Sari la conținut

Ruxy07 0761819554

Postări Recomandate

Postat

Totuși Ruxy dacă nu eram eu în Suedia măcar o noapte dormeai sub cerul liber iarna.In Grecia nu puteai lucra de durere.De 6 luni eviți un dialog.Ti am mai întins o mână când prin mama ta m ai făcut să las totul baltă ( și ști ce de obligații am) și să fug 200 km să ți ajut bunicul.Sa nu îmi dai înapoi împrumutul care ai știu că este împrumut depășește limitele omenescului.Te voi găsi și pedepsi.Pana pe 1 martie ofer 2000 euro cui imi spune în privat unde te găsesc.Apoi banii vor merge la o firma de detectivi care va împânzi orașul cu pozele tale,la taximetriști,hoteluri, baruri etc.Te voi găsi și nu va conta timp ,bani, mijloace să ți plătesc țeapa.O spun aici unde toată limea știe de la tine că sunt psihopat și obsedat sexual.Succes la comentarii de care nu îmi pasă.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

Cred ca te-ai plictisit si de contul asta, este?

O plecat kevlar din Ploiesti, pe cine sa mai imprumuti si tu...😀

• Like 1
  • Haha 2

bucilescelmaifaincur

• Oras:Băneasa
  • Oras:Băneasa
Postat
Acum 4 ore, salmanasar a spus:

Totuși Ruxy dacă nu eram eu în Suedia măcar o noapte dormeai sub cerul liber iarna.In Grecia nu puteai lucra de durere.De 6 luni eviți un dialog.Ti am mai întins o mână când prin mama ta m ai făcut să las totul baltă ( și ști ce de obligații am) și să fug 200 km să ți ajut bunicul.Sa nu îmi dai înapoi împrumutul care ai știu că este împrumut depășește limitele omenescului.Te voi găsi și pedepsi.Pana pe 1 martie ofer 2000 euro cui imi spune în privat unde te găsesc.Apoi banii vor merge la o firma de detectivi care va împânzi orașul cu pozele tale,la taximetriști,hoteluri, baruri etc.Te voi găsi și nu va conta timp ,bani, mijloace să ți plătesc țeapa.O spun aici unde toată limea știe de la tine că sunt psihopat și obsedat sexual.Succes la comentarii de care nu îmi pasă.

Moșule, ținând cont dă ce cheltuieli ești dispus să faci, nu prea pare că scopul tău e să-ți recuperezi banii, ci mai degrabă să te răzbuni. Ți-ai și găsit pă cine să te răzbuni, nu crezi că viața a pedepsit-o destul pă fata asta până acum ? Stai dracu' la un loc și vezi-ți liniștit de bătrânețe, de nepoți...poate acum înțelegi că nu e în rânduiala vieții ca bătrânii să fută fete tinere, e destul că ai ajuns faimos pă site-ul ăsta, nu încerca să apari și pă la TV, la știrile alea oribile cu crime și alte nenorociri. 

• Like 2
  • Confuz 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai bine iti folosesti banii pentru ceva mai ok pentru tine, poate un psiholog.

Daca tii neaparat sa-ti versi frustrarile pe cineva, cauta o oglinda. Nu te-a obligat nimeni sa faci ce ai facut. Daca ai facut-o, ti-ai asumat-o. Zici ca ti-a tras teapa cu ceva, aia e, se intampla, treci peste. 

N-ai si tu un pic de demnitate? In loc sa plangi pe aici, traieste-ti viata, cauta ceva sa te faca fericit. O sa te simti mai bine decat daca faci rau unei fete care oricum n-a avut prea mult noroc in viata. 

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:wave:  

• Like 5
Postat
1 oră în urmă, Beton_Armat a spus:

Moșule, ținând cont dă ce cheltuieli ești dispus să faci, nu prea pare că scopul tău e să-ți recuperezi banii, ci mai degrabă să te răzbuni. Ți-ai și găsit pă cine să te răzbuni, nu crezi că viața a pedepsit-o destul pă fata asta până acum ? Stai dracu' la un loc și vezi-ți liniștit de bătrânețe, de nepoți...poate acum înțelegi că nu e în rânduiala vieții ca bătrânii să fută fete tinere, e destul că ai ajuns faimos pă site-ul ăsta, nu încerca să apari și pă la TV, la știrile alea oribile cu crime și alte nenorociri. 

Deși nu meriți îți răspund: hoția se pedepsește întotdeauna.Iar eu fac ce vreau, fut ce vreau pentru că pot ceea ce tu nu vei putea niciodată.

Postat
1 oră în urmă, dantas a spus:

Mai bine iti folosesti banii pentru ceva mai ok pentru tine, poate un psiholog.

Daca tii neaparat sa-ti versi frustrarile pe cineva, cauta o oglinda. Nu te-a obligat nimeni sa faci ce ai facut. Daca ai facut-o, ti-ai asumat-o. Zici ca ti-a tras teapa cu ceva, aia e, se intampla, treci peste. 

N-ai si tu un pic de demnitate? In loc sa plangi pe aici, traieste-ti viata, cauta ceva sa te faca fericit. O sa te simti mai bine decat daca faci rau unei fete care oricum n-a avut prea mult noroc in viata. 

I am dat mai mult cat a fost cinstită și amarata.Acum a furat și fuge ca o lasă.Nu m a băgat nimeni,am crezut că pot avea încredere și eu pe lași și pe hoți nu îi suport.Daca voi credeți că așa Trebuie să fie oameni e treabă voastră.Eu cred și fac altfel i-ar de părerile voastre nu îmi pasă.Acum mă opresc că să nu mă baneze iarăși apăraratoareaa teparelor și nici să mai încep dispute inutile.Am spus ce aveam de spus și puțin îmi pasă ce credeți voi care în loc să cuceriți femei ca bărbați adevărați le cumpărați pe amaratele astea mandri că vi se scoală pula.

Vizitator dan cel nou
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, 2peu_2peu a spus:

:wave:  

In sfârșit am văzut și eu pozele cu celebra Ruxy. Mulțumesc maestre. Chiar eram curios la câta reclama a primit p-aici! 

Nu arată rău deloc la corp, nepoata! Înțeleg ca aparentele fizice le inseala p-alea spirituale, dar vorba aia: trebuie sa pape și gura ei! :) Scuzați, nu m-am putut abține! 

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat
Acum 16 minute, salmanasar a spus:

I am dat mai mult cat a fost cinstită și amarata.Acum a furat și fuge ca o lasă.Nu m a băgat nimeni,am crezut că pot avea încredere și eu pe lași și pe hoți nu îi suport.Daca voi credeți că așa Trebuie să fie oameni e treabă voastră.Eu cred și fac altfel i-ar de părerile voastre nu îmi pasă.Acum mă opresc că să nu mă baneze iarăși apăraratoareaa teparelor și nici să mai încep dispute inutile.Am spus ce aveam de spus și puțin îmi pasă ce credeți voi care în loc să cuceriți femei ca bărbați adevărați le cumpărați pe amaratele astea mandri că vi se scoală pula.

Mai ușor cu pianu pe scări... Oare cine și-a cumpărat fericirea?! Am crezut ca ai scăpat de "obsesia" ta și ți-ai luat pălăria de pe jos, ți-ai scuturato și pe aici ție drumul. 

Ps. Cu banii care tot îi invoci pe aici, nu doreai sa-ti cumperi fericirea...doar vroiai sa fii un bun samaritean.. 🤫

• Oras:Brasov
Postat
Acum 40 minute, salmanasar a spus:

Am spus ce aveam de spus și puțin îmi pasă ce credeți voi

Și de crezi ca noua ne pasă, chiar deloc... mie mi se pare ca vorbești singur.. 

• Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 42 minute, salmanasar a spus:

Daca nu iti pasa de parerile altora, de ce kkt tot postezi p-aci? 

Da' recunosc, m-ai facut sa rad, esti fix exemplul pulii de "barbat adevarat", le-ai "cucerit" pe amaratele astea cu cateva mii de euro😁😁

PS: pe multi ne doare-n bordura de parerile tale, si vezi ca hartuiala si amenintarile se platesc mai greu ca un imprumut nereturnat... Daca esti asa "mascul" si ai probe, da-o in judecata ca sa-ti recuperezi banii si nu te mai face de rahat! 

• Like 5
Postat
Acum 45 minute, salmanasar a spus:

Bre, singurul care a incercat sa cumpere pe cineva, tu esti. Ce-ti imaginai, ca profiti de situatia fetei, ii arunci niste bani si gata...te iubeste? Tu n-ai incercat sa fii om, ai incercat sa-i cumperi afectiunea,

Tot ne zici ca te-a furat, ti-a bagat mana in portofel si a fugit cu banii.? Ti-a furat ceasul? Ai ales sa-i dai niste bani, fata i-a luat si nu ti i-a mai dat inapoi, a fost un risc asumat. 

Mie mi-e mila de tine dar nu pentru ca ti-a luat fata aia banii, ci pentru ca pari foarte trist si cu probleme. 

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, evaforyou a spus:

Da' recunosc, m-ai facut sa rad, esti fix exemplul pulii de "barbat adevarat", le-ai "cucerit" pe amaratele astea cu cateva mii de euro😁😁

PS: pe multi ne doare-n bordura de parerile tale, si vezi ca hartuiala si amenintarile se platesc mai greu ca un imprumut nereturnat... Daca esti asa "mascul" si ai probe, da-o in judecata ca sa-ti recuperezi banii si nu te mai face de rahat! 

Omul asta nu este nici fraier, nici vreun îndrăgostit ci este unul cu probleme serioase sus... genul asta de oameni apar la știrile ProTv de la ora 5. 

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 7 minute, extraterestru78 a spus:

Omul asta nu este nici fraier, nici vreun îndrăgostit ci este unul cu probleme serioase sus... genul asta de oameni apar la știrile ProTv de la ora 5. 

Mda, Romeo la 70 de ani🤣

@cleopatra01, te rog, inchide topicul asta absolut inutil! 

• Like 2
Postat
Acum 24 minute, evaforyou a spus:

Ai înțeles sau nu eu am fost bărbat și nu mai sunt de aceea am intrat aici.Ce fac este din orgoliu.Am împrumutat mulți bani în viața totdeauna cu garanții și am recuperat case,bani  mașini,terenuri și multe altele.Acum de mila am dat cu garanția cinstei și nu mă pot liniști că am greșit și am fost înșelat.Trebuie să îmi satisfac orgoliu.

Postat
Acum 7 ore, salmanasar a spus:

Ruxy , te voi găsi și pedepsi     Pana pe 1 martie ofer 2000 eu taximetriști...

Ești inconștient.  

Din cauza unei mândri prostești  , dacă continui în același mod , nu te vad bine .Tot ce spui  aici , pot deveni probe într-un dosar de hărțuire și amenințare,  să nu mai zic  de altele.  Așa că roagă-te să fie bine Ruxy.

De ce îți complici viața? 

• Like 2
Postat
Acum 5 minute, 1potrivitu a spus:

Ești inconștient.  

Din cauza unei mândri prostești  , dacă continui în același mod , nu te vad bine .Tot ce spui  aici , pot deveni probe într-un dosar de hărțuire și amenințare,  să nu mai zic  de altele.  Așa că roagă-te să fie bine Ruxy.

De ce îți complici viața? 

Mulțumesc de sfat.Sunt acoperit,cunosc legile, am cine să mă apere și nu mă tem ,dar Intr adevăr mă complic.Sunt însă orgolios și nu suport oamenii care înșală pe cel care are milă de ei și îi ajută.Este păcatul lui Iuda,unul dintre cele mai groaznice și nu îl pot accepta.

Postat
Acum 3 ore, tendoi a spus:

Parerea mea...cam putin 2.000 de euro. Eu zic sa mai pui...macar 10.000 ...altfel nu merita. 2.000 euro este doar motorina pana o gasesti 🤣

Atât îmi cere firma de detectivi că să o găsească.O face însă vedeta și nu cred că merită.

Postat
Acum 21 minute, salmanasar a spus:

Mulțumesc de sfat.Sunt acoperit,cunosc legile, am cine să mă apere și nu mă tem ,dar Intr adevăr mă complic.Sunt însă orgolios și nu suport oamenii care înșală pe cel care are milă de ei și îi ajută.Este păcatul lui Iuda,unul dintre cele mai groaznice și nu îl pot accepta.

Și ce pedeapsă îi  aplici când o prinzi ? 

• Like 1
Postat
Chiar acum, 1potrivitu a spus:

Nu am spus că o prind ci că aflu unde este.Nu mă crede tâmpit.Pentru ea acum pedeapsa este să nu poată lucra,iar mai târziu să nu poată intra în viața normală.

Postat
Acum 25 minute, 1potrivitu a spus:

Și vreau să ți spun că nu sunt rău.Lucreaza pe 500 euro/ora căci așa mi a cerut mie dacă o mai vreau.Datoria este de 5600 .I am acceptat rate lunare cât poate da și cred că poate la încasările astea.Nu a dat un leu,deci este o hoață și trebuie pedepsită.I am mai dat o lună să se gândească căci deocamdată sunt doar vorbe pe un forum de rahat nu fapte.Daca ar fii cinstită și nu ar fugi ca o hoață lasă s ar găsi rezolvări onorabile pt amândoi.

Postat
Acum 8 minute, salmanasar a spus:

Și vreau să ți spun că nu sunt rău.Lucreaza pe 500 euro/ora căci așa mi a cerut mie dacă o mai vreau.Datoria este de 5600 .I am acceptat rate lunare cât poate da și cred că poate la încasările astea.Nu a dat un leu,deci este o hoață și trebuie pedepsită.I am mai dat o lună să se gândească căci deocamdată sunt doar vorbe pe un forum de rahat nu fapte.Daca ar fii cinstită și nu ar fugi ca o hoață lasă s ar găsi rezolvări onorabile pt amândoi.

Frățioare ai acte cu ia de împrumut ,dacă nu vezi că te poate baga la hărțuire 👍și poți lua tu mai multi ani,in primul rand firma de detectivi particulari nu are voie sa se implice conf legii trebuie să vi cu argumente.@Cleopatra eu zic că nu-și are locul topicul aici,nu-i treba noastră rufele se spala între iei

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...