andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2023 e si maine o zi, nu vreti sa continuati maine ? 🙆♂️ PS: se termina razboiul din Ucraina si nu se termina razboaiele de pe forum 😆 2 4
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, andrei825 a spus: e si maine o zi, nu vreti sa continuati maine ? 🙆♂️ PS: se termina razboiul din Ucraina si nu se termina razboaiele de pe forum 😆 Mă da eu sunt vinovat ,eu înjur eu i pun la minusat și postări,eu i pun să înjure și să posteze că descreierații. Pai oare la astea le poți dicta ce să facă,oare ei nu au minte sa se controleze?oameni în toată mintea așa cred ei dar nu au deloc.
natoporus Reputație: 5106 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:* Oras:* Postat Ianuarie 12, 2023 Ma intreb ce note la purtare ar acorda d-na profesoara Cleo "elevilor din curtea scolii". E o gluma, incerc sa mai detensionez un pic atmosfera. 1 2
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, natoporus a spus: Ma intreb ce note la purtare ar acorda d-na profesoara Cleo "elevilor din curtea scolii". E o gluma, incerc sa mai detensionez un pic atmosfera. Pai mie îmi dă 10 fără discuție,eu i sunt drag😁🤭🤭🤭
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 58 minute, Mariachy a spus: Marcus jubilează și-a atins scopul prostul forumului, e cel mai vorbit. Nu îi mai dați atenție că asta își dorește 😁 E fudul ca se face si el remarcat prin ceva in viata asta: prin prostie! 😁 Concluzia: E destul de prost 😂😂😂 4 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2023 6 minutes ago, Luksuzno said: Mă da eu sunt vinovat ,eu înjur eu i pun la minusat și postări,eu i pun să înjure și să posteze că descreierații. Pai oare la astea le poți dicta ce să facă,oare ei nu au minte sa se controleze?oameni în toată mintea așa cred ei dar nu au deloc. Nu e panica bo$$ , vine Doinita din Padurea Clonelor 💋 si te pluseaza la loc. In vara asta ti-a pompat pe putin 500 de inimioare si bezele, din dragoste nu alta 💌 💗 👨❤️💋👨 , nebunaticilor. 🤣 3
22leon Reputație: 34590 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 23 minute, scorpion1970 a spus: Partenere...ma-m gândit ca să punem și ceva "de valoare" în frigiderele care le vindem...promotie;ce zici?! 😏 Dar ce o zice partenera noastră care se ocupa de "marketing" La clienți serioși pune și 2 tigai 😁😂 Pe tipa o ținem noi 😂😂 4 3
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Bai și doar văd toți că am făcut contul la mișto fara să mă ascund,mi am asumat că o să fiu minusat și atacat dar nu m am așteptat să fie chiar așa prosti. Știți cine este cel m ai deștept de pe aici ? @elprofesoareasta e curat tata ,are omul numai recenzii nu se baga in cearta ,așa da utilizator🤭 Pai chiar de are m ai multe conturi da omul e deștept.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, 22leon a spus: La clienți serioși pune și 2 tigai 😁😂 Pe tipa o ținem noi 😂😂 Cu siguranță.... Recuzita rămâne la noi. 😉
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, andrei825 a spus: Nu e panica bo$$ , vine Doinita din Padurea Clonelor 💋 si te pluseaza la loc. In vara asta ti-a pompat pe putin 500 de inimioare si bezele, din dragoste nu alta 💌 💗 👨❤️💋👨 , nebunaticilor. 🤣 Partea proasta pentru cei care l-au apreciat este ca au pierdut timpul degeaba pentru ca si-a batut prostu joc de timpul lor. 5 1
22leon Reputație: 34590 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 13 minute, andrei825 a spus: PS: se termina razboiul din Ucraina si nu se termina razboaiele de pe forum 😆 Se termina unele, incep altele dar aici va fi "miezul" 🤣🤣 3 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2023 3 minutes ago, 22leon said: La clienți serioși pune și 2 tigai 😁😂 Pe tipa o ținem noi 😂😂 Eu am venit sa ma fut 😆 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 19 minute, Luksuzno a spus: La tine mai bine se caca un căcat mare ,decât să cace un prostalau care la anii ce i are sta și da minusuri pe un sait de curve,am zis om bătrân și prost rău. Nu mai plânge, că mi se rupe pula de tine! Ia un xanax, nervosule și culcă -te! Ești jalnic, băiete! Agramat colț cu analfabetismul, pauper neuronal, cu sinapse rare și accidentale ...vai de cozonacul tău! Mi-am coborât rău nivelul intrând în dialog cu tine. Ar fi trebuit să te ignor. Bine, mi-a și plăcut la un moment dat să-mi bat pula de tine!🤣 2 1 1
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 2 minute, Luksuzno a spus: Bai și doar văd toți că am făcut contul la mișto fara să mă ascund,mi am asumat că o să fiu minusat și atacat dar nu m am așteptat să fie chiar așa prosti. Știți cine este cel m ai deștept de pe aici ? @elprofesoareasta e curat tata ,are omul numai recenzii nu se baga in cearta ,așa da utilizator🤭 Pai chiar de are m ai multe conturi da omul e deștept. Aici iti dau dreptate 😂😂😂 In schimb tu esti prost ca nu mai ai contul marcuta...si stai aici ca o pizda sa te futa toti cum au chef 😂😂😂 3 3 1
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, 22leon a spus: Se termina unele, incep altele dar aici va fi "miezul" 🤣🤣 Pai vezi leon cum stau prostii ciorchin pe mine,de ce nu mă cert cu tine s au cu alții ce au minte?dacă mă vezi că special pentru u asta vin tu dai satisfacție?am vrut chiar să văd câți sunt cu fruntea scurta🤭
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, picon a spus: Nu mai plânge, că mi se rupe pula de tine! Ia un xanax, nervosule și culcă -te! Ești jalnic, băiete! Agramat colț cu analfabetismul, pauper neuronal, cu sinapse rare și accidentale ...vai de cozonacul tău! Mi-am coborât rău nivelul intrând în dialog cu tine. Ar fi trebuit să te ignor. Bine, mi-a și plăcut la un moment dat să-mi bat pula de tine!🤣 Sa stii ca m-am gandit si eu sa il ignor ca e prea prost, dar ma amuza sa fac misto de el 😁 4 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2023 5 minutes ago, popatatu said: Partea proasta pentru cei care l-au apreciat este ca au pierdut timpul degeaba pentru ca si-a batut prostu joc de timpul lor. Nu cred ca cineva pricepe de ce ar fi apreciat postari de injurat mame, copii, sfinti, pe mine sincer ma depaseste... 🙆♂️ 2 1
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 M am așteptat la multi sa zic drept la @piconnu m am așteptat,de-asta l am și atacat să văd cum reacționează,el e cel mai bătrân și cel mai prost😁
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, popatatu a spus: Sa stii ca m-am gandit si eu sa il ignor ca e prea prost, dar ma amuza sa fac misto de el 😁 E carne de tun. Cu mine s-a luat când l-am minunat că înjura. Uită când îmi scria pe p.m. și mă peria, îmi explică că e băiet bun dar irascibil. 😂 2 1 1
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Chiar acum, picon a spus: E carne de tun. Cu mine s-a luat când l-am minunat că înjura. Uită când îmi scria pe p.m. și mă peria, îmi explică că e băiet bun dar irascibil. 😂 Eu ție?pune mă hodorogule PM
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 1 minut, Luksuzno a spus: Eu ție?pune mă hodorogule PM Mai tii minte pizduliceo cand imi trimiteai seara mesaje cu urari de bine? 😊 Ce baiat bun esti tu!...esti prost de bun 😂😂😂 3 1 1
22leon Reputație: 34590 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 10 minute, Luksuzno a spus: Pai vezi leon cum stau prostii ciorchin pe mine,de ce nu mă cert cu tine s au cu alții ce au minte?dacă mă vezi că special pentru u asta vin tu dai satisfacție?am vrut chiar să văd câți sunt cu fruntea scurta🤭 Marcus , tu te-ai certat și mai înjurat și pe mine ( îarna trecuta), iar singura problema a fost ca Bruneta nu te baga în seamă, dar cu noi glumea și era atmosferă. Referitor la ce am scris nu făceam referire la tine, pe forum s-au dus si se vor duce multe războaie. Asta ii situația în ultimi ani. Acum 22 minute, Luksuzno a spus: Pai mie îmi dă 10 fără discuție,eu i sunt drag😁🤭🤭🤭 🤦♀️ N-as prea crede 😁😂😂 Un sfat : Nu dezamăgi o femeie care îți acorda încredere ! Ce ai promis tu când @cleopatra01 ti-a dat contul înapoi? 6
Vizitator Luksuzno Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 3 minute, 22leon a spus: Marcus , tu te-ai certat și mai înjurat și pe mine ( îarna trecuta), iar singura problema a fost ca Bruneta nu te baga în seamă, dar cu noi glumea și era atmosferă. Referitor la ce am scris nu făceam referire la tine, pe forum s-au dus si se vor duce multe războaie. Asta ii situația în ultimi ani. 🤦♀️ N-as prea crede 😁😂😂 Un sfat : Nu dezamăgi o femeie care îți acorda încredere ! Ce ai promis tu când @cleopatra01 ti-a dat contul înapoi? Pai nu l mai am,nici ea nu a fost corectă,poate a fost poate atât a putut,eu nu am jignito niciodată,ba chiar am respectato,și i am mulțumit.
popatatu Reputație: 957 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 19 minute, 22leon a spus: Marcus , tu te-ai certat și mai înjurat și pe mine ( îarna trecuta), iar singura problema a fost ca Bruneta nu te baga în seamă, dar cu noi glumea și era atmosferă. Referitor la ce am scris nu făceam referire la tine, pe forum s-au dus si se vor duce multe războaie. Asta ii situația în ultimi ani. 🤦♀️ N-as prea crede 😁😂😂 Un sfat : Nu dezamăgi o femeie care îți acorda încredere ! Ce ai promis tu când @cleopatra01 ti-a dat contul înapoi? Si drept multumire a jignit-o si pe ea si pe pisicuts 😡 Un caine parsiv care musca mana celui care ii face un bine! Un caracter infect. De asta nici nu am suportat Marcuto sa nu comentez atunci in UL, desi stiam ca o sa se ajunga aici. Dar efectiv mi-a fost sila de comportamentul tau 🤮 5 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 6 minute, Luksuzno a spus: Eu ție?pune mă hodorogule PM Marcule....pai cum sa te puna?! 🤔 Ma pui pe gânduri!!! 🙈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum