Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 2 ore, evaforyou a spus: Am vazut, dar nici nu cred ca e de folos sa tot batem apa-n piua pe chestii arhistiute si arhivazute! Ce dracului interes sa ai sa tot inciti pe cineva? Renunta careva la minusat? Poate, de plictiseala si in lipsa de reactii si bagare-n seama! Dar daca scarpini o buba in fiecare zi, clar faci ditai rana si se vindeca greu! Spor la dat la gioale😁😁 Pai el chiar pentru asta a revenit clonatul,pe zece conturi a fost Banat,nu apuca 2 postari și pleca, Acu tineti partea ,pluseazal și tu. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 2 ore, andrei826 a spus: Am zis ceva neadevarat? Ai uitat ca m-a citit nebunul acum 2 zile si mi-a tras minus pe postari mai vechi. Incearca Lacrisek, cu placere! Unde ai tu postări vechi mă handicapatule că tu ai câteva zile de când ești înscris. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Februarie 1, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 22 minute, Marcus06 a spus: Pai el chiar pentru asta a revenit clonatul,pe zece conturi a fost Banat,nu apuca 2 postari și pleca, Acu tineti partea ,pluseazal și tu. Hai ca de data asta chiar ma enervezi, cu "tinut partea"! Tu ai inteles ce am scris in postarea pe care ai citat-o? Sunt convinsa ca nu, altfel nu-mi raspundeai asa! Am spus ca nu e in regula sa va tot provocati aiurea, ca nu rezolvati nimic, nu ajungeti nicaieri si multora ni s-a urat! In fine, punem punct, n-are rost sa stau eu arbitru-n curtea scolii... Spor! 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Chiar acum, evaforyou a spus: Hai ca de data asta chiar ma enervezi, cu "tinut partea"! Tu ai inteles ce am scris in postarea pe care ai citat-o? Sunt convinsa ca nu, altfel nu-mi raspundeai asa! Am spus ca nu e in regula sa va tot provocati aiurea, ca nu rezolvati nimic, nu ajungeti nicaieri si multora ni s-a urat! In fine, punem punct, n-are rost sa stau eu arbitru-n curtea scolii... Spor! Am zis tinei și tu,vezi că nu ai înțeles,nu am zis că i tii tu partea, sunt alții altele ce i i țin partea unele ce o fac pentru reputație și unii ce nu mă suporta. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 4 minute, evaforyou a spus: Hai ca de data asta chiar ma enervezi, cu "tinut partea"! Tu ai inteles ce am scris in postarea pe care ai citat-o? Sunt convinsa ca nu, altfel nu-mi raspundeai asa! Am spus ca nu e in regula sa va tot provocati aiurea, ca nu rezolvati nimic, nu ajungeti nicaieri si multora ni s-a urat! In fine, punem punct, n-are rost sa stau eu arbitru-n curtea scolii... Spor! Nu-i vezi cum se plusează zoiosi între eii la luat și pe confuzul ăla de Macarthur cu ei,da ăla la câtă minte are ,pentru reputație am observat că stă și el la plusat,oamenii nebunii ,oare nu i dor degetele,sau ce dracu fac cu punctele astea oare li or lua în mormânt cu eii🤔 Conturi noi au cate 900 de puncte m ai multe că și Cleopatra.nu va da de gândit că se plusează între ei și de pe conturi clone? Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Februarie 1, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Februarie 1, 2023 Chiar acum, Marcus06 a spus: Nu-i vezi cum se plusează zoiosi între eii la luat și pe confuzul ăla de Macarthur cu ei,da ăla la câtă minte are ,pentru reputație am observat că stă și el la plusat,oamenii nebunii ,oare nu i dor degetele,sau ce dracu fac cu punctele astea oare li or lua în mormânt cu eii🤔 Conturi noi au cate 900 de puncte m ai multe că și Cleopatra.nu va da de gândit că se plusează între ei și de pe conturi clone? Ba vad, si pentru asta exista functia "report", si dau si eu cand e cazul! Inca o data va spun, nu rezolva nimeni nimic cu toata vorbaraia, jignitul si injuratul, doar ii faceti trafic motanului😁 Chiar ma doare-n pics de cine cu cine se fute, pardon pluseaza! 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2023 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 5 minute, Marcus06 a spus: Nu-i vezi cum se plusează zoiosi între eii la luat și pe confuzul ăla de Macarthur cu ei,da ăla la câtă minte are ,pentru reputație am observat că stă și el la plusat,oamenii nebunii ,oare nu i dor degetele,sau ce dracu fac cu punctele astea oare li or lua în mormânt cu eii🤔 Conturi noi au cate 900 de puncte m ai multe că și Cleopatra.nu va da de gândit că se plusează între ei și de pe conturi clone? Marcuse...lasa-le draq de puncte. Eu sunt pe minus, draq stie de ce si cine mi-a dat, ca nu m-am uitat. Sa stii ca ma tine putin coiul stang cand fac laba, dar pot sa traiesc cu asta. PS. Vad ca tu esti pe plus. 2 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 2 minute, tendoi a spus: Marcuse...lasa-le draq de puncte. Eu sunt pe minus, draq stie de ce si cine mi-a dat, ca nu m-am uitat. Sa stii ca ma tine putin coiul stang cand fac laba, dar pot sa traiesc cu asta. PS. Vad ca tu esti pe plus. Nu mă interesează deloc,eu contul meu l am închis,acu asta este m ai mult pentru clone.poate m ai atrag că și în toamnă vre o 20 sa plec cu toți de aici.Dupa se întorc ei prostii înapoi toți și tot așa. De un timp eu așa văd că se întâmplă când pleacă pleacă cate o turmă și după iarăși apar😁 Link spre comentariu
tendoi Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2023 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Partajează Postat Februarie 1, 2023 S'or duce la puscarie 🤣 si n-au net acolo. 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 1, 2023 Acum 1 minut, tendoi a spus: S'or duce la puscarie 🤣 si n-au net acolo. Da ducsa și n mormânt sa nu m ai aud de clone. Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Februarie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2023 4 hours ago, popatatu said: Bine...te credeam mai istet dar m-ai dezamagit. Tot forumul stie ca acest cont al tau nu e cel principal...insa spre deosebire de altii sincer pe mine nici nu ma intereseaza cine esti. Asa ca te rog sa ma scutesti pe viitor cu replici de genul "incurci contul"! Esti penibil! Vezi cumetre, vezi cum te desconspiri, haha. Tot tu te superi! 🙃 E clar, nu esti cand ti-e foame, baga un snickers! 💪 2 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 7 ore, andrei826 a spus: Vezi cumetre, vezi cum te desconspiri, haha. Tot tu te superi! 🙃 E clar, nu esti cand ti-e foame, baga un snickers! 💪 Nu ma supar Andrei ca nu am de ce, ti-am spus doar ca nu iti sta bine sa faci afirmatii de genul respectiv. 2 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 1 oră în urmă, popatatu a spus: Nu ma supar Andrei ca nu am de ce, ti-am spus doar ca nu iti sta bine sa faci afirmatii de genul respectiv. Da ție îți stă bine ,clona ordinară ștergeți va restul de conturi jegoșilor ,faci conturi și te plusezi singur pizdoiule,gunoiule. 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 2, 2023 De la prea multe desene animate persoanele fara discernamant pot ramane cu traume pe viata! 2 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 3 minute, popatatu a spus: De la prea multe desene animate persoanele fara discernamant pot ramane cu traume pe viata! Așa ai pățit tu, sau crezi că nevasta din cauza asta a fugit de acasă? Nu e de la asta a fugit din lipsa de pula. 1 Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2023 14 hours ago, colericul said: Am fost la Alessia, programare cu o zi inainte, confirmata in ziua intalnirii fara probleme. << SKIPPING >> Concluzie: de bifat si atat. Eu nu mai revin. Acum ori au mintit cei ce au scris mai inainte, ori i-au spus ca vin de pe forum dar cu mine nu a fost cum au descris ei, Am fost anonim, nu se pune problema igienei (i-am scris cand am confirmat intalnirea ca tocmai ce terminasaem dusul) plus ca a avut si ea o reactie ca sunt ingrijit cand mi-a examinat zona intima. Ceva nu se leaga... PS: cum un numar de telefon cu care ma programam la fete a devenit "popular" (fetele vorbesc intre ele plus ca a avut Marcurs grija sa-l dea la cele ce le-a vizitat) am folosit o cartela nouas, la care voi renunta dupa aceasta recenzie. 1 hour ago, Marcus06 said: Da mă @colericuleu din acest motiv merg la fete sa dau Nr tău de tel. Pai Alesia de ce nu l a avut sau chiar de te a știut atât a putut să ți facă. Nu toți clienții sunt la fel ,cu mine a fost super Alesia depinde și de client. Chiar te crezi așa de important tu?Le doare n pizda pe ele de Nr tău de telefon ,la ele banu contează ,și banii face și cu anunțul pe publi daca nu făcea plătea contul aici. Îmi aduc aminte de o fată ce am vizitato Pandrea,după am văzut recenzia de la tine foarte diferit de cum și ce am făcut eu cu ea. I ai dat note mici la oral , In Suceava cel mai dep oral ea mi la facut. Tu ai scris că nu face Fk ,cu mine a făcut , Deci și fetele diferă în funcție de client,cu ce-s vinovat eu că majoritatea mă plac și fac clic cu ele. interesant, astfel de practici mai erau la @panoramic , in beneficiul fetelor ofc 4 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 14 ore, Marcus06 a spus: Pai când da unul ce are 100 de ani de forum raport ce ai vrea sa se întâmple gauzarule? M ai bine ți ai vedea de viață și de bătrânețile tale decât să stai pe nimfomane sa faci rapoarte,cred că și din cauza asta ai reputația ce o ai. Tembelică, nu am făcut niciun raport! Chiar nu mă interesează ce face un ipochimen de teapa ta. 4 2 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 42 minute, picon a spus: Tembelică, nu am făcut niciun raport! Chiar nu mă interesează ce face un ipochimen de teapa ta. Sa mi o sugi🤫 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 6 minute, Marcus06 a spus: Sa mi o sugi🤫 Atâta poți. Csf? Ncsf! 3 2 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 Acum 1 minut, picon a spus: Atâta poți. Csf? Ncsf! Poți m ai mult decât și sugi?😁 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 02.02.2023 la 5:00, popatatu a spus: Nu ma supar Andrei ca nu am de ce, ti-am spus doar ca nu iti sta bine sa faci afirmatii de genul respectiv. Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 El e... l-am recunoscut dupa urechi 🤭 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 8 minute, popatatu a spus: El e... l-am recunoscut dupa urechi 🤭 A prinso aste pe nevasta mă ,cu ce pula mea m ai încarci contul luna ce vine🤫 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 10 minute, popatatu a spus: El e... l-am recunoscut dupa urechi 🤭 Cu sapca si cu berea in mana...il recunoasteti sigur 😏 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 22 minute, popatatu a spus: Cu sapca si cu berea in mana...il recunoasteti sigur 😏 Pe nevastata o recunosc dintr-o mie de prostituate ,acu vreo o 7ani era pe centura la Măgurele i am dat-o eu și un prieten moldovean in gura și n cur rău din tăt,țin minte că avea pe cineva și a chemat poliția după ce am plătito corect,credea că ne sperie cu proxenetul , eu lucram tocmai la un colonel din București,au esit și amendați și bătuți de noi,deci ai grija cu nevasta la traseu,inchiariazai o camera date n pula mea,sau nu scoate nici chiria?😂😂😂😂🤫 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum