Beton_Armat Reputație: 280 Postat Decembrie 31, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Partajează Postat Decembrie 31, 2022 La mulți ani ! 🥂 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 La mulți ani tuturor! Vă urez ca în 2023 ... SĂ FUTEȚI BINE! 3 2 1 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 La mulți ani doamnelor, domișoarelor și domnilor. Link spre comentariu
fratele_tau Reputație: 575 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Ura! PS: mure clonelor lase 🐷 1 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 3 minute, fratele_tau a spus: Ura! PS: mure clonelor lase 🐷 Ești bine? Ești ok? 1 Link spre comentariu
fratele_tau Reputație: 575 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 1 minute ago, CIMCOF said: Ești bine? Ești ok? Nu prea. Mi-am zis offul la adresa unor comunisti si am fost atacat de clone ca @Tandem6 . A recunoscut ca sunt clone si isi fac de cap fara sa fie banate de admin, sat fara caini. Tu ce ai face? 1 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 3 minute, fratele_tau a spus: Nu prea. Mi-am zis offul la adresa unor comunisti si am fost atacat de clone ca @Tandem6 . A recunoscut ca sunt clone si isi fac de cap fara sa fie banate de admin, sat fara caini. Tu ce ai face? Chiar nu știu ce să-ți răspund. E o problemă majoră pentru tine? Stai liniștit. Cu pula la tine și bani pe card, fuți ce vrei tu, indiferent de clone și alte bazaconii. An bun să ai. 1 Link spre comentariu
fratele_tau Reputație: 575 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 1 minute ago, CIMCOF said: Chiar nu știu ce să-ți răspund. E o problemă majoră pentru tine? Stai liniștit. Cu pula la tine și bani pe card, fuți ce vrei tu, indiferent de clone și alte bazaconii. An bun să ai. Mersi de sfat bro 🤜🤛, am sa trec la ignore acesti labagii ratati care se ascund in spatele clonelor si posteaza din WC-ul parintilor 💩😹 1 Link spre comentariu
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Ianuarie 1, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 5 minute, fratele_tau a spus: Mersi de sfat bro 🤜🤛, am sa trec la ignore acesti labagii ratati care se ascund in spatele clonelor si posteaza din WC-ul parintilor 💩😹 🙂 Nu sunt "bro" cu tine și cu nimeni de pe aici. Altfel, mă bucur că ai înțeles ce am vrut să-ți transmit. Bani mulți și scoicuțe strâmte! CIMCOF. Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 909 Postat Ianuarie 1, 2023 Partajează Postat Ianuarie 1, 2023 Acum 32 minute, fratele_tau a spus: Mersi de sfat bro 🤜🤛, am sa trec la ignore acesti labagii ratati care se ascund in spatele clonelor si posteaza din WC-ul parintilor 💩😹 "Câinii latră caravana trece" as zice și eu dacă aș fii arab.Sunt însă român și zic atunci "câini latră,ursul bese" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum