MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 21, 2022 Chiar daca am trait numai 2 ani in spatele Cortinei de Fier, sunt de parere ca nu era mai bine. Numai oamenii proș... fara ambitii personale pot tanji dupa acele vremuri "Ce-mi dadea statul".😏 N-am zis niciodata ca tot ce nu-i comunism e bine, acum primim mai putine bunuri de la stat, dar avem ce nu exista inainte: libertatea de a ne forma propriul viitor. Tebuie numai ceva minte, perseverenta, si cu timpul efortul nostru va da roade. Mai ales daca nu esti genul care mereu da vina pe altii pt soarta pe care o are. Sa n-ai posibilitatea de-a da la facultate pt ca o ruda de-a ta a zis ceva rau despre guvern? Astea erau vremurile bune?🙄🙈 6 1
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Pe atunci aveam o industrie, eram tara producatoare. Aveam niste exporturi, chiar daca mult supra-estimate, dar cel putin ele existau. Aveam o datorie externa 0 la momentul revolutiei. O gramada de multe alte lucruri era inexistente, ingradirea libertatii de miscare si lipsurile de tot felul plus multe restrictii ale libertatilor individuale fiind printre cele mai importante lucruri dupa care romanii tanjeau. Recomand o carte spre lectura: Elena Ceausescu sau anatomia unei dictaturi de familie - Cosmin Popa, Ed. Litera
nemuritoru Reputație: 82 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Sus Oras:Sus Postat Decembrie 21, 2022 Cel mai bine în România a fost în perioada interbelică . Crucea de piatră ca un mic exemplu.
salmanasar Reputație: 914 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 54 minute, MacArthur a spus: Chiar daca am trait numai 2 ani in spatele Cortinei de Fier, sunt de parere ca nu era mai bine. Numai oamenii proș... fara ambitii personale pot tanji dupa acele vremuri "Ce-mi dadea statul".😏 N-am zis niciodata ca tot ce nu-i comunism e bine, acum primim mai putine bunuri de la stat, dar avem ce nu exista inainte: libertatea de a ne forma propriul viitor. Tebuie numai ceva minte, perseverenta, si cu timpul efortul nostru va da roade. Mai ales daca nu esti genul care mereu da vina pe altii pt soarta pe care o are. Sa n-ai posibilitatea de-a da la facultate pt ca o ruda de-a ta a zis ceva rau despre guvern? Astea erau vremurile bune?🙄🙈 Sunt multe de spus și nu voi intra in amănunte.Voi spune doar că eu care am trăit bine și atunci nu vreau să îmi mai aduc aminte.Saracia, umilință, îngrădirea tuturor drepturilor tale de om și mai ales a libertății de exprimare și mișcare sunt doar câteva din cele de care nu vreau să îmi mai amintesc.Daca amintesc și de criminalul decret 400 zic că Ceaușescu trebuia împușcat. 3
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 6 minutes ago, colericul said: Prima curvă din viața mea am prins-o la mare chiar în '89... fusese chelneriță, și-a terminat stagiul de la școala de ospătari așa că și-a desfăcut picioarele ca să recupereze sexul pe care nu-l făcuse în timpul școlii. Eram 4 și ne-a futut pe toți vreo 14 ore, cum terminau ceilalți trei, erai chemat să prestezi... Eu am făcut și febră musculară, ea părea că nu are nici o treabă. Dimineața ne-a spus adio și s-a dus să ia trenul spre casă, țin minte că era din județul Neamț. Noi am dormit până seara, așa storși eram... Dacă stau bine să mă gândesc, posibil să fi fost nimfomană pe bune dar nu avea dezamăgirea de după sex pe care am prins-o la alte nimfomane (strict în sexul definiției ca boală, nu ca alint). Poate de atunci ai dat si de fiica-sa.😂💪 2 1
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 Sa vedem ce spune @scorpion1970, @Streetfight, @derwall, @Beton_Armat, si cine mai are multe amintiri din acea perioada. 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, MacArthur a spus: Sa vedem ce spune @scorpion1970, @Streetfight, @derwall, @Beton_Armat, si cine mai are multe amintiri din acea perioada. Offf.....eu măcar am cu ce sa fac comparații, pa când tu...doar presupui. 🤫
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 13 minutes ago, scorpion1970 said: Offf.....eu măcar am cu ce sa fac comparații, pa când tu...doar presupui. 🤫 Ascult(am). Cu agatatul cu mergea pe vremea aia? Toata lumea avea acelasi tip de masina, nimeni nu cucerea fetele cu ceva masina occidentala.🚘 2 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, MacArthur a spus: Ascult(am). Cu agatatul cu mergea pe vremea aia? Toata lumea avea acelasi tip de masina, nimeni nu cucerea fetele cu ceva masina occidentala.🚘 Eee, o ademeneai cu un profiterol la Ambasador!!! (ce rău era pe vremea aia...)
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 5 minutes ago, scorpion1970 said: Eee, o ademeneai cu un profiterol la Ambasador!!! (ce rău era pe vremea aia...) Profiterol, Bem-Bem...
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 14 minutes ago, Raportor2022 said: Profiterol, Bem-Bem... Salam de biscuiti🙈 Cred ca mai bine numea topicul: "In ce an ati baut pt prima data Coca-Cola?😜 2 1
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 21, 2022 Apropo de acea perioada, e adevarat ca statul te taxa daca erai single (neinsurat)?
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 8 minutes ago, colericul said: Ca și acum, îți încercai norocul invitând-o la un Cico la cofetărie (pune în context scosul la club). Ca să ieși în evidență te dădeai cocoș sau, dimpotrivă, intelectual. Adică paleta era la fel de variată ca și acum... Diferența majoră e că eram naturali, nu erau pretenții să fii defrișat 😛 Cum nu prea erau multe locuri unde să-ți pierzi timpul, plimbările prin parc erau ceva uzual... sexul se petrecea mai mult în natură, se locuia fie cu părinții, fie la comun într-un cămin de nefamiliști... dacă erai la țară, o căpiță sau un lan te ajuta să fii ferit de priviri indiscrete. Prezervative luai de la polonezi ce făceau comerț prin parcări. Prin anii '80 femeile se epilau deja unde trebuia? 2 1
salmanasar Reputație: 914 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Se numea taxă pt celibat. 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 21, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, natoporus a spus: Apropo de acea perioada, e adevarat ca statul te taxa daca erai single (neinsurat)? Cauta pe net faimoasa poezie cu Stan Caciula, a aparut fix pe tema asta😁 1 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 3 minute, MacArthur a spus: Prin anii '80 femeile se epilau deja unde trebuia? Nu....dar își făceau permanent, bucle, breton...... 🙈
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Autor Postat Decembrie 21, 2022 Filme precum: Dr. Strangelove From Russia with love Rocky IV The russians are coming 1984 si Ferma de animale (ma refer la filme) banuiesc ca nu se difuzau.😏 2 1
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 21, 2022 2 minutes ago, evaforyou said: Cauta pe net faimoasa poezie cu Stan Caciula, a aparut fix pe tema asta😁 Am citit-o acum. Chiar ma indoiesc ca Ceausescu a raspuns asa dar cine stie...
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 21 minutes ago, MacArthur said: Salam de biscuiti🙈 Cred ca mai bine numea topicul: "In ce an ati baut pt prima data Coca-Cola?😜 Se gasea si pe timpul lui nea' Nicu, dar era mult mai gustoasa si sanatoasa decat porcaria din ziua de astazi. Se gasea mai ales pe litoral vara, fie de la turistii straini, fie de la vaporeni, la Constanta, prin port, fie din anumite locuri "ascunse", daca aveai relatii pe "unde trebuie". Si prin statiunile sau localitatile de la munte se gasea, dar mai rar. Se gasea si in Depozitele Partidului, in orasele mai mari, dar nu oricine avea acces acolo. La mare beam frecvent Pepsi Cola, avea un gust unic, pe care nu o sa-l uit prea curand. In ziua de astazi nici Pepsi si nici Coca nu mai au acel gust. Dar nici nu prea interesa prea tare Pepsi pe toata lumea, aveai bauturi romanesti mult mai bune: Cico, Bem-Bem, Brifcor, mai era o sticla de suc din fructe facut la Intreprinderea de Sucuri si Compoturi Timisoara, am uitat cum ii spune. Erau mult mai naturale decat majoritatea rahaturilor din ziua de astazi, pline de chimicale si zahar cu tona !
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, MacArthur a spus: Filme precum: Dr. Strangelove From Russia with love Rocky IV The russians are coming 1984 si Ferma de animale (ma refer la filme) banuiesc ca nu se difuzau.😏 Stai liniștit "modernistule" ca ne uitat la filmele perioadei. (de video ai auzit...? 😉)
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 5 minute, colericul a spus: Interesează-te de ce însemna nopți de video și de ce toți o știam pe Irina Nistor după voce. 🙂 Cu celebra traducere:fuck you=Dute dracu... 🙈
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 21, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 21, 2022 Acum 6 minute, colericul a spus: Interesează-te de ce însemna nopți de video și de ce toți o știam pe Irina Nistor după voce. 🙂 Pe mine ma distra maxim d-na Nistor, "fuck you" era tradus "du-te dracului" 😁
evaforyou Reputație: 22137 Postat Decembrie 21, 2022 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Cu celebra traducere:fuck you=Dute dracu... 🙈 Moor 😁😁 fix asta am scris si eu, a mai pleznit un drac😁😁 1
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 8 minutes ago, MacArthur said: Filme precum: Dr. Strangelove From Russia with love Rocky IV The russians are coming 1984 si Ferma de animale (ma refer la filme) banuiesc ca nu se difuzau.😏 Se difuzau la cinema, mai ales in preajma sarbatorilor. Prin 1985 am devenit fan James Bond, tocmai se lansase Moonraker, cu Roger Moore. Si in gradinile de vara cinema din statiunile de pe litoral se dadeau filme bune, deh venind turisti straini, sa para ceva mai... altfel, in zona aia a tarii ! Dar predominau filmele romanesti. Cel putin Studiourile Buftea si Casa de Filme Romania Film, si Studioul Cinematografic Bucuresti facea film de calitate ! Astazi, ca sa faci un film romanesc (nu ma refer sa vii studio din afara sa filmezi aici, gen Wednesday care s-a filmat aici dar cu actori si producatori si buget din afara) iti smulgi parul din cap si ramai cu nervii tociti, e daca nu imposibil deosebit de greu !
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2022 Postat Decembrie 21, 2022 Acum 1 minut, evaforyou a spus: Pe mine ma distra maxim d-na Nistor, "fuck you" era tradus "du-te dracului" 😁 ... 😀 Parca ne-am vorbit(același lucru l-am expus mai sus) 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum