Sari la conținut

Afriq si clona sa brotacelu90

Postări Recomandate

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

la struna *

Stai asa sa ma baneze si pe mine, sa am motiv sa cant :)

Reputație: -550
Postat

Singura care m-a facut pana acum sa-i cant in struna a fost nevasta-mea.

Ce sa fac, daca sunt slab in fatza ei :(

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

.......

Canada nu-i un bun exemplu, este inca una printre ce mai mari democratii din lume, dar din pacate este momentan terminata psihic, si nici America nu-i departe, referitor la spalarea pe creier.
    De ce s-ar manji de rahat cineva cu Siria daca nu-i nimic de muls?...Libia are resurse/zacaminte garla..Egiptul are si ceva resurse(ma refer doar la cele date momentan publicitatii), dar mai importanta este populatia/ mana de lucru ieftina, cat si puterea pe care o exercita in lumea araba cu cele 100 de mil populatie, momentan inca sustinuti oarecum doar de America(Emiratele nu le mai dau viza de vreo 3 ani).
    Stiti ce-mi pare rau...ca in 89 am avut chiar o baza solida(macar cultural, mental, profesional..caracterul mi-a cam  scapat atunci, eram prea ciutan cand ma uitam la Tuca ca prostu noapte de noapte, ajungand sa inteleg fix o pula si-un rahat), avand o mare sansa sa avem un cuvant greu acum in Europa, din pacate ne-am futut siguri sansa asta...baga-mi-as phula in aia 40-50 de ani de ciuma rosie, care au spalat majoritatea de tarani mutata cu japca la orase pe creier, exact atat cat a fost necesar sa ne distrugem ca natie.

So, paine si circ, mici si bere la pet in ritmuri de manele sa fie . 

Totusi, sa revin la ale mele, zic :

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bai, deci gata!  Am facut spanacul! Cu piept de pui.

In alta dezordine de idei: s-a mutat Congo pe nimfomane :laugh2

• Like 2
  • Minus 9
  • Oras:pretutindeni
Postat

In alta dezordine de idei: s-a mutat Congo pe nimfomane :laugh2

Esti seful de trib si ai sunat adunarea? Cred ca as putea sa-ti fac cunostinta cu niste congolezi dar te-ai face de rusine, nu-ti spun motivele dar cred ca le intuiesti.

• Oras:in cer
Postat

Mai usurel ca o speriati pe Consuela , care citeste avida tot ceea ce scrieti :D

O cunosti? e buna? :)

Postat

Nea Gabi, cine organu meu, inca ne erect este Consuela?...au adormit deja copiii pe forumul local? ;)

Cum dreaq sa mergi cu astia in VAMA, cand iti lesina la intrare dupa un tzap de bere si 3 hamsii?  :slap2

Reputație: 244
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

O ia sfantu sub aripa sa protectoare!

• Like 1
Postat

E buna, insa momentan nu vrea sa isi arate competentele pe site. Invata despre marketingul agresiv :D

Trimite-o la Randunica ,invata totul instant :)

O ia sfantu sub aripa sa protectoare!

DA :laugh2 :pope

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Mai usurel ca o speriati pe Consuela , care citeste avida tot ceea ce scrieti :D

Pana ajunge Consuela la pagina 25 sa-ti aprecieze postarea, se face verde, rosie si portocalie de cateva ori ;)  :laugh2  :laugh2

Postat

Sfantule, nu se mai arunca nimeni in valtoare nepregatit. Acum sint cursuri de specializare cu doamne/domnisoare profesor/oare ?  :laugh2  :laugh2

Ce,cum? nu sunt?

Randunica,receptie,roger-roger :laugh2 :laugh2 :laugh2

Reputație: 1046
Postat

Clontosule, este evident ca nu poci avea paula ca un congolez, dar nici ingropata in jungla de flocaris nu e.

Postat

Clontosule, este evident ca nu poci avea paula ca un congolez, dar nici ingropata in jungla de flocaris nu e.

Hmmm... ce stii tu de congolezi? Ca ma facusi curios de unde ai atatea cunostinte specifice... :rax2

Sa inteleg ca a ta e "ingropata" indiferent de ce e in jur? Incearca cu vreun indian care canta la flaut, poate e vreo sansa daca nici chimia nu (te) mai ajuta...

post-76822-0-34187800-1399040050_thumb.jpg

Totusi mi se pare numai mie sau flautistul chiar seamana izbitor cu tine?

Postat

Sa vezi atunci ce pardaf o sa-mi traga.  :laugh2  :laugh2

Pana atunci o sa aibe sa iti dea si puncte  :laugh2  :laugh2

Off-Off Topic: Pisicut fratioare.....punem fiecare cate 10-20 de lei la intalnirile mult discutate saptamana viitoare, numai scoate reclama aia cu pula aia mica si paroasa :laugh2  :laugh2, dintre postari. Da-o-n rasa masii, numai puli nu vrem sa vedem pe site. Si asa sunt destule virtuale.

• Like 4
Reputație: 8171
Postat

Pana atunci o sa aibe sa iti dea si puncte  :laugh2  :laugh2

Off-Off Topic: Pisicut fratioare.....punem fiecare cate 10-20 de lei la intalnirile mult discutate saptamana viitoare, numai scoate reclama aia cu pula aia mica si paroasa :laugh2  :laugh2, dintre postari. Da-o-n rasa masii, numai puli nu vrem sa vedem pe site. Si asa sunt destule virtuale.

:iagree   Si pe mine m-a disperat cuculetul aluia din reclama. Macar de era ceva de care sa fim mandrii  :laugh2  :laugh2

• Like 1

Postat

:iagree   Si pe mine m-a disperat cuculetul aluia din reclama. Macar de era ceva de care sa fim mandrii  :laugh2  :laugh2

Iti dai seama ce mandru era pisicut cand a primit reclama asta  :laugh2  :laugh2.... Se gandea spumegand de ras la postariile Sorinei cu flocii mai mari decat instrumentul  :laugh2  :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...