Sari la conținut

Curtea scolii

Postări Recomandate

• Oras:Barcelona

Din cauza lui marcucita am fost banat eu. E un rujat. Acum e pus cu botul pe labe și plânge dar o să revină sigur. E forță omulețul, mai amenință și adminul.

Marcucito te salută fostul disjokey !

• Like 1
  • Haha 2
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
2 hours ago, awokeone10 said:

Oricum era noua in meserie si nu cred ca am pierdut mai nimic,am vizitat alta fata(de fapt,alte fete),le scriu recenzie imediat pe Buzau.

Preturile chiar sunt de lux,mai ales pt Buzau,mai ales pt o incepatoare.As fi mers chiar si asa,doar sa o vad ce poate.🤣Dar cred ca era obosita de pe drum,a adormit-o "Iubi"...🤣🤣🤣

Prea mult spam (facut de mine) si nu vreau sa ramana acolo dar sunt mai curios ce exact il enerveaza pe om 😈 nu cum putem sa o adormim si noi 😏
Cam pe atunci raspundea indiferent de ce zicea inainte. La fel si cum continua cu programari cand zicea ca nu munceste, deci.. 🥴 ma gandeam ca doar cu mine pentru ca am exagerat 🤔😁
Va programati fara sa intrebati despre detalii si probabil isi da seama ca e vb de forum si chiar nu vrea recenzii? 
Nu stiu de tine dar personal cred ca mi-am cam futut timpul ascultand numai baliverne dat fiind ca cuvintele ei in retrospectiva probabil erau numai minciuni spuse cu o fata fara pic de remuscare si uitate de la o intalnire la alta, la fel ca alte chestii, dar in acelasi timp nici nu pot sa zic ca nu ma si asteptam 🤣🤣
Inca vreau sa vad recenzia aia de 10 in clar de la cineva cu rep deci bafta si spor la ciocanit dragii mei 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
10 hours ago, scorpion1970 said:

Vezi ca eu am mai economice..."inverter"si dau și garanție extinsa!!! 😁 

...dacă vrei să ataci și segmentul de lux, știu eu niște băjeți din China, ți le fac smart și cu AI... Chiar așa, cum e să-ți zică frigideru': "Cumetre, s-a cam învechit carnea. Faci tu ceva sau bag eu o postare 'dulce' pe forum ca să rezolv problema?" Dormi liniștit, frigideru' lucrează pentru tine. El ia minusuri, primește cărniță, scrie și recenzii...

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Acum 3 minute, eturit a spus:

...dacă vrei să ataci și segmentul de lux, știu eu niște băjeți din China, ți le fac smart și cu AI... Chiar așa, cum e să-ți zică frigideru': "Cumetre, s-a cam învechit carnea. Faci tu ceva sau bag eu o postare 'dulce' pe forum ca să rezolv problema?" Dormi liniștit, frigideru' lucrează pentru tine. El ia minusuri, primește cărniță, scrie și recenzii...

Hai ca mai pus...pe gânduri. 😀 O sa ma gândesc la o setare automata când ești off-line și service remote!!! 😁 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 17 minute, fratelo 1968 a spus:

Nu ai tu norocul asta 🤣🤣🤣te provoacă la o cafea🧉

Da, și eu ma fac, ca nu înțeleg.... Vrei sa creadă lumea ca sunt curvar, nu...ma fac ca ma împiedic. 🤭😉

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 14 ore, Mariachy a spus:

@,potrivitu de ce ești nedumerit sau ești nefericit, că te-a lăsat marcucica singur printre dușmani ? 

=))

Dacă cineva îmi înjură prietenul pricipal ( pentru un minus) și în continuare înjură de familie pe oricare dintre voi , acel user nu poate fi fratele meu.  Aia e. 

Sunt doar trist , că din cate observ,  se cam adună norii a furtună 😏😒

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, ,potrivitu a spus:

Dacă cineva îmi înjură prietenul pricipal ( pentru un minus) și în continuare înjură de familie pe oricare dintre voi , acel user nu poate fi fratele meu.  Aia e. 

Nu stiam ca Marcus era "fratele tau", si nici nu ma asteptam sa fiu sincer, ca imi pari om cu capul pe umeri. Legat de @picon...tot respectul 🫡

Imi place ca poarta si acum cicatricele razboaielor de altadata si banuiesc ca multi au vrut sa il aduca cu reputatia pe plus pentru ca merita din plin, dar sunt convins ca i-a refuzat spre deosebire de marcus pentru care contau punctele de reputatie si nu onoarea in sine. 

Ce ar trebui sa inteleaga multi de aici este ca reputatia adevarata e ce vorbesti si ce faci pe forum, nu cate puncte ai!

Faptul ca va dau aprecieri la unii o fac pentru ca imi place cum ganditi si ce postati si nu ca vreau sa imi dati puncte inapoi! Chiar va rog sa nu o mai faceti decat daca chiar va place ce postez!

• Like 3
  • Mersi 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 53 minute, popatatu a spus:

Nu stiam ca Marcus era "fratele tau", si nici nu ma asteptam sa fiu sincer, ca imi pari om cu capul pe umeri. Legat de @picon...tot respectul 🫡

Imi place ca poarta si acum cicatricele razboaielor de altadata si banuiesc ca multi au vrut sa il aduca cu reputatia pe plus pentru ca merita din plin, dar sunt convins ca i-a refuzat spre deosebire de marcus pentru care contau punctele de reputatie si nu onoarea in sine. 

Ce ar trebui sa inteleaga multi de aici este ca reputatia adevarata e ce vorbesti si ce faci pe forum, nu cate puncte ai!

Faptul ca va dau aprecieri la unii o fac pentru ca imi place cum ganditi si ce postati si nu ca vreau sa imi dati puncte inapoi! Chiar va rog sa nu o mai faceti decat daca chiar va place ce postez!

Aprob in totalitate ceea ce zici, mai alea avand in vedere cate aprecieri mi-ai dat - eu neputand sa-ti dau tie.

Mersi mult 👍

Link spre comentariu
1 oră în urmă, popatatu a spus:

În domeniul în care activez  dacă  ești mincinos,  prefăcut și nu ești  corect,  nu ai cum să  mergi înainte și să ai respectul  celor din jur.  Totul se bazează pe încredere  și loialitate.  

Marcus , mda, nu voi  accepta niciodată în jurul meu oamenii care nu își iubesc familia.  Dacă înjuri pe unul de familie,  îți asumi că și acela te va injura la fel  și înseamnă că nu te doare. 😏 .  

Nu am frați de genul. 

Eu te-am remarcat primul.  🤫

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, ,potrivitu a spus:

Stai lin, nu va fi nici o furtună, lumea s-a liniștit, minusurile sunt istorie. Marcus era capul răutăților.

PS Apreciez momentan activitatea lui @popatatu indiferent cine a fost înainte .

👍

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Mariachy a spus:

Stai lin, nu va fi nici o furtună, lumea s-a liniștit, minusurile sunt istorie. Marcus era capul răutăților.

PS Apreciez momentan activitatea lui @popatatu indiferent cine a fost înainte .

👍

Așa o fi 😏 

Bine că s-a potolit și șobolanul , că după părerea mea , el era  și  hoiturile lui  agitatori de serviciu.  Dacă așa din senin toată brigada  2018 " se opreau din hartuit colegii,   eu îmi scoteam pălăria.  Nu a fost așa,   Cleopatra01,  a Banat 90 % din tovarăși  obsedatului grandoman.  Adică,  tovarășul tău, elprofesore. 

Să nu trecem nici peste acest aspect. 

• Like 1
Link spre comentariu

Am observat pe topicele din Craiova ca mai multi useri vechi cu bun simt si care fac recenzii sunt minusati de conturi create special pentru bullying cu 0 postari.

Nu am avut timp sa citesc tot istoricul dar cat am rasfoit pe profilul @iguana3 pe tot anul 2022 nu am gasit nici o injuratura sau vreo postare care sa jigneasca pe cineva si cu toate astea are -3000 

Colegul @iguana3 a facut in nenumarate randuri apel catre administratori si moderatori sa ia masuri insa bullyingul se pare ca, continua si in prezent.

Azi am descoperit profilul lui, nu il cunosc insa nu mi se pare normal ce se intampla.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Acum 2 ore, popatatu a spus:

Am observat pe topicele din Craiova ca mai multi useri vechi cu bun simt si care fac recenzii sunt minusati de conturi create special pentru bullying cu 0 postari.

Nu am avut timp sa citesc tot istoricul dar cat am rasfoit pe profilul @iguana3 pe tot anul 2022 nu am gasit nici o injuratura sau vreo postare care sa jigneasca pe cineva si cu toate astea are -3000 

Colegul @iguana3 a facut in nenumarate randuri apel catre administratori si moderatori sa ia masuri insa bullyingul se pare ca, continua si in prezent.

Azi am descoperit profilul lui, nu il cunosc insa nu mi se pare normal ce se intampla.

Mulțumesc frumos! Sper sa se rezolve ceva altfel sectiunea din Craiova o sa ramana fara recenzii din cauza unuia....

• Like 1
  • Trist 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 10 ore, ,potrivitu a spus:

Așa o fi 😏 

Bine că s-a potolit și șobolanul , că după părerea mea , el era  și  hoiturile lui  agitatori de serviciu.  Dacă așa din senin toată brigada  2018 " se opreau din hartuit colegii,   eu îmi scoteam pălăria.  Nu a fost așa,   Cleopatra01,  a Banat 90 % din tovarăși  obsedatului grandoman.  Adică,  tovarășul tău, elprofesore. 

Să nu trecem nici peste acest aspect. 

Transmite-i complimente la marcucita rujata din partea mea și nu o regreta. Să nu uităm cât de mult ai iubit-o astă vară, numai inimioare vă dădeați și selfie.

=))

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Online
Acum 10 ore, popatatu a spus:

Priveste cu atentie si caror conturi acorda plusurile.

L-am banat pe Dlgoe si nu vrei sa stii 😁

Poate ma lipesc de o reducere la frigidere de la @scorpion1970 si de la @22leon

Vom lua in calcul propunerea ta cu limitarea numarului de minusuri.

La cat am fost injurata, cateva injuraturi in plus si de la @pisicuts nu mai conteaza. Important e rezultatul!

• Like 8
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 32 minute, cleopatra01 a spus:

La cat am fost injurata, cateva injuraturi in plus si de la @pisicuts nu mai conteaza. Important e rezultatul!

De ce nu îl întrebați el când a stat o zi și o noapte sa de-a minusuri de ce nu sa gândit la varianta asta?aveți toată activitatea lui vedeți cate minusuri a dat,credeți în ce spune?daca da sunteți naivă.fara supărare.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Luksuzno a spus:

De ce nu îl întrebați el când a stat o zi și o noapte sa de-a minusuri de ce nu sa gândit la varianta asta?aveți toată activitatea lui vedeți cate minusuri a dat,credeți în ce spune?daca da sunteți naivă.fara supărare.

Fara suparare, eu iti aprob postarile.😊

Daca va las sa va desfasurati si sa-mi aratati cine sunteti, cate conturi aveti, pe cine iubiti, nu-i naivitate. Doar facem cunostinta.

• Like 2
  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 35 minute, cleopatra01 a spus:

Poate cu intervenția asta divină se poate lua în calcul și restricționare accesului pe forum fara cont înregistrat. Sa numai aibă acces oricine, că după cum ati observat cu toții sunt câțiva useri live pe un topic și restul zecilor sunt doar "Vizitatori". 🤯

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 36 minute, cleopatra01 a spus:

Pentru șefa evem promoție de neegalat(sa ne spuneți locația, ca transporțul este gratuit! 😁

... @22leonunde ești?fi-rar starea ta.....nu vezi ca sumtem solicitați și avem comanda speciala!!!! 🙈😀

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Acum 7 minute, scorpion1970 a spus:

Pentru șefa evem promoție de neegalat(sa ne spuneți locația, ca transporțul este gratuit! 😁

... @22leonunde ești?fi-rar starea ta.....nu vezi ca sumtem solicitați și avem comanda speciala!!!! 🙈😀

Maa... Parca sunteti reclama de la Altex, "livrare cu doi"😁😁

• Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Acum 9 minute, cleopatra01 a spus:

Fara suparare, eu iti aprob postarile.😊

Daca va las sa va desfasurati si sa-mi aratati cine sunteti, cate conturi aveti, pe cine iubiti, nu-i naivitate. Doar facem cunostinta.

Ok eu demult mi am dorit să te m ai cunosc odată.

Dar fii cu ochii în 4 naiva nu ești doar că nu prea sunteți corecți.

Link spre comentariu

Vizitator scorpion1970
Acum 1 minut, evaforyou a spus:

Maa... Parca sunteti reclama de la Altex, "livrare cu doi"😁😁

Eva, te rog...suntem firma serioasa!!! 😁 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...