Sari la conținut

❤️🫶 Karina 🫶❤️0748371015

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Buna dragii meii😘😘😘 astăzi sunt disponibilă pana la ora 21:00 🤗🤗🤗 va pup și va astept 😗😗 zi minunata sa aveti 🤪🤪 mâine voi fi disponibilă de la ora 11-14 

IMG_3063.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 10
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost și eu la fata și a fost bine, asa ca pe scurt : locație 7-8 e ok dar cam departe prin Titan, aspect fizic 8 subțirica, frumușică, pentru cei cu super slim e perfecta, oral 9 e nota mare dar meritata, cu deep, de lunga durata și cu o finalizare orala bună, normal poate facem data viitoare. Cadoul 150 +50 lei pentru finalizare orala, fără nici o graba. Ca și concluzie fata are servicii bune și e clar de vizitat pentru cei care prefera genul super slim. Or fi fost unele probleme în trecut, dar acum fata e ce trebuie și pentru mine a meritat sa bat drumul pana la ea. 

• Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Postat

Am vizitat.o pe Karina zilele trecute, si mi.a placut.

De cand am intrat, m.a intampinat o domnisoara zambareata foc, simpatica tare, energica si vopsita verde albastru in cap. Era cam departe de unde stateam eu, si nici recenziile nu sunt toate top, dar am zis sa ma risc. Ce pot spune e ca la 2 minute dupa ce am intrat la ea in garsoniera am stiut ca am ajuns unde trebuie.

Dupa ce ajung si termin cu dusul, ma intind in pat, si cum stateam eu tolanit pe spate, incepe treaba karina. Si ce treaba buna a facut, ca dupa vreo 10 min eram gata, aproape in lumea viselor  dupa un cim bine facut. Oralul executat bine, usor si cu dedicare. A incercat si deep, dar din pacate nu a putut sa o ia pe toata. 

Dupa o scurta pauza, ne intoarcem inapoi in pat, unde incepe iar cu un oral, la fel de bun, mai ca nu imi venea sa zic ca vreau si altceva. Dar dupa un timp, pune caciulita pe junior, si schimbam cateva pozitii. Mi.a placut ce am vazut si am simtit, fata se misca bine si arata super. Fundul ala e....ce trebuie, mai ales pentru cei carora le plac fetele mai slim.

Nota overall e foarte mare, de la mine ai un 9 cu felicitari draga, si cu promisiunea ca ne revedem curand.

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
La 09.09.2023 la 13:47, gicacontra2012 a spus:

Am fost și eu la fata și a fost bine, asa ca pe scurt : locație 7-8 e ok dar cam departe prin Titan, aspect fizic 8 subțirica, frumușică, pentru cei cu super slim e perfecta, oral 9 e nota mare dar meritata, cu deep, de lunga durata și cu o finalizare orala bună, normal poate facem data viitoare. Cadoul 150 +50 lei pentru finalizare orala, fără nici o graba. Ca și concluzie fata are servicii bune și e clar de vizitat pentru cei care prefera genul super slim. Or fi fost unele probleme în trecut, dar acum fata e ce trebuie și pentru mine a meritat sa bat drumul pana la ea. 

Acum 19 ore, kid_30 a spus:

Am vizitat.o pe Karina zilele trecute, si mi.a placut.

De cand am intrat, m.a intampinat o domnisoara zambareata foc, simpatica tare, energica si vopsita verde albastru in cap. Era cam departe de unde stateam eu, si nici recenziile nu sunt toate top, dar am zis sa ma risc. Ce pot spune e ca la 2 minute dupa ce am intrat la ea in garsoniera am stiut ca am ajuns unde trebuie.

Dupa ce ajung si termin cu dusul, ma intind in pat, si cum stateam eu tolanit pe spate, incepe treaba karina. Si ce treaba buna a facut, ca dupa vreo 10 min eram gata, aproape in lumea viselor  dupa un cim bine facut. Oralul executat bine, usor si cu dedicare. A incercat si deep, dar din pacate nu a putut sa o ia pe toata. 

Dupa o scurta pauza, ne intoarcem inapoi in pat, unde incepe iar cu un oral, la fel de bun, mai ca nu imi venea sa zic ca vreau si altceva. Dar dupa un timp, pune caciulita pe junior, si schimbam cateva pozitii. Mi.a placut ce am vazut si am simtit, fata se misca bine si arata super. Fundul ala e....ce trebuie, mai ales pentru cei carora le plac fetele mai slim.

Nota overall e foarte mare, de la mine ai un 9 cu felicitari draga, si cu promisiunea ca ne revedem curand.

Buna , mulțumesc dragilor pentru vizita și pentru recenzie va pup și va mai astept zi frumaosa sa aveți 🤗🤗🩷

• Inimioara 1
Postat

Buna dimineața dragii meii🫣🫣🫣 sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept  :2qm40hg  Sa aveți o zi faina :inlovee ultimile 3 zile la voi in oras :angry:

IMG_3456.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 7
Postat

Buna dragii meii❤️❤️❤️ sunt disponibilă pana la 22:00 🤗🤗🤗 va pup și va astept :inlovee zi faina :2qm40hg ultimile 2 zile la voi in oras :angry: zona este str barbu Lautaru nr 8 

IMG_3464.jpeg

• Inimioara 6
  • Oras:Oslo
  • Oras:Oslo
Postat

Salut,

Am fost si eu in seara asta la Karina. Am facut o programare pe wapp si totul a fost ok.

Am ajuns in locatie si am stat la o tigara si un pahar de apa plata.

Am mers apoi la dus si am revenit in camera de actiune.

Am avut parte de un oral foarte bun, cum imi place mie. Dupa am trecut si la normal unde am schimbat cateva pozitii.

M-am simtit bine cu Karina, e o fata draguta, care are un vibe pozitiv.

Locatia e curata si baia e dotata cu cele necesare. Am primit prosop curat si la baie erau suficiente geluri de dus

Note: Aspect - 10

ON - 10

NP - 10

Locatie - 9

Igiena - 10

GFE - 9

Cadou: 300 lei pt 1 ora

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 12 ore, SinnerOslo a spus:

Salut,

Am fost si eu in seara asta la Karina. Am facut o programare pe wapp si totul a fost ok.

Am ajuns in locatie si am stat la o tigara si un pahar de apa plata.

Am mers apoi la dus si am revenit in camera de actiune.

Am avut parte de un oral foarte bun, cum imi place mie. Dupa am trecut si la normal unde am schimbat cateva pozitii.

M-am simtit bine cu Karina, e o fata draguta, care are un vibe pozitiv.

Locatia e curata si baia e dotata cu cele necesare. Am primit prosop curat si la baie erau suficiente geluri de dus

Note: Aspect - 10

ON - 10

NP - 10

Locatie - 9

Igiena - 10

GFE - 9

Cadou: 300 lei pt 1 ora

Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru cuvintele frumoase 🫶🏽😘 te pup și ne mai vedem 🥰🥰

Postat

Buna dimineața dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘😘😘 sa aveți o zi minunata 🤗🤗 ultima zi in oras ❤️❤️

IMG_3292.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 8
  • Oras:București
Postat
La 11.04.2023 la 10:47, Kariina a spus:

Buna dimineața dragilor sunt diponibila pana la ora 22:00 va pup și va astept :couple sa aveți o zi minunata ❤️❤️❤️❤️❤️🩵🫶🏽03E3F547-415B-4B24-8D0E-D1B62FE0BF33.jpeg.4d0ce3c3d7114bac267679aeca67fde8.jpeg

mama ce pizdoaca misto

• Inimioara 1
Postat
La 09.09.2023 la 13:47, gicacontra2012 a spus:

Cat de departe e ? pe portiunea dintre Dristor si Trapezului ( zona Camil Ressu ) sau pe portiunea dintre Trapezului si iesirea din Bucuresti ( zona Theodor Pallady) ?

Postat
Chiar acum, gicacontra2012 a spus:

Este cumva în  zona Auchan Titan, bd  1 decembrie 1918, pe străduțele din spate. 

Mersi 

• Like 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, Kariina a spus:

Buna dimineața dragilor sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 😘😘😘 sa aveți o zi minunata 🤗🤗 ultima zi in oras ❤️❤️

IMG_3292.jpeg

Wow!!!

Dacă ai lua mâna de pe savarină....😜❤️🤗🥰😘😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Ieri am vizitat din nou bibeloul ăsta de fată, și nu era deloc „departe” pentru că avea altă adresă decât anunțase cu o zi înainte, undeva pe lângă Turda/Grant.

Eu fusesem la ea la începutul apariției ei (când avea și total în ofertă), acum nu mai e, regretabil dar până la urmă e mai bine pentru ea așa. Față de data trecută se descurcă ceva mai bine la oral, nu poate ea foarte adânc însă e mai „aplicată” procedura, cu limba și mișcările ei. 

Nu a avut timp decât de o ședință mai scurtă, dar am avut timp și de puțin NP care a fost intens și cu ea deasupra, am rugat-o să mă pot bucura de sânii ei sculptați. Foarte bine și aici.

Am revenit pentru finalizare orală și din nou ne-am înțeles la regie și execuție.

După acțiune am mai stat puțin la povești în jurul unui pahar cu apă și Mă bucur că am prins-o în scurta ei vizită aici, arată la fel de bine ca la început, corpul finuț, fit, ferm, totul bine definit, și totul la pachet cu o prezență și companie plăcută.

Sper să mai am șansa să o întâlnesc.

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 1 minut, _piticu_ a spus:

Ieri am vizitat din nou bibeloul ăsta de fată, și nu era deloc „departe” pentru că avea altă adresă decât anunțase cu o zi înainte, undeva pe lângă Turda/Grant.

Eu fusesem la ea la începutul apariției ei (când avea și total în ofertă), acum nu mai e, regretabil dar până la urmă e mai bine pentru ea așa. Față de data trecută se descurcă ceva mai bine la oral, nu poate ea foarte adânc însă e mai „aplicată” procedura, cu limba și mișcările ei. 

Nu a avut timp decât de o ședință mai scurtă, dar am avut timp și de puțin NP care a fost intens și cu ea deasupra, am rugat-o să mă pot bucura de sânii ei sculptați. Foarte bine și aici.

Am revenit pentru finalizare orală și din nou ne-am înțeles la regie și execuție.

După acțiune am mai stat puțin la povești în jurul unui pahar cu apă și Mă bucur că am prins-o în scurta ei vizită aici, arată la fel de bine ca la început, corpul finuț, fit, ferm, totul bine definit, și totul la pachet cu o prezență și companie plăcută.

Sper să mai am șansa să o întâlnesc.

Deci unde are locația? Turda sau Titan ?

Postat

Alaltăieri îmi spunea că e undeva departe rău (spre ieșirea autostrăzii soarelui) însă ieri se mutase deja în Turda. Nu știu unde o fi azi.

Postat

Buna seara dragilor 😘😘 mulțumesc frumos pentru vizite , va pup si seara faina , sunt :angry:INDISPONIBILĂ :2qm40hg

• Trist 1
  • Telefon: 0722250000
  • Oras:Pisa
  • Telefon: 0722250000
  • Oras:Pisa
Postat
On 9/13/2023 at 11:35 PM, Kariina said:

Buna seara dragilor 😘😘 mulțumesc frumos pentru vizite , va pup si seara faina , sunt :angry:INDISPONIBILĂ

Buna Kariina. În Buc cand te întorci?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...