Comentariu recomandat Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 2, 2024 Oras:București Oras:București Autor Comentariu recomandat Postat Februarie 2, 2024 Bună dragilor!!! Începând de mâine voi reveni în București. Vă aștept cu programari pe whatsapp. Pupiciii 😘😘😘 Locația va fi în apropiere de Mall Vitan. 1 9
nila81 Reputație: 955 Postat Februarie 3, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2024 Bună Olivia, O actualizare a serviciilor se poate? Mulțumesc!!!
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 3, 2024 Acum 12 ore, nila81 a spus: Bună Olivia, O actualizare a serviciilor se poate? Mulțumesc!!! Bună!! Lista de servicii și prețuri este aceeași de pe prima pagina. 🤗
Nighthawk77 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2024 Da, nici macar nu am citit recenziile de la acest topic, dar recunosc ca arati excelent...dupa pozele postate. As vrea sa-ti fac o vizita. Sper sa ajung la tine cat mai curand.
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 4, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 4, 2024 Bună dimineața!!! Disponibilă pentru programări 🤗 1 8
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 4, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 4, 2024 La 24.10.2023 la 11:48, extraterestru78 a spus: Salutare! Trecut si eu pe la Olivia. Programare facuta din scurt in prima faza a spus ca are doar seara pe la 21 dar i-am spus ca e prea tarziu apoi m-a adus mai in față, nu mai tin minte exact ora ca a trecut ceva timp de cand am vizitat-o dar parca pe la 16 sau 17. Oricum a fost foarte amabila, comunicarea a fost ok, asa ca fiind prin zona Vitan si mai avand ceva timp până la intalnire am mers sa mananc ceva si sa ii cumpar o mica atenție. Referitor la atenție a ramas uimita ca i-am dus ceva, cica nu a primit niciodata de la vreun user, un pluș😳… cel puțin mie asa mi-a spus.... asa ca o sa ii raman in minte pentru totdeauna cu gestul asta... sau până am ieșit pe ușă? 🤔😂😂 La ora cu pricina primesc detaliile exacte si hop ca si eram la usa ei. Au urmat prezentarile, smal talk ul din inainte, dusul apoi actiunea in sine care a continut… FK, ON, NP, AP si finalizarea in guriță. Comunicare: 10 a fost amabilă, a facut tot posibilul sa ma primeasca mai repede. Indicații corecte si precise in legatura cu absolut tot. Locatia: 8 - scad nota pentru ca la baie erau ceva fire de păr ceea ce nu este prea igienic si comod ochiului clientului. Altfel locația este in zona Vitan, garsoniera era dotata cu tot ce trebuie, are si un pisic mic dar nu deranjeaza cu nimic, a dormit pe tot timpul actiunii in pătuțul lui. Aspect: aici nu vreau sa notez ca nu este genul meu si sigur nota ar fii mica. Dar pot sa ca spun ca pozele postate o avantajeaza mult. In realitate este mai grasuță(sa o spun frumos) este si destul de inalta, cred ca are cam 1,70, altfel simpatica la față, poarta ochelari, buze senzuale, cateva tatuaje, sanii medii cu piercing in ambele sfârcuri, sunt exact cum se vad in poze Igiena: 10 nu am simțit nimic dubios. A fost curata, păsarica rasă, deci pe partea de igienă totul a fost ok. ON: 9 face un oral interesant, cu o tehnica aparte, cu atentie la zone, mai timida ce-i drept…a trebuit sa ii spun sa il facă mai umed, probabil uitase ca i-am spus la inceput. A facut si deep dar nu pe gât in jos. Ce sa spun, un oral interesant. NP: 8 cu toate ca a fost un moment de era sa ma termine, spun ca a fost cam leneșă😝 in LOT a facut ea ce a facut, m-a calarit cateva secunde bine dar sa văzut ca nu mai avea energie😂 deci din ce am văzut eu, nu e de cursa lunga, oboseste repede.... dacă muncești tu, atunci se schimba placa, poți sa dai liniștit ca ii place.... in misionar am apreciat ca a fost cu mâna pe mine, ma mangaia si iniția FK ul. La fel a inițiat si in LOT AP: 8 am vazut ca e recent introdus dar spre surprinderea mea nu a fost stramta deloc. 🤷♂️ O am eu mica dar no😂. Nu a comentat la absolut nimic, am putut sa ma desfasor cum am vrut. FK: 10 Deci chiar face FK adevarat, la inceput puțin mai timid dar apoi a fost ok… cel puțin cu mine a facut. Ne-am sarutat si inainte de dus dar a inițiat si in timpul actiunii. Deci FK bun. Atitudine: 9 dar probabil ca a fost si prima vizita. Altfel e vorbareață, nu am intrat in chestii tehnice dar no, a fost acolo cu mine. Nu tu telefoane, nu a fost distrasa de nimic. Imi tinea si companie la duș, palavrageam si acolo😂 … altele stau pe telefon sau mai stiu eu ce activitați mai au. Achitat: 400 lei pentru o ora cu toate incluse. ON+NP+AP+CIM. De revenit: Nu stiu daca mai revin, a fost draguță cu mine, nu am ce sa spun rau despre ea, sa fiu sincer mai tare eu am mers la ea pentru anal dar mai are si alte calitati clar pe care le va putea pune in practica stie ea cand. Aaa, si Inca o precizare, sa iti postezi mai des serviciile si preturile ca am dat la pagini inapoi ca sa aflu serviciile de m-am plictisit. 😂😂😂 Mersi pentru tot si sa ai parte de baieti faini! 😘 Bună!!! Îți mulțumesc frumos pentru vizită și pentru recenzie, pupiciii. 😘😘😘 1
Freezarr29 Reputație: 239 Postat Februarie 4, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 4, 2024 La 02.02.2024 la 17:30, Olivia21 a spus: Bună dragilor!!! Începând de mâine voi reveni în București. Vă aștept cu programari pe whatsapp. Pupiciii 😘😘😘 Locația va fi în apropiere de Mall Vitan. ❤️❤️❤️
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 5, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 5, 2024 Bună dimineața!!! 2 8
enriqe68 Reputație: 161 Postat Februarie 5, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2024 daca ne arati si ghiocelul....
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 5, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 5, 2024 La 25.10.2023 la 15:02, freedoom a spus: Am fost acum vreo 3 sapt la domnisoara, programare stabilita eficient si rapid pe whatsapp. Locatia pe dudesti usor de ajuns si de parcat. domnisoara este draguta, toata un zambet, putina burtica nu este pt cei ce isi doresc skinny, un oral destul de ok , la normal schimbat doua pozitii apoi finalizat cim, nimic special note: locatie 10 aspect: 8 oral: 7 normal:7 amenda 150 lei fin Bună!!! Îți mulțumesc frumos pentru vizită și pentru recenzie!! 😘😘😘
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 6, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 6, 2024 Bună dimineața!!! 🌸💕 Disponibilă pentru programări până la 22. 1 7
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 6, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 6, 2024 La 03.02.2024 la 23:23, Nighthawk77 a spus: Da, nici macar nu am citit recenziile de la acest topic, dar recunosc ca arati excelent...dupa pozele postate. As vrea sa-ti fac o vizita. Sper sa ajung la tine cat mai curand. 😘😘😘
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 6, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 6, 2024 La 05.02.2024 la 11:04, enriqe68 a spus: daca ne arati si ghiocelul.... 🙈😊😘
enriqe68 Reputație: 161 Postat Februarie 6, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2024 Hai ca poti🤩
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 7, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 7, 2024 Bună dimineața!!! 💕🌸 1 9
Micaaaa Reputație: -1 Postat Februarie 7, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2024 Salutare colegi Ati încercat o pe olivia , cum este ?
newworld2000 Reputație: 58 Postat Februarie 7, 2024 Postat Februarie 7, 2024 Acum 3 ore, Micaaaa a spus: Salutare colegi Ati încercat o pe olivia , cum este ? Am incercat o eu. E buna de pula, dar mie imi plac femeile mai plinute/pufoase🤗 Femeia e pro client. Eu o pot recomanda.
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 8, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 8, 2024 Bună dimineața!!🌸💕 1 1 4
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 9, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 9, 2024 💕🌸 6
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 9, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 9, 2024 Hello, mâine voi fi disponibilă 10-22 iar duminică 10-18. Pupiceiii 💕🌸 1 6
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 10, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 10, 2024 Bună dimineața!! 💕🌸 🌸 Sex normal doar protejat 🌸 Sex oral protejat (neprotejat doar dacă igiena este impecabilă) 🌸 Deepthroath (în funcție de mărime) 🌸 Foot Fetish 🌸 Hand Job 🌸 Sex între sâni 🌸 GFE 🌸 69 🌸 FK în funcție de igiena și compatibilitate 🌸Masaj de relaxare 🌸 Accept cupluri B+F 🌸 Deplasări doar la hotel sau pensiune 🌸 Anal (în funcție de marime, rog sa fiu anunțată înainte pentru acest serviciu) 🌸30 de minute🌸 150 🌸60 de minute🌸 250 🌸CIM/ CIF🌸 50 EXTRA 🌸ANAL🌸 100 EXTRA ❣️Nu accept persoane sub influenta alcool-ului, cu bile sau alte adăugiri la penis❣️ ❣️Aș prefera să mă contactați pe whatsapp, nu răspund la apeluri. ❣️ ❣️❣️Programările se confirma cu 2h înainte❣️❣️
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 12, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 12, 2024 Bună dimineața!! Disponibilă pentru programări!💫💕 3
enriqe68 Reputație: 161 Postat Februarie 12, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2024 Hai si cu pusy din fata , pare ceva bun acolo....🙃
dietcokerick Reputație: 2 Postat Februarie 12, 2024 Oras:Frankfurt or United States Oras:Frankfurt or United States Postat Februarie 12, 2024 Vorbiți engleză? Sau bine cu google translate?
Olivia21 Reputație: 1717 Postat Februarie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 13, 2024 Bună dimineața!! 💕💫 3
Postări Recomandate
Postat de Olivia21,
Super poze ❤️
Recomandat de pisicuts
10 reacții
Mergi la acest postare
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum