mi-a facut masajul scurt , o intreb daca mai incercam o data...se uita stramb la mine si-mi zice: Dar ce nu ti-ai dat drumul o data? Ajunge! Presupun ca la 150 este o finalizare scurta si la 250lei e o finalizare+masaj. Mi-ar fi placut sa imi spuna asta inainte, nu sunt fan masaj deci as fi ales alta varianta. Am fost la dus, mi s-a dat un prosop uscat si am venit in camera. Clasic m-am pus in pat, s-a pus pe mine si mi-a facut un oral slab, ca de domisoara care o ia prima data in gura. Dupa 10s vad ca ia prezervativul si se urca pe mine. Mai incercam cateva pozitii si finalizez in caciulita. Imi face un scurt masaj si apoi ma expediaza. Ce mi-a placut: Are un GFE ridicat, e placut sa discuti cu ea. Aspectul este pe gustul meu. Cu privire la actiunea din pat...sincer nu zic ca mi-a displacut, oralul e scurt dar la normal se implica. Note: Aspect: 8 Oral: 4 Normal: 8 GFE: 8 Daca ti a zis ca “nu ajunge odata, ajunge” asta e fix teapa, cu tot respectul , asta e o mare teapa, macar sa dea bani inapoi, nu este ok , daca mai erau 5 min mai intelegeam dar din spusele tale mai aveai 30 min 3 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună baieti. Mulțumesc 'Mesia777 pentru vizita și recenzie. Lista de servicii/pret este scrisa corect. La ora sunt 2 finalizari SAU 1 finalizare si un masaj de relaxare. De exemplu: Nu avem timp sa facem toată lista de servicii intr-o ora și nici nu se poate sa facem și 2 finalizari și masaj. Va alegeți fiecare ce va avantajeaza. Sunt clienți care au vrut 2 finalizari intr-o ora și au făcut 2 sau am incercat-o pe ce-a de-a doua finalizare chiar daca a fost sau nu cu happy-end. NU am refuzat nimănui ce-a de-a doua finalizare dar nici nu accept sa fiu luata de fraiera și sa ofer 'n" servicii + 2 finalizari + masaj + CIM +++.. totul inclus in cei 250 lei. Trebuie sa ne respectam reciproc și trebuie sa lăsăm lucrurile să vină de la sine. Nu mi se pare corect sa ma f...ta careva 45 min 1 finalizare si apoi sa o ceara pe a doua doar ca mi-a plătit 1h (250 lei). Nu ma mai cautati sa imi cereti sa fac sex pentru recenzii ca sunteti nu stiu ce membru vechi fiindcă nu am sa o fac. Nu fac reduceri si nici nu talharesc sau imi bat joc de cineva. Cine este obraznic cu mine și aplica tupeu ii răspuns cu aceiași moneda. Dacă oferiți respect celor din jurul vostru, va respectați pe voi! Nu sunt țepara, nu bag mana în buzunar, nu cerșesc, nu stau cu mana intinsa ci muncesc. Nu îmi spuneți ca nu știați ca este extra Cim-ul după ce l-am făcut și nu îmi spuneți ca nu aveți 50 lei sa ii plătiți; nu îmi spuneți ca nu știați ca la ora sunt 2 finalizari sau 1 finalizare si masaj...serios?...aveți o lista cu serviciile pe care le ofer. Chiar atât de bătută în cap ma credeți? Puțin respect, atat va rog frumos! 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9951 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Acum 40 minute, Sofia_30 a spus: Bună baieti. Mulțumesc 'Mesia777 pentru vizita și recenzie. Lista de servicii/pret este scrisa corect. La ora sunt 2 finalizari SAU 1 finalizare si un masaj de relaxare. De exemplu: Nu avem timp sa facem toată lista de servicii intr-o ora și nici nu se poate sa facem și 2 finalizari și masaj. Va alegeți fiecare ce va avantajeaza. Sunt clienți care au vrut 2 finalizari intr-o ora și au făcut 2 sau am incercat-o pe ce-a de-a doua finalizare chiar daca a fost sau nu cu happy-end. NU am refuzat nimănui ce-a de-a doua finalizare dar nici nu accept sa fiu luata de fraiera și sa ofer 'n" servicii + 2 finalizari + masaj + CIM +++.. totul inclus in cei 250 lei. Trebuie sa ne respectam reciproc și trebuie sa lăsăm lucrurile să vină de la sine. Nu mi se pare corect sa ma f...ta careva 45 min 1 finalizare si apoi sa o ceara pe a doua doar ca mi-a plătit 1h (250 lei). Nu ma mai cautati sa imi cereti sa fac sex pentru recenzii ca sunteti nu stiu ce membru vechi fiindcă nu am sa o fac. Nu fac reduceri si nici nu talharesc sau imi bat joc de cineva. Cine este obraznic cu mine și aplica tupeu ii răspuns cu aceiași moneda. Dacă oferiți respect celor din jurul vostru, va respectați pe voi! Nu sunt țepara, nu bag mana în buzunar, nu cerșesc, nu stau cu mana intinsa ci muncesc. Nu îmi spuneți ca nu știați ca este extra Cim-ul după ce l-am făcut și nu îmi spuneți ca nu aveți 50 lei sa ii plătiți; nu îmi spuneți ca nu știați ca la ora sunt 2 finalizari sau 1 finalizare si masaj...serios?...aveți o lista cu serviciile pe care le ofer. Chiar atât de bătută în cap ma credeți? Puțin respect, atat va rog frumos! Sofia eu cred ca tu ne iei de fraieri. Spune-mi te rog unde ai specificat tu ca o ora poate sa încluda 2 finalizari sau 1 finalizare si masaj? Si nu-mi spune ca trebuia sa deduc eu asta. Pui poza la whatshapp cu fata si nu esti tu. Normal ca omul crede ca esti tu. Altfel ce sens ar avea sa pui o poza cu o alta fată in afara de a ne duce in eroare? Pe mine ma enerveaza cel mai tare “șmecheria” si din recenziile citite pana acum asta inteleg, ca nu prea îți place ce faci si ca mai si mănânci din cașcaval apoi scrii aici te luam noi de fraiera.(nu discut alte aspecte ca cim-ul neplătit sau cereri de gratuități pentru recenzii ca evident ca nu sunt ok). Eu nu-ti prevăd un viitor prea lung dacă nu te indrepti, decizia îți aparține. Auzi tu ea oferă oral de 10 secunde după spusele colegului Mesia si tot noi o luam de fraiera! 3 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Asa este Subteranaa, am greșit ca am pus o poza la whats'app care seamănă cu mine. Am gândit greșit și am crezut ca astfel voi va puteți face o idee cum arat eu la fata, tunsoare, culoare par, culoare ochi, trasaturi, etc. Eu am greșit și recunosc. O sa modific în prima postare și o sa scriu ca la varianta de 1h se accepra 2 finalizare sau 1 finalizare si un masaj. Nu am facut-o cu rea intenție sau sa induc in eroare pe cineva dar ai dreptate, nu are rost sa las loc de interpretare. Sunt stangace dar asta nu e o scuza. Restul nu discut fiindcă nu exista. Citește atent recenzia lui Mesia unde spune ca a stat 30 minute si am fost implicata in pat dar oralul a durat 10 secunde...nu încerc sa ma scuz dat în 10 secunde nici nu apuc sa o bag în gura. Dacă îmi cerea sa continui sa ii fac oral cu siguranta ii ofeream aceasta plăcere. Mulțumesc frumos pentru corecție. Din greșeli învăț. Pupici 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, Sofia_30 a spus: Bună baieti. Mulțumesc 'Mesia777 pentru vizita și recenzie. Lista de servicii/pret este scrisa corect. La ora sunt 2 finalizari SAU 1 finalizare si un masaj de relaxare. De exemplu: Nu avem timp sa facem toată lista de servicii intr-o ora și nici nu se poate sa facem și 2 finalizari și masaj. Va alegeți fiecare ce va avantajeaza. Sunt clienți care au vrut 2 finalizari intr-o ora și au făcut 2 sau am incercat-o pe ce-a de-a doua finalizare chiar daca a fost sau nu cu happy-end. NU am refuzat nimănui ce-a de-a doua finalizare dar nici nu accept sa fiu luata de fraiera și sa ofer 'n" servicii + 2 finalizari + masaj + CIM +++.. totul inclus in cei 250 lei. Trebuie sa ne respectam reciproc și trebuie sa lăsăm lucrurile să vină de la sine. Nu mi se pare corect sa ma f...ta careva 45 min 1 finalizare si apoi sa o ceara pe a doua doar ca mi-a plătit 1h (250 lei). Nu ma mai cautati sa imi cereti sa fac sex pentru recenzii ca sunteti nu stiu ce membru vechi fiindcă nu am sa o fac. Nu fac reduceri si nici nu talharesc sau imi bat joc de cineva. Cine este obraznic cu mine și aplica tupeu ii răspuns cu aceiași moneda. Dacă oferiți respect celor din jurul vostru, va respectați pe voi! Nu sunt țepara, nu bag mana în buzunar, nu cerșesc, nu stau cu mana intinsa ci muncesc. Nu îmi spuneți ca nu știați ca este extra Cim-ul după ce l-am făcut și nu îmi spuneți ca nu aveți 50 lei sa ii plătiți; nu îmi spuneți ca nu știați ca la ora sunt 2 finalizari sau 1 finalizare si masaj...serios?...aveți o lista cu serviciile pe care le ofer. Chiar atât de bătută în cap ma credeți? Puțin respect, atat va rog frumos! Ne spui ca ești stângace…sa te înțelegem, ca nu ne convine nimic, iar tu ești cu tupeu înainte! Mai bine îți cauți de lucru; futareala nu e de tine. 2 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună '7uuupp. Dacă asta este părerea ta despre mine eu te respect și îți inteleg punctul de vedere. Pupici 1 Link spre comentariu
mesia777 Reputație: 462 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2022 @Sofia_30 Unele recenzii sunt pozitive, altele sunt negative. Daca cuiva nu i-a placut prestatia ta, si iti da un review negativ, nu inseamna ca nu te respecta. Tot ce am zis a fost ca nu ai fost corecta. Cand mi-ai propus de masaj, puteai sa imi zici cele doua variante, asta m-a deranjat....Iar afirmatia ta ca "dar ce nu ti-ai dat drumu o data?" ... e de te-am tepuit fraiere. E plin forumul de colege care pretindeau ca la ora sunt 2f si dupa prima te dadeau afara. Atat am avut de spus. Zi frumoasa! P.S: Si-a schimbat poza de pe whatup cu sanii ei reali. Eu sincer m-am speriat cand am vazut poza aia cu fata...mare curaj ar fi avut. 3 Link spre comentariu
Sofia_30 Reputație: 267 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0733419565 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Bună 'Mesia777. Eu nu am făcut referire la tine sau la recenzia ta când am precizat ca doresc puțin respect. Eu ti-am mulțumit ca m-ai vizitat și apoi m-ai recenzat după care am precizat și nemulțumirea mea fata de (unii dintre) clienți. Îmi cer iertare dacă tu ai înțeles altceva. Și îmi cer iertare ca am considerat-o gluma faza cu "nu îți este de ajuns o singura finalizare", nu ma gândeam ca iei de bun ce spun eu. Tu erai pe timpul tău și nimeni și nimic nu putea schimba asta. Eu sunt mai de la tara cum se spune in popor și uneori mai vorbesc fără sa gândesc. Iarta-ma, te rog. Ma revanșez dacă îmi dai ocazia. Mulțumesc. Pupici Link spre comentariu
ninfomanee Reputație: 564 Postat Decembrie 15, 2022 Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Tocmai am plecat de la doamna. Pt mine locația e cunoscuta și pot spune ca o paranteza ca niciodată nu a prestat cineva vreodată bine in apartamentu ala( cassy și alte fete care s au perindat pe acolo ) sa trecem și la doamna in cauza. Am luat o ora dar am stat doar o fin. prima impresie.ca sa descriu aspectul doamnei.. pozele o avantajează foarte mult, ca sa nu jignesc spun doar ca sigur nu ai întoarce capul după ea. am intrat la dus unde e dotat într-adevăr cu tot ce ai nevoie, inclusiv apa de gura cu pahare Am trecut la sex.. unde am ales neprotejat își da silința dar degeaba, oral monoton, Ba e prea mare, Ba a intrat prea adânc și s a inecat, in fine , trecem la normal , unde in poziția capra se aseaza ca o virgina , am plecat imediat cum am finalizat per total, sunt dezamăgit, își da silința, te respecta dar nimic mai mult eu Zic pas și overall nota 6, pozele o avantajează maxim.. ciocane tari 4 2 Link spre comentariu
johnny7chrom Reputație: 67 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Nu știu de ce dar am impresia ca nu ea este cea care scrie comentariile, ci colega ei. 2 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 15, 2022 20 minutes ago, johnny7chrom said: Nu știu de ce dar am impresia ca nu ea este cea care scrie comentariile, ci colega ei. 100% am aceeași impresie. Întrebările directe și incomode nu au răspuns. Și mai e o chestie: în spatele activității și a pozelor e cineva care știe regulile de joc ale forumului: meniu lung (și doar într-o oarecare măsură realizabil în cazul unei vizite), nici nu a debutat și deja avea poze la concurs, răspunsurile (în majoritate) sunt în stilul "îmi pun cenușă în cap, că poate mai pică un client", "nu sunt perfectă", " sunt la început, dar mă perfecționez", etc 5 Link spre comentariu
johnny7chrom Reputație: 67 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Decembrie 15, 2022 Una peste alta, cine consideră și aleg sa meargă în vizită la domnița, nu au decât, cei care au fost și au scris câte ceva aici și-au făcut datoria față de specificul forum și față de toată lumea. Toate bune! 2 Link spre comentariu
sabinmeeee Reputație: 435 Postat Decembrie 15, 2022 Telefon: 0700000000 Oras:București Telefon: 0700000000 Oras:București Partajează Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, johnny7chrom a spus: Nu știu de ce dar am impresia ca nu ea este cea care scrie comentariile, ci colega ei. Să ști că și eu m-am gândit la asta. In scurtul dialog dintre numere + dialogul de final mi-a dovedit că nu are aceleași skiluri de pe forum. Poate se exprimă mai bine in scris decât verbal, dar mi-e greu sa cred asta.... 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum