gicacontra2012 Reputație: 4343 Postat Martie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2023 Maya, sa i trimiți mesaj lui Pisicut și sa l rogi sa ți treacă numărul de telefon în titlu. 🙂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2023 Postat Martie 2, 2023 Acum 21 ore, gicacontra2012 a spus: Maya, sa i trimiți mesaj lui Pisicut și sa l rogi sa ți treacă numărul de telefon în titlu. 🙂 Multumesc pentru sfat..o sa îl rog..💋
lilisor95 Reputație: 440 Postat Martie 3, 2023 Oras:DA Oras:DA Postat Martie 3, 2023 La 24.02.2023 la 14:57, Maya2023 a spus: Din păcate anal nu fac ..o zi frumoasă să ai ..😘 ''Din păcate anal nu fac..'' adica iti pare rau ca nu faci? 1
_piticu_ Reputație: 594 Postat Martie 4, 2023 Oras:București Oras:București Postat Martie 4, 2023 Dragi tovarăși și pretini, am avut curiozitatea să văd cum e fata asta, și e bine. În sensul că nu e o „curvă”, e o mamă singură care are nevoie de bani acum, iar asta se transcrie în atitudine și comportament. Cine dorește probabil ar fi bine să o caute mai curând că nu cred că va lucra multă vreme. Comunicarea cu ea e ușoară și plăcută. Urmează să își mute „laboratorul” în altă parte deci nu (mai) e relevantă actuala adresă. Aspectul ei este mult peste medie. Nu e o frumusețe răvășitoare de revistă însă este foarte plăcută, calmă și caldă. Nu foarte înaltă pe la unu șaizeșiceva, nu slim însă o constituție fermă pentru cei care apreciază formele. Pentru prestație păstrez aprecierea foarte pozitivă. Se descurcă bine la oral, duce bine pe adâncime chiar dacă nu susținut. Are tehnică variată și nu se ferește de bijuterii, clar un oral de 9 pentru mine. La normal după ce pune protecția mi-a oferit un lady-on-top fenomenal la pachet cu fk. Probabil pentru că ne-am înțeles bine și înainte să ajung și după ce am intrat la ea treaba asta a mers bine. Am încheiat tot cu oral ne și finalizare orală așa cum i-am cerut eu. Una peste alta o întâlnire reușită pe care voi încerca să o repet. 4
boggie Reputație: 155 Postat Martie 5, 2023 Oras:București Oras:București Postat Martie 5, 2023 La 22.02.2023 la 16:46, Maya2023 a spus: Bună. Ai niște sani foarte frumoși. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 La 03.03.2023 la 8:09, lilisor95 a spus: ''Din păcate anal nu fac..'' adica iti pare rau ca nu faci? Nu fac anal..este mai ok asa răspunsul..
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 Acum 14 ore, boggie a spus: Bună. Ai niște sani foarte frumoși. Multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Postat Martie 6, 2023 La 04.03.2023 la 12:08, _piticu_ a spus: Dragi tovarăși și pretini, am avut curiozitatea să văd cum e fata asta, și e bine. În sensul că nu e o „curvă”, e o mamă singură care are nevoie de bani acum, iar asta se transcrie în atitudine și comportament. Cine dorește probabil ar fi bine să o caute mai curând că nu cred că va lucra multă vreme. Comunicarea cu ea e ușoară și plăcută. Urmează să își mute „laboratorul” în altă parte deci nu (mai) e relevantă actuala adresă. Aspectul ei este mult peste medie. Nu e o frumusețe răvășitoare de revistă însă este foarte plăcută, calmă și caldă. Nu foarte înaltă pe la unu șaizeșiceva, nu slim însă o constituție fermă pentru cei care apreciază formele. Pentru prestație păstrez aprecierea foarte pozitivă. Se descurcă bine la oral, duce bine pe adâncime chiar dacă nu susținut. Are tehnică variată și nu se ferește de bijuterii, clar un oral de 9 pentru mine. La normal după ce pune protecția mi-a oferit un lady-on-top fenomenal la pachet cu fk. Probabil pentru că ne-am înțeles bine și înainte să ajung și după ce am intrat la ea treaba asta a mers bine. Am încheiat tot cu oral ne și finalizare orală așa cum i-am cerut eu. Una peste alta o întâlnire reușită pe care voi încerca să o repet. 💋💋💋 mulțumesc mult
robertrb Reputație: 8 Postat Martie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 Bunaa. Unde ai noua adresa ?
adidas Reputație: 650 Postat Martie 6, 2023 Oras:TÂRGOVIȘTE Oras:TÂRGOVIȘTE Postat Martie 6, 2023 Sal... Am reușit și eu sa ajung la Maya și pot spune ca am plecat foarte mulțumit si plăcut impresionat... De când am văzut în topic pozele cu sâni am decis sa merg sa ating și sa vad cum sunt și în realitate ... Zona ma avantaja foarte mult ( am înțeles ca o sa se mute ) și am avut câteva schimburi de watzap pt programare care sa respectat de ambele părți.. Am descoperit o femeie foarte joviala, calma , drăguță care pe deasupra arata și bine ... Cred si sper ca am făcut click , sărută foarte bine , un oral soft foarte plăcut, montat prezervativ și schimbat 2 poziții în care se misca foarte bine și cred ca îi și place.... Igienizare de sfârșit, caterinca și plecat foarte mulțumit... Eu unu recomand și sigur revin ... Și din partea mea o medie de 8.. Va doresc o zi frumoasa și pt Maya 😘😘 4 1
plesan Reputație: 40 Postat Martie 6, 2023 Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Telefon: 0762 601 066 Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2023 Acum 18 ore, boggie a spus: Bună. Ai niște sani foarte frumoși. Top❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 Acum 22 ore, plesan a spus: Top❤️ 💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 La 06.03.2023 la 8:42, adidas a spus: Sal... Am reușit și eu sa ajung la Maya și pot spune ca am plecat foarte mulțumit si plăcut impresionat... De când am văzut în topic pozele cu sâni am decis sa merg sa ating și sa vad cum sunt și în realitate ... Zona ma avantaja foarte mult ( am înțeles ca o sa se mute ) și am avut câteva schimburi de watzap pt programare care sa respectat de ambele părți.. Am descoperit o femeie foarte joviala, calma , drăguță care pe deasupra arata și bine ... Cred si sper ca am făcut click , sărută foarte bine , un oral soft foarte plăcut, montat prezervativ și schimbat 2 poziții în care se misca foarte bine și cred ca îi și place.... Igienizare de sfârșit, caterinca și plecat foarte mulțumit... Eu unu recomand și sigur revin ... Și din partea mea o medie de 8.. Va doresc o zi frumoasa și pt Maya 😘😘 💋💋 mulțumesc..și o zi frumoasa și ție..
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 La 05.03.2023 la 16:21, boggie a spus: Bună. Ai niște sani foarte frumoși. 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 La 06.03.2023 la 8:04, robertrb a spus: Bunaa. Unde ai noua adresa ? Zona Colentina mc ...momentan..😁
leonard68 Reputație: 96 Postat Martie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2023 În ce zonă activezi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2023 Postat Martie 7, 2023 La 06.03.2023 la 6:38, Maya2023 a spus: 💋💋💋 Chiar acum, leonard68 a spus: În ce zonă activezi? Zona..Colentina Mc..momentan 💋
leonard68 Reputație: 96 Postat Martie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2023 Chiar acum, Maya2023 a spus: Zona..Colentina Mc..momentan 💋 Multumesc.
laury Reputație: 24072 Postat Martie 7, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 7, 2023 La 10.02.2023 la 10:38, Maya2023 a spus: Ce cur apetisant ai…trebuie o vizita!
claudiu838383 Reputație: 4 Postat Martie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2023 Va salut,am vizitat si eu frumusetea asta de fata.Locatia in zona Mc coleentina,locatia cu tot ce e necesar,am primit prosop curat.Dupa o tigara a urmat dusul si apoi actiunea.Un ON,bun spre foarte bun,atat am facut.Poseda o pereche de sani,bestiali,exact ce a recomandat doctorul.De fund nu am ce sa zic,la fata mie mi-a placut.E pe gustul meu.nu e pentru fanii skinny,e cum trebuie.Sper sa ramana in zona,am inteles ca se muta.Despre actiune nu prea multe,a fost un ON cum trebuie 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2023 Postat Martie 10, 2023 La 07.03.2023 la 10:43, laury a spus: Ce cur apetisant ai…trebuie o vizita! 😁 poți sa vii ..nu fac anal ..dar îmi place pe la spate..
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2023 Postat Martie 10, 2023 Acum 37 minute, claudiu838383 a spus: Va salut,am vizitat si eu frumusetea asta de fata.Locatia in zona Mc coleentina,locatia cu tot ce e necesar,am primit prosop curat.Dupa o tigara a urmat dusul si apoi actiunea.Un ON,bun spre foarte bun,atat am facut.Poseda o pereche de sani,bestiali,exact ce a recomandat doctorul.De fund nu am ce sa zic,la fata mie mi-a placut.E pe gustul meu.nu e pentru fanii skinny,e cum trebuie.Sper sa ramana in zona,am inteles ca se muta.Despre actiune nu prea multe,a fost un ON cum trebuie 💋💋🥰🥰😘💋 multumesc
liviu95 Reputație: 2258 Postat Martie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2023 Salutare tuturor! Zilele trecute i am tras o vizita Mayei și bine am făcut. Tot căutăm ceva nou, bun, cu fund cum îmi place mie dau de topicul fetei in cauză. Puțin cu inima îndoită e drept, puține recenzii, fara prea multa activitate din partea ei...zic o fi vreo tepara mai pierd și 200 lei baga mi as...totuși, pozele ei cu sânii aceea superbi, faptul că în descriere după vârsta părea MILFă iar pe mine mă atrage asta mult, am zis sa incercam, aia e ce o fi o fi...și sincer pot spune că am făcut o semi descoperire bună pentru mine. Programarea am făcut o pe whats up, a răspuns destul de repede, am stabilit ce și cum și mergi spre locație neninca undeva prin Colentina. Cu locurile de parcare nu e problema, sunt destule. Ajung la locație, îi spun că am ajuns și după câte minute sunt primit de către Maya. Ce pot spune e că nu prea pare MILF ă deloc, din contra arata mai tânără, Intr un fel am fost și ușor dezamăgit deoarece eu îmi doream o sexy MILF dar am dat de o femeie frumoasa la vreo 30 de ani și atât, nu cat are de fapt. Primirea m a dezamăgit un pic deoarece nu a avut pe ea colanți cum i am cerut eu, dacă nu mă înșeală memoria avea doar bikinii ceva tanga, dar sexy mai ales cu acel fund superb. Ne prezentam, îi înmânez cei 200 lei pt o finalizare și mă duc la dus la alegerea mea, deși venisem de la sala dusat. Ea își făcuse dus înainte după spusele ei, de asta m a făcut să mai aștept un pic. Baia și în general apartamentul sunt normale, nu e de lux e cu strictul necesar pentru ce ai nevoie. Am găsit apa calda, apa de gura, gel de dus și prosop curat. După împrospătarea de rigoare, mă întorc în camera unde Maya mă aștepta. Mai vorbim un pic, e foarte vorbăreață, glumeață chiar e de treabă. Incepem acțiunea cu ceva sărutări iar ușor ușor atenția i se muta pe penis unde începe un oral foarte bun , cu atenție, cu saliva, exact cum trebuie, inclusiv cu Deep. Se vede că îi place. Cer schimbare și vin peste ea pentru a o sărută și cobor ușor spre acei sâni superbi, perfecți de zici că sunt siliconati (nu sunt din fericire). Încep și eu un oral de zile mari. Pare că îi place, geme usor, nu exagerează. Fara mirosuri sau alte lucruri suspecte semn că nu a mințit când a spus că a făcut duș înainte să urc eu. Pus prezervativ și început treaba cu mine peste ea. Schimbam in lady on top și termin pe la spate bucurandu mă de acel fund perfect pentru mine. A părut să fie acolo, te îmbrățișează, se mișcă bine, geme usor, dfk la greu. Plusul e decât de faptul că din fata poți să te joci cu acei sâni superbi iar de la spate dai de un fund tare proeminent, slăbiciunea mea. La sfârșit, mai fac un dus rapid, mai vorbim una alta, din cate am înțeles urmează să găsească o locație noua, ne îmbrățișăm și plec mulțumit de tot ce s a întâmplat alaturi de Maya. Notele: Locația: 9, simpla dar cu tot ce e necesar. Cam greu de ajuns cu metroul pentru ciudații ca mine care nu merg mereu cu mașina. Fata: 10, frumușică rău, par scurt pentru mine e semn că îi place sexul și nu pare departe de adevăr. Nu aduce a MILF cum am spus, aduce a tipă de vreo 30 de ani. Sâni: 10, naturali, aici are o bila albă, exact ca in poze, ușor lăsați dar nimic grav, chiar nu am de ce sa scad, te lasă să te joci cu ei, nu se plânge de dureri sau altceva. Fund: 10, o alta piesa de rezistenta, principala pentru mine. Am dat câteva palme, nu mă puteam abține, dar nimic exagerat. Oral: 10, bun, cu Deep, lins peste tot, îi place as putea spune că e ușor submisiva. A nu se înțelege că am futut o in gura sau alte chestii nebune de genul, din contra, am lăsat o pe ea sa își facă treaba și a făcut o bine. Normal: 10, nu comentează la poziții, geme usor, plăcut, te "ajuta " și ea, se mișcă, da contre, chiar pare implicată. Anal: of....dacă făcea și asta la acel fund Cim/swollow/com: nu am întrebat, nu știu dacă face. GFE: 9.5, de gasca, vorbește fără probleme, nu e grăbită deși m a primit un pic mai târziu, nu s a grăbit să mă dea afara. Am "scăzut" un pic pentru lipsa colanților. Cred că era o priveliște superbă cu acel fund. Chiar mi ar fi plăcut să o văd la sala cum lucrează, arata destul de sportivă in ciuda faptul că are un pic de burtica dar nimic deranjant, din contra îmi place naturalețea asta. Halatul: 200 lei/finalizarea d2d aprox 30 min. De revenit? Eu unul da, cu siguranță mă gândesc să mă duc la ea. E oarecum la început de drum, pare că îi place ori până nu îi "dispare cheful" vreau sa o mai văd de câteva ori. Mi a plăcut faptul că pare foarte naturala, că nu mimează nimic, că practic așa e ea. Chiar te face sa te simți că e o tipă pe care ai agățat o undeva și cu care ai ajuns in pat. O tipă pe care o voiai cu tine in pat. De revenit? Eu unul da, cu siguranță mă gândesc să mă duc la ea. E oarecum la început de drum, pare că îi place ori până nu îi "dispare cheful" vreau sa o mai văd de câteva ori. Mi a plăcut faptul că pare foarte naturala, că nu mimează nimic, că practic așa e ea. Chiar te face sa te simți că e o tipă pe care ai agățat o undeva și cu care ai ajuns in pat. O tipă pe care o voiai cu tine in pat. Vă sfătuiesc să o vizitați până nu o să aibă agenta plina, dacă nu o are deja, cu siguranță nu veți regreta. Personal, o propun la top, chiar și ar găsi locul acolo lejer. Bafta și ciocane tari să aveți! 💪 9 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum